Vücut Geliştirme

Vücut Geliştirme

Son dakika vücut geliştirme haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan vücut geliştirme ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını vücut geliştirme haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Vücut Geliştirme

haberleri sayfasında son dakika yaşanan vücut geliştirme gelişmeleri de dahil olmak üzere 357 vücut geliştirme haberi bulunmuştur. Tüm vücut geliştirme haberleri aşağıda listelenmiştir.
4. Sınıf Besinler Ve Özellikleri: Besin Özellikleri Detaylı Konu Anlatımı Ve Örnek Sorular!
4. Sınıf Besinler Ve Özellikleri: Besin Özellikleri Detaylı Konu Anlatımı Ve Örnek Sorular! Besinler, canlı organizmaların hayatta kalması için gereklidir. Günlük aktivitelerimizi gerçekleştirebilmemiz ve herhangi bir hasar durumunda vücut parçalarımızı geliştirebilmemiz, büyütebilmemiz ve onarabilmemiz için bize enerji sağlar. Bu nedenle doğru türde gıda tüketmenin önemini anlamak bir zorunluluk haline geliyor.
25.12.2023 Eğitim
Vücut geliştirmede steroid ilaçları ölüme götürüyor
Vücut geliştirmede steroid ilaçları ölüme götürüyor Tıbbi amaç dışında vücut geliştirme sporu için kullanılan ve sporcularda aşırı kas büyümesi sağlayan steroidler sağlığı tehdit ediyor.
7.11.2023 Yaşam
Gümrük Muhafaza ekipleri milyonlarca liralık ilaç ve elektronik sigara ele geçirdi
Gümrük Muhafaza ekipleri milyonlarca liralık ilaç ve elektronik sigara ele geçirdi Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekipleri, Ekim ayında ülke çapında yürütülen operasyonlar ile, kanser ve şeker hastalığı tedavisinde kullanıldığı tespit edilen yaklaşık 5 milyon Türk Lirası değerinde 177 kutu ilaç ve 12 adet enjektör ile, yaklaşık 22 milyon Türk Lirası değerinde 552 bin 956 adet elektronik sigara cihazı, elektronik sigara aksamı ve sarf malzemesi ele geçirdi.
27.10.2023 Gündem
İzmir'de kaçakçılık operasyonunda çok sayıda gözaltı var
İzmir'de kaçakçılık operasyonunda çok sayıda gözaltı var İzmir genelinde kaçak ürün satışı yapanlara yönelik operasyonlarda 25 kişi gözaltına alındı. Cinsel içerikli ürünlerden içkiye, sigaradan çeşitli tütün mamullerine kadar pek çok kaçak ürüne el koyuldu.
12.10.2023 Gündem
Savaş Cebeci ve Kaan Kazgan kavgasında flaş gelişme! Korkunç detay ortaya çıktı
Savaş Cebeci ve Kaan Kazgan kavgasında flaş gelişme! Korkunç detay ortaya çıktı Sosyal medya fenomeni ve vücut geliştirme koçu Savaş Cebeci, sosyal medyadan atıştığı profesyonel MMA dövüşcüsü Kaan Kazgan ile kavga etti. O anlar kısa sürede viral oldu. İşte dikkat çeken detaylar...
19.09.2023 Yaşam
Kaan Kazgan ve Savaş Cebeci kavgası kanlı bitti
Kaan Kazgan ve Savaş Cebeci kavgası kanlı bitti Sosyal medya fenomeni ve vücut geliştirme koçu Savaş Cebeci, sosyal medyadan atıştığı profesyonel MMA dövüşcüsü Kaan Kazgan  ile kavga etti. İkilinin düellosu kanlı biterken, o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.
