Viski

Viski

Son dakika viski haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan viski ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını viski haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Viski

haberleri sayfasında son dakika yaşanan viski gelişmeleri de dahil olmak üzere 604 viski haberi bulunmuştur. Tüm viski haberleri aşağıda listelenmiştir.
Doğum yapıp taburcu olan eşini 17 bıçak darbesiyle öldüren kocanın ifadesi ortaya çıktı
Doğum yapıp taburcu olan eşini 17 bıçak darbesiyle öldüren kocanın ifadesi ortaya çıktı Mardin’de hastanede doğum yaptıktan 2 gün sonra taburcu olan eşi Vatfa Ecevit’i (25) aynı gün 17 bıçak darbesiyle öldüren Mehmet Şiyar Ecevit’in (28) savcılıktaki ifadesi ortaya çıktı. Ecevit ifadesinde eşiyle aralarında tartışma çıktığını belirterek, “Odama sakladığım metamfetamin, hap, şeker, 1 litre viski ve sigara, ne bulduysam hepsini içtim. Bıçağı nereden bulduğumu hatırlamıyorum. Vatfa'ya saldırdığımı, kendisine 3-4 kez vurduğumu ve yaralandığını hatırlıyorum” dedi.
25.01.2024 Gündem
Ayak Mantarı Nasıl Geçer? Ayak Mantarı Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Ayak Mantarı Nasıl Geçer? Ayak Mantarı Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Ayak mantarı bir deri hastalığıdır. Bulaşıcı olma özelliğinden dolayı son derece tehlikelidir. Nemli ve sıcak dönemlerde daha çok görülmektedir. Ayakta kabarcık, kaşıntı gibi kendini gösterir. Eğer müdahale edilmezse zamanla vücudun diğer bölgelerine yayılabilir. Ancak doğru tedavi ve yöntemler ile ayak mantarı kısa süre içerisinde geçebilir.
28.12.2023 Sağlık
Muğla’da 24 saatte 83 litre sahte alkol ele geçirildi
Muğla’da 24 saatte 83 litre sahte alkol ele geçirildi Muğla genelinde jandarma ekiplerince gerçekleştirilen operasyonlarda 24 saat içinde toplam 83 litre sahte alkol ele geçirildi.
26.12.2023 Gündem
Yılbaşı öncesi sahte ve kaçak alkol operasyonu
Yılbaşı öncesi sahte ve kaçak alkol operasyonu Yılbaşı öncesi sahte ve kaçak alkolden oluşan içkilerin imalat ve satışı konusunda Mudanya Emniyeti Asayiş Büro ekipleri, ilçede 42 litre sahte ve kaçak alkol ele geçirdi, 2 kişiyi gözaltına aldı.
24.12.2023 Gündem
Graben Nedir, Nasıl Oluşur? Türkiye'de Graben Örnekleri Nelerdir?
Graben Nedir, Nasıl Oluşur? Türkiye'de Graben Örnekleri Nelerdir? Coğrafya içerisinde en önemli konulardan biri olarak Graben öne çıkmaktadır. Özellikle engebeli bir bölge ve deprem riski yüksek olan Türkiye'de Graben oldukça fazladır. Toprağın bir anda çökmesi ile her iki tarafının aşağısında kalan toprak parçası Graben olarak ifade edilir. Genelde deprem riski ile birlikte ortaya çıkan bir durum şeklinde anlatmak mümkündür. Daha çok paralel faylar ile beraber çevresi depresif bloklar şeklinde bir yapıya bürünmüş kısım olarak anlatmak mümkündür. Ortaya çıkan sonuç ise zikzak çizen bir görüntüdür.
