Whatsapp Güncelleme

Whatsapp Güncelleme

Son dakika whatsapp güncelleme haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan whatsapp güncelleme ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını whatsapp güncelleme haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Whatsapp Güncelleme

haberleri sayfasında son dakika yaşanan whatsapp güncelleme gelişmeleri de dahil olmak üzere 224 whatsapp güncelleme haberi bulunmuştur. Tüm whatsapp güncelleme haberleri aşağıda listelenmiştir.
WhatsApp'ta yeni dönem! Tamamen değişti, yeni uygulama devreye girdi, artık bütün mesajlar...
WhatsApp'ta yeni dönem! Tamamen değişti, yeni uygulama devreye girdi, artık bütün mesajlar... WhatsApp kullanan herkesi yakından ilgilendiriyor. Tamamen değişti. Resmen devreye girdi. Yeni uygulama hayata geçti. Tüm mesajlar için geçerli. Mesajlaşma uygulaması WhatsApp, WhatsApp'ın ana şirketi Meta, WhatsApp'ın web sürümünün güvenliğini artırmak için Code Verify adımı attı. Code Verify, WhatsApp Web için yeni bir tarayıcı uzantısı olarak kullanıma sunuldu. İşte son dakika haberinin detayları...
11.03.2022 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp'ta yeni dönem! Tamamen değişti, ilk kez olacak! Yeni uygulama devreye girdi, artık mesajlarda...
WhatsApp'ta yeni dönem! Tamamen değişti, ilk kez olacak! Yeni uygulama devreye girdi, artık mesajlarda... WhatsApp kullanan herkesi yakından ilgilendiriyor. Tamamen değişti. Resmen devreye girdi. Yeni uygulama hayata geçti. Tüm mesajlar için geçerli. Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, iPhone kullanıcıları için önemli bir özelliği bünyesine ekledi. İşte detaylar...
26.01.2022 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp'a yeni özellik geliyor! Mesajlara cevap yazmak yerine tepki verilebilecek
WhatsApp'a yeni özellik geliyor! Mesajlara cevap yazmak yerine tepki verilebilecek WhatsApp'a yeni özellik geliyor! Mesajlaşma uygulaması WhatsApp, kullanıcıların bir süredir talep ettiği güncellemeyi gündemine aldı. Beta versiyonu yayımlanan güncellemeyle mesajlara tepki vermek mümkün olacak. Buna benzer bir özellik Facebook ve Instagram'da da bulunuyor. Bu güncellemenin ne zaman herkese açılacağı ise henüz belli değil.
23.11.2021 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp’tan gizlilik sözleşmesi açıklaması! Whatsapp gizlilik sözleşmesi onaylanmazsa ne olacak?
WhatsApp’tan gizlilik sözleşmesi açıklaması! Whatsapp gizlilik sözleşmesi onaylanmazsa ne olacak? Whatsapp güncelleme uyarısı kullanıcılara gönderilmeye devam ediyor. Ocak ayında kullanıcılarına gizlilik sözleşmesini sunan Whatsapp gelen tepkiler üzerine onay tarihini 15 Mayıs'a çekmişti. Yaptığı açıklamada "hesabınızı silmeyeceğiz" diyen Whatsapp yeni açıklama geldi. Peki, Whatsapp gizlilik sözleşmesi onaylanmazsa ne olacak? Whatsapp güncelleme uyarısı ne anlama geliyor? Whatsapp sözleşmesi kabul edilmeli mi? İşte Whatsapp güncelleme ve gizlilik sözleşmesi ile ilgili detaylar...
30.05.2021 Gündem
Whatsapp sözleşmesi nereden onaylanır? Kabul etmeyenlerde Whatsapp kapanacak mı?
Whatsapp sözleşmesi nereden onaylanır? Kabul etmeyenlerde Whatsapp kapanacak mı? Dünyaca ünlü mesajlaşma uygulaması Whatsapp'ın, gizlilik ilkesi ve hizmet şartlarındaki güncelleme yürürlüğe girdi. Gizlilik sözleşmesinin uygulamaya girdiği ilk dakikalarda Whatsapp paylaşım yaptı. Aylardır kullanıcılar 'Whatsapp hesabı silinecek mi?' sorusunu merak ediyordu. Whatsapp açıklık getirdi. Peki, Whatsapp kapanacak mu? Whatsapp sözleşmesi ne oldu? Whatsapp gizlilik sözleşmesi kabul etme uyarısı ne zaman gelir? Whatsapp gizlilik sözleşmesi kabul etme uyarısı gelecek mi? İşte yeni detaylar...