18.09.2023 Gündem
Vücut geliştirmede ölümcül tehlike! "14 yaşına kadar düştü"
Vücut geliştirmede ölümcül tehlike! "14 yaşına kadar düştü" Vücut geliştirmede ölümcül tehlike ortaya çıktı. Doğal Vücut Geliştirme Antrenörü İlbey Ekinci, vücut geliştirirken gençlerin yoğun şekilde ilaç kullanımına başvurduğunu belirterek, “Bu 14-15 yaşlara kadar düştü. Kısa sürede iri kütle, kast kütlesi kazanıp kendilerini göstermeye çalışan, toplumda böyle yer edineceğini düşünen bir kitle var. Bunu tamamen ‘şov’ olarak göstermeye çalışıyorlar” dedi.
16.07.2023 Gündem
Vücut geliştirme ve fitness sporcusu muhtar intihar etti
Vücut geliştirme ve fitness sporcusu muhtar intihar etti Antalya’nın Alanya ilçesinde Akdam Mahallesi Muhtarı İbrahim Doğan, ruhsatlı tabancası ile aracının içinde intihar etti. El Salvador'un başkenti San Salvador'da 2015 yılında yapılan Dünya Gençler ve Mastırlar Vücut Geliştirme ve Fitness Dünya Şampiyonası'na Alanya'dan katılan Doğan, Dünya 5'incisi olmuştu.
28.06.2023 Yaşam
Japonya Başbakanı Fumiyo Kişida'ya sis bombalı saldırı! Patlama sesi büyük panik yarattı
Japonya Başbakanı Fumiyo Kişida'ya sis bombalı saldırı! Patlama sesi büyük panik yarattı Japonya Başbakanı Fumiyo Kişida, Wakayama vilayetindeki Saikazaki limanında konuşma yapmaya hazırlandığı sırada yanına sis bombası atıldı. Başbakan hızla olay yerinden uzaklaştırılırken şüphelinin yaka paça gözaltına alındığı görüldü.
15.04.2023 Dünya
Vücut geliştirme şampiyonu evini ateşe verdi
Vücut geliştirme şampiyonu evini ateşe verdi Avcılar’da psikolojik sıkıntılar yaşanan vücut geliştirme şampiyonu Onur Genç, annesi ile birlikte yaşadığı evi ateşe verdi. Kapıyı kilitledikten sonra yanan eşyaları balkondan atan adam, polis ekiplerinin koluna taktığı ilk kelepçeyi kırdıktan sonra güçlükle durdurulabildi.
14.04.2023 Haber
Vücut geliştirme şampiyonu ateşe verdiği evinde mahsur kaldı! Hortumla su sıkarak etkisiz hala getirildi
Vücut geliştirme şampiyonu ateşe verdiği evinde mahsur kaldı! Hortumla su sıkarak etkisiz hala getirildi Avcılar'da vücut geliştirme şampiyonu Onur Genç, eşyalarının bir bölümünü dışarı attığı evini yaktı. Yangın çıkınca balkona kaçan Genç köpeğiyle burada mahsur kaldı. Zaman zaman köpeğiyle balkondan atlamaya çalışan Genç'i, kapıyı kırarak daireye giren itfaiye ekipleri güçlükle ambulansa götürdü.
14.04.2023 Yaşam
Arnold Schwarzenegger'in torunuyla ilk pozu!
Arnold Schwarzenegger'in torunuyla ilk pozu! 80’li ve 90’lı yıllara damga vuran Arnold Schwarzenegger, Terminatör filmiyle adını hafızalarımıza kazıdı. Sinema kariyerinin bitmesiyle birlikte siyasete atılarak herkesi şaşırtan efsane oyuncu şimdilerde geniş ailesiyle keyifli günler yaşıyor.
29.11.2022 Magazin
Vücut geliştirmek giderek daha maliyetli oluyor
Vücut geliştirmek giderek daha maliyetli oluyor Türkiye’de vücut geliştirme sporunun giderek daha maliyetli bir hale geldiğine değinen Kırgızistanlı masör Sarvar Sarvarov ve Eskişehirli Türkiye Şampiyonu Yiğit Mutlu Karadağlı, fitness branşının detayları hakkında düşüncelerini aktardılar.
24.06.2022 Ekonomi
Steroid nedir? Survivor’da gündeme gelen steroid ve doping nedir, ne işe yarar, steroid doping mi?
