Yağlı Güreşler

Yağlı Güreşler

Son dakika Yağlı Güreşler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Yağlı Güreşler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Yağlı Güreşler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yağlı Güreşler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yağlı güreşler gelişmeleri de dahil olmak üzere 43 yağlı güreşler haberi bulunmuştur. Tüm yağlı güreşler haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kırkpınar Yağlı Güreşleri canlı izle (TRT Spor canlı yayın): Kırkpınar Yağlı Güreşleri hangi kanalda, Edirne 662 Kırkpınar Güreşleri saat kaçta başlıyor? Kırkpınar canlı izle
Kırkpınar Yağlı Güreşleri canlı izle (TRT Spor canlı yayın): Kırkpınar Yağlı Güreşleri hangi kanalda, Edirne 662 Kırkpınar Güreşleri saat kaçta başlıyor? Kırkpınar canlı izle Kırkpınar Güreşleri hangi kanalda, saat kaçta? Soruları Kırkpınar Yağlı Güreşleri’ni canlı izlememek isteyenler tarafından sorgulanıyor. 662. kez düzenlenen Kırkpınar Yağlı Güreşleri yoğun ilgi görüyor. Kırkpınar Güreşleri’nde bu yıl ödül 3 milyon lira olarak belirlendi. Kırkpınar Yağlı Güreşleri'ni canlı izlemek isteyen sporseverler ise arama motorlarına yönelerek Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nin yayınlanacağı kanalı ve diğer detayları sorguluyor. Peki, Kırkpınar Yağlı Güreşleri ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak? Kırkpınar Yağlı Güreşleri canlı izle ile ilgili detaylar...
8.07.2023 Şampiy10
Elmalı Güreşleri ne zaman? 2022 Elmalı Yağlı Güreşleri tarihi belli oldu mu?  İşte müsabaka tarihleri!
Elmalı Güreşleri ne zaman? 2022 Elmalı Yağlı Güreşleri tarihi belli oldu mu? İşte müsabaka tarihleri! Kırkpınar’dan daha eski olan Tarihi Elmalı Yağlı Güreşleri’nin düzenleneceği tarih merak ediliyor. 1352'den beri namlı pehlivanların güreştiği Tarihi Elmalı Yağlı Güreşleri heyecanla bekleniyor. Müsabaka tarihleri belli oldu. Peki, Elmalı Güreşleri ne zaman? 2022 Elmalı Yağlı Güreşleri tarihi belli oldu mu? İşte müsabaka tarihleri!
24.07.2022 Diğer Sporlar
Elmalı yağlı güreşleri ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
Elmalı yağlı güreşleri ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Elmalı yağlı güreşlerinde final karşılaşmaları için nefesler tutuldu. Bu yıl 669'uncu kez düzenlenecek olan Elmalı yağlı güreşlerini takip eden güreşşeverler müsabakaların saat kaçta başlayacağını ve hangi kanalda yayınlanacağını merak ediyor. Peki, Elmalı yağlı güreşleri ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte detaylar
5.09.2021 Gündem
Kırkpınar Yağlı Güreşleri hangi kanalda, 660. Kırkpınar güreşleri canlı yayınlanacak? Kırkpınar ne zaman, saat kaçta?
Kırkpınar Yağlı Güreşleri hangi kanalda, 660. Kırkpınar güreşleri canlı yayınlanacak? Kırkpınar ne zaman, saat kaçta? Kırkpınar ne zaman, saat kaçta? 660. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri başladı Edirne'de bu yıl 660'ncısı gerçekleştirilen Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri, dualı çayır Er Meydanı'nda başladı. Bu yıl 660. kez düzenlenecek dev organizasyon Kırkpınar güreşleri hangi kanalda, canlı izlenebilecek mi?
9.07.2021 Gündem
Kırkpınar "sessiz" başlıyor
Kırkpınar "sessiz" başlıyor 657. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri Festivali'nin ilk gününde Tekirdağ'daki tren kazası dolayısıyla davul ve zurna çalınmayacak. Festival kapsamında bu akşam gerçekleştirilecek konserler de iptal edildi
9.07.2018 Gündem
Kırkpınar'da ünlü yağmuru
Kırkpınar'da ünlü yağmuru Edirne Belediyesi tarafından gerçekleştirilen 656. Kırkpınar Yağlı Güreşleri Festivalinin programı belli oldu.
