Whatsapp Yenilik

Whatsapp Yenilik

Son dakika Whatsapp yenilik haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Whatsapp yenilik ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Whatsapp yenilik haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Whatsapp Yenilik

haberleri sayfasında son dakika yaşanan whatsapp yenilik gelişmeleri de dahil olmak üzere 102 whatsapp yenilik haberi bulunmuştur. Tüm whatsapp yenilik haberleri aşağıda listelenmiştir.
WhatsApp'ta yeni dönem! Tüm kullanıcılar için geçerli! Seçenekli olacak, son değişiklik ile artık...
WhatsApp'ta yeni dönem! Tüm kullanıcılar için geçerli! Seçenekli olacak, son değişiklik ile artık... WhatsApp'ta yeni dönem! Tamamen değişiyor. Resmen duyuruldu. Tüm kullanıcıları ilgilendiriyor. Dünyanın en popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, uzun süredir test ettiği “Topluluklar” altyapısını resmi olarak tanıttı. Bu kapsamda sesli aramalardaki katılımcı sayısı artırıldı. Şirket ayrıca son görülme özelliğini seçenekli hale getiriyor. Son ortaya çıkan bilgilere göre WhatsApp gruplarından kimseye çaktırmadan çıkmak mümkün olacak. İşte tüm yeni özellikler...
18.05.2022 Bilim ve Teknoloji
Türkiye'de zorunlu! Yapmayan kullanamayacak, son tarih 8 Şubat...
Türkiye'de zorunlu! Yapmayan kullanamayacak, son tarih 8 Şubat... WhatsApp kullanan milyonlarca kişiyi ilgilendiren açıklama geldi. Güncellenen koşullarını ve gizlilik ilkesini 8 Şubat'a kadar onaylamayan kullanıcıların uygulamayı kullanamayacağını bildiren WhatsApp, Avrupa Birliği (AB) ülkelerindeki kullanıcıların bu durumdan etkilenmeyeceğini duyurdu.
8.01.2021 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp'ta yeni özellikler neler?
WhatsApp'ta yeni özellikler neler? Dünya genelinde en çok kullanılan mesajlaşma uygulaması WhatsApp iki yeni özelliği kullanıcılarına sunacak.
10.06.2019 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp logosunu değiştiriyor!
WhatsApp logosunu değiştiriyor! WhatsApp logosu bundan sonra telefonunuza göre değişecek. Otomatik olarak gerçekleşecek logo değişimi kısa süre içerisinde başlıyor. Eğer isterseniz logoyu kendiniz de seçebileceksiniz.
8.03.2018 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp o özelliği Türkiye'de sunuyor!
WhatsApp o özelliği Türkiye'de sunuyor! Whatsapp kullanıcılarının uzun süredir beklediği YouTube desteği, iOS kullanıcıları için tüm dünyadan sonra Türkiye'de de kullanıma açıldı.
6.03.2018 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp önlem alıyor!
WhatsApp önlem alıyor! İstenmeyen mesajlara savaş açan WhatsApp yeni işlevini test etmeye başladı. Detaylar haberimizde.
4.03.2018 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp para transferini getiriyor!
WhatsApp para transferini getiriyor! En çok kullanılan mesajlaşma uygulamalarından WhatsApp bu defa çok farklı bir yeniliği kullanıcılarına sunmaya hazırlanıyor. WhatsApp‘ın uzun süredir sunmaya hazırlandığı API temelli ödeme yöntemi sonunda beta sürecine giriyor.
9.02.2018 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp için yeni özellikler geliyor!
WhatsApp için yeni özellikler geliyor! Android 8.0 Oreo, WhatsApp için yeni özellikler sunmaya hazırlanıyor. WhatsApp, Android 8.0 Oreo’da Bildirim Kanalı’nı yayınladı ve bu özellik V2.18.18 beta sürümünde yer alıyor.
22.01.2018 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp Youtube yeniliği sunuyor!
WhatsApp Youtube yeniliği sunuyor! WhatsApp son zamanlarda yaptığı yeniliklere bir başkasını daha eklemeye hazırlanıyor. Youtube videolarını artık WhatsApp üzerinde izleyebileceksiniz. Peki Youtube videosu WhatsApp'ta nasıl olacak? Detaylar haberimizde.
18.01.2018 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp yeni özelliği sunmaya hazırlanıyor!
WhatsApp yeni özelliği sunmaya hazırlanıyor! Whatsapp grup konuşmalarıyla ilgili bir yeniliği daha sunmaya hazırlanıyor. Detaylar haberimizde.
15.01.2018 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp yeniliklere devam ediyor!
WhatsApp yeniliklere devam ediyor! En çok kullanılan mesajlaşma programı WhatsApp bir yenilik daha sunmaya hazırlanıyor. Sesli görüşmeden görüntülü görüşmeye geçişi daha hızlı hale getirmeye hazırlanıyor. Detaylar haberimizde.