17.12.2023 Eğitim
Gizemli araba ihbarı polisi harekete geçirdi! Gerçek bambaşka çıktı
Gizemli araba ihbarı polisi harekete geçirdi! Gerçek bambaşka çıktı Galatasaray’ın Ankaragücü’nü yenerek şampiyon olmasının ardından kutlamalara katılan genç, park ettiği aracının camlarını açık unutup evine gitti. Sabah, camı açık ve içerde alkol şişeleri bulunan otomobil ihbarı polis ekiplerini harekete geçirdi. Polis, 1 saati aşkın bir süre aracın sahibini bulabilmek için araştırma yaparken, mahalle ve apartman sakinleri aracı ve sahibini tanımadığını dile getirdiler. Uzun süre sonra aracın başına gelen ve üzerinde Galatasaray forması bulunan Ramazan Adıgüzel, aracın kendisine ait olduğunu, şampiyonluk kutlamasının ardından camları açık unuttuğunu söyledi.
1.06.2023 Yaşam
Tekirdağ'da sahte içki operasyonu: 75 litre etil alkol  ele geçirildi
Tekirdağ'da sahte içki operasyonu: 75 litre etil alkol  ele geçirildi Tekirdağ'da jandarma ekipleri sahte içki üretildiği ihbarı üzerine Kapaklı ilçesinde A.S.'nin evinde düzenlediği operasyonda sahte içki üretiminde kullanılan 75  litre etil alkol, 10 litre sahte viski ele geçirdi.
12.11.2022 Gündem
Alkole zam 2022! Alkol fiyatlarına zam mı gelecek? Bira, şarap, rakı zamlanacak mı? 2 Eylül alkol zammı açıklamaları!
Alkole zam 2022! Alkol fiyatlarına zam mı gelecek? Bira, şarap, rakı zamlanacak mı? 2 Eylül alkol zammı açıklamaları! Bira, rakı ve şaraplara zam geliyor! Zam oranı yüzde 15-20 olarak açıklandı. Açıklamayı Türkiye Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş yaptı. Eylül ayında geçerli olacak zamlar sonrası fiyatlar merak ediliyor. Peki, Alkol zammı ne zaman? Alkol fiyatlarına zammı gelecek? Bira, rakı ve şarap zammı ne zaman? Alkolde zam geçişi ne zaman? 2 Eylül’de alkol zammı var mı? İşte detaylar…
30.08.2022 Ekonomi
Alkol fiyatlarına zam mı geldi? Temmuz 2022 güncel alkol fiyatları ne kadar oldu? 20 Temmuz alkol zammı sonrası votka, viski, rum, şarap fiyatları
Alkol fiyatlarına zam mı geldi? Temmuz 2022 güncel alkol fiyatları ne kadar oldu? 20 Temmuz alkol zammı sonrası votka, viski, rum, şarap fiyatları Alkol fiyatlarına zam mı geldi? Altı aylık enflasyon rakamlarına göre ÖTV fiyatı yeniden belirlenendi. Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş, bugün itibarıyla bir içki grubuna ait ithal şarap, votka, viski ve likör ürünlerine zam geldiğini söyledi. Peki alkole ne kadar zam geldi, güncel 2022 Temmuz alkol fiyatları ne kadar oldu?  İşte 20 Temmuz alkol zammı ile ilgili son durum…
20.07.2022 Ekonomi
KYK kredi borçları masada! Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplandı
KYK kredi borçları masada! Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplandı KYK kredi borçlarıyla ilgili düzenlemenin de son haline kavuşacağı Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe'de toplandı.
18.07.2022 Siyaset
Muğla'da 1788 şişe sahte içki ele geçirildi
Muğla'da 1788 şişe sahte içki ele geçirildi Muğla'nın Marmaris ilçesinde, polisin düzenlediği operasyonda, çeşitli türlerde toplam 1788 şişe sahte içki ele geçirildi.
4.07.2022 Yaşam
Danimarka ile Kanada arasındaki 50 yıllık savaş bitti! Adayı yarı yarıya paylaştılar...
Danimarka ile Kanada arasındaki 50 yıllık savaş bitti! Adayı yarı yarıya paylaştılar... Kanada ile Danimarka arasında 50 yıldır süren ada anlaşmazlığı sona erdi. Üzerinde yaşam olmayan yaklaşık 1 kilometrekarelik küçük ada için yarım asırdır verilen kavga sona erdi, Kanada ve Danimarka adayı yarı yarıya paylaştı.
