Yamaç Paraşütü

Yamaç Paraşütü

Son dakika Yamaç paraşütü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Yamaç paraşütü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Yamaç paraşütü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yamaç Paraşütü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yamaç paraşütü gelişmeleri de dahil olmak üzere 242 yamaç paraşütü haberi bulunmuştur. Tüm yamaç paraşütü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gökyüzünde kahvaltı keyfi! Çılgın paraşütçü sosyal medyada viral oldu
Gökyüzünde kahvaltı keyfi! Çılgın paraşütçü sosyal medyada viral oldu Erzincan’da bulunan Ergan Kayak Merkezinde yamaç paraşütü pilotu Hasan Kaval’ın özel olarak hazırladığı düzenek sayesinde paraşütüne bağladığı masada gökyüzünde kahvaltı yaptığı görüntüler kısa sürede sosyal medyada viral oldu.
1.02.2024 Vatan TV
2241 metre rakımlı Balık Gölü manzarası eşliğinde dev Türk bayrağı ile uçtu
2241 metre rakımlı Balık Gölü manzarası eşliğinde dev Türk bayrağı ile uçtu Yamaç paraşütü sporcusu Mustafa Ulutaş, Cumhuriyet'in 100'üncü yılı kutlamaları kapsamında Ağrı'da 2241 metre rakımdaki Türkiye’nin en yüksek gölü olan Balık Gölü manzarası eşliğinde paraşütle uçarak 60 metrekarelik Türk bayrağı açtı.
28.10.2023 Yaşam
Adana'dan Mersin'e paramotor ile uçtu! En büyük hayalini açıkladı
Adana'dan Mersin'e paramotor ile uçtu! En büyük hayalini açıkladı THK Yamaç Paraşütü Okulu’nda 7 yıl eğitim aldıktan sonra okulda 1 yıldır öğretmen pilot olarak görev yapan Selin Ayvalı (28), Adana'dan Mersin'e motorlu yamaç paraşütü (paramotor) ile uçtu.
8.07.2023 Yaşam
Yamaç paraşütü eğitmeni 200 metre yükseklikten denize düşerek hayatını kaybetti! ‘Düşle ama düşme’  notuyla paylaşmıştı...
Yamaç paraşütü eğitmeni 200 metre yükseklikten denize düşerek hayatını kaybetti! ‘Düşle ama düşme’ notuyla paylaşmıştı... Tekirdağ’ın Şarköy ilçesinde yamaç paraşütü ile uçuş yapan Necip Ferhat Yayla, paraşütün iplerinin dolaşması nedeniyle 200 metre yükseklikten denize düştü. Hastaneye kaldırılan Yayla, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
28.06.2023 Yaşam
Milli paraşütçünün öldüğü kazada, İngiliz paraşüt pilotuna tutuklama
Milli paraşütçünün öldüğü kazada, İngiliz paraşüt pilotuna tutuklama Muğla'nın Fethiye ilçesinde 2 paraşütün çarpıştığı, milli paraşütçü Orkut Baysal'ın (39) hayatını kaybettiği, tandem (ikili) atlayış yaptığı Andaç Ünsal'ın (45) da yaralandığı kazada, diğer paraşütün pilotu İngiliz Thomas Aitken (45), tedavisinin ardından tutuklandı.
1.05.2023 Yaşam
Yamaç paraşütünün ipine takılarak havalandı sonrası korkunç
Yamaç paraşütünün ipine takılarak havalandı sonrası korkunç Samsun'un Bafra ilçesinde, yamaç paraşütüyle uçuş yapan sporcuya yardım ettiği sırada ipe takılarak havalanan paraşütçü Erdinç Ertuğrul (41), yaklaşık 20 metreden düşerek hayatını kaybetti.
12.11.2022 Gündem
Yamaç paraşütü pilotları, havada çarpıştı
Yamaç paraşütü pilotları, havada çarpıştı Muğla'nın Fethiye ilçesindeki Babadağ'dan tandem atlayış yapan yamaç paraşütü pilotları, kalkış sırasında birbirine dolandı. Havada çarpışıp, yaralanan 2 pilot ve 1'i Çinli 2 yolcu, hastaneye kaldırıldı. Çarpışma anı, cep telefonu kamerasına yansıdı.
15.08.2022 Yaşam
Turistler akın ediyor, adrenalin tutkunlarının gözdesi haline geldi! Yamaç paraşütü...
Turistler akın ediyor, adrenalin tutkunlarının gözdesi haline geldi! Yamaç paraşütü... Adrenalin tutkunlarının gözde adresi haline gelen Sakarya Kırantepe yerli ve yabancı turistlerin yoğun ilgisini görüyor. Yamaç paraşütünün dışarıdan gözüktüğü gibi tehlikeli bir spor dalı olmadığına değinen Kubilay Ertürk, “Dünyanın her yerinden yolcu uçurduk burada. Burası turistlerin uğrak noktası oldu öyle söyleyebilirim” dedi.