4.07.2017 Kültür Sanat
Hırsızlar, ağaların tespihine dadandı
Hırsızlar, ağaların tespihine dadandı Edirne’de bu yıl 655’ncisi düzenlenecek, Tarihi Yağlı Güreşler haftası nedeniyle güreşlerin yapıldığı, Sarayiçi Er Meydanında belediye ekipleri temizlik ve tadilat çalışmalarına başladı.
22.02.2016 Yaşam
Geceyi mezarlıkta geçirdiler
Geceyi mezarlıkta geçirdiler 653. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’ni izlemek için Edirne’ye gelen güreşseverler, geceyi Selimiye Camii’nin etrafında bulunan Osmanlı dönemine ait mezar taşları arasında geçirdi.
21.06.2014 Yaşam
RTÜK'e eleştiri yağmuru!
RTÜK'e eleştiri yağmuru! İspanyollar Shakira ile Rihanna'nın birlikte söylediği "Can't remember to forget you" adlı video klibi eşcinselliğe çağrışım yapıyor gerekçesiyle yasaklayan RTÜK'ü eleştiri yağmuruna tuttu.
10.05.2014 Yaşam
Başpehlivan belli oldu!
Başpehlivan belli oldu! Kırkpınar’ın son provasının galibi...
17.06.2013 Yaşam
Onların yatırımı altına değil
Onların yatırımı altına değil Ege ve Akdeniz'de fiyatlar 900.000'e kadar çıkıyor
21.01.2013 Yaşam
400 pehlivan kıran kırana güreşti
400 pehlivan kıran kırana güreşti Silivri denince akla cezaevi veya yargı mahkemeleri gelir fakat bu kez bambaşka bir görüntülerle karşımıza çıktı...
3.07.2012 Yaşam
En yağlı güreşçiler
En yağlı güreşçiler Tarihi Kırkpınar Güreşleri’nde karşılaşmak yapmak için Japonya’dan sumo güreşçileri geldi
26.06.2010 Yaşam
Sumocu başpehlivan
Sumocu başpehlivan Sumocu kuşağını giyince çıplak gibi hissettim
21.05.2010 Arşiv
'Yağlı güreşi dünyaya tanıtacağız'
'Yağlı güreşi dünyaya tanıtacağız' Kırkpınar Ağalığını 3'üncü kez kazanan Tüysüz, devletten destek bekliyor
29.09.2021 Gündem
Kısa... Kısa...
Kısa... Kısa... UEFA, 2005-2006 sezonundan itibaren kulüplerin kadrolarındaki oyuncu sayısını 25'e düşürüyor. Takımlarda en az 7 yerli futbolcu bulundurulmasını da karar bağlayan UEFA bu şekilde Avrupa futbolundaki tekelciliğinin önüne geçerek daha adil bir rekabet yaratmayı hedefliyor
4.07.2004 Futbol
Elmalı Güreşleri ne zaman başlıyor? Tarihi Elmalı Güreşleri’nin tarihi ve bilmeniz gerekenler!
Elmalı Güreşleri ne zaman başlıyor? Tarihi Elmalı Güreşleri’nin tarihi ve bilmeniz gerekenler! Tarihi Elmalı Yağlı Güreşleri’ne geri sayım başladı. Bu yıl 670’incisi düzenlenecek Elmalı Güreşleri ‘Türk'ün ilk er meydanı' olarak biliniyor. Güreş alanında başarılı pek çok pehlivanın katıldığı Tarihi Elmalı Yağlı Güreşleri güreşseverler tarafından merak ediliyor. Peki, Elmalı Güreşleri ne zaman başlıyor? Tarihi Elmalı Yağlı Güreşleri hangi tarihte, nerede yapılacak? İşte Tarihi Elmalı Güreşleri’nin tarihi ve bilmeniz gerekenler!
14.08.2022 Diğer Sporlar
Kırkpınar Yağlı Güreşlerini kim kazandı 2022, 661. şampiyonu kim oldu, birinci belli mi? Kırkpınar Yağlı Güreşleri ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanıyor?
