Volkswagen

Volkswagen

Son dakika volkswagen haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan volkswagen ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını volkswagen haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Volkswagen

haberleri sayfasında son dakika yaşanan volkswagen gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.483 volkswagen haberi bulunmuştur. Tüm volkswagen haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ölen motosiklet sürücüsünün başında gözyaşı döktüler
Ölen motosiklet sürücüsünün başında gözyaşı döktüler Adana'da otomobille çarpışan motosiklet sürücüsü hayatını kaybederken motosikletteki 1 kişide yaralandı. Acı haberi alan sürücünün yakınları cenaze başında uzun süre gözyaşı döktü.
6.04.2024 Adana
Volkswagen Polo için son 10 gün: Fiyatlar dibe çekildi, bu son şansınız olabilir
Volkswagen Polo için son 10 gün: Fiyatlar dibe çekildi, bu son şansınız olabilir Otomobil tutkunlarının her daim takip ettiği Volkswagen Polo fiyatları Mart ayının sonuna doğru dibi gördü. İşte Volkswagen Polo 2024 Mart fiyat listesi...
19.03.2024 Gündem
Volkswagen Golf bunu ilk kez yaptı; 2024 Golf fiyatıyla sonunda beklenen oldu
Volkswagen Golf bunu ilk kez yaptı; 2024 Golf fiyatıyla sonunda beklenen oldu Volkswagen Golf Mart 2024 fiyatıyla uzun zamandır beklenen hareketini yaptı. İşte son haberler.
18.03.2024 Gündem
Volkswagen üst düzeyin hakkını verdi; SUV modelde bu fiyat 2024'te bir daha olmaz!
Volkswagen üst düzeyin hakkını verdi; SUV modelde bu fiyat 2024'te bir daha olmaz! Şu sıralar otomobil denilince akla SUV modeller geliyor ki ülkemizde en önemli temsilcisi de Volkswagen Taigo oluyor. İşte Volkswagen Taigo 2024 Şubat fiyat listesi...
15.02.2024 Gündem
Otomotiv devine büyük şok! ABD Porsche, Bentley ve Audi kararını duyurdu
Otomotiv devine büyük şok! ABD Porsche, Bentley ve Audi kararını duyurdu ABD, Porsche, Bentley ve Audi ithalatını yasaklı Çin parçası nedeniyle durdurdu.
15.02.2024 Ekonomi
Volkswagen Golf fiyatları komple değişti: Son gün kampanyası kaçmaz
Volkswagen Golf fiyatları komple değişti: Son gün kampanyası kaçmaz Herkesin aklındaki model olarak bilinen Volkswagen Golf listede büyük değişiklik yaptı. İşte Volkswagen Golf 2024 güncel Şubat fiyat listesi..
28.01.2024 Gündem
SUV modelde başka marka bu indirimi yapmadı! Volkswagen Ocak ayında fiyatları güncelledi
SUV modelde başka marka bu indirimi yapmadı! Volkswagen Ocak ayında fiyatları güncelledi Otomobil tutkunlarının dört gözle takip ettiği Volkswagen T-Cross Ocak ayında sürpriz fiyat listesi yayınladı. İşte araba almak isteyenleri bekleyen fiyat listesi...
27.01.2024 Gündem
Volkswagen Taigo bu fiyatı ilk kez gördü: Listeye bakmadan karar alınmaz
Volkswagen Taigo bu fiyatı ilk kez gördü: Listeye bakmadan karar alınmaz Volkswagen Taigo fiyatları 2024 yılıyla birlikte sürprizi de yaptı. İşte Ocak ayı fiyat listesi...
24.01.2024 Otomobil
Volkswagen Caddy 2024 fiyatlarında hadise çıktı: Şimdi rakipleri düşünsün!
Volkswagen Caddy 2024 fiyatlarında hadise çıktı: Şimdi rakipleri düşünsün! Geniş ailelerin yanısıra yük taşıayanlar için de tercih sebebi olan Volkswagen Caddy fiyatlarında ciddi indirimler yer aldı. İşte Volkswagen Caddy 2024 başlangıç fiyat listesi...
17.01.2024 Otomobil
Milyonlarca araç için geri çağırma talebi! 12 otomobil markası 18 yıl boyunca kullandı
Milyonlarca araç için geri çağırma talebi! 12 otomobil markası 18 yıl boyunca kullandı ABD Ulusal Karayolu Trafik Güvenliği İdaresi NHTSA, 52 milyon hava yastığı şişiricisinin yırtılması ve metal parçalar fırlatma yapabileceği ihtimaline karşı geri çağırma programı uyguladı. Dev otomobil ve hava yastığı üreticileri buna karşı çıktı.
