Vw

Vw

Son dakika VW haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan VW ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını VW haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Vw

haberleri sayfasında son dakika yaşanan vw gelişmeleri de dahil olmak üzere 564 vw haberi bulunmuştur. Tüm vw haberleri aşağıda listelenmiştir.
Otomotiv devine büyük şok! ABD Porsche, Bentley ve Audi kararını duyurdu
Otomotiv devine büyük şok! ABD Porsche, Bentley ve Audi kararını duyurdu ABD, Porsche, Bentley ve Audi ithalatını yasaklı Çin parçası nedeniyle durdurdu.
15.02.2024 Ekonomi
Sedan atağa geçiyor, yeni yılda sıçrama yapmaya hazırlanıyor
Sedan atağa geçiyor, yeni yılda sıçrama yapmaya hazırlanıyor Pazar payları yüzde 27’ye düşen sedan otomobiller önümüzdeki yıl yeniden sıçrama yapabilir. Passat’ın varisi olan elektrikli sedan modeli ID.7’yi, 2024’ün üçüncü çeyreğinde getirmeyi planladıklarını belirten VW Binek Araç Genel Müdürü Gino Bottaro, “ID.7’yi yüzde 10 ÖTV diliminde getirmek için çalışıyoruz. Başarılı olursak sedan pazarını tekrar yukarı çıkartacak kadar yüksek adetlerde satarız” dedi. Geçen yıl üretimi biten Passat Sedan, dünyada en çok Türkiye’de satılıyordu.
20.11.2023 Otomobil
Galatasaray - Beşiktaş derbisini Halil Umut Meler yönetecek
Galatasaray - Beşiktaş derbisini Halil Umut Meler yönetecek Süper Lig'in 9'uncu haftasında 21 Ekim Cumartesi günü Galatasaray'ın Beşiktaş'ı konuk edeceği karşılaşmada Halil Umut Meler düdük çalacak.
18.10.2023 Galatasaray
Fsı Motor Nedir? Fsı Motorun Özellikleri Nelerdir?
Fsı Motor Nedir? Fsı Motorun Özellikleri Nelerdir? FSI motorun ne olduğu, özellikleri ve üretim teknolojisi merak konusu olmaktadır. FSI motor, Hitler motor olarak tanımlanan 1.6 lt. kapasiteli standart Atmosferik motora alternatif olarak geliştirilmiştir. MPI Atmosferik VW motora oranla daha düşük tüketimli emisyon değerlerine sahip motorlar geliştirebilmek amacıyla üretilmiş bulunmaktadır. FSI motorlar ileri teknoloji ürünleri olarak geliştirilmiş bulunmaktadır. Ancak FSI motor Türkiye’ de beklendiği kadar destek bulamamaktadır. Nedeni ise FSI motorun LPG desteği bulunmamasıdır.
3.06.2023 Gündem
Rap dünyasının ünlü ismi Luciano'dan depremzede çocuklara destek!
Rap dünyasının ünlü ismi Luciano'dan depremzede çocuklara destek! Her Bilet Çocuklar İçin Destek: Dünyaca Ünlü Rapçi Luciano, tüm gelirleri TEGV’e aktarılacak şekilde depremzede çocuklar için sahnede, 29 Nisan’da Volkswagen Arena’da.
23.03.2023 Kültür Sanat
Porsche sahiplerine tazminat
Porsche sahiplerine tazminat ABD’deki Porsche davasında yargı ödemeye onay verdi.
11.11.2022 Otomobil
VW yeni Amarok ile araziye dönüyor!
VW yeni Amarok ile araziye dönüyor! Volkswagen Ticari Araç, yeni nesil ick-up modeli Amarok’u tanıttı. Araç yıl sonunda Güney Afrika, 2023 yılının ilk çeyreğinin sonunda ise Türkiye ve Avrupa pazarına sunulacak.
8.07.2022 Otomobil
Volkswagen'den flaş karar! Askıya alındı
Volkswagen'den flaş karar! Askıya alındı Volkswagen'den yeni karar! Dev otomotiv firması üretimi resmen durdurdu. Slovakya'daki Volkswagen fabrikası, Ukrayna'daki ihtilaf nedeniyle arz sıkıntısı yaşıyor. Üretimin askıya alındığı açıklandı.
