Vip

Vip

Son dakika vip haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan vip ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını vip haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Vip

haberleri sayfasında son dakika yaşanan vip gelişmeleri de dahil olmak üzere 581 vip haberi bulunmuştur. Tüm vip haberleri aşağıda listelenmiştir.
Galatasaray'ın kasası dolup taştı! Tam 2 milyar 827 milyon TL gelir
Galatasaray'ın kasası dolup taştı! Tam 2 milyar 827 milyon TL gelir Trendyol Süper Lig'de liderlik koltuğunda oturan Galatasaray, projelerinde de hedefe ulaştı. Sarı-kırmızılı kulüp, 2 milyar 827 milyon TL'lik geliri kasasına koydu.
18.04.2024 Galatasaray
SPK'dan 143 internet sitesi için kapatma talebi!
SPK'dan 143 internet sitesi için kapatma talebi! Sermaye Piyasası Kurulu, 143 internet sitesine erişimin engellenmesi için hukuki işlemlerin yapılmasına karar verdi.
22.12.2023 Ekonomi
TFF Başkanı Büyükekşi açıkladı! Süper Lig nasıl devam edecek?
TFF Başkanı Büyükekşi açıkladı! Süper Lig nasıl devam edecek? Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca'nın saldırıda bulunduğu hakem Halil Umut Meler'i ziyaret eden TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, "Hocamızın 10 günlük bir bebeği var, biran önce İzmir'e ailesine gitmek istiyor." dedi.
12.12.2023 Süper Lig
Ankaragücü Başkanı Faruk Koca tutuklandı! İfadesi ortaya çıktı: Tahrik etti
Ankaragücü Başkanı Faruk Koca tutuklandı! İfadesi ortaya çıktı: Tahrik etti Hakem Halil Umut Meler'e yumruklu saldırıda bulunan Ankaragücü Başkanı Faruk Koca tutuklandı. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca ve şüpheliler Ş. Y. Ş. ile K. Ç.'nin “kamu görevlisini yerine getirdiği kamu görevi nedeniyle spor alanında kırık oluşacak şekilde yaralamak” suçundan tutuklandıklarını açıkladı. Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca ifadesi ortaya çıktı. Öte yandan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, hakem Halil Umut Meler'e yapılan yumruklu saldırı ile ilgili "Şiddetin her türlüsünü kınıyoruz. Hakeme şiddet hepimizin tepkisini çekti." dedi.
12.12.2023 Süper Lig
Süper Lig hakemlerinden Halil Umut Meler'e saldırı sonrası  ilk açıklama
Süper Lig hakemlerinden Halil Umut Meler'e saldırı sonrası ilk açıklama Süper Lig hakemleri, Ankara'ya giderek hakem Halil Umut Meler'e destek ziyaretinde bulundu. Hakemler ziyaretin ardından ortak basın açıklaması yaptı.
12.12.2023 Süper Lig
Maça VIP'den girmişler! Halil Umut Meler'i yerde tekmeleyenlerin kim olduğu ortaya çıktı
Maça VIP'den girmişler! Halil Umut Meler'i yerde tekmeleyenlerin kim olduğu ortaya çıktı Ankaragücü ile Çaykur Rizespor arasında oynanan maçın ardından Halil Umut Meler, yumruklu saldırıya uğramış ve yere düşmesinin ardından da tekmelenmişti. Tekmeleri atanların kim olduğu ve stadyuma nasıl girdikleri ortaya çıktı.
12.12.2023 Süper Lig
Bir aileyi parçalayan katliam gibi kaza! 5 kişinin can verdiği kazada sürücü tutuklandı
Bir aileyi parçalayan katliam gibi kaza! 5 kişinin can verdiği kazada sürücü tutuklandı Muğla'nın Ula ilçesinde 1'i çocuk 5 kişinin öldüğü kazada gözaltına alınan VİP minibüs sürücüsü Altan Özkan (26), tutuklandı.
30.10.2023 Yaşam
Muğla'da kavşakta kaza: 5 ölü, 1 yaralı
Muğla'da kavşakta kaza: 5 ölü, 1 yaralı Muğla'nın Ula ilçesinde tali yoldan kavşağa kontrolsüz çıktığı belirtilen otomobil ile VİP minibüsün çarpıştığı kazada, 1'i çocuk, 5 kişi öldü, 1 kişi ise ağır yaralandı.
28.10.2023 Yaşam
İstanbul'da hafta sonu toplu taşıma ücretsiz! Bu yolları kullanacak olanlar dikkat
İstanbul'da hafta sonu toplu taşıma ücretsiz! Bu yolları kullanacak olanlar dikkat İstanbul'da İBB'ye bağlı toplu taşıma araçları hafta sonu ücretsiz olacak. Öte yandan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılımıyla yarın gerçekleştirilecek Büyük Filistin Mitinginde trafiğe kapanacak yollar belli oldu.