20.12.2023 Ekonomi
Araba satışlarında rekor! Togg, Tesla'yı solladı
Araba satışlarında rekor! Togg, Tesla'yı solladı Türkiye otomotiv pazarı yılın 11 ayında tarihi seviye olan 1 milyon adedi aştı. Ocak-Kasım 2023 döneminde, otomobil ve hafif ticari araç satışları geçen yılın aynı dönemine göre, yüzde 60.8 artarak 1 milyon 73 bin 982 adede ulaştı. Böylece otomotivde yıllardır geçilemeyen eşik olan 1 milyon adet satış gerçekleşmiş oldu. Ancak, 2024 yılında satışların 700-750 bin adede kadar gerilemesi bekleniyor.
5.12.2023 Ekonomi
Sedan atağa geçiyor, yeni yılda sıçrama yapmaya hazırlanıyor
Sedan atağa geçiyor, yeni yılda sıçrama yapmaya hazırlanıyor Pazar payları yüzde 27’ye düşen sedan otomobiller önümüzdeki yıl yeniden sıçrama yapabilir. Passat’ın varisi olan elektrikli sedan modeli ID.7’yi, 2024’ün üçüncü çeyreğinde getirmeyi planladıklarını belirten VW Binek Araç Genel Müdürü Gino Bottaro, “ID.7’yi yüzde 10 ÖTV diliminde getirmek için çalışıyoruz. Başarılı olursak sedan pazarını tekrar yukarı çıkartacak kadar yüksek adetlerde satarız” dedi. Geçen yıl üretimi biten Passat Sedan, dünyada en çok Türkiye’de satılıyordu.
20.11.2023 Otomobil
SUV modelde Volkswagen T-ROC bir ilki başardı! Bu fiyata SUV almak inanılır gibi değil!
SUV modelde Volkswagen T-ROC bir ilki başardı! Bu fiyata SUV almak inanılır gibi değil! SUV model araçlara ilgi devam ediyor. Otomobil tutkunları için bu kez Volkswagen T-ROC incelemeye aldık. Aracın Türkiye'de popülerliği hızlar artarken fiyatları da SUV almak isteyenlere ilaç gibi geliyor.
13.11.2023 Otomobil
En binek ticari Volkswagen Caddy Kasım fiyatıyla Renault Kangoo'dan daha ucuza geliyor!
En binek ticari Volkswagen Caddy Kasım fiyatıyla Renault Kangoo'dan daha ucuza geliyor! En binek ticari sloganıyla ülkemizde pek sık tercih edilen Volkswagen Caddy Kasım fiyat listesiyle sürpriz yaptı. Otomobil tutkunları için Volkswagen Caddy ve fiyatlarını inceledik.
3.11.2023 Otomobil
SUV modelde Volkswagen T-Cross fiyatları dibi gördü! Güncel liste gözleri kamaştırıyor
SUV modelde Volkswagen T-Cross fiyatları dibi gördü! Güncel liste gözleri kamaştırıyor SUV model otomobil tercih edenlerin gözdesi Volkswagen T-Cross fiyatları güncellendi. Özellikle son dönemde popüler olan Volkswagen T-Cross güncel fliyat listesini görenlerin gözleri kamaşıyor.
22.10.2023 Otomobil
Efsane Volkswagen Golf fiyatı böylesini görmedi! Dev marka sürprizi Ekim ayında yaptı
Efsane Volkswagen Golf fiyatı böylesini görmedi! Dev marka sürprizi Ekim ayında yaptı Efsane Volkswagen Golf ülkemizde her zaman ilgi görüyor. Dev marka Golf Ekim fiyat listesin yayınladı. Kampanyalı sürpriz fiyatıyla yine kendisinden bahsedilmesini sağladı.
16.10.2023 Otomobil
AK Partili Belediye Başkanı trafik kazası geçirdi
AK Partili Belediye Başkanı trafik kazası geçirdi Bitlis’in Ahlat Belediye Başkanı Abdulalim Mümtaz Çoban’ın da içinde bulunduğu araç kaza yaptı, Başkan Çoban ve beraberindekiler hafif şekilde yaralandı.
2.08.2023 Gündem
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır, CNN TÜRK'te! Üretilen Togg sayısını açıkladı
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır, CNN TÜRK'te! Üretilen Togg sayısını açıkladı Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, CNN TÜRK canlı yayınında gündeme dair soruları yanıtladı. Bakan Kacır, "Bugün Türkiye'nin yollarında binden fazla Togg seyahat ediyor. Bu sayı artacak" diye konuştu. Bakan Kacır, "Togg'un Sedan modeli 2024 yılı sonunda piyasada olacak, 1,5-2 senede bir yeni modeller piyasaya sürülecek" dedi.
