Vale

Vale

Son dakika vale haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan vale ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını vale haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Vale

haberleri sayfasında son dakika yaşanan vale gelişmeleri de dahil olmak üzere 413 vale haberi bulunmuştur. Tüm vale haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bozuk parası var diye panikledi! "IBAN atayım isterseniz?”
Bozuk parası var diye panikledi! "IBAN atayım isterseniz?” Son olarak 'Yasak Elma' ve Üç Kuruş' dizilerinde yer alan Nesrin Cavadzade, önceki gün Bebek'te görüntülendi. Cavadzade, valeye ödeme yapmak için çantasını açınca, "Eyvah para çekeyim" diyerek kısa panik yaşadı.
11.04.2024 Magazin
İstanbul'daki otopark ücreti büyük tepki gördü! "Arabayı çekseler daha ucuz olur"
İstanbul'daki otopark ücreti büyük tepki gördü! "Arabayı çekseler daha ucuz olur" İstanbul'da en büyük problemlerinden biri de otopark sorunu. İSPARK otoparklarının yanı sıra özel işletmelerin son zamanlarda yaptıkları zamlar sürücülerinin tepkisini çekiyor. Laleli'de özel bir otoparkı kullanmak isteyen otomobil sürücüleri 2 saate kadar 340 lira, cip ve minibüs sürücüleri ise 470 lira ödemek zorunda. Otomobillerin günlük park ücreti ise 1020 lira. Aynı otoparkta otomobiller için aylık 10 bin lira abonman talep ediliyor. Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu otopark fiyatlarına bir standart getirilmesi gerektiğini belirtiyor. Ağaoğlu, "Bunlar fiyat belirlerken hiçbir ölçü tanımıyorlar. Ölçü yok çünkü. Mutlaka bir ölçü getirilmeli" dedi.
23.01.2024 Ekonomi
Çağla Altunkaya'nın spor şıklığı
Çağla Altunkaya'nın spor şıklığı 'MasterChef Türkiye' ve 'Survivor' gibi çok izlenen yarışmaların yapımcısı olan ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı’nın genç sevgilisi Çağla Altunkaya, geçtiğimiz gün Zorlu AVM'de objektiflere yansıdı.
20.11.2023 Magazin
Vina'nın annesine benzerliği dikkat çekti
Vina'nın annesine benzerliği dikkat çekti Oyuncu Müge Boz (39), önceki gün basketbolcu eşi Caner Erdeniz'le (36) Zorlu AVM'de objektiflere yansıdı. Kasım 2019'da dünyaya gelen Vina büyüdükçe adeta annesinin kopyası oldu.
20.10.2023 Magazin
Çanakkale'deki orman yangınında dikkat çeken detay! Prof. Dr. Orhan Şen anlattı: Yangın şehir merkezine ilerleyecek mi?
Çanakkale'deki orman yangınında dikkat çeken detay! Prof. Dr. Orhan Şen anlattı: Yangın şehir merkezine ilerleyecek mi? Dün öğle saatlerinde Çanakkale'de orman yangını çıktı. Bölgeye sevk edilen ekipler alevlere müdahale ediyor. Orman yangını dolayısıyla 9 köy boşaltıldı, Çanakkale-Çan yolu ulaşıma kapatıldı. Rüzgarın etkisiyle geniş alana yayılan alevler merkez ilçeye bağlı Yağcılar köyüne ulaştı. Güvenlik gerekçesiyle tahliye edilen köydeki çok sayıda ev alev alev yandı. Bölgenin hava durumu ne? Alevlerle mücadelede hava yardımcı mı oluyor yoksa daha güçleştiriyor mu? Detayları CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen aktardı.
23.08.2023 Gündem
Petrol tankeri arıza yaptı İstanbul Boğazı trafiğe kapatıldı
Petrol tankeri arıza yaptı İstanbul Boğazı trafiğe kapatıldı Rumeli feneri açıklarında, Rusya'dan Çin'e giden petrol tankeri makine arızası yapınca boğaz trafiğe kapatıldı. Bölgeye kurtarma ekipleri yönlendirildi. Kıyı Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada " Rusya'dan Çin'e seyir halindeyken Türkeli Feneri açıklarında makine arızası yaşayan GUANYIN isimli 244m boyundaki petrol tankeri için Kılavuz Kaptanımız, KURTARMA 7 ve 11 Römorkörlerimiz ivedilikle bölgeye yönlendirildi. Gemi trafiği, çift yön geçici olarak askıya alındı" ifadeleri yer aldı. Makine arızası yapan petrol tankeri nedeniyle İstanbul Boğazı bir süre çift yönlü olarak gemi trafiğine kapatıldı.Tankerin arızasının giderilmesinin ardından yaklaşık 2 saat gemi trafiğine kapalı olan İstanbul Boğazı yeniden açıldı.
23.08.2023 Gündem
Başakşehir'deki vale cinayetinde son dakika gelişmesi! Dur ihtarına uymayan şüpheliler polisle çatıştı...