6.08.2022 Ekonomi
Turistler bu bölgeye akın ediyor: Ayakları yerden kesiliyor
Turistler bu bölgeye akın ediyor: Ayakları yerden kesiliyor Adrenalin tutkunlarının gözde adresi haline gelen Sakarya Kırantepe yerli ve yabancı turistlerin yoğun ilgisini görüyor. Yamaç paraşütünün dışarıdan gözüktüğü gibi tehlikeli bir spor dalı olmadığına değinen Kubilay Ertürk, “Dünyanın her yerinden yolcu uçurduk burada. Burası turistlerin uğrak noktası oldu öyle söyleyebilirim” dedi.
6.08.2022 Haber
Bakan Soylu Cudi Festivali'nde konuştu: Tezgahları siz bozdunuz
Bakan Soylu Cudi Festivali'nde konuştu: Tezgahları siz bozdunuz İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Dilinizle, Kürtlüğünüzle ve Müslümanlığınızla gurur duyun. Bu büyük medeniyetle gurur duyun. Buradan şuradaki oturuşunuzla han dilinizle öyle şeyler anlatıyor ve söylüyorsunuz ki: geleceğe büyük bir miras bırakıyorsunuz. Kural oyununu ve tezgahları siz bozdunuz. Huzur yolculuğunuz, hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.
30.07.2022 Siyaset
İHA’lar için uçuş güvenliği toplantısı
İHA’lar için uçuş güvenliği toplantısı Akdeniz Üniversitesi, İnsansız Hava Aracı (İHA) hava sahasıyla ilgili paydaşları bir araya getirdi. Uçuş güvenliğini artırmak için alınacak önlemlerin tartışıldığı Yeşil Alan Toplantısı’nda İHA’lar için macera parkı kurulması önerisi de gündeme alındı.
24.02.2022 Bilim ve Teknoloji
İçişleri Bakan Yardımcısı Ersoy: İstediğimiz, arzu ettiğimiz görüntü bu
İçişleri Bakan Yardımcısı Ersoy: İstediğimiz, arzu ettiğimiz görüntü bu Mardin’in Derik ilçesinde, 'Tandem Uçuş Festivali'nin 2’nci etabı kapsamında, yamaç paraşütü programına katılan İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, "Gençlerin bu tür etkinliklerde bulunduklarını görmekten çok mutluluk duyuyoruz. İstediğimiz, arzu ettiğimiz görüntü bu" dedi.
19.11.2021 Gündem
Orman yangınlarında son dakika gelişmesi! Aydın, Manavgat, Bodrum, Milas, Marmaris, Denizli, Hatay, Çanakkale, Isparta, Kütahya, Hatay, Manisa ve Balıkesir'de son durum...
Orman yangınlarında son dakika gelişmesi! Aydın, Manavgat, Bodrum, Milas, Marmaris, Denizli, Hatay, Çanakkale, Isparta, Kütahya, Hatay, Manisa ve Balıkesir'de son durum... Türkiye'de peş peşe çıkan orman yangınlarında bir hafta doldu. Şimdiye kadar 38 ilde çıkan 174 yangının 167 tanesi söndürüldü. Marmaris'te devam eden yangında, TOMA'lar yerleşim yerline 80 metre kala yangını söndürdü. Hatay'ın Dörtyol ilçesinde orman yangını çıktı. Bölgeye sevk edilen ekipler, yangına müdahale ediyor. Manavgat'ın Kızıldağ Mahallesi'nde yoğunlaşan orman yangınına havadan ve karadan müdahale sürüyor. İşte çıkan yangınlardaki mücadelede son durum...
4.08.2021 Gündem
Gebelikte güvenli seyahat ve tatile dair her şey
Gebelikte güvenli seyahat ve tatile dair her şey Anne adayları için güvenli seyahatin yollarını anlatan Kadın Hastalıkları ve Doğum Bölümü Doç. Dr. Lebriz Hale Aktün, “Gebelikte riskli bir durum yok ve seyahat süresinde belli önlemler alınırsa anne adaylarının tatile çıkmalarında bir sakınca yoktur” dedi.
3.08.2021 Sağlık
Hamilelere yaz aylarında egzersiz önerileri
Hamilelere yaz aylarında egzersiz önerileri Birçok anne adayı bebeğine zarar vereceği düşüncesi ile hamilelik döneminde spordan uzak duruyor hatta mümkün olduğunca az hareket ediyor. Bunun tersine gebelik döneminde doğru yapılan egzersizler oldukça önemli. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Çiğdem Güler konu hakkında önemli bilgiler verdi.
30.07.2021 Sağlık
Yamaç paraşütü merkezi Babadağ'ın bitki haritası çıkarıldı
Yamaç paraşütü merkezi Babadağ'ın bitki haritası çıkarıldı Muğla'nın Fethiye ilçesindeki dünyaca ünlü yamaç paraşütü merkezi Babadağ'daki bitki çeşitliliğinin belirlenmesi için başlatılan çalışmada, 72'si endemik yaklaşık 500 bitki türü tespit edildi.
