Gazete Vatan Logo
Süper Lig TFF Başkanı Büyükekşi açıkladı! Süper Lig nasıl devam edecek?

TFF Başkanı Büyükekşi açıkladı! Süper Lig nasıl devam edecek?

Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca'nın saldırıda bulunduğu hakem Halil Umut Meler'i ziyaret eden TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, "Hocamızın 10 günlük bir bebeği var, biran önce İzmir'e ailesine gitmek istiyor." dedi.

TFF Başkanı Büyükekşi açıkladı! Süper Lig nasıl devam edecek?

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı (TFF) Mehmet Büyükekşi, MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca'nın, Çaykur Rizespor maçından saldırdığı hakem Halil Umut Meler'i hastanede ziyaret etti.

Hastane önünde açıklamada bulunan Büyükekşi, "Bu sabah Ankara'ya geldik. Hocamızın sağlık durumu iyi, yarın taburcu olacak. Hocamızın 10 günlük bir bebeği var, biran önce İzmir'e ailesine gitmek istiyor. Saldırı derinden üzdü. Bugün önemli görüşmeler yapacağız. Sebep olan tüm paydaşların kendilerine gelmesini talep ediyorum." dedi.

Büyükekşi sözlerini şöyle sürdürdü:

"Halil Umut Meler hocamızı az önce ziyaret ettik. Anında hızlı bir şekilde gece toplantık, hızlı bir şekilde de bugün sabah Ankara'ya geldik. Allah'a şükür az önce Sayın Başhekimimizin belirttiği üzere hocamızın sağlık durumu iyi."

"İnşallah yarın taburcu olacak. 10 günlük bir yavrusu var hocamız bir an önce ailesine gitmek, İzmer'e dönmek istiyor."

"Bu saldırı hepimizi derinden üzdü. Bu tür konularla keşke şu anda burada olmazsaydık biz TFF olarak, Cumhuriyetimiz'in 100. yılında Avrupa Şampiyonası'na katıldık vatandaşlarımızı onurlandırdık. Ama bu iş kesinlikle unutulmaması lazım, bunun bir milat olması lazım akşam da söyledim 'yeter' dedim."

Haberin Devamı

"Buraya sadece geçmiş olsun için gelmedik, bugün önemli görüşmeler yapacağız yönetim kurulumuzla birlikte. Bu olayın her türlü gerek suçluları gerekse sebep veren paydaşları buradan tekrar kendilerine gelmesini tüm kamuoyundan talep ediyorum."

"LİG NASIL DEVAM EDECEK?"

Şimdi bununla ilgili görüşmelerimizi yapacağız yarın yönetim kurulu toplantımızda tüm konuları açıklığıyla ne kararlar alacağımızla ilgili detaylı bilgi vereceğiz, bilgilendireceğiz.

"Tekrar altını çiziyorum bu olayı şiddetle kınıyoruz. Bu tür olaylar oldu iki hafta sonra eski haline gelsin kesinlikle bunu kabul etmeyeceğiz."

TFF Başkanı Büyükekşi açıkladı Süper Lig nasıl devam edecek