Who

Who

Son dakika who haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan who ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını who haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Who

haberleri sayfasında son dakika yaşanan who gelişmeleri de dahil olmak üzere 280 who haberi bulunmuştur. Tüm who haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tesla Cybertruck satışa çıkıyor! Fiyatı belli oldu
Tesla Cybertruck satışa çıkıyor! Fiyatı belli oldu Tesla CEO'su Elon Musk'ın "radikal" bir ürün diye nitelediği Cybertruck adlı elektrikli pikabın satışları Perşembe günü başlayacak.
2.12.2023 Dünya
Terrence Hardiman yaşamını yitirdi!
Terrence Hardiman yaşamını yitirdi! İngiliz oyuncu Terrence Hardiman, vefat etti. Hardiman, 86 yaşında hayata gözlerini yumdu
10.05.2023 Magazin
6 Aralık ne günü, tarihte bugün ne oldu? 6 Aralık dünya ne günü, bugün doğanlar ve ölenler kim, tarihte bugün neler olmuş?
6 Aralık ne günü, tarihte bugün ne oldu? 6 Aralık dünya ne günü, bugün doğanlar ve ölenler kim, tarihte bugün neler olmuş? 6 Aralık ne günü diye araştırmalar başladı. Tarihte hangi önemli olayların yaşandığı, kimlerin öldüğü ve doğduğu merak ediliyor. Peki, 6 Aralık dünya ne günü, bugün doğanlar ve ölenler kim, tarihte bugün neler olmuş?
6.12.2022 Gündem
Çocuklar için miyopi uyarısı: Birçok hastalığa neden olabilir
Çocuklar için miyopi uyarısı: Birçok hastalığa neden olabilir Dünya çapında en yaygın görme bozukluğu olan miyopi çocuklarda da görme bozukluğunun en önde gelen nedeni olarak karşımıza çıkıyor. 2010 yılında dünya nüfusunun yüzde 27’sinde miyopik kırma bozukluğu mevcuttu. Bu oranın 2050 yılında yüzde 52’ye kadar çıkacağı ve yüksek miyopi oranının da yüzde 10’lara ulaşacağı tahmin ediliyor. Yüksek miyopinin sadece basit bir kırma kusuru olmadığını ve beraberinde diğer göz bozukluklarına da neden olabildiğini belirten Prof. Dr. Nur Acar Göçgil, "Yüksek miyopi değerlerine sahip olan bir kişi ilerleyen yaşantısında katarakt, glokom, retina yırtığı/dekolmanı ve sarı nokta hastalığına çok daha sık yakalanıyor. Erken teşhis için ailelere bu konuda büyük görev düşüyor" dedi.
1.12.2022 Sağlık
Hollywood Vampires ne zaman İstanbul’a geliyor? Johnny Depp İstanbul konseri ne zaman? Johnny Depp İstanbul’a gelecek!
Hollywood Vampires ne zaman İstanbul’a geliyor? Johnny Depp İstanbul konseri ne zaman? Johnny Depp İstanbul’a gelecek! Tüm dünyanın yakından izlediği Amber Heard davasının ardından Johnny Depp konser serisine başlıyor. Johnny Depp’in İstanbul’da 2012'den beri içinde yer aldığı rock grubu Hollywood Vampires ile birlikte konser verecek. Johnny Depp hayranları konser ile ilgili bilgileri araştırıyor. Peki, Hollywood Vampires ne zaman İstanbul’a geliyor? Johnny Depp İstanbul konseri ne zaman? Johnny Depp İstanbul konseri bilet fiyatları belli oldu mu? Johnny Depp konser bileti nereden alınır? İşte detaylar…
16.08.2022 Kültür Sanat
Sapık doktor dehşeti! Muayene sırasında cinsel istismar
Sapık doktor dehşeti! Muayene sırasında cinsel istismar ABD'nin Utah eyaletinde Dr. David H. Broadbent'e 80 kadın istismar şikayetiyle dava açtı. Broadbent'in muyaene sırasında kadınlara istismarda bulundu ve uygunsuz sözler söylediği ifade edildi. İşte ülkeyi ayağa kaldıran istismar olayında flaş detaylar...
7.06.2022 Yaşam
Yeni salgın patladı, dünya panikte! Skandal ‘fetiş festivali’ iddiası...