27.10.2023 Gündem
Serdar Ortaç arabasını eve çevirdi! Paraya kıydı, burada yatıyor!
Serdar Ortaç arabasını eve çevirdi! Paraya kıydı, burada yatıyor! Konser maratonuna tüm hızıyla devam eden Serdar Ortaç, VIP minibüsünü eve çevirdi. MS hastalığından dolayı sağlık sorunları yaşayan ve uyuyamayan Serdar Ortaç, paraya kıyarak arabasını adeta ev yaptı.
12.09.2023 Magazin
Barbie Filmi bilet fiyatları | Barbie filmi ne zamana kadar vizyonda kalacak?
Barbie Filmi bilet fiyatları | Barbie filmi ne zamana kadar vizyonda kalacak? Barbie Filmi bilet fiyatları ve ne kadar vizyonda kalacağı sorgulanıyor. Barbie filmi 21 Temmuz’da vizyona girdi. Oppenheimer’ı gişede ikiye katlayan Barbie Filmi uyum sağlayabileceği bir dünya bulmak isteyen macera dolu bir kadının hikayesini anlatıyor. Peki, Barbie Filmi bilet fiyatları ne kadar, Barbie filmi ne kadar vizyonda kalacak? İstanbul, Bursa, Ankara, İzmir, Adana Barbie sinema fiyatları…
22.07.2023 Kültür Sanat
Hande Erçel park yeri bulamayınca sevgilisinin VIP aracıyla geldi!
Hande Erçel park yeri bulamayınca sevgilisinin VIP aracıyla geldi! Ünlü isimler, Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için sandık başına koştu. Oyuncu Hande Erçel de erken saatlerde Beykoz Acarkent'deki TED İstanbul Koleji'nde oy kullandı.
15.05.2023 Magazin
Sanal Çadır nedir, güvenilir mi? Sanal Çadır ne zaman açılıyor 2023, kaç gün sürüyor?
Sanal Çadır nedir, güvenilir mi? Sanal Çadır ne zaman açılıyor 2023, kaç gün sürüyor? Eren Holding'in yılda iki kere birçok ünlü markanın satışını yaptığı Sanal Çadır sitesi açıldı. Peki, Sanal Çadır nedir, ne zaman açılıyor?
2.05.2023 Ekonomi
Palalı Sabri lakaplı Sabri Çelebi’ye 248 yıla kadar hapis cezası talebi
Palalı Sabri lakaplı Sabri Çelebi’ye 248 yıla kadar hapis cezası talebi Gezi Parkı olaylarında göstericilere pala ile saldıran ve 'Palalı Sabri' adıyla tanınan Sabri Çelebi'nin kurduğu suç örgütüyle kadınları gece kulüplerinde çalıştırarak fuhşa zorladığı iddiasıyla açılan davada mütalaa açıklandı. Savcılık, arasında Sabri Çelebi’nin de olduğu 3 sanığın 248 yıla kadar hapis cezasına çarptırılmasını, ayrıca 9 sanığın hükümle birlikte tutuklanmalarını talep etti.
26.04.2023 Gündem
Trabzonspor Basel bilet al | 2023 Trabzonspor Basel bilet fiyatları ne kadar, kaç para? Trabzonspor Basel maçı bileti ne zaman satışa çıkacak?
Trabzonspor Basel bilet al | 2023 Trabzonspor Basel bilet fiyatları ne kadar, kaç para? Trabzonspor Basel maçı bileti ne zaman satışa çıkacak?  Basel’i konuk edecek Trabzonspor biletleri satışa çıktı. “Trabzonspor Basel bilet al” araması biletlerin satışa çıkmasıyla arttı. UEFA kararı doğrultusunda 16 Şubat Perşembe günü Konferans Ligi’nde gerçekleştirilecek maçın geliri depremzedelere gönderecek. Peki, Trabzonspor Basel bilet fiyatları ne kadar, kaç para?  
14.02.2023 Şampiy10
83 internet sitesi için flaş kapatma kararı
83 internet sitesi için flaş kapatma kararı Sermaye Piyasası Kurulu, 83 internet sitesine erişimin engellenmesi için hukuki işlemlerin yapılmasına karar verdi.
30.12.2022 Ekonomi
İstanbul maratonu saat kaçta başlıyor ve bitiyor? 6 Kasım maraton kaç saat sürüyor, nereden başlıyor?