15.05.2021 Gündem
WhatsApp'tan flaş açıklama! Uyarı mesajı yayınlanacak
WhatsApp'tan flaş açıklama! Uyarı mesajı yayınlanacak WhatsApp tarafından tepki çeken zorunlu güncelleme kararı ile ilgili yeni bir açıklama yapıldı. Açıklamada platform kararından geri adım atmayacağının sinyalini verdi.
19.02.2021 Bilim ve Teknoloji
Kişisel Verileri Koruma Kurulu'ndan WhatsApp açıklaması!
Kişisel Verileri Koruma Kurulu'ndan WhatsApp açıklaması! Kişisel Verileri Koruma Kurumu Başkanı Faruk Bilir, hakkında inceleme başlatılan WhatsApp'tan tebligat yapılarak bilgi ve belge talep edildiğini bildirdi.
30.01.2021 Bilim ve Teknoloji
'WhatsApp zaman kazanmak istedi'
'WhatsApp zaman kazanmak istedi' Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi (CBDDO) Başkanı Dr. Ali Taha Koç, WhatsApp'ın gizlilik ilkeleri güncellemesi için 8 Şubat olan son tarihi 15 Mayıs'a ertelediğini hatırlatarak, "Ancak kararda, kişisel verilerin Facebook'la paylaşılmasına yönelik herhangi bir içerik değişikliği yer almıyor. Kanaatimizce WhatsApp, gizlilik politikasını daha iyi anlatabilmek için zaman kazanmak istedi" dedi.
22.01.2021 Bilim ve Teknoloji
Türkiye'de zorunlu! Yapmayan kullanamayacak, son tarih 8 Şubat...
Türkiye'de zorunlu! Yapmayan kullanamayacak, son tarih 8 Şubat... WhatsApp kullanan milyonlarca kişiyi ilgilendiren açıklama geldi. Güncellenen koşullarını ve gizlilik ilkesini 8 Şubat'a kadar onaylamayan kullanıcıların uygulamayı kullanamayacağını bildiren WhatsApp, Avrupa Birliği (AB) ülkelerindeki kullanıcıların bu durumdan etkilenmeyeceğini duyurdu.
8.01.2021 Bilim ve Teknoloji
Whatsapp yeni özellikler 2020! 3 yeni özellik geliyor!
Whatsapp yeni özellikler 2020! 3 yeni özellik geliyor! Dünya genelinde 1.5 milyardan fazla aktif kullanıcısı bulunan WhatsApp'a 3 yeni özellik geliyor. Sosyal medya devi Facebook'un bünyesinde bulunan mesajlaşma uygulaması WhatsApp platformuna 3 yeni özellik geliyor. Gelen özellikler şimdiden kullanıcıları heyecanlandırdı. İşte Whatsapp yeni özellikler…
26.11.2020 Gündem
WhatsApp'tan corona virüse özel güncelleme
WhatsApp'tan corona virüse özel güncelleme Çin'in Vuhan kentinde ortaya çıkan corona virüs, kısa sürede tüm dünyaya yayıldı. Bu nedenle de sosyal medya uygulamaları corona virüs nedeniyle yaşanan dijital değişime ayak uydurmak için yeni özelliklerini peş peşe yayınlamaya başladı. WhatsApp corona virüs için hazırladığı özel sticker güncellemesini yayınladı.
23.04.2020 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp'a güncelleme geliyor! Artık...
WhatsApp'a güncelleme geliyor! Artık... Corona virüsten dolayı güvenlik bazında pek çok yenilik getiren WhatsApp, bu kez uzun zamandır beklenen özellikleri yayına vermek üzere.
9.04.2020 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp'ta yeni özellikler neler?
WhatsApp'ta yeni özellikler neler? Dünya genelinde en çok kullanılan mesajlaşma uygulaması WhatsApp iki yeni özelliği kullanıcılarına sunacak.