Yeni salgın patladı, dünya panikte! Skandal ‘fetiş festivali’ iddiası... Son dakika haberi... Koronavirüs pandemisinden sonra tüm dünyada şimdi de maymun çiçeği virüsü (Monkeypox) paniği yaşanıyor. Vakaların birçok ülkeye yayılması sonrası Dünya Sağlık Örgütü acil olarak toplanma kararı aldı. İddiaya göre yeni salgın, bir Avrupa ülkesinde 10 bin kişinin katıldığı fetiş festivali sonrası ortaya çıktı. Şimdi ise tüm gözler İspanya'da 80 bin kişinin katıldığı festivale çevrildi...
21.05.2022 Dünya
Maymun çiçeği virüsü nedir, ilk vaka Türkiye’de görüldü mü? Maymun Çiçeği hastalığı belirtileri nelerdir, nasıl bulaşır, tedavisi var mı, öldürür mü?
Maymun çiçeği virüsü nedir, ilk vaka Türkiye’de görüldü mü? Maymun Çiçeği hastalığı belirtileri nelerdir, nasıl bulaşır, tedavisi var mı, öldürür mü? Maymun çiçeği virüsü Türkiye’de var mı, öldürür mü, bulaşıcı mı? İngiliz hükümeti yayınladığı bir bildiriyle halkı nadir görülen ve viral bir enfeksiyon olan maymun çiçeği virüsü (Monkeypox ya da Monkeypoxvirus) hastalığına karşı uyardı. Fareler gibi enfekte kemirgenler veya hayvanlardan bulaşan hastalık, İngiltere’de tespit edildi. Tespit edilen kişinin yakın zamanda Nijerya’ya gittiği ve hastalığı muhtemelen oradan kaptığı aktarıldı. Enfekte kişi, Londra’da bir hastanede izolasyon odasında tedavi ediliyor. Yaklaşık 10 ülkeye yayılan virüs Dünya Sağlık Örgütü’nü de harekete geçirdi. Peki, Maymun çiçeği virüsü nedir, belirtileri nelerdir? Monkeypox (Maymun çiçeği virüsü) bulaşıcı mı, öldürür mü, tedavisi var mı?
21.05.2022 Sağlık
Amerika'nın en fazla nefret edilen adamı Martin Shkreli yıllar sonra yeniden gündemde!
Amerika'nın en fazla nefret edilen adamı Martin Shkreli yıllar sonra yeniden gündemde! Amerika'da televizyon kanalları ve gazeteler kendisini "bir numaralı halk düşmanı" ilan ettiğinde henüz 32 yaşındaydı. Onun yerinde başka kim olsa bir halkla ilişkiler şirketiyle anlaşır, yerle bir olan imajını düzeltmek için profesyonellerden yardım alırdı. O ise tam tersi bildiğini okumaya ve insanları sinirlendirmeye dozu artırarak devam ediyordu.
21.05.2022 Dünya
Zelenski yakalandığını dünyaya bizzat duyurmuştu! İşte 'Gri Kardinal'den 'Karanlıklar Prensi'ne Putin'in yakın dostu Viktor Medvedçuk...
Zelenski yakalandığını dünyaya bizzat duyurmuştu! İşte 'Gri Kardinal'den 'Karanlıklar Prensi'ne Putin'in yakın dostu Viktor Medvedçuk... Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski'nin dün sosyal medya kanalları üzerinden yaptığı açıklama büyük ses getirdi. Zelenski, Putin yanlısı Ukraynalı politikacı ve milyoner iş insanı Viktor Medvedçuk'un yakalandığını duyurdu. Muhalefet Plaformu - Yaşam İçin Partisi'nin lideri olan Medvedçuk, ayrılıkçı Donetsk ve Lugansk yönetimlerine finansal destek sağladığı gerekçesiyle 2021 yılında vatana ihanetle suçlanmış ve yargılanmayı beklediği dönemde ev hapsine mahkum edilmişti. Şubat ayı sonlarında ev hapsinden kaçan Medvedçuk o günden beri aranıyordu.
14.04.2022 Dünya
Bruce Willis’in hastalığı afazi nedir, neden olur? Afazi hastalığının belirtileri nelerdir, tedavisi var mı?
