Whatsapp Yeni Özellikler

Whatsapp Yeni Özellikler

Son dakika WhatsApp yeni özellikler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan WhatsApp yeni özellikler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını WhatsApp yeni özellikler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Whatsapp Yeni Özellikler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan whatsapp yeni özellikler gelişmeleri de dahil olmak üzere 93 whatsapp yeni özellikler haberi bulunmuştur. Tüm whatsapp yeni özellikler haberleri aşağıda listelenmiştir.
WhatsApp'ta yeni dönem! Tüm kullanıcılar için geçerli! Seçenekli olacak, son değişiklik ile artık...
WhatsApp'ta yeni dönem! Tüm kullanıcılar için geçerli! Seçenekli olacak, son değişiklik ile artık... WhatsApp'ta yeni dönem! Tamamen değişiyor. Resmen duyuruldu. Tüm kullanıcıları ilgilendiriyor. Dünyanın en popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, uzun süredir test ettiği “Topluluklar” altyapısını resmi olarak tanıttı. Bu kapsamda sesli aramalardaki katılımcı sayısı artırıldı. Şirket ayrıca son görülme özelliğini seçenekli hale getiriyor. Son ortaya çıkan bilgilere göre WhatsApp gruplarından kimseye çaktırmadan çıkmak mümkün olacak. İşte tüm yeni özellikler...
18.05.2022 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp sesli mesajlarda yeni dönem! 6 yeni özellik birden duyuruldu, artık...
WhatsApp sesli mesajlarda yeni dönem! 6 yeni özellik birden duyuruldu, artık... Dünyanın en popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, sesli mesajlarda altı yeni özelliği birden duyurdu. Telefonda ses kaydının oynatıldığı sohbetten çıktığınız takdirde artık ses kaydını dinlemeye devam edebileceksiniz. Artık ses kaydı atmadan önce söylediklerinizden emin olmak için kaydettiğiniz ses kaydını göndermeden önce dinleyebileceksiniz. İşte WhatsApp'ta sesli mesajlara gelen 6 yeni özellik...
6.04.2022 Bilim ve Teknoloji
Whatsapp yeni özellikler 2020! 3 yeni özellik geliyor!
Whatsapp yeni özellikler 2020! 3 yeni özellik geliyor! Dünya genelinde 1.5 milyardan fazla aktif kullanıcısı bulunan WhatsApp'a 3 yeni özellik geliyor. Sosyal medya devi Facebook'un bünyesinde bulunan mesajlaşma uygulaması WhatsApp platformuna 3 yeni özellik geliyor. Gelen özellikler şimdiden kullanıcıları heyecanlandırdı. İşte Whatsapp yeni özellikler…
26.11.2020 Gündem
WhatsApp'ın bilmeniz gereken yeni özellikleri!
WhatsApp'ın bilmeniz gereken yeni özellikleri! WhatsApp boş durmuyor ve yeni özelliklerle sürekli olarak güncelleniyor. İşte 6 yeni WhatsApp özelliği...
20.03.2017 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp'ta okunmayan mesajlar geri alınabilecek
WhatsApp'ta okunmayan mesajlar geri alınabilecek WhatsApp yeni beta sürümünde kullanıcılarına gönderdikleri mesajları geri alma imkanını test ediyor. Kullanıcılar bu özellik sayede gönderdikleri, ancak karşı tarafın okumadığı mesajları geri alabilecek.
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Whatsapp'a yeni özellikler geliyor!
Whatsapp'a yeni özellikler geliyor! En fenomen iletişim araçlarından biri olan Whatsapp, yeni özellikler sunmaya devam ediyor. Daha önce Android işletim sistemi için yapılan güncelleme şimdi ise İOS kullanıcılarında da olacak. İşte Whatsapp'ın yeni özellikleri...
29.09.2021 Gündem
WhatsApp, yeni özellikler ile güncellendi!
WhatsApp, yeni özellikler ile güncellendi! WhatsApp, iOS platformunda güncelleme alarak yeni özelliklere kavuştu. WhatsApp'ın yeni özellikleri sayesinde uygulama artık daha kullanışlı.
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji
En yeni 7 WhatsApp özelliği!
En yeni 7 WhatsApp özelliği! WhatsApp'a son güncellemelerle ilave edilen bu yeni özelliklerden haberiniz var mı?
28.03.2016 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp'tan yeni özellik: Newsletter
WhatsApp'tan yeni özellik: Newsletter WhatsApp, platformu kullanıcılar için daha kullanışlı hâle getirmek amacıyla yeni özellikler eklemeye devam ediyor. Anlık mesajlaşma uygulaması ‘Newsletter’ yani haber bülteni adında yeni bir özellik üzerinde çalışıyor.