Başakşehir'deki vale cinayetinde son dakika gelişmesi! Dur ihtarına uymayan şüpheliler polisle çatıştı... İstanbul Başakşehir'de şüpheliler otoparkın vale noktasında bir aracın anahtarlarını çalmış, durum farkeden vale 21 yaşındaki Ogün Tekin şüphelileri durdurmak isterken öldürülmüştü. Vale Ogün Tekin'in öldürülmesiyle ilgili çalışma yapan ekipler, Arnavutköy'de şüphelendikleri bir otomobili durdurmak istedi. Dur ihtarına uymayan otomobil ile polis ekipleri arasında kovalamaca yaşandı. Hadımköy'e kadar devam eden kovalamaca sırasında polislerle otomobildekiler arasında çatışma çıktı. Hadımköy'de lastikleri patlayan otomobili bırakıp kaçan şüpheliler bir kamyoneti gasbederek kaçtı. O anlar güvenlik kameralarına yansıdı.
23.08.2023 Gündem
Bayramda 'Aracınızı kapınıza kadar vale getirecek' diyorlar! Kritik ödeme uyarısı
Bayramda 'Aracınızı kapınıza kadar vale getirecek' diyorlar! Kritik ödeme uyarısı Kurban Bayramı'na sayılı günler kalmasıyla birlikte birçok sektörde olduğu gibi 'rent a car' sektöründe de hareketlilik başladı. Araç kiralama işletmecileri son zamanlarda artan internet dolandırıcılığına dikkat çekerken, dolandırıcıların ulaştıkları kişilerden ‘aracı kapınıza kadar vale getirecek' şeklinde vaatler üzerine ödeme yapmamaları konusunda uyarıda bulundu.
26.06.2023 Gündem
Araba alacak vatandaşlara kritik uyarı! Yeni yöntem ifşa oldu
Araba alacak vatandaşlara kritik uyarı! Yeni yöntem ifşa oldu Araba almak isteyen milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor. Yaz sezonunun gelmesiyle birlikte birçok sektörde olduğu gibi rent a car sektöründe de hareketlilik başladı. Rent a car işletmecileri son zamanlarda artan internet dolandırıcılığına karşı uyarıda bulunurken, dolandırıcıların ulaştıkları kişilerden ‘aracı kapınıza kadar vale getirecek' şeklinde vaatler üzerine ödeme yapmaları veya ön ödeme olarak aldıkları ücretin karşılıksız çıkabileceğine dikkat çekti.
30.05.2023 Ekonomi
Ünlü gece kulübünün önünde dehşet! Bekleyenlere aracıyla daldı
Ünlü gece kulübünün önünde dehşet! Bekleyenlere aracıyla daldı İstanbul’un tanınmış gece kulüplerinden birinde eğlendikten sonra çıkışta kavgaya karışan Özcan Şahin, bar önünde bekleyen kişilerin üzerine aracıyla daldı. Kavgayla ilgisi olmayan vale Ali Sedat Özkan ölürken, menajer Roşan Özbek yaralandı.
7.05.2023 Yaşam
İstanbul'da restoran müdürüne palayla saldırı! 'Bize kafa tutana gerekeni yaparız'
İstanbul'da restoran müdürüne palayla saldırı! 'Bize kafa tutana gerekeni yaparız' Avcılar'daki restoranda diğer masalarda oturanları rahatsız ettikleri iddia edilen müşteriler, restoran çalışanları tarafından uyarılınca kavga çıktı. Restoranda bulunan 3 kişinin haber vermesi üzerine pala ve bıçakla gelen 6 kişi, restoranın müdürünü kolundan yaralayarak kaçtı.
19.01.2023 Yaşam
Valeye yeni düzen! Belge şartı geliyor
Valeye yeni düzen! Belge şartı geliyor Valelere belge şartı başlıyor. Tecavüz ve uyuşturucu hükümlüsü vale olamayacak, psikoteknik rapor istenecek. Çizgiyi aşmadan parkedip, radyo açık gezmeyecekler.
13.12.2022 Gündem
Meriç Aral doğal güzelliğiyle dikkat çekti!
Meriç Aral doğal güzelliğiyle dikkat çekti! Oyuncu Meriç Aral, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi'nde objektiflere yansıdı. Oyuncu, doğal güzelliğiyle dikkat çekti.
4.12.2022 Magazin
Valeler için flaş gelişme! Milyonluk araçlarınızı teslim ettiğiniz kişileri tanıyın
Valeler için flaş gelişme! Milyonluk araçlarınızı teslim ettiğiniz kişileri tanıyın Mesleki Yeterlilik Belgesi olmayan valenin yaptığı kazayı sigorta şirketlerinin karşılamayacağını belirten Belgelendirme Kuruluşları Dernek Başkanı Cengizhan Kutlu, belgesiz eleman çalıştırdığı tespit edilen firmanın ise faaliyetine son verileceğini söyledi.
18.10.2022 Yaşam
Belge zorunluluğu geliyor! Son 3 ay
Belge zorunluluğu geliyor! Son 3 ay Kamuoyunda zaman zaman tartışmalara neden olan valeler için 1 Ocak 2023 tarihine kadar mesleki yeterlilik belgesi zorunluluğu getiriliyor. Türkiye Otomotiv Bakım Dernekleri Federasyonu (TOBFED) Başkanı Serkan Bakırtaş, "Ehliyetinin olması lazım. Öfke kontrolü, stres yönetimi gibi eğitimler alıyorlar. Ardından sınava tabi tutuyoruz. Bu kişilerin geçmişleri önemli. Sicil kaydı varsa suçuna göre değerlendiriliyor. Amaç bu alanı güvenli hale getirmek" dedi. 
30.09.2022 Gündem
Cansu Taşkın'dan korkutan açıklama: Ölümden döndüm!
Cansu Taşkın'dan korkutan açıklama: Ölümden döndüm! Manken Cansu Taşkın, önceki gün alışveriş merkezinde objektiflere yansıdı. Annesiyle birlikte dünyaca ünlü mağazalardan alışveriş yapