Fitness

Fitness

Son dakika fitness haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan fitness ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını fitness haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fitness

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fitness gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.219 fitness haberi bulunmuştur. Tüm fitness haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Ramazanda edepsizlik yapmayın’ deyip spor salonunu çöplüğe çevirdiler
'Ramazanda edepsizlik yapmayın’ deyip spor salonunu çöplüğe çevirdiler Adana’da gelen müzik sesi ve sporcuların giyiminden rahatsız olan bir grup kadın, “Ramazanda edepsizlik yapmayın” diyerek evlerinin altındaki spor salonuna çöp döktü. Salon görevlileri ve kadınlar yaşanan tartışmanın ardından karşılıklı şikayetçi oldu.
20.03.2024 Vatan TV
Ramazanda egzersiz ne zaman yapılmalı? Ramazanda aç karnına spor yapılır mı, sahurdan sonra egzersiz yapılır mı, oruçluyken spor yapınca yağ yakar mı?
Ramazanda egzersiz ne zaman yapılmalı? Ramazanda aç karnına spor yapılır mı, sahurdan sonra egzersiz yapılır mı, oruçluyken spor yapınca yağ yakar mı? Ramazan ayının gelmesiyle oruç ibadetini yerine getirenlerin araştırmaları da hız kazandı. Fitness, pilates ve diğer spor türlerine düzenli olarak devam edenler, planlarını aksatmamak için ramazan boyunca nasıl bir yol izlemeleri gerektiğini araştırıyor. Peki, Ramazanda egzersiz ne zaman yapılmalı, Ramazanda aç karnına spor yapılır mı, sahurdan sonra egzersiz yapılır mı?
12.03.2024 Ramazan
MHK'da istifa: TFF resmen açıkladı
MHK'da istifa: TFF resmen açıkladı TFF, VAR'dan sorumlu MHK Başkan Vekili Tolga Özkalfa'nın istifa ettiğini ve yerine Cem Satman'ın getirildiğini açıkladı.
28.02.2024 Süper Lig
Galatasaray'da sakatlık şoku! Yıldız futbolcunun göğüs kası koptu
Galatasaray'da sakatlık şoku! Yıldız futbolcunun göğüs kası koptu Galatasaray'dan sakatlık açıklaması geldi. Sarı-Kırmızılı kulüp Sergio Oliveira'nın sakatlık yaşadığını duyurdu.
15.12.2023 Galatasaray
Masa başı çalışanları uyardı! 2 günden fazla süren boyun ağrılarına dikkat
Masa başı çalışanları uyardı! 2 günden fazla süren boyun ağrılarına dikkat Uzun süre bilgisayar başında çalışmak ya da hareketsiz bir yaşam pratiğine sahip olmak beraberinde bir takım fiziksel problemleri getiriyor. Duruş bozukluğuyla tetiklenen rahatsızlıkların başını ise boyun sırt ve bel ağrıları çekiyor. Beyin, Sinir ve Omurilik Cerrahisi Op. Dr. Candan Hundemir bu ağrıların çoğunun mekanik olduğunu söylese de 2 günden fazla süren ağrılara karşı vatandaşı uyardı ve uzmana görünmesini tavsiye etti.
28.10.2023 Sağlık
BİM 11-13 Ekim aktüel katalog 2023 yayınlandı! Bu ürün ilk kez geldi, bu fiyat hiç görülmedi!
BİM 11-13 Ekim aktüel katalog 2023 yayınlandı! Bu ürün ilk kez geldi, bu fiyat hiç görülmedi! BİM 11-13 Ekim aktüel katalog 2023 yayınlandı. Ucuz alışveriş yapmak isteyenlerin merakla beklediği katalogda birbirinden farklı ürünlerde fırsatlı fiyatlar yer aldı. Raflarda yer alan indirimli ürünler arasında mutfak malzemeleri, temizlik ürünleri yer aldı. Kampanyalı ürünlerin de yer aldığı BİM haftanın katalogunda fitness ürünleri dikkat çekti. İşte 11-13 Ekim BİM aktüel katalog 2023...
