Gazete Vatan Logo

Alkole zam 2022! Alkol fiyatlarına zam mı gelecek? Bira, şarap, rakı zamlanacak mı? 2 Eylül alkol zammı açıklamaları!

Bira, rakı ve şaraplara zam geliyor! Zam oranı yüzde 15-20 olarak açıklandı. Açıklamayı Türkiye Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş yaptı. Eylül ayında geçerli olacak zamlar sonrası fiyatlar merak ediliyor. Peki, Alkol zammı ne zaman? Alkol fiyatlarına zammı gelecek? Bira, rakı ve şarap zammı ne zaman? Alkolde zam geçişi ne zaman? 2 Eylül’de alkol zammı var mı? İşte detaylar…

Alkole zam 2022! Alkol fiyatlarına zam mı gelecek? Bira, şarap, rakı zamlanacak mı? 2 Eylül alkol zammı açıklamaları!

Alkole yeni zam! Alkollü içeceklerde yüzde 15-20 oranında zam gelecek. Açıklamayı, sosyal medya hesabından duyuran Türkiye Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş, Bira, rakı ve şaraplarda zammın eylül ayında beklendiğini, votka ve viskide de fiyat geçişlerinin olacağını duyordu.

ALKOL ZAMMI NE ZAMAN?

Türkiye Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş  sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı: “Mey Diego grubu Bayilere zam geçişi mesajı atıyor.Muhtemelen Bira çeşitlerinde de Eylül’ün ilk haftası zam geçişi olacak. Beklenen Zam oranı % 15/20 aralığı. Umarım gelmez”

MEY DİEGO GRUBU İÇKİLERİ NELER?

Rakı: Yeni Rakı, Tekirdağ Rakısı, Kulüp Rakı, Altınbaş, İzmir Rakısı, Civan Rakı ve Tayfa Rakı.

Votka: Binboa, İstanblue, Bazooka ve Mirage, Smirnoff, Ketel One, Ciroc ve Gilbey's

Haberin Devamı

Viski: Johnnie Walker, J&B, Dimple, Vat 69, Bell’s, Talisker, Lagavulin, Cardhu, Caol Ila, The Singleton of Dufftown, Glenkinchie, Oban, Bulleit Bourbon.

Cin: Cin Adalin, Gordon's London Dry Gin, Tanqueray, Gilbey's Special Dry Cin

Şarap: Kayra Imperial, Kayra Versus, Kayra Vintage, Kayra Buzbağ Rezerv, Kayra Cameo, Kayra Madre, Kayra Heritage ,Allure, Experimental Series ,Terra, Leona, Buzbağ, Tılsım, Cumartesi, Güzel Marmara, Cielo, Echo Falls, Ruffino ve Château Bel Air.