23.03.2022 Otomobil
Araba alacaklara kötü haber geldi! Yeni kriz! Araba fiyatlarına zam
Araba alacaklara kötü haber geldi! Yeni kriz! Araba fiyatlarına zam Araba almak isteyen milyonlara kötü haber geldi. Rusya ile Ukrayna arasında yaşanan kriz araba fiyatlarını vurdu. Araba fiyatlarına yeni zamların geleceği ifade ediliyor. Rusya-Ukrayna savaşı, otomotiv sektöründe yakından takip ediliyor. Rusya'nın önemli bir hammadde tedarikçisi olması son bir yıldır çip krizi ile boğuşan sektörde yeni krizlerin kapısını aralarken, şimdi ise Ukrayna'da bombaların hedefi olan fabrikaların sektörde yeni bir sıkıntıya yol açma ihtimali üzerinde duruluyor. Raporlar, Ukrayna'da kablo üreten fabrikalarda üretimin durmasının, otomotivde yeni bir krizi tetikleyerek dünya otomotiv endüstrisinde 700 bin adetlik üretim kaybının yaşanabileceğini ortaya koyuyor.
18.03.2022 Ekonomi
Araba satışlar dip yaptı! Avrupa’da 29 yılın en düşük seviyesi...
Araba satışlar dip yaptı! Avrupa’da 29 yılın en düşük seviyesi... Avrupa'da araba satışları, tarihi dip seviyeyi gördü. 2022 yılının ilk ayında tedarik zinciri sorunları nedeniyle ivme kazanan daralma, Şubat ayında da etkisini devam ettirdi.
17.03.2022 Otomobil
Elektrikli midibüste lider oldu!
Elektrikli midibüste lider oldu! 2021 yılında Avrupa’da elektrikli midibüs pazarının en çok satan modeli de Karsan e-ATAK oldu.
13.03.2022 Otomobil
Türkiye’de yılın otomobili adayları belli oldu
Türkiye’de yılın otomobili adayları belli oldu Otomotiv Gazetecileri Derneği (OGD), tarafından bu yıl yedinci kez düzenlenecek olan “Türkiye’de Yılın Otomobili” seçimi için aday modeller açıklandı.
13.03.2022 Otomobil
Efsanevi VW elektrikli oldu!
Efsanevi VW elektrikli oldu! Volkswagen Yeni ID.Buzz ve ID.Buzz Cargo’nun dünya prömiyerini gerçekleştirdi.
11.03.2022 Otomobil
Otomotiv devinde kriz büyüyor! Kazancı ve satış beklentileri düştü, rakiplerinde de...
Otomotiv devinde kriz büyüyor! Kazancı ve satış beklentileri düştü, rakiplerinde de... Otomotiv devi Toyota çip krizinin ortasında üretim ve mali yıl satış beklentilerini düşürdü. Şirket 2021 mali yıl satış beklentisinde 500 milyar yenlik düşüş açıkladı.
9.02.2022 Ekonomi
Sıfır araba alacaklara güzel haber! Fiyatlar düşecek, yeni kampanya ve indirimler...
Sıfır araba alacaklara güzel haber! Fiyatlar düşecek, yeni kampanya ve indirimler... Araba alma planı yapan birçok kişi çip krizi ve sonrasında yaşanan tedarik sorunun fiyatlara yansıması nedeni ile bu planlarını erteledi. Döviz kurunda yaşanan artışın tersine dönmesi ve hızla düşmesi ise; 'Araba fiyatları düşecek mi?' sorusunu akıllara getirdi. Bu sorunun yanıtı netleşiyor. Araba almak isteyenlere güzel haber geldi. Sıfır araba fiyatları düşüyor. Yeni kampanyalar ve indirim imkanları araç almayı düşünenler için hayata geçiriliyor. Ancak sektör temsilcilerinin verdiği bilgiye göre, döviz kurlarındaki yukarı yönlü hareketin araba fiyatlarına doğrudan yansıtılmaması nedeniyle sıfır araçlarda görülecek düşüşler de döviz kurundaki düşüş ile paralellik göstermeyecek.