10.10.2023 Ekonomi
Canlı yayında katliam yaptı! 2'si Türk 3 kişiyi öldürdükten sonra intihar etti
Canlı yayında katliam yaptı! 2'si Türk 3 kişiyi öldürdükten sonra intihar etti Bosna Hersek'in Gradacac kentinde Nermin Sulejamnovic adlı bir saldırgan, sosyal medya hesabından canlı yayın açarak düzenlediği silahlı saldırıda eski eşi N.H. ve Türk asıllı baba-oğul 2 Türk'ü öldürdükten sonra intihar etti.
11.08.2023 Dünya
Eski güzellik kraliçesinin kiralık katil planı şok etti! Flaş yasak aşk detayı
Eski güzellik kraliçesinin kiralık katil planı şok etti! Flaş yasak aşk detayı Üç çocuk annesi bir kadın, eşi ona boşanma davası açınca cinayet planına başvurdu. Eski bir güzellik kraliçesi olan 36 yaşındaki kadının sevgilisiyle birlikte kurduğu plan, polis tarafından tesadüfen fark edildi.
31.07.2023 Gündem
Cristiano Ronaldo'nun oje sürmesinin sebebi belli oldu!
Cristiano Ronaldo'nun oje sürmesinin sebebi belli oldu! Dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo, alesiyle tatile çıktı. Ronaldo, yatında uzanırken siyaha boyanmış ayak tırnaklarını sergiledi.
28.06.2023 Magazin
Vücut geliştirme ve fitness sporcusu muhtar intihar etti
Vücut geliştirme ve fitness sporcusu muhtar intihar etti Antalya’nın Alanya ilçesinde Akdam Mahallesi Muhtarı İbrahim Doğan, ruhsatlı tabancası ile aracının içinde intihar etti. El Salvador'un başkenti San Salvador'da 2015 yılında yapılan Dünya Gençler ve Mastırlar Vücut Geliştirme ve Fitness Dünya Şampiyonası'na Alanya'dan katılan Doğan, Dünya 5'incisi olmuştu.
28.06.2023 Yaşam
Zeray Kocaeli'deki projelerine bir yenisini daha ekledi
Zeray Kocaeli'deki projelerine bir yenisini daha ekledi Geliştirdiği projeler ile ulusal ve uluslararası gayrimenkul sektöründe ses getiren projelere imza atan Zeray, Türk ekonomisinin amiral gemisi eşsiz lokasyon olarak tanımladığı Kocaeli’ndeki projelerine bir yenisini daha ekliyor.
8.06.2023 Advertorial
Masa başı çalışanlar dikkat! 5 günden sonrası tehlikeli
Masa başı çalışanlar dikkat! 5 günden sonrası tehlikeli Günlük yaşamda hareketsiz kalan ve işi gereği bilgisayar başındaysa uzun saatler geçirmek zorunda olan kişiler bazı sağlık sorunları ile karşı karşıya kalıyor. Bu da duruş bozukluğuna ve bunun sonucunda da boyun düzleşmesi gibi rahatsızlıklara neden olabiliyor. Peki boyun düzleşmesi beraberinde hangi hastalıkları getiriyor? Tedavi süreci nasıl ilerliyor? İşte özellikle masa maşı çalışanların merak ettiği konun detayları...
20.05.2023 Sağlık
Trump'ın iddianamesinde Woman-1 olarak adlandırıldı! İlk kez sessizliğini bozdu
Trump'ın iddianamesinde Woman-1 olarak adlandırıldı! İlk kez sessizliğini bozdu Çarşamba günü mahkemeye çıkarılan Donald Trump, yetişkin film yıldızı Stormy Daniels'a yapılan 130 bin dolar hakkında ifade vermişti. Mahkemede Trump'a ilişkisi olan Woman-1 kod adlı bir kadının daha varlığı ortaya çıkmıştı. Woman-1'in eski bir Playboy yıldızı olan Karen McDougal olduğu ortaya çıktı. Karen, davayla ilgili ilk kez sessizliğini bozdu.
6.04.2023 Dünya
Donald Trump'a Stormy Daniels'tan sonra bir şok daha! Playboy modeli Karen McDougal: 10 ay ilişki yaşadık...
Donald Trump'a Stormy Daniels'tan sonra bir şok daha! Playboy modeli Karen McDougal: 10 ay ilişki yaşadık... ABD eski başkanı Donald Trump hayatının en sıkıntılı günlerini yaşıyor. Yetişkin film yıldızı Daniels'a yapılan 130 bin dolarlık ödeme nedeniyle ABD tarihinde hakkında ceza davası açılan ilk başkan olan Trump'ın dosyasında, ikinci bir sürpriz var. Hakkındaki dava sürecini eleştiren ABD eski başkanı Donald Trump, yaşananları "Aşırı solcuların görülmemiş ölçekteki kitlesel seçim müdahalesi" olarak yorumladı. Hakkındaki davanın yaklaşan 2024 seçimlerine müdahale etmek için açıldığını iddia eden Trump, "Böyle bir şeyin Amerika’da olabileceğini asla düşünmezdim" ifadelerini kullandı.
5.04.2023 Dünya
Bireysel Genç Girişimci (BİGG) Spor Ödülleri sahiplerini buldu
Bireysel Genç Girişimci (BİGG) Spor Ödülleri sahiplerini buldu Teknoloji ile spor, Atatürk Kültür Merkezi’nde (AKM) düzenlenen Bireysel Genç Girişimci (BİGG) Spor ödüllerinde buluştu. Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, spor teknolojilerinde yenilikçiliğin önemine dikkat çekerek “Her alanda olduğu gibi sporda da teknoloji tabanlı girişimlerimize, yerli ve milli üretimimize özel bir ehemmiyet atfetmeliyiz” dedi. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank da TÜBİTAK BİGG Spor kapsamında yakında spor teknolojileriyle ilgili yeni bir çağrıya çıkacaklarının müjdesini verdi.
25.01.2023 Diğer Sporlar
Survivor Kardelen kimdir? Kardelen Kalender’in mesleği nedir, ne iş yapıyor?
Survivor Kardelen kimdir? Kardelen Kalender’in mesleği nedir, ne iş yapıyor? Survivor yeni sezonu 15 Ocak'ta başlıyor. Survivor'un yarışmacıları merak ediliyor. Gönüllüler takımında yer alan Kardelen Kalender sportif yapısıyla dikkatleri çekti. Survivor Kardelen kimdir, Kardelen Kalender mesleği nedir, ne iş yapıyor? başlandı. İşte 2023 Survivor Kardelen Kalender'in hayatı ve biyografisi...
14.01.2023 Televizyon
Beşiktaş 5 ayda 3 milyon euro kazandı ama Wout Weghorst'u kaybetti
Beşiktaş 5 ayda 3 milyon euro kazandı ama Wout Weghorst'u kaybetti Beşiktaş'ın Burnley'den kiralık olarak kadrosuna kattığı Wout Weghorst 3 milyon euro karşılığında Manchester United'da...
12.01.2023 Beşiktaş
Herkes Weghorst derken Beşiktaş'taki 3 ayrılığı açıkladı!
Herkes Weghorst derken Beşiktaş'taki 3 ayrılığı açıkladı! Beşiktaş Kulübü'ne yakınlığıyla bilinen ünlü yorumcu Serdar Sarıdağ, Siyah Beyazlı takımdaki 3 ayrılığı duyurdu. Weghorst konusuna da değinen Sarıdağ "Bir oyuncunun hayalidir Manchester United'ta oynamak ama burayı yok sayarak bunu yapması şık değil" ifadelerini kullandı.
11.01.2023 Beşiktaş
Yılbaşında turistik otellerde doluluk yüzde 80'i aştı
Yılbaşında turistik otellerde doluluk yüzde 80'i aştı Yeni yıl tatilinde Akdeniz Bölgesi'nde özellikle Antalya'nın Belek, Kundu gibi turistik merkezlerinde açık olan otellerdeki doluluk oranı, yüzde 80'i aştı. Şarkıcıların sahne alacağı otellerde ise doluluk, yüzde 100'e yaklaştı.
29.12.2022 Yaşam
Bakan Kasapoğlu: 4 yılda 5 milyondan fazla kişiye yüzme öğrettik
Bakan Kasapoğlu: 4 yılda 5 milyondan fazla kişiye yüzme öğrettik Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, "Yüzme bilmeyen kalmasın projemizde son 4 yılda 5 milyondan fazla kişiye yüzme öğrettik, öğretmeye devam ediyoruz" dedi.
24.12.2022 Gündem
Arnold Schwarzenegger'in torunuyla ilk pozu!
Arnold Schwarzenegger'in torunuyla ilk pozu! 80’li ve 90’lı yıllara damga vuran Arnold Schwarzenegger, Terminatör filmiyle adını hafızalarımıza kazıdı. Sinema kariyerinin bitmesiyle birlikte siyasete atılarak herkesi şaşırtan efsane oyuncu şimdilerde geniş ailesiyle keyifli günler yaşıyor.
29.11.2022 Magazin
ABD seçim sonuçları! Mehmet Öz seçimi kaybetti mi? Dr. Mehmet Öz kaç oy aldı?
ABD seçim sonuçları! Mehmet Öz seçimi kaybetti mi? Dr. Mehmet Öz kaç oy aldı? ABD ara seçimlerinde sandıklar kapandı. Eyaletlerden sonuçlar geliyor. 435 üyeli Temsilciler Meclisi'nin tamamı ve 100 üyeli Senato'nun da 35 üyesi yeniden seçiliyor. Gelen ilk sonuçlara göre, Cumhuriyetçiler yarışı önde götürüyor. Gözler kritik eyaletlerden olan Pennsylvania'daydı. Senato için yarışan Dr. Mehmet Öz’ün seçim sonuçları merak ediliyor. Peki, Mehmet Öz seçimi kaybetti mi? Dr. Mehmet Öz kaç oy aldı? Mehmet Öz kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar…
9.11.2022 Dünya
Yaza fit girmek isteyenler şimdiden salonlara koştu
Yaza fit girmek isteyenler şimdiden salonlara koştu Eskişehir’de, gelecek yaza fazla kilolarından kurtulmuş ve fit bir biçimde girmek isteyenler, şimdiden spor salonlarında yoğunluk oluşturuyor.
5.11.2022 Yaşam
Mcfit sahibi öldü mü, Rainer Schaller kimdir? Mcfit kurucusu Rainer Schaller'in uçağı düştü!
Mcfit sahibi öldü mü, Rainer Schaller kimdir? Mcfit kurucusu Rainer Schaller'in uçağı düştü! Dünyanın birçok ülkesinde şubesi bulunan McFit fitness salonlarının dünyaca ünlü sahibi Rainer Schaller'i taşıyan uçağın Kosta Rika'da düştüğü bildirildi. Peki, Mcfit sahibi öldü mü, Rainer Schaller kimdir?
25.10.2022 Dünya
Zeytinburnu Millet Bahçesi nerede, nasıl gidilir?
Zeytinburnu Millet Bahçesi nerede, nasıl gidilir? Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Zeytinburnu Belediyesi iş birliğiyle Beştelsiz Mahallesi'ndeki askeri lojmanların taşınmasının ardından boşalan alan, millet bahçesi olarak düzenlendi. Peki, Zeytinburnu millet bahçesi nerede, nasıl gidilir?
14.10.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Fitness ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fitness haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.