Bruce Willis’in hastalığı afazi nedir, neden olur? Afazi hastalığının belirtileri nelerdir, tedavisi var mı? Emmy ve Altın küre ödüllü 67 yaşındaki ünlü yıldızın ailesi 'Bruce Willis'in sağlık sorunlarıyla mücadele ettiğini ve 'afazi' teşhisi konulduğunu belirtildi. Söz konusu gelişmenin ardından afazi hastalığı ile ilgili yapılan aramalar arttı. Peki, Afazi hastalığı nedir, neden olur, belirtileri nelerdir? Afazi hastalığının tedavisi var mı, hangi doktora gidilir?
31.03.2022 Sağlık
Türkiye, turizmde dünya dördüncüsü
Türkiye, turizmde dünya dördüncüsü Antalya Kent Konseyi Turizm Çalışma Grubu Başkanı Recep Yavuz, Dünya Turizm Örgütü'nün (WHO) açıkladığı resmi verilere göre, 2021'de dünyadaki turizm hareketliliğine 421 milyon kişinin katıldığını, Türkiye'nin 29,9 milyon turist sayısı ile dünya dördüncüsü olduğunu söyledi. Yavuz, "Türkiye böylelikle tarihinde ilk kez dünya 4'üncülüğüne yükseldi. İtalya ve Amerika'yı geçen Türkiye'nin dünya turizmindeki payı yüzde 7 oldu" dedi. 
29.03.2022 Ekonomi
Whoisnext Fc siyahi transferleri ile bomba gibi yoluna devam ediyor
Whoisnext Fc siyahi transferleri ile bomba gibi yoluna devam ediyor Whoisnext fc futbol kulübü kadrosuna kattığı 3 yeni transferi ile dikkatleri üzerine çekmeye başardı.bu transferleri ile sosyal medya instagram hesapları @who_is_next_fc ve web sitelerinden çok sayıda ülkemizde bulunan siyahi futbolculardan DM yoluyla pek çok msj aldığını dile getiren Sedat Koç siyahi oyunculara şans verilmesi gerektiğini söyledi.
7.03.2022 Futbol
Üniversitede cinsel istismar iddiası! Akademik kadro ikiye bölündü
Üniversitede cinsel istismar iddiası! Akademik kadro ikiye bölündü Uluslararası akademik camiada tanınmış isimlerin kadın öğrencilerine yönelik cinsel tacizleriyle ilgili suçlamalar gündemden düşmüyor. Son olarak sadece ABD'nin değil dünyanın en iyi üniversiteleri arasında ilk sıralarda yer alan Harvard Üniversitesi, böyle bir olaya sahne oldu. Üç kadın öğrencinin dile getirdiği suçlamalar mahkemeye taşınırken, okulun akademik kadrosu da ikiye bölündü. İşte tüm ayrıntılar...
12.02.2022 Dünya
4 gündür kayıp olan ünlü oyuncudan haber var!
4 gündür kayıp olan ünlü oyuncudan haber var! ABD'nin Los Angeles şehrinde kaybolan ve 4 gündür kendisinden haber alınamayan İngiliz aktris Tanya Fear'ın sağ bulunduğu bildirildi. Tanya Fear'ın bulunması için yakınları ve hayranları tarafından sosyal medyada kampanya başlatılmıştı.
13.09.2021 Dünya
Açıkta satılan gıdalar virüs taşıyıcısı olabilir!
Açıkta satılan gıdalar virüs taşıyıcısı olabilir! İnsan vücudunun hastalıklarla savaşması için gerekli olan aktif bir bağışıklık sisteminin temel şartlarından biri de güvenli gıda tüketimi. Kaynağı belirsiz gıdalardan uzak duran ve kişisel hijyenini en üst seviye çıkaran kişiler, kendini ve çevresini virüslerden koruyabilir. Ankara Üniversitesi Gıda Güvenliği Enstitüsü Genel Müdür Yardımcısı Prof. Dr. U. Tansel Şireli, virüslerin bulaşmasını önlemek için temel hijyen kurallarına uyulması gerektiğini söylüyor ve periyodik olarak denetime tabi olmayan ambalajsız gıdaların taşıyıcı olabileceği konusunda tüketicileri uyarıyor.
