Vekil

Vekil

Son dakika vekil haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan vekil ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını vekil haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Vekil

haberleri sayfasında son dakika yaşanan vekil gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.817 vekil haberi bulunmuştur. Tüm vekil haberleri aşağıda listelenmiştir.
İmam, ayağı kırılan kargayı tedavi etti
İmam, ayağı kırılan kargayı tedavi etti Ankara'nın Haymana ilçesinde vekil imam olarak görev yapan Yusuf Yıldırım, ağaçta mahsur kaldığını fark ettiği ve ayağı kırık olan kargayı alıp tedavi etti.
28.03.2024 Gündem
Numan Kurtulmuş'tan yeni anayasa açıklaması: Bayram sonunu işaret etti
Numan Kurtulmuş'tan yeni anayasa açıklaması: Bayram sonunu işaret etti Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, yeni anayasanın Türkiye için elzem olduğunu belirterek, “Bütün partilerin yeni anayasaya ilişkin hazırlıklar yapmalarını bekliyorum. Seçimden sonraki dönemde yeni anayasa meselesini başta grubu bulunan siyasi partilerle görüşerek takip edeceğim" dedi.
26.03.2024 Gündem
Avukattan rezalet! 9 yıl boyunca müvekkilinin nafakasını ödememiş
Avukattan rezalet! 9 yıl boyunca müvekkilinin nafakasını ödememiş Ankara'da, müvekkili emekli hemşire Ayşe Ç.'nin 2 çocuğu için eski eşinin ödediği 400 lira nafakayı 9 yıl boyunca aldığı suçlamasıyla avukat Hasan C.'ye, 'hizmet nedeniyle güveni kötüye kullanma' suçundan dava açıldı. Avukata, pişman olması ve sabıkası bulunmaması indirim nedeni sayılarak 9 ay 10 gün hapis ve 8 bin 320 lira adli para cezası verilip, hükmün açıklanması geri bırakıldı.
2.03.2024 Gündem
Bakan Tunç'tan Can Atalay açıklaması
Bakan Tunç'tan Can Atalay açıklaması Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı. Bakan Tunç, Can Atalay kararına itirazlara ret kararları ile ilgili olarak, 'AYM'nin gerekçeli kararlarını görmek lazım. Gerekçeli karar henüz açıklanmadı. Terör suçları dokunulmazlık kapsamında değil. Anayasa'nın 83. maddesi açık.' dedi.
23.02.2024 Gündem
TBMM’de terörle mücadele oturumu! Bakan Fidan'dan net mesaj: Asla izin vermeyeceğiz
TBMM’de terörle mücadele oturumu! Bakan Fidan'dan net mesaj: Asla izin vermeyeceğiz TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş başkanlığında Meclis Genel Kurulu’nda terörle mücadeleye ilişkin bilgilendirme oturumu düzenleniyor. Kurtulmuş, "Türkiye sorunlarını çözmeye muktedir devlettir. Terör belasını da yok edip tarihin çöplüğüne atacaktır" dedi. Kürsüde söz alan Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, "Terör örgütüne ağır darbe indirdik" dedi. Güler'in ardından konuşan Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ise " ABD, Suriye'de DEAŞ ile mücadele bahanesi ile PKK terör örgütüne destek vermektedir." ifadelerini kullandı.
16.01.2024 Gündem
Küresel güçler taşeron terör örgütleri aracılığı ile Türkiye'ye mesaj mı vermek istiyor?
Küresel güçler taşeron terör örgütleri aracılığı ile Türkiye'ye mesaj mı vermek istiyor? Türkiye’nin yüreğine önceki akşam Pençe Kilit bölgesinden gelen 9 şehidin ateşi düştü. PKK’lı teröristlerce üs bölgesine saldırı girişimi sırasında çıkan çatışmada şehit olan 9 Mehmetçik terörün kirli yüzünü bir kez daha gösterdi. Küresel güçler taşeron terör örgütleri aracılığı ile Türkiye'ye mesaj mı vermek istiyor? İşte taşeronların, yani terör örgütlerinin kullanıldığı Türkiye’yi yıpratma savaşlarının detayları...
14.01.2024 Gündem
İsrail rehine yakınlarıyla dalga geçti! Skandal olay
İsrail rehine yakınlarıyla dalga geçti! Skandal olay İsrailli vekil Keti Shitrit, rehine yakınlarıyla adeta dalga geçen bir paylaşımda bulundu. Keti'nin sözleri kısa sürede tepki çekerden İsrail medyasında da eleştirilerin odağı haline geldi.
8.01.2024 Gündem
Gazetecilere yeşil pasaport geliyor! Meclis'e sunuldu
Gazetecilere yeşil pasaport geliyor! Meclis'e sunuldu MHP Kayseri Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, gazetecilere yeşil pasaport uygulamasına ilişkin bir kanun teklifini Meclis'e sunduklarını açıkladı.
5.01.2024 Gündem
Zekeriya Yapıcıoğlu kimdir? HÜDA PAR başkanı nereli, kaç yaşında, nereden milletvekili?