27.12.2021 Ekonomi
VW Amarok araziye dönüyor
VW Amarok araziye dönüyor Avustralya ve Avrupa'daki ekipler tarafından geliştirilen ve artık Güney Afrika'da üretilecek olan Volkswagen Ticari Araç markasının premium Pick-up modelinin, 2022'de tanıtılması planlanıyor.
10.12.2021 Otomobil
Aşı pişmanlığı! Sadece o...
Aşı pişmanlığı! Sadece o... İstanbul'da yaşayan 51 yaşındaki Hülya Başel, ailesinin tüm ısrarlarına rağmen koronavirüs aşısı olmayı reddetti. 6 çocuğu ve eşi aşı olan genç kadın, aileden hastalığa yakalanan tek kişi oldu. 24 gün yoğun bakımda kalan ve entübe edilen Başel, solunum tedavisine devam ettiği hastane odasından, "Çok ama çok pişmanım. Lütfen herkes aşılarını olsun" diye seslendi.
27.09.2021 Sağlık
Subway'e siber saldırı şoku! Türkiye'den 51 bin kullanıcının bilgisi çalındı
Subway'e siber saldırı şoku! Türkiye'den 51 bin kullanıcının bilgisi çalındı Son günlerde birçok dünyaca ünlü şirket veri ihlalinden etkileniyor. Etkilenen şirketlerden biri de ünlü sandviççi Subway oldu. Subway Türkiye'deki 51 binden fazla kullanıcının bilgisi çalındı.
19.08.2021 Ekonomi
VW’den yeni SUV modeli geliyor!
VW’den yeni SUV modeli geliyor! Volkswagen, ilk kez bir SUV coupé modelini pazara sunmaya hazırlanıyor. Avrupa pazarları için üretilecek olan Yeni Taigo 2022’de yollara çıkacak.
1.08.2021 Otomobil
Yeni Fabia geliyor
Yeni Fabia geliyor SKODA, dördüncü nesil ilk FABIA’yı banttan indirdi.
20.07.2021 Otomobil
Volkswagen’in başını yakan emisyon skandalı! Rekor tazminat
Volkswagen’in başını yakan emisyon skandalı! Rekor tazminat Volkswagen’e İspanya ve İtalya’nın ardından bir kötü haber de Hollanda'dan geldi. Dev otomobil markası, emisyon testi sonuçlarının yanıltıcı olması sebebiyle araç sahiplerine rekor miktarda tazminat ödeyecek.
15.07.2021 Ekonomi
İkinci el otomobilde en çok onlar tercih edildi
İkinci el otomobilde en çok onlar tercih edildi İkinci el online binek ve hafif ticari araç pazarında geçen ay en çok tercih edilen otomotiv markası 19 bin 766 satışla Volkswagen oldu.
14.07.2021 Ekonomi
BMW ve Volkswagen'e büyük ceza kesildi
BMW ve Volkswagen'e büyük ceza kesildi Avrupa Birliği Komisyonu, VW Grubu’na 502 milyon 362 bin avro, BMW’ya ise 372 milyon 827 bin avro para cezası verildi.
8.07.2021 Gündem
Volkswagen, 2035'ten önce o motoru üretmeyecek
Volkswagen, 2035'ten önce o motoru üretmeyecek Alman otomobil üreticisi Volkswagen'in (VW), 2035 yılına kadar Avrupa'da içten yanmalı motorlu otomobil üretimini durduracağı bildirildi.
28.06.2021 Bilim ve Teknoloji
Türkiye Tırmanma Şampiyonası İzmir’de başladı
Türkiye Tırmanma Şampiyonası İzmir’de başladı AVIS 2021 Türkiye Tırmanma Şampiyonası ilk yarışı olan İzmir Salados Tırmanma Yarışı, kısa adı İMOK olan İzmir Motorsporları Kulübü tarafından 26-27 Haziran tarihlerinde düzenlendi.
28.06.2021 Otomobil

Benzer Haber Etiketleri

Vw ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki vw haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.