22.07.2023 Ekonomi
Avrupa ve Çinli otomobil firmaları Türkiye'ye fabrika açabilir! Bakan Kacır açıkladı
Avrupa ve Çinli otomobil firmaları Türkiye'ye fabrika açabilir! Bakan Kacır açıkladı Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fatih Kacır, otomotivde yeni yatırımlar çekmek üzere sıcak görüşmeler yürütüldüğünü belirtti. Kacır, “Avrupa firmalarının yanı sıra aralarında Çin’in de bulunduğu Uzakdoğu’dan birkaç markayla görüşüyoruz. Yıl bitmeden bunlardan en az birinin yatırım kararını duyurmasını bekliyoruz. Listede Manisa da var” diye konuştu.
14.07.2023 Ekonomi
Ticari araç ile kamyon çarpıştı: 1 ölü, 14 yaralı
Ticari araç ile kamyon çarpıştı: 1 ölü, 14 yaralı Kayseri-Sivas yolu üzerinde ticari araç ile kamyonun karıştığı kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 14 kişi de yaralandı.
29.06.2023 Gündem
2023 Volkswagen Gold fiyatlarında sürpriz patladı! Güncel listede çılgınlık var!
2023 Volkswagen Gold fiyatlarında sürpriz patladı! Güncel listede çılgınlık var! Otomobil sektörünün en popüler markası Volkswagen Temmuz fiyat listesinde sürprizler ardı ardında patladı. 2023 Volkswagen Golf fiyatındaki inanılmaz değişim yaşandı. İşte güncel fiyat listesi...
18.10.2023 Otomobil
Dsg Nedir, Ne İşe Yarar? Dsg Şanzıman Çalışma Prensibi Nedir?
Dsg Nedir, Ne İşe Yarar? Dsg Şanzıman Çalışma Prensibi Nedir? DSG Audi, SEAT ve Skoda dahil olmak üzere Volkswagen Grubu bünyesindeki birçok üretici tarafından kullanılan bir tür çift kavramalı şanzımandır. Geleneksel bir otomatik şanzımandan çok farklı bir şekilde çalışır, ancak sürüş sırasında farkı fark etmeyebilirsiniz.
6.06.2023 Gündem
Cng Nedir, Ne İşe Yarar? Cng Nerelerde Kullanılır?
Cng Nedir, Ne İşe Yarar? Cng Nerelerde Kullanılır? CNG, sıkıştırılmış doğalgaz olarak bilinmektedir. Özellikle motor ve otogaz yakıtı olarak otomotiv endüstrisinde kullanılmaktadır. Doğal gazın standart atmosferik basınçta tutulan hacminin yüzde birinden daha az sıkıştırılmasıyla oluşturulan bir gaz olarak bilinmektedir. Oluşturulan CNG, aynı zamanda arabalarda da kullanılabilmektedir. Çevreci olması ve düşük emisyon oranına sahip olması nedeniyle ülkemizde özellikle toplu taşıma araçlarında kullanılması tercih edilmektedir. 
5.06.2023 Gündem
Zonguldak'ta feci kaza: Sürücü hayatını kaybetti, kızı yaralandı
Zonguldak'ta feci kaza: Sürücü hayatını kaybetti, kızı yaralandı Zonguldak'ın Gökçebey ilçesinde iki aracın karıştığı trafik kazasında sürücü hayatını kaybederken, kızı yaralandı.
29.05.2023 Yaşam
Volkswagen Caddy ÖTV kalktı mı? Volkswagen Caddy ÖTV’siz fiyat listesi 2023 açıklandı mı?
Volkswagen Caddy ÖTV kalktı mı? Volkswagen Caddy ÖTV’siz fiyat listesi 2023 açıklandı mı? Caddy ÖTV kalktı mı? sorusuna yanıt aranırken Volkswagen Caddy 2023 ÖTV muafiyetli fiyat listesi de merak ediliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın geçtiğimiz günlerde Bursa'da yaptığı açıklamada, "Ticari araçlarını yenilemek isteyen esnaflarımıza bir müjdem var. Şehir içi taksi, dolmuş, minibüs, midibüs, otobüs, kamyonla ticari yük taşımacılığı yapan esnaflarımız aynı cins araçlarını yenilerken ÖTV ödemeyecek. ÖTV muafiyeti uygulamasının da esnaflarımıza hayırlı olmasını diliyorum." sözleriyle ÖTV muafiyetini duyurmuştu.
22.05.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Volkswagen ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki volkswagen haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.