Kırkpınar Yağlı Güreşlerini kim kazandı 2022, 661. şampiyonu kim oldu, birinci belli mi? Kırkpınar Yağlı Güreşleri ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanıyor? Kırkpınar Yağlı Güreşleri kazananı kim, şampiyon kim oldu? sorularına yanıt arıyor. Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nin bugün ikinci günü yaşanıyor. 1 Temmuz’da başlayan güreşler 3 Temmuz’a kadar sürecek. Güreş mücadelesini canlı olarak TRT Spor'dan izlemek mümkün. Peki, Kırkpınar Yağlı Güreşleri ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanıyor?
2.07.2022 Diğer Sporlar
Kırkpınar Güreşleri ne zaman 2022? 661. Kırkpınar yağlı güreşleri hangi kanalda? İşte Kırkpınar Güreşleri’nin tarihçesi!
Kırkpınar Güreşleri ne zaman 2022? 661. Kırkpınar yağlı güreşleri hangi kanalda? İşte Kırkpınar Güreşleri’nin tarihçesi! 661. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri başlıyor! Dünyanın en eski Spor organizasyonu olarak bilinen ve UNESCO Somut Olmayan Kültür Mirasları Listesi'nde de bulunan Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri kıyasıya rekabetin yaşanacağı mücadelelere sahne olacak. Müsabakalar için nefesler tutulurken güreş meraklıları Kırkpınar Güreşleri’nin ne zaman, hangi kanalda yayınlanacağını merak ediyor. Peki, Kırkpınar Güreşleri ne zaman 2022? 661. Kırkpınar yağlı güreşleri hangi kanalda? Kaç pehlivan katılacak? 2022 Kırkpınar Güreşleri nerede? İşte tüm detaylar…
27.06.2022 Diğer Sporlar
Er meydanında 600 pehlivan mücadele edecek
Er meydanında 600 pehlivan mücadele edecek Denizli’de Merkezefendi Belediyesi tarafından ikincisi gerçekleştirilecek olan ‘Merkezefendi 2. Yağlı Güreşleri’ 26 Haziran Pazar günü güreş severlerle buluşacak.
20.06.2022 Yaşam
Eli yanlışlıkla Kırkpınar Ağası'nın yüzüne geldi, ortalık karıştı!
Eli yanlışlıkla Kırkpınar Ağası'nın yüzüne geldi, ortalık karıştı! Edirne'de yemekli toplantı düzenleyen 660'ıncı Kırkpınar Yağlı Güreşleri Ağası Seyfettin Selim müzik eşliğinde oynarken, yüzüne yanlışlıkla yerel gazete muhabiri Hüsnü Sarıgül'ün eli geldi. Bunu saldırı sanan Selim'in oğlu Melih Selim, gazeteci Sarıgül'ü yumrukladı.
8.07.2021 Gündem
Kırkpınar Yağlı Güreşleri yapılacak mı? Kırkpınar güreşleri ne zaman?
Kırkpınar Yağlı Güreşleri yapılacak mı? Kırkpınar güreşleri ne zaman? Dünyanın en uzun soluklu spor organizasyonlarından Kırkpınar Yağlı Güreşleri bu yıl corona virüs engeline takıldı. 659. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri corona virüs salgını nedeniyle ertelenmişti. Peki, Kırkpınar Yağlı Güreşleri tarihi belli oldu mu? Kırkpınar Güreşleri ne zaman? Kırkpınar Yağlı Güreşleri yapılacak mı? Kırkpınar Güreşleri ile ilgili merak edilenler...
1.09.2020 Gündem
Kırkpınar çayırında 658. randevu
Kırkpınar çayırında 658. randevu Edirne'de yarın başlayacak ve 3 gün sürecek 658. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde 2 binin üzerinde pehlivan er meydanına çıkacak. Geçen yılın şampiyonu Orhan Okulu'nun yanı sıra Ali Gürbüz, Mehmet Yeşil Yeşil ve İsmail Balaban başpehlivanlık için favori isimler olarak gösteriliyor. Ordulu Recep Kara ise bu yıl Kırkpınar'da güreşmeyecek.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Karamürsel'de Hüseyin Gümüşalan, başpehlivan oldu
Karamürsel'de Hüseyin Gümüşalan, başpehlivan oldu Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde bu yıl 37'ncisi düzenlenen Geleneksel Karamürsel Yağlı Pehlivan Güreşleri yapıldı.
10.11.2021 Diğer Sporlar

Benzer Haber Etiketleri

Yağlı Güreşler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yağlı güreşler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.