9.01.2018 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp'ta ses kaydetmede yeni dönem!
WhatsApp'ta ses kaydetmede yeni dönem! WhatsApp'a gelen yeni güncellemeyle ses kaydederken ellerinizi serbest bir şekilde kullanabileceksiniz. WhatsApp'ın 2.17.81 sürümüyle birlikte bu özelliğe erişebilirsiniz.
29.11.2017 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp yeni özelliğini sunuyor!
WhatsApp yeni özelliğini sunuyor! Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp beklenen yeniliğinin sunmaya hazırlanıyor. Güncellemeyle atılan mesajın geri alınabilmesi özelliği gelecek. WhatsApp ile ilgili detaylar haberimizde.
14.09.2017 Bilim ve Teknoloji
Whatsapp yeni özelliğini kullanıma sundu!
Whatsapp yeni özelliğini kullanıma sundu! Whatsapp son yeniliğiyle adından yine söz ettirecek. WhatsApp Web'e gelecek olan yeniliğin detayları haberimizde.
21.08.2017 Bilim ve Teknoloji
Yok artık Whatsapp!
Yok artık Whatsapp! Popüler mesajlaşma uygulaması platformu daha da ilgi çekici kılabilmek adına yeni güncellemelerine devam ediyor.
16.08.2017 Bilim ve Teknoloji
Whatsapp artık 'kararacak'!
Whatsapp artık 'kararacak'! Whatsapp kullananlar artık hava karardığında Whatsapp`ın yeni haliyle karşılaşacak! Whatsapp bakın bu kez ne yapıyor?
7.08.2017 Bilim ve Teknoloji
Whatsapp'a bir mavi tik daha!
Whatsapp'a bir mavi tik daha! Whatsapp'a gelecek yeni özellik herkesi şaşırttı. Twitter ve Facebook gibi sosyal medya mecralarında sıklıkla kullanılan onaylanmış hesap Whatsapp için de geliyor. Whatsapp'ın yeni özelliğine dair detaylar haberimizde...
2.08.2017 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp yeni özelliği test ediyor!
WhatsApp yeni özelliği test ediyor! WhatsApp, ikonun üzerinde çıkan açılır pencere ile WhatsApp'ı açmadan daha hızlı sonuca ulaşabileceğiniz yeni özeliği duyurdu.
29.07.2017 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp'tan YouTube yeniliği!
WhatsApp'tan YouTube yeniliği! WhatsApp'ın beta sürümünde yapılan bir keşif, popüler uygulamada video izlemenin yakında kolaylaşacağını gösteriyor. Boş durmayı sevmeyen WhatsApp, kendisine yeni özellik eklemeye devam ediyor.
19.07.2017 Bilim ve Teknoloji
İşte Whatsapp'ın yeni özellikleri!
İşte Whatsapp'ın yeni özellikleri! Whatsapp yeni güncellemesiyle kullanıcıların karşısından. Şimdilik beta sürümünde kullanılan özellik yakında tüm Whatsapp kullanıcılarının hizmetine sunulacak.
14.07.2017 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp'tan zaman kazandıran özellik!
WhatsApp'tan zaman kazandıran özellik! WhatsApp, bundan sonraki güncellemesinde her şeyi daha da kolay hale getirecek bir özellikle geliyor.
10.07.2017 Bilim ve Teknoloji
Gece modu WhatsApp'a da geliyor!
Gece modu WhatsApp'a da geliyor! WhatsApp dikkat çekici bir özelliğiyle kullanıcıların karşısına çıkmaya hazırlanıyor.
3.07.2017 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp'a yeni özellik: Emoji arama!
WhatsApp'a yeni özellik: Emoji arama! WhatsApp her geçen gün kullanıcılarına aha fazla özellik sunmaya devam ediyor. WhatsApp şimdi de "emoji arama" özelliğiyle emojilere hızlı erişim imkanı sağlayacak.
29.06.2017 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp'tan "pişman oldum" özelliği!
WhatsApp'tan "pişman oldum" özelliği! Whatsapp'ta uzun zamandır beklenen yazılanı geri alma özelliği çok yakında aktif hale geliyor. Sitesindeki "Sıkça Sorulan Sorular" sayfasını günceleyen WhatsApp, iPhone, Android ve Windows Phone cihazlarında bir mesajın nası geri alınacağını açıkladı. İşte WhatsApp'ın merakla beklenen yeni özelliği...
28.06.2017 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp'ı böyle internetsiz kullanın!
WhatsApp'ı böyle internetsiz kullanın! WhatsApp'ı internetsiz kullanmak isteyenler bu haber sizler için. İşte adım adım telefondan İnternetsiz WhatsApp kullanma rehberi.
16.06.2017 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Whatsapp Yenilik ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki whatsapp yenilik haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.