İstanbul maratonu saat kaçta başlıyor ve bitiyor? 6 Kasım maraton kaç saat sürüyor, nereden başlıyor? Maraton koşusu saat kaçta başlıyor, İstanbul maratonu saat kaçta bitiyor? İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki Spor İstanbul tarafından düzenlenen N Kolay İstanbul Maratonu bu yıl 44. kez koşulacak. 
5.11.2022 Gündem
İstanbul Havalimanı çıkışında kaza! 1 kişi araçta sıkışarak yaralandı
İstanbul Havalimanı çıkışında kaza! 1 kişi araçta sıkışarak yaralandı İstanbul Havalimanı çıkışında navigasyona bakmak için yol kenarında duran otomobile vip taksi çarptı. Çarpışma sonucunda VİP taksi olduğu yerde ters dönerken duran otomobilin sürücüsü araçta sıkışarak yaralandı.
1.09.2022 Yaşam
Fenerbahçe Hull City maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe Hull City maç bileti ne kadar?
Fenerbahçe Hull City maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe Hull City maç bileti ne kadar? Fenerbahçe, Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu İngiltere Championship takımlarından Hull City ile karşı karşıya gelecek. Futbolseverler, Fenerbahçe Hull City maçı biletlerini, tarihini, saatini ve kanalını araştırıyor. Peki, Fenerbahçe Hull City hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe Hull City maç bileti ne kadar? İşte Fenerbahçe Hull City hazırlık maçı canlı yayın bilgileri ve bilet fiyatları…
10.07.2022 Futbol
Samsunlu ninja: 400 teknik biliyor, 15 doktorası var
Samsunlu ninja: 400 teknik biliyor, 15 doktorası var Wushu ve yakın koruma antrenörü 45 yaşındaki Bilal Çelebi 400’ün üzerinde Ninja tekniği biliyor, 200’ün üzerinde sertifikası var. Çelebi ayrıca ABD, İsrail, Almanya ve İngiltere’nin de bulunduğu 15 farklı ülkeden ‘doktora’ unvanı aldı.
3.05.2022 Yaşam
Açılışını Cumhurbaşkanı Erdoğan yapmıştı! Tokat havalimanına yoğun ilgi
Açılışını Cumhurbaşkanı Erdoğan yapmıştı! Tokat havalimanına yoğun ilgi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 25 Martta açılışı yapılan yeni Tokat Havalimanına vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.
28.03.2022 Ekonomi
Barcelona maçı öncesi soluğu savcılıkta aldı!
Barcelona maçı öncesi soluğu savcılıkta aldı! Galatasaray, Barcelona karşılaşması öncesi bilet satışları hakkında bir bilgilendirme paylaştı.
16.03.2022 UEFA Avrupa Ligi
AGİT gözlemcileri THY uçağıyla Rusya'dan İstanbul'a geldi
AGİT gözlemcileri THY uçağıyla Rusya'dan İstanbul'a geldi Ukrayna'daki savaş noktalarında ihlalleri raporlamak için bulunan Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı (AGİT) Ukrayna Özel İzleme Misyonu üyeleri, THY uçağıyla İstanbul'a geldi.
3.03.2022 Gündem
Avrupa'nın en kapsamlı ve en büyük fizik tedavi hastanesi İstanbul'da açılıyor
Avrupa'nın en kapsamlı ve en büyük fizik tedavi hastanesi İstanbul'da açılıyor Arupa'nın en büyük fizik tedavi hastanesi Mart ayında İstanbul Bahçelievler'de açılıyor. 102 bin metrekare alanda, 650 yatak kapasitesi ile kurulan devasa merkezde, inme kliniğinden ameliyathanelere, uzuv kayıplarında kişiye özel protez ve ortez üretmeye yönelik atölyelere, konuşma terapileri ve hidroterapiye kadar, sadece “fiziki" tedavi değil, A'dan Z'ye her şeyin bir arada olduğu bir yapı ile hizmet verilecek. Yeni hastanenin açılışının Mart ayında gerçekleşeceğini söyleyen İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, yenilenen merkezin son durumuyla ilgili ilk kez Demirören Haber Ajansı'na açıklamalarda bulundu.
3.01.2022 Gündem
VİP 1 fuhuş operasyonunda flaş gelişme! İğrenç detaylar ortaya çıktı
VİP 1 fuhuş operasyonunda flaş gelişme! İğrenç detaylar ortaya çıktı Bursa ve İstanbul'da kadınları fuhşa zorlayan çeteye yönelik düzenlenen VİP 1 Operasyonu'nda gözaltına alınan 12 şüpheli adliyeye sevk edildi.
2.12.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Vip ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki vip haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.