Gazete Vatan Logo

VW yeni Amarok ile araziye dönüyor!

Volkswagen Ticari Araç, yeni nesil ick-up modeli Amarok’u tanıttı. Araç yıl sonunda Güney Afrika, 2023 yılının ilk çeyreğinin sonunda ise Türkiye ve Avrupa pazarına sunulacak.

VW yeni Amarok ile araziye dönüyor!

Volkswagen Ticari Araç, Yeni Amarok'un dünya tanıtımını gerçekleştirdi. 20'nin üzerinde yeni sürüş destek sistemi, verimli ve yüksek torklu motorları, dört tekerlekten çekiş teknolojisi ve Volkswagen tasarım DNA'sı olmak üzere gelişmiş özellikleriyle Yeni Amarok, pazardaki çok yönlü ve dengeli pick-up modellerinden biri olarak öne çıkıyor.

830 binden fazla sattı

Dünya genelinde 830 binden fazla, Türkiye’de ise bugüne kadar yaklaşık 24 bin adet Amarok satışı gerçekleştiren Volkswagen Ticari Araç, şimdi ikinci nesille iddiasını artırıyor. Tamamen yenilenen ikinci nesilde, Volkswagen tasarımı kendini ilk bakışta belli ederken Amarok kendine özgü karakterini ortaya koyuyor. Daha büyük, daha güçlü ve daha karizmatik hale gelen Yeni Amarok'un dış tasarımı şimdi daha etkileyici bir görünüme kavuştu. Geniş bir model gamına sahip olan Yeni Amarok’ta; 'Life' ve 'Style' dışında 'PanAmericana' (off-road tasarımı) ve 'Aventura' (özel tasarım) versiyonları sunuluyor. Belirgin Volkswagen DNA'sına sahip yatay ve dik motor kaputu Yeni Amarok’un heybetli görünüme katkı sağlıyor. Tüm versiyonlarda standart olarak sunulan, entegre LED farlar ile radyatör ızgarası boyunca uzanan yatay barlar bu görünümü destekliyor.

Haberin Devamı