5.09.2021 Sağlık
Zeki Enveri'nin son saatlerinde neler yaşandı? Saat 10.57'de telefon çaldı ve...
Zeki Enveri'nin son saatlerinde neler yaşandı? Saat 10.57'de telefon çaldı ve... Kaçmaya çalışırken uçaktan düşen gençler, Afgan gençliğinin Taliban korkusunun sembolü oldu. O gençlerden biri de 17 yaşındaki milli futbolcu Zeki Enveri'ydi. Peki Zeki ne pahasına olursa olsun Afganistan'dan gitme kararını neden ve nasıl aldı? O dakikalarda neler yaşandı?
27.08.2021 Dünya
1 derecelik sıcaklık artışı atmosferde tutulan su  buharı miktarını yüzde 7 artırıyor
1 derecelik sıcaklık artışı atmosferde tutulan su buharı miktarını yüzde 7 artırıyor Küresel ısınmayla atmosferde yaşanan her 1 derecelik artışla, atmosferdeki su buharı miktarı yüzde 7 artarken, bu da özellikle Kuzey Atlantik bölgesi ülkelerinde sel ihtimallerini güçlendiriyor.
20.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Ünlü Influencer yüz binlerce kişiyi böyle kandırdı! Instagram'da gördüklerinizin ne kadarı gerçek?
Ünlü Influencer yüz binlerce kişiyi böyle kandırdı! Instagram'da gördüklerinizin ne kadarı gerçek? Sosyal medyada özellikle de Instagram'da gördüklerinizin ne kadarı gerçek? Influencer'ların paylaşımlarına ve destekledikleri ürünlere ne kadar güveniyorsunuz? Aşağıda okuyacağınız hikaye, bu sorulara vereceğiniz yanıtı değiştirebilir.
5.07.2021 Dünya
93. Oscar ödülleri ile en iyiler belli oldu! İşte 93. Oscar ödüllerini kazananlar ve adaylar
93. Oscar ödülleri ile en iyiler belli oldu! İşte 93. Oscar ödüllerini kazananlar ve adaylar En iyi film hangisi seçildi, en iyi erkek-kadın oyuncu kim oldu? Oscar Ödülleri ile en iyiler belli oldu, 93. Akademi Ödülleri sahiplerini buldu. 2021 Oscar Ödülleri töreninde kırmızı halı geçidinin ardından sinema dünyasının en iyileri açıklandı. ABD'nin Los Angeles kentindeki Dolby Tiyatrosu'nda düzenlenen törenle bu yıl 93'üncüsü verilen Akademi Ödüllerinde en iyi film ödülünü "Nomadland" kazandı. Nomadland En İyi Film, En İyi Yönetmen ve En İyi Kadın Oyuncu ödülleri olmak üzere toplam 3 Oscar kazandı. İşte 93. Oscar ödüllerini kazananlar ve adaylar…
26.04.2021 Gündem
George Segal hayatını kaybetti
George Segal hayatını kaybetti ABD'li ünlü oyuncu George Segal, 87 yaşında yaşamını yitirdi. Oyuncu, son olarak The Goldbergs dizisinde rol almıştı.
24.03.2021 Dünya
Oscar'da 9 kategorinin kısa listesi açıklandı
Oscar'da 9 kategorinin kısa listesi açıklandı Bu yıl 93'üncüsü düzenlenecek olan Oscar Ödülleri'nde 9 kategorinin kısa listesi açıklandı.
10.02.2021 Kültür Sanat
Koronavirüs laboratuvardan mı sızdı?
Koronavirüs laboratuvardan mı sızdı? Koronavirüsün ilk kez görüldüğü kentte bulunan WHO uzmanları, araştırmalarının salgının resmini değiştirecek bir sonuca ulaşmadığını ilan etti. WHO'ya göre koronavirüsün kökeni yarasaların canlı konak olduğuna işaret ediyor ancak bunların Wuhan'da olması pek muhtemel değil.
9.02.2021 Dünya
Çin, yapay zeka yarışında ABD'yi yakalamak üzere
Çin, yapay zeka yarışında ABD'yi yakalamak üzere Information Technology and Innovation Foundation'ın raporuna göre, ABD 44,6 puanla yapay zeka yarışında Çin ve AB'nin önünde yer alıyor.
28.01.2021 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Who ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki who haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.