15.06.2022 Dünya
Kaçak içki ve cinsel içerkli ürün ele geçirildi
Kaçak içki ve cinsel içerkli ürün ele geçirildi Samsun'da Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin bir araç ile bir depoya düzenledikleri operasyonda kaçak içki ve cinsel içerikli ürünler ele geçirildi.
10.05.2022 Yaşam
Alkole zam var mı? Alkol fiyatları ne kadar?
Alkole zam var mı? Alkol fiyatları ne kadar? Sigaraya gelen zamların ardından pek çok kişi alkole zam olup olmadığını sorguluyor. Normalde Temmuz ayında yapılması beklenen zam enflasyon verilerindeki artışın da etkisiyle birlikte sürpriz şekilde bugün zamlanmasıyla birlikte alkole zam gelip gelmeyeceği pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki, Alkol zammı var mı? Alkole zam geldi mi? Alkol fiyatları ne kadar? Tekila, bira, viski, votka ve rakı zam geldi mi? İşte detaylar…
5.05.2022 Ekonomi
Otoyollarda hız sınırı artırılıyor! Bakan Soylu duyurdu
Otoyollarda hız sınırı artırılıyor! Bakan Soylu duyurdu İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 1 Temmuz itibarıyla otoyollarda hız sınırının artırılacağını açıkladı. Buna göre, otobanlardaki azami hız sınırı 120 km'den 140 km'ye çıkacak. Ceza limiti ise 154 km olacak. Bununla birlikte Soylu Türkiye'de mültecilerin durumuna ilişkin "Dünya tarihinin güçlü göçmen krizlerinden birisini yaşıyoruz. Yaşanan demokratik kıyımı kimse görmüyor" dedi.
5.05.2022 Gündem
Güncel sigara fiyatları 2022 Ocak listesi! Sigara fiyatları ÖTV zammı sonrası ne kadar oldu? 2022 sigara fiyatları
Güncel sigara fiyatları 2022 Ocak listesi! Sigara fiyatları ÖTV zammı sonrası ne kadar oldu? 2022 sigara fiyatları Sigara fiyatları 2022 aramaları devam ediyor. ÖTV zammı sigara fiyatlarına yansıdı. Sigara ve alkolde ÖTV artışı belli oldu. Söz konusu gelişmenin ardından Sigaradan alınan ÖTV ne kadar, ÖTV zammı ne zaman geçerli olacak? İşte ÖTV zammı 2022 sonrası sigara fiyatları ne kadar oldu? İşte sigara fiyatları 2022...
4.01.2022 Ekonomi
2022 alkol fiyatları! Alkol zammı ne zaman uygulanacak 2022, alkole zam geldi mi? Yeni 2022 alkol fiyatları listesi!
2022 alkol fiyatları! Alkol zammı ne zaman uygulanacak 2022, alkole zam geldi mi? Yeni 2022 alkol fiyatları listesi! Sigaradan ve alkolden alınan Özel Tüketim Vergisi'ne yüzde 47 zam yapıldı. Zam sonrası Türkiye Tekel Bayiler Platformu Başkanı Özgür Aybaş, "Türkiye geneli dükkanları kapatıyoruz. Firmaların ürün vermemesi telefonları açmamaları sebebiyle muhatap bulunamadığından zincir marketlerin otomatik yüzde 40 zam yapmaları bizlerin ticaretini sekte vurmuştur" açıklamalarında bulunurken, tedarik sonucuna dikkat çekti. Son dakika gelişmelerinin ardından 2022 alkol fiyatları ve alkol ÖTV zammı sorgulandı, Alkol zammı ne zaman uygulanacak 2022, zam fiyatlara yansıdı mı? alkole zam geldi mi? sorularına yanıt arandı. İşte 2022 alkol fiyat listesi…
4.01.2022 Ekonomi
Sigara ve alkole zam! Sigaraya ne kadar zam yapıldı? 2022 sigara ve alkol zammı ve yeni sigara fiyatları ile ilgili detaylar!