10.06.2019 Bilim ve Teknoloji
Whatsapp bugün değişti! Artık birine mesaj yazarken
Whatsapp bugün değişti! Artık birine mesaj yazarken WhatsApp'ta gelen son yenilik sayesinde bir süre önce iOS sürümünde kullanılmaya başlanan bir özelliği artık android sürümünde de kullanılmaya başlanacak.
3.10.2018 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp o özelliği Türkiye'de sunuyor!
WhatsApp o özelliği Türkiye'de sunuyor! Whatsapp kullanıcılarının uzun süredir beklediği YouTube desteği, iOS kullanıcıları için tüm dünyadan sonra Türkiye'de de kullanıma açıldı.
6.03.2018 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp önlem alıyor!
WhatsApp önlem alıyor! İstenmeyen mesajlara savaş açan WhatsApp yeni işlevini test etmeye başladı. Detaylar haberimizde.
4.03.2018 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp para transferini getiriyor!
WhatsApp para transferini getiriyor! En çok kullanılan mesajlaşma uygulamalarından WhatsApp bu defa çok farklı bir yeniliği kullanıcılarına sunmaya hazırlanıyor. WhatsApp‘ın uzun süredir sunmaya hazırlandığı API temelli ödeme yöntemi sonunda beta sürecine giriyor.
9.02.2018 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp'a beklenen güncelleme sonunda geldi
WhatsApp'a beklenen güncelleme sonunda geldi WhatsApp kullanıcılarını sevindiren güncelleme sonunda geldi. Popüler mesajlaşma ve sohbet uygulaması WhatsApp'ta bundan sonra 'Bahsedenler' özelliği aktif.
7.02.2018 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp'a store özelliği geliyor!
WhatsApp'a store özelliği geliyor! WhatsApp, yeni yayınladığı beta güncellemesi ile birlikte çıkartmalar özelliğini ve çıkartmaların indirileceği WhatsApp Store özelliğini test etmeye başladı.
1.02.2018 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp için yeni özellikler geliyor!
WhatsApp için yeni özellikler geliyor! Android 8.0 Oreo, WhatsApp için yeni özellikler sunmaya hazırlanıyor. WhatsApp, Android 8.0 Oreo’da Bildirim Kanalı’nı yayınladı ve bu özellik V2.18.18 beta sürümünde yer alıyor.
22.01.2018 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp Youtube yeniliği sunuyor!
WhatsApp Youtube yeniliği sunuyor! WhatsApp son zamanlarda yaptığı yeniliklere bir başkasını daha eklemeye hazırlanıyor. Youtube videolarını artık WhatsApp üzerinde izleyebileceksiniz. Peki Youtube videosu WhatsApp'ta nasıl olacak? Detaylar haberimizde.
18.01.2018 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp yeniliklere devam ediyor!
WhatsApp yeniliklere devam ediyor! En çok kullanılan mesajlaşma programı WhatsApp bir yenilik daha sunmaya hazırlanıyor. Sesli görüşmeden görüntülü görüşmeye geçişi daha hızlı hale getirmeye hazırlanıyor. Detaylar haberimizde.
9.01.2018 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp uzun yıllardır kullanılan özelliğini kaldırdı
WhatsApp uzun yıllardır kullanılan özelliğini kaldırdı WhatsApp adını hep yeniliklerle duyururken bu sefer yıllardır kullanılan 'tüm kişileri göster' özelliği kaldırıldı.
8.01.2018 Bilim ve Teknoloji
Bu telefonlar Whatsapp'ı kullanamayacak!
Bu telefonlar Whatsapp'ı kullanamayacak! En çok kullanılan mesajlaşma programlarından olan Whatsapp 31 Aralık 2017 tarihinden itibaren bu telefonlardan kullanılamayacak. Whatsapp ile ilgili detaylar haberimizde.
19.12.2017 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp mesajlarına sizin yerinize cevap verecek
WhatsApp mesajlarına sizin yerinize cevap verecek Sosyal medya devi Facebook'un bünyesinde bulunan WhatsApp'a kullanıcıların hayatını oldukça rahatlatacak yenilik geliyor.
5.12.2017 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Whatsapp Güncelleme ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki whatsapp güncelleme haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.