Zekeriya Yapıcıoğlu kimdir? HÜDA PAR başkanı nereli, kaç yaşında, nereden milletvekili? Zekeriya Yapıcıoğlu, zaman zaman gündem oluyor. HÜDA PAR Genel Başkanı olan Zekeriya Yapıcıoğlu'nun hayatı ve kariyeri araştırılıyor. Peki, Zekeriya Yapıcıoğlu kimdir? HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu kaç yaşında ve nereli?
26.12.2023 Gündem
MHP lideri Devlet Bahçeli: Meclis'te terörist istemiyoruz
MHP lideri Devlet Bahçeli: Meclis'te terörist istemiyoruz Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli konuşmasında, "Mehmetlerimize sıkılan, kanımızı döküp canımızı alan teröristlere hangi vekil hoşgörü ile yaklaşırsa suçludur. Hesap vermekten kurtulamayacaktır. TBMM'de terörist istemiyoruz, düşman, katil istemiyoruz. Canilerin sırtını sıvazlayan namertleri asla istemiyoruz." dedi.
26.12.2023 Gündem
Meclis'te fenalaşan Saadet Partili Milletvekili Hasan Bitmez hayatını kaybetti
Meclis'te fenalaşan Saadet Partili Milletvekili Hasan Bitmez hayatını kaybetti TBMM'de rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Saadet Partisi (SP) Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez, yaşamını yitirdi.
14.12.2023 Gündem
Saadet Partili vekil Hasan Bitmez, Meclis kürsüsünde fenalaştı
Saadet Partili vekil Hasan Bitmez, Meclis kürsüsünde fenalaştı Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez (53), TBMM Genel Kurulu'nda kürsüde konuşma yaptığı sırada fenalaşarak hastaneye kaldırıldı.
12.12.2023 Gündem
İYİ Partili vekil Adnan Beker partisinden istifa etti
İYİ Partili vekil Adnan Beker partisinden istifa etti İYİ Parti Ankara Milletvekili Adnan Beker partisinden istifa etti.
16.11.2023 Gündem
TBMM Başkanı Kurtulmuş: Gazze'deki insanlık dışı saldırıların sona erdirilmesi için mücadele ediyoruz
TBMM Başkanı Kurtulmuş: Gazze'deki insanlık dışı saldırıların sona erdirilmesi için mücadele ediyoruz Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, “Artık dünya bugün geldiği noktada hem ekonomik dengesizlikler ve adaletsizlikler hem siyasi dengesizlikler ve hakkaniyetten uzak bir sistemin olması dolayısıyla daha büyük çatışmalara gebe hale gelmiştir. Dolayısıyla biz bu anlamda yeni bir küresel siyasal mimarinin de şart olduğunun altını çizmek durumundayız.” dedi.
11.11.2023 Gündem
MHP lideri Bahçeli: Gerçekleri anlatmaya başlarsak Diyarbakır'da dahi gezemezler
MHP lideri Bahçeli: Gerçekleri anlatmaya başlarsak Diyarbakır'da dahi gezemezler MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM'deki grup toplantısında konuştu. Bahçeli, "Türkiye Cumhuriyeti'nin sahibi Türk milletidir. Adı, kuruluş ahlakı ve milli kimliği değişmeden sonsuza kadar yaşatılacaktır. Türkiye'nin içinden geçtiği bu hassas tutum, MHP'nin siyasi duruşunun özüdür. Gerçekleri anlatmaya başlarsak Meclis'te değil Ankara'da değil Diyarbakır'da dahi gezemezler. " dedi.
31.10.2023 Gündem
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş: Biz ateşten gömleği şerefle giymiş milletiz
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş: Biz ateşten gömleği şerefle giymiş milletiz TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, 29 Ekim Cumhuriyet bayramı dolayısıyla Birinci Meclis'te açıklamalarda bulundu. Kurtulmuş, konuşmasında "Emperyalistler ya da yeni emperyalistler hangi oyunu oynasın milletimizin öncülüğünde yeni bir dünya kurulacak ve dünyada hakkın egemen olduğu bir düzene geçilecek." ifadelerini kullandı.
29.10.2023 Gündem
Mehmetçiğin Irak ve Suriye'deki görev süresi 2 yıl daha uzatıldı
Mehmetçiğin Irak ve Suriye'deki görev süresi 2 yıl daha uzatıldı Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Irak ve Suriye'deki görev süresini 2 yıl daha uzatan Cumhurbaşkanlığı Tezkeresi Meclis Genel Kurulu’nda kabul edildi. Tezkereye 357 vekil kabul oyu verirken, 164 vekil ise hayır oyu verdi.
17.10.2023 Gündem
İsrail yok mu olacak? Kuran'da geçen 41 İsrail ayeti...
İsrail yok mu olacak? Kuran'da geçen 41 İsrail ayeti... Bugün İsrail olarak bilinen İsrailoğulları ile ilgili Kuran-ı Kerim'de pek çok ayet bulunmaktadır. Yahudiler ile ilgili bu ayetlerde İsrailoğulları ile ilgili mesajlar vardır. İşte Kuran'da geçen 41 İsrail ayeti...