26.11.2020 Bilim ve Teknoloji
Liverpool Belediye Başkanı Rothery'den Türkiye'ye övgü
Liverpool Belediye Başkanı Rothery'den Türkiye'ye övgü Tatil için Muğla'nın Fethiye ilçesini tercih eden Liverpool Belediye Başkanı Anna Rothery, Türkiye'nin aldığı yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirlerinden övgüyle bahsetti.
20.09.2020 Gündem
Ters rüzgara kapılan paraşütçü yere çakıldı
Ters rüzgara kapılan paraşütçü yere çakıldı Adana’da ters rüzgara kapılan yamaç paraşütçüsü boş bir araziye düştü. Yaralanan paraşütçü hastaneye kaldırıldı.
5.08.2020 Yaşam
Paramator nedir, ne demek? Paramotor nasıl kullanılır? PKK Mehmetçik üzerine paramotor gönderdi!
Paramator nedir, ne demek? Paramotor nasıl kullanılır? PKK Mehmetçik üzerine paramotor gönderdi! Terör ve Güvenlik Uzmanı Abdullah Ağar terör örgütü PKK'nın Paramotor’la Mehmetçik’in üzerine gönderdiği teröristin etkisiz hale getirilmiş karesini paylaşarak "Ey terörün korkak baronları! Saklandığınız deliklerde sözde yeni stratejinizle Türkiye’yi çökerteceğinizi iddia ediyordunuz. Paramotor’la Mehmetçik’in üzerine gönderdiğiniz teröristin son hali bu." ifadelerini kullandı. Söz konusu haberin ardından Paramotor nedir? Paramotor nasıl kullanılır?
18.07.2020 Gündem
Oğuzkan Sadeer kimdir? Çorum Konya arası yamaç paraşütüyle uçtu!
Oğuzkan Sadeer kimdir? Çorum Konya arası yamaç paraşütüyle uçtu! Milli yamaç paraşütçüsü Oğuzkan Sadeer, Çorum'dan Konya'ya yamaç paraşütüyle uçtu. Milli sporcu yaptığı deneme uçuşunda 8 saat 15 dakika havada kalma başarısı gösterdi. Dün gerçekleştirilen rekor denemesi kapsamında Çorum'un Bayat ilçesindeki Asma Tepe mevkisinden yamaç paraşütüyle havalanan milli sporcuOğuzkan Sadeer, termal hava akımları yardımıyla 296 kilometre kat etti. Peki, Oğuzkan Sadeer kimdir? Yamaç paraşütüne ne zaman başladı?
8.07.2020 Gündem
Genç astsubay paraşüt kazasında hayatını kaybetti
Genç astsubay paraşüt kazasında hayatını kaybetti Denizli’nin Pamukkale ilçesinde yamaç paraşütü yapan astsubay havalandıktan kısa bir süre sonra boş araziye çakılarak
17.06.2020 Yaşam
Oğlunu sadece birkaç saniye görebilmişti... Dilek hemşireden kötü haber!
Oğlunu sadece birkaç saniye görebilmişti... Dilek hemşireden kötü haber! Corona virüse yakalanan ve 34 haftalık bebeği sezeryanla alınan hemşire Dilek Akçabelen'in beyin ölümünün gerçekleştiği öğrenildi.
30.05.2020 Gündem
Türkiye'nin en büyük Atatürk Anıtı'na nefes kesen atlayış!
Türkiye'nin en büyük Atatürk Anıtı'na nefes kesen atlayış! Artvin'de, yamaç paraşütü sporcusu Cengiz Koçak takım arkadaşı Ferdi Toy desteği ile 22 metre yüksekliği ile Türkiye'nin en büyük Atatürk Anıtı'nın yer aldığı Atatepe'ye wingsuit olarak adlandırılan paraşüt atlayışı gerçekleştirdi. O anlar farklı açılardan anbean görüntülendi.
18.05.2020 Gündem
Türkiye'nin en büyük anıtına nefes kesen atlayış!
Türkiye'nin en büyük anıtına nefes kesen atlayış! Artvin'de, yamaç paraşütü sporcusu Cengiz Koçak takım arkadaşı Ferdi Toy desteği ile 22 metre yüksekliği ile Türkiye'nin en büyük Atatürk Anıtı'nın yer aldığı Atatepe'ye wingsuit olarak adlandırılan paraşüt atlayışı gerçekleştirdi. O anlar farklı açılardan anbean görüntülendi.
18.05.2020 Haber
Muğla'da paraşüt kazası: 1 ölü, 2 yaralı
Muğla'da paraşüt kazası: 1 ölü, 2 yaralı Fethiye ilçesinde yamaç paraşütü yaparken dağlık alana düşen 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.
19.10.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yamaç Paraşütü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yamaç paraşütü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.