Gazete Vatan Logo

Elmalı yağlı güreşleri ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Elmalı yağlı güreşlerinde final karşılaşmaları için nefesler tutuldu. Bu yıl 669'uncu kez düzenlenecek olan Elmalı yağlı güreşlerini takip eden güreşşeverler müsabakaların saat kaçta başlayacağını ve hangi kanalda yayınlanacağını merak ediyor. Peki, Elmalı yağlı güreşleri ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte detaylar

Elmalı yağlı güreşleri ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Elmalı Yağlı Güreşleri için heyecan dorukta. Antalya'nın Elmalı ilçesinde bu yıl 669'uncusu düzenlenen Tarihi Elmalı Yağlı Güreşleri bugün yapılacak final karşılaşmaları ile sona erecek. Peki, Elmalı yağlı güreşleri ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Elmalı Yağlı Güreşleri ile ilgili bilgiler…

ELMALI YAĞLI GÜREŞMELERİ NE ZAMAN?

İlk gün alt boyların mücadele ettiği güreşler, 5 Eylül Pazar günü yapılacak başpehlivanlık final müsabakasıyla sona erecek.

Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, 669 yıldır devam eden Türk'ün ilk er meydanı Elmalı Güreşleri'nin yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle geçen yıl düzenlenemediğini hatırlattı.

Güreşlerin bir yıl aradan sonra tekrar düzenlenmesinden dolayı büyük bir sevinç, mutluluk ve onur duyduklarını dile getiren Öztürk, güreşçilere başarılar diledi.

ELMALI YAĞLI GÜREŞLERİ HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

Elmalı Yağlı Güreşleri, 15.00'da yarı final, 17.00'da final maçları gerçekleşecek. Tüm bu müsabakalar Dmax ekranlarından canlı izlenebilecek.

Haberin Devamı