1.03.2023 Bilim ve Teknoloji
Whatsapp ekran görüntüsü engelleme nasıl yapılır? Whatsapp ekran görüntüsü almayı engelleme adımları…
Whatsapp ekran görüntüsü engelleme nasıl yapılır? Whatsapp ekran görüntüsü almayı engelleme adımları… WhatsApp geçtiğimiz aylarda ekran görüntüsü gizlilik özelliğini kullanıma sundu. Güncelleme ile kullanıcılar WhatsApp’ta ekran görüntüsü alamayacak. Video formatındaki ekran görüntü kaydına da izin verilmeyecek. Peki WhatsApp ekran görüntüsü engelleme nasıl yapılır, ekran görüntüsü almak neden engellendi?
2.11.2022 Bilim ve Teknoloji
Büyüleyici şık tasarımıyla dikkat çeken Oppo A96 tanıtıldı
Büyüleyici şık tasarımıyla dikkat çeken Oppo A96 tanıtıldı Çizilmelere ve parmak izine karşı dayanıklı OPPO Glow Design ile birlikte gelen OPPO A96, 5000mAh pil kapasitesi ve 33W SUPERVOOC hızlı şarj özellikleriyle dikkat çekerken, 6,59 inç ve 90Hz Zengin Renkli Delikli Ekran, sürükleyici bir görüntüleme deneyimi sunuyor.
3.10.2022 Advertorial
WhatsApp yeni gizlilik özelliklerini duyurdu: Artık gruplardan sessizce çıkılabilecek
WhatsApp yeni gizlilik özelliklerini duyurdu: Artık gruplardan sessizce çıkılabilecek Popüler uygulamada artık 'bir kez görüntüle' mesajlarında ekran görüntüsü engellenebilecek, ayrıca 'son görülme' ayarlarından platformda çevrimiçi olunduğunu görecek insanlar seçilebilecek.
9.08.2022 Dünya
Whatsapp herkesten sil özelliği kaç dakika oldu? Herkesten sil özelliği süresi uzuyor mu?
Whatsapp herkesten sil özelliği kaç dakika oldu? Herkesten sil özelliği süresi uzuyor mu? WhatsApp, gönderilen bir mesajın herkesten silinmesini sağlayan "Herkesten Sil" özelliğini güncelliyor. Peki, herkesten sil özelliği kaç dakika? Herkesten sil özelliği süresi uzuyor mu?
6.07.2022 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp'ta yeni dönem! Tamamen değişti, ilk kez yapılıyor! Yeni uygulama resmen tanıtıldı, mesajlarda artık...
WhatsApp'ta yeni dönem! Tamamen değişti, ilk kez yapılıyor! Yeni uygulama resmen tanıtıldı, mesajlarda artık... WhatsApp kullanan herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Tamamen değişti. Yeni uygulama resmen tanıtıldı. Tüm mesajlar için geçerli olacak. Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, uzun süredir test ettiği “Topluluklar” altyapısını resmi olarak tanıttı. Aynı zamanda son görülme özelliğine de yeni bir güncelleme geliyor. Son ortaya çıkan bilgilere göre şirket bir üyelik modeli üzerinde çalışıyor. Bu durum 'WhatsApp paralı mı olacak?' sorusunu gündeme getirdi. WhatsApp'a gelecek yeni özellikler ve son gelişmeler...
21.04.2022 Bilim ve Teknoloji
Whatsapp ücretli mi olacak? WhatsApp’a para ödenecek mi? WhatsApp’ta üyelik modeli nasıl olacak?
Whatsapp ücretli mi olacak? WhatsApp’a para ödenecek mi? WhatsApp’ta üyelik modeli nasıl olacak? WhatsApp üyelik modeline geçiyor. Dünyaca ünlü popüler mesajlaşma uygulamasa Whatsapp yeni bir üyelik modeli üzerinde çalışıyor. Şirket altyapısını resmi olarak tanıttı. Peki, Whatsapp ücretli mi olacak? WhatsApp’a para ödenecek mi? WhatsApp’ta üyelik modeli nasıl olacak? İşte detaylar…
21.04.2022 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp'tan yeni özellik! Değişiyor, son görülme özelliği...
