Gazete Vatan Logo
Futbol Kısa... Kısa...

Kısa... Kısa...

UEFA, 2005-2006 sezonundan itibaren kulüplerin kadrolarındaki oyuncu sayısını 25'e düşürüyor. Takımlarda en az 7 yerli futbolcu bulundurulmasını da karar bağlayan UEFA bu şekilde Avrupa futbolundaki tekelciliğinin önüne geçerek daha adil bir rekabet yaratmayı hedefliyor

Deco Barça'da
Porto formasıyla Şampiyonlar Ligi kupasını kaldıran ve Portekiz Milli Takımı'nın yıldızı Deco, Barcelona'yla anlaştı. Barcelona, Porto'ya 12 milyon euro ve Quaresma'yı verecek. Deco önümüzdeki hafta Barcelona'ya giderek 4 yıllık sözleşme yapacak.

Sebat'ta Birinci 3 takviye istedi
Yeni sezon hazırlıklarının ilk bölümünü kendi tesislerinde tamamlayan A.Sebatspor'da teknik direktör Mehmet Birinci, yönetimden 1 kaleci, 1 stoper, 1 de sol kanat oyuncusu istedi. Yeni transferlerin takıma uyum sağladığını belirten Birinci "Takviye yapmamız şart" dedi.

Erciyes'in ilk rakibi D.Bakır
Kızılcahamam'da kamp yapan Erciyesspor ilk özel maçını perşembe günü D.Bakır'la oynayacak. Erciyes 10 Temmuz'da da yine Kızılcahamam'da hazırlıklarını sürdüren Samsun, Konya, Ankara, Diyarbakır, Sakarya ve Denizli'nin de yer alacağı bir turnuvaya katılacak.

Karamürsel'de zirve Yavuz'un
Karamürsel'in kurtuluşu nedeniyle her yıl yapılan geleneksel Yağlı Güreşler'de bu yıl başpehlivanlığı Ekrem Yavuz kazandı. Yavuz, yarı finalde Antalyalı Recep Çakır'ı, finalde de Karamürselli Gökhan Ancı'yı yenerek başpehlivanlığı kazandı.

Erdemir iç transferde rahat
Erkekler Voleybol 1. Lig takımlarından Erdemirspor, iç transferde 8 oyuncuyla anlaştı. Genel kaptan Ferhat Köksal yaptığı açıklamada Donald, Ali Yılmaz, Ali Peçen, Barış, Yasin, Adem, Ersin ve Aykut ile 1'er yıllık sözleşme yenilediklerini söyledi.

En hızlı tekne Lamborghini
Türkiye Off Shore Şampiyonası'nın 3. ayağı'nı Doğan Şahin ve Joseph Muhlbaber'in kullandığı 'Lamborghini' isimli tekne kazandı. Caddebostan Parkuru'nda gerçekleştirilen yarışta Unique ikinci, Lotus da üçüncü oldu.

Haberin Devamı