Sigara ve alkole zam! Sigaraya ne kadar zam yapıldı? 2022 sigara ve alkol zammı ve yeni sigara fiyatları ile ilgili detaylar! Sigara ve alkole zam! 2022 Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) artış gösterdi. Yaşanan ÖTV artışıyla birlikte sigara ve alkole de zam geldi. Peki, Sigaraya ne kadar zam yapıldı? 2022 sigara ve alkol zammı detayları!
3.01.2022 Ekonomi
Sigara ve alkol ile ilgili flaş gelişme! Yüzde 47...
Sigara ve alkol ile ilgili flaş gelişme! Yüzde 47... Sigara ve alkol grubundan alınan Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) artış gösterdi. ÖTV'deki artış oranı yüzde 47 oldu.
3.01.2022 Ekonomi
İstanbul Valiliği'nden sahte içki açıklaması!
İstanbul Valiliği'nden sahte içki açıklaması! Yılbaşı öncesi 10 ilde sahte içkiden zehirlenen 42 kişi yaşamını yitirdi. Güvenlik güçlerinin yurt genelinde düzenlediği operasyonlarda ise yüklü miktarda sahte içki ele geçirildi, çok sayıda kişi gözaltına alındı. İstanbul Valiliği, kentte sahte alkolden toplam 22 kişinin öldüğünü belirtirken 16 kişinin ise hayati tehlikelerinin devam ettiğini açıkladı.
17.12.2021 Yaşam
Sahte içki kâbusu! Peş peşe acı haberler geliyor! Çok sayıda kişi hayatını kaybetti
Sahte içki kâbusu! Peş peşe acı haberler geliyor! Çok sayıda kişi hayatını kaybetti Kahramanmaraş, Yalova ve Sivas'tan peş peşe sahte içki nedeniyle ölüm haberleri geldi. Kahramanmaraş’ta sahte içkiden ölenlerin sayısı 4'e çıkarken, Sivas'ta Şakir Deliktaş (32), Bülent Ekici (62), Yalova'da Ekrem Tekir (56), arkadaşı Mehmet Yazgan (66), Antalya'da Abidin Uçurum (46), İstanbul'da İbrahim Kaşıkçı (52) sahte içki nedeniyle yaşamlarını yitirdi.
14.12.2021 Yaşam
Yılbaşı için büyük tehlikenin önüne geçildi! 2 ton...
Yılbaşı için büyük tehlikenin önüne geçildi! 2 ton... Manisa'nın Turgutlu ilçesinde yılbaşında piyasaya sürülmeye hazırlanan yaklaşık 2 ton kaçak içki ele geçirildi.
31.10.2023 Gündem
Müzisyen cinayetinin sebebi ortaya çıktı!
Müzisyen cinayetinin sebebi ortaya çıktı! Geçen ağustos ayında öldürülen müzisyen Uğur Aykın cinayetinin bir şişe viski nedeniyle işlendiği ortaya çıktı.
6.11.2021 Yaşam
Odasındaki termal havuzda ölü bulundu! Havuza girmeden önce...
Odasındaki termal havuzda ölü bulundu! Havuza girmeden önce... Denizli'nin Pamukkale ilçesinde Gürkan Aygül (45), konakladığı pansiyonun termal havuzunda ölü bulundu. Havuza girmeden önce sahte içki içtiği tespit edilen Aygül'ün kesin ölüm nedeni yapılacak otopsinin ardından belirlenecek.
3.11.2021 Yaşam
AB ve ABD, çelik ve alüminyum vergilerinde uzlaştı
AB ve ABD, çelik ve alüminyum vergilerinde uzlaştı Avrupa Birliği (AB) ve ABD, 2018 yılından beri devam eden çelik ve alüminyum gümrük vergisi anlaşmazlığında uzlaşı sağladı.
30.10.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Viski ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki viski haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.