13.10.2023 Gündem
Hamas-İsrail savaşında son dakika gelişmesi! İsrail kara harekatına hazırlanıyor: Gazze sınırında 300 bin asker...
Hamas-İsrail savaşında son dakika gelişmesi! İsrail kara harekatına hazırlanıyor: Gazze sınırında 300 bin asker... Hamas'ın İsrail'e karşı başlattığı 'Aksa Tufanı Operasyonu' Ortadoğu'yu kaosa sürüklerken tüm dünyanın gözü bölgedeki gelişmelerde. Hamas'a savaş ilan eden İsrail Gazze'ye bomba yağdırmaya devam ederken ölenlerin sayısı 950'ye yükseldi. İsrail basını jetlerin Aksa Tufanı'nın arkasındaki isim olan Deif'in babasının evini vurarak yakınlarını öldürdüğünü yazdı. Ordu sözcüsü ise Gazze sınırında 300 bin askerin hükümetten gelecek emri beklediğini duyurdu. İsrail Lübnan'daki Hizbullah militanlarıyla üçüncü gününe giren çatışmalarda bir yarbayın öldüğünü doğruladı. Doğu sınırındaki patlama sesleri ise, üçüncü bir ülkeyle ilk temas niteliği taşıyor.
11.10.2023 Dünya
MHP lideri Bahçeli: Ateşkes derhal tesis edilmeli
MHP lideri Bahçeli: Ateşkes derhal tesis edilmeli MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM'de partisinin grup toplantısında konuştu. Filistin-İsrail çatışmasına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Bahçeli, "1967 sınırları dahilinde başkenti Doğu Kudüs olan Filistin devleti ertelenemez zorunluluktur. Hak yerini bulmadan, ikazla belirtiliyorum ki sıkılı yumruklar açılmayacaktır." dedi. Tezkere oylamasında MHP olarak 'evet' diyeceklerini belirten Bahçeli, "Irak ve Suriye tezkeresine de sonuna kadar destek olup evet oyu kullanacağız. Sınır ötesi operasyonun arkasındayız." ifadelerini kullandı.
10.10.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan yeni A Takımı
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan yeni A Takımı Bu hafta mesaisini AK Parti’nin kongre hazırlıklarına ayıran Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan yeni A takımına son şeklini verdi. Erdoğan’ın kendisine sunulan taslak MKYK listesini 75 kişiye düşürdüğü ve yarına kadar son şeklini vereceği öğrenildi.
5.10.2023 Gündem
Eski AK Parti'li vekil Tahir Öztürk hayatını kaybetti
Eski AK Parti'li vekil Tahir Öztürk hayatını kaybetti 23. ve 26. dönem AK Parti Elazığ Milletvekili Tahir Öztürk, Bilkent Şehir Hastanesi'nde hayatını kaybetti.
4.10.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan ekonominin yol haritasını açıkladı: Türkiye’ye kredi akışı başlıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan ekonominin yol haritasını açıkladı: Türkiye’ye kredi akışı başlıyor Hindistan'daki G20 Liderler Zirvesi'ne katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yurda dönüşte uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Enaflasyonla mücadelede atılacak adımları açıklayan Erdoğan, "Atacağımız yeni adımlarla kalıcı çözümleri hayata geçireceğimize inanıyorum. Türkiye Yüzyılı vizyonumuz ve ona ulaşmak için atacağımız nice adımlar Türkiye’nin ekonomik alanda da yıldızını parlatacak." dedi.
11.09.2023 Gündem
Vekillerden Togg’a tam not! Varank: Togg Türkiye'nin gurur projesi
Vekillerden Togg’a tam not! Varank: Togg Türkiye'nin gurur projesi TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu, Türkiye’nin Otomobili Togg’un Bursa Gemlik’te bulunan teknoloji kampüsüne teknik bir inceleme gezisi yaptı. Komisyon Başkanı Mustafa Varank ve beraberindeki milletvekilleri Togg CEO’su Gürcan Karakaş’tan brifing aldı, fabrikada incelemelerde bulundu, ardından da Togg’un direksiyonuna geçti. Türkiye yollarında boy göstermeye başlayan Togg T10X, hem sürüş performansı hem de teknolojik özellikleriyle vekillerden tam not aldı.
5.09.2023 Gündem
Bakan Fidan: Avrupa Birliği, Türkiye olmadan küresel bir güç olamaz
Bakan Fidan: Avrupa Birliği, Türkiye olmadan küresel bir güç olamaz Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, "Bütün Balkan ülkelerinin, Moldova'nın ve hatta Ukrayna'nın, Avrupa Birliği (AB) ve NATO üyeliklerinin konuşulduğu bir ortamda, Türkiye'nin AB üyelik sürecinin akamete uğratılmış olması stratejik körlüktür. Yeni dönemde, Türkiye-AB ilişkilerine vizyoner bir bakışla yaklaşılması ve sürecin tam üyelik perspektifiyle canlandırılması önem arz etmektedir" dedi.
7.08.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Vekil ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki vekil haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.