WhatsApp'tan yeni özellik! Değişiyor, son görülme özelliği... Dünyanın en popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, uzun süredir test ettiği “Topluluklar” altyapısını resmi olarak tanıttı. Şirket ayrıca son görülme özelliğini seçenekli hale getiriyor. İşte yeni gelen özellikler...
19.04.2022 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp’tan hayal kırıklına uğratacak karar! Çileden çıkaran özellikle ilgili flaş gelişme
WhatsApp’tan hayal kırıklına uğratacak karar! Çileden çıkaran özellikle ilgili flaş gelişme Mesajlaşma uygulaması WhatsApp, kullanıcılarını bir kez daha hayal kırıklığına uğrattı. Herkes bekliyordu, gelen haber kimseyi memnun etmedi. 7 günlük detay, çileden çıkardı. Uygulamanın süre sınırı 1 saat, 8 dakika 16 saniye olan ‘Herkes için Sil’ özelliğini bir haftaya çıkarması bekleniyordu ama alınan bilgilere göre durum hiç de öyle değil. Konuyla ilgili WhatsApp’tan henüz bir açıklama yapılmadı.
2.02.2022 Bilim ve Teknoloji
Kesinti sonrası Instagram'a yeni özellik
Kesinti sonrası Instagram'a yeni özellik Instagram için yepyeni özellikler geliştiriliyor. Geçenlerde yaşanan kesinti sebebiyle kullanıcılar Facebook’a bağlı olan WhatsApp ve Instagram gibi uygulamalara 6 saatten fazla ulaşamadı. Yeni yapılan bir açıklamaya göre Instagram’daki kesintileri veya teknik sorunları bilgilendirmek için bir özelliği test ettiği vurgulandı.
12.10.2021 Bilim ve Teknoloji
Telegram ekran paylaşımı özelliğini kazanıyor
Telegram ekran paylaşımı özelliğini kazanıyor Telegram’ın yeni Android beta sürümünde karşımıza çıkan özellik, bir süredir farklı platformlarda sunuluyor. Öte yandan bu beta sürümünde farklı özelliklerin de geleceği müjdelendi.
30.07.2021 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp'ta yeni tehlike! Fotoğraf ve video...
WhatsApp'ta yeni tehlike! Fotoğraf ve video... WhatsApp'ta milyonları ilgilendiren fotoğraf, video ve dosya detayı! Fotoğraf, video ve dosyalarınız üçüncü tarafların eline geçebilir. Cumhurbaşkanı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanı Ali Taha Koç, "Fotoğraf, video ve dosyalar sunuculardan silinmeyebilir." dedi.
18.05.2021 Gündem
WhatsApp Web'e yeni özellik! Önümüzdeki günlerde...
WhatsApp Web'e yeni özellik! Önümüzdeki günlerde... WhatsApp Web için yeni özellikler gelmeye devam ediyor. Bu kapsamda popüler mesajlaşma uygulamasının masaüstü versiyonu yeni bir şekilde kullanıcıların karşısına çıkabilir.
24.03.2021 Bilim ve Teknoloji
Bangladeş'te yerli uygulama BİP’e ilgide büyük artış
Bangladeş'te yerli uygulama BİP’e ilgide büyük artış Türkiye'nin iletişim ve yaşam platformu BiP, WhatsApp'ta mahremiyetin korunmasına ilişkin endişelerin ardından Bangladeşli kullanıcılar tarafından en çok tercih edilen uygulama oldu.
18.01.2021 Bilim ve Teknoloji
Bangladeş'te yerli uygulama BİP’e ilgide büyük artış
Bangladeş'te yerli uygulama BİP’e ilgide büyük artış Türkiye'nin iletişim ve yaşam platformu BiP, WhatsApp'ta mahremiyetin korunmasına ilişkin endişelerin ardından Bangladeşli kullanıcılar tarafından en çok tercih edilen uygulama oldu.
17.01.2021 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp'a kötü haber! 6 günde 10 milyon...
WhatsApp'a kötü haber! 6 günde 10 milyon... WhatsApp'ın kullanıcılarına yönelik "zorunlu güncelleme" kararının ardından, uygulama mağazalarında alternatif mesajlaşma uygulamaları büyük ilgi görmeye başladı. Hal böyle olunca WhatsApp uygulaması kullanan birçok kullanıcı uygulamadan geri çekildi. Tüm operatör kullanıcılarına açık Türkiye'nin iletişim ve yaşam platformu BiP, son 6 günde 10 milyon yeni kullanıcı rakamına ulaştığını açıkladı. İşte son dakika haberinin detayları...
14.01.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Whatsapp Yeni Özellikler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki whatsapp yeni özellikler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.