Steroid nedir? Survivor’da gündeme gelen steroid ve doping nedir, ne işe yarar, steroid doping mi? Survivor'ın 70. bölüm fragmanı ile steroid ve doping hakkında yapılan aramalar arttı. Nisa, streroid göndermesinde bulunarak Nagihan'ın doping kullandığını iddia etti. Söz konusu gelişmenin ardından doping ve steroid nedir, ne işe yarıyor? sorularına yanıt aranmaya başlandı. Peki, doping nedir, steroid ne anlama geliyor? Steroid doping mi?
5.04.2022 Gündem
Sperm kalitesini düşürüyor! Cinselliği bitiriyor
Sperm kalitesini düşürüyor! Cinselliği bitiriyor Alkol, sigara tüketimi, genetiği ile oynanmış gıdalarla beslenme, keyif verici madde kullanımı, uyku düzensizlikleri, stres, obezite, yüksek ısı altında çalışma ve sauna gibi sıcak ortamlarda uzun süreler bulunma, aşırı egzersiz yapmak, dar pantolon giymek de sperm sayısını bozan etkenler olarak sıralanıyor.
10.03.2022 Sağlık
Güzellik kraliçesi Cheslie Kryst'in korkunç ölümü! Babası ilk kez konuştu
Güzellik kraliçesi Cheslie Kryst'in korkunç ölümü! Babası ilk kez konuştu Eski ABD güzellik kraliçesi Cheslie Kryst, dokuzuncu katta bir dairesinin olduğu 60 katlı Orion binasından düşerek hayatını kaybetmesinin ardından ülkede sular durulmuyor. Modelliğin yanı sıra avukat, bir akıl sağlığı ve insan hakları savunucusu olan ünlü model, sosyal medyada trollerin hedefindeydi. 30 yaşına gelmiş olmasının üzerinde yarattığı baskıya ve sosyal medyadaki bitmeyen eleştirilere daha fazla dayanamayıp yaşadığı 60 katlı gökdelenden ölüme atlamayı tercih ettiği iddia edildi. Korkunç ölüm sonrası ailesinden ilk açıklama da geldi.
3.02.2022 Dünya
Avatar Atakan kimdir? Survivor 2022 Çağan Atakan Arslan kaç yaşında, nereli, evli mi, eşi kim?
Avatar Atakan kimdir? Survivor 2022 Çağan Atakan Arslan kaç yaşında, nereli, evli mi, eşi kim? Çağan Atakan Arslan Survivor All Star 2022 ile yeniden TV8 ekranlarına gelecek. Avatar Atakan olarak tanınan, Arslan Survivor tarihinin en sevilen yarışmacılardan biri olmuştu. Peki, Survivor Atakan Arslan kimdir, kaç yaşında ve nereli? Çağan Atakan Arslan evli mi, çocuğu var mı?
15.01.2022 Televizyon
Survivor 2022 yarışmacısı Avatar Atakan kimdir? Survivor Çağan Atakan Arslan kaç yaşında ve nereli?
Survivor 2022 yarışmacısı Avatar Atakan kimdir? Survivor Çağan Atakan Arslan kaç yaşında ve nereli? Ekranların ilgiyle takip edilen yarışma programı Survivor All Star 2022’nin yarışmacıları açıklandı. Acun Ilıcalı sosyal medya hesabından Survivor 2022’nin yarışmacılarını açıkladı. Survivor 2016'da şampiyonluk yaşayan Avatar Atakan da Survivor 2022’de mücadele verecek yarışmacılardan. Peki, Survivor 2022 yarışmacısı Avatar Atakan kimdir? Survivor Çağan Atakan Arslan kaç yaşında ve nereli? İşte Avatar Atakan’ın hayatı!
12.12.2021 Gündem
Ünlü sporcu Suat Akyol hayatını kaybetti
Ünlü sporcu Suat Akyol hayatını kaybetti Antalya Büyükşehir Belediyesinde çalışırken merak ettiği vücut geliştirme sporunu yaparak birincilik ödülleri kazanan Milli Takım eski oyuncusu Suat Akyol; Antalya falezlerinden düşerek hayatını kaybetti.
2.02.2022 Yaşam
Protein tozu ile ilgili flaş uyarı!
Protein tozu ile ilgili flaş uyarı! Günümüzde sporcuların ve bazı gençlerin, kas yapmak için sıkça başvurduğu protein tozlarına karşı uyaran Prof. Dr. Vedat Göral “Aşırı protein tozu tüketiminin bağırsaklarda ishal, kemiklerde erime, böbreklerde hasara yol açtığı biliniyor. Protein tozları, bazen sindirim sıkıntısına neden olabilir. Protein tozu yerine et, yumurta, süt, yoğurt, peynir, fasulye, nohut, badem gibi gıdalar, temel protein kaynakları olarak tüketilebilir” dedi.
17.09.2021 Sağlık
Nakit para desteği! Geri ödemesiz veriliyor, yarın başlıyor
Nakit para desteği! Geri ödemesiz veriliyor, yarın başlıyor Hibe desteği! Yüz binlerce kişiyi kapsıyor. Tüm detaylar belli oldu. Başvurular yarın başlıyor. Hibe desteğine kimler başvurabilir? Kim ne kadar hibe desteği alacak? Karşılıksız para desteği ile ilgili merak edilen tüm detaylar...
24.05.2021 Ekonomi
Tek seferde 5.000 TL! Geri ödeme yok, son 2 gün
Tek seferde 5.000 TL! Geri ödeme yok, son 2 gün Hibe desteği başlıyor. 5 bin TL karşılıksız ödeme yapılacak. Başvuranlar alacak. Son 2 gün. Ticaret Bakanlığı, 3 bin ve 5 bin TL’lik hibe desteğine başvuruların 25 Mayıs’ta başlayacağını açıkladı. 1.4 milyon esnafın yararlanacağı destek oyuncudan hamala her kesime verilecek
23.05.2021 Ekonomi
Pamukkale'de çekilen çıplak fotoğrafa tepki!
Pamukkale'de çekilen çıplak fotoğrafa tepki! UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesi'nde yer alan Pamukkale'de 2 yabancı erkek turistin çektirdiği çıplak fotoğraf, sosyal medyada tepki topladı.
10.05.2021 Gündem
Destek müjdesi! İlk defa ödenecek, son dakika kararı...
Destek müjdesi! İlk defa ödenecek, son dakika kararı... Destek müjdesi geldi. İlk defa böyle bir destek veriliyor. Resmen açıklandı ve yürürlüğe girdi. Hepsi destek kapsamına alındı. Tek tek liste şeklinde duyuruldu. KOSGEB tarafından destek verilecek. Şartların sağlanması durumunda KOBİ'ler de 65 bin TL'ye kadar bu destekten faydalanabilecek. Resmi Gazete'de yayımlandı. KOSGEB tarihinde ilk kez sportif faaliyetlere destek veriyor. Hangi sektörler dahil edildi? Desteklerden kimler faydalanabilecek, kimler yararlanamayacak? KOSGEB desteğinin detayları ne? İşte merak edilen tüm bilgiler...
23.04.2021 Ekonomi
Kuaför, berber, terzi... Esnafa müjde! Muaf sayılacaklar
Kuaför, berber, terzi... Esnafa müjde! Muaf sayılacaklar Esnafa büyük müjde. Muaf sayılacaklar. Açıklanan reform paketine göre berber, kuaför, tesisatçı, tuhafiyeci, marangoz, kaportacı, lastikçi, tornacı, çay ocağı işleticisi, terzi, tamirci gibi basit usulde vergilendirilen 850 bin esnaf, gelir vergisinden muaf tutulacak ve beyanname verme yükümlülükleri olmayacak. Bu vergi muafiyetine 2021 kazançlarıyla başlanacak.
23.04.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Vücut Geliştirme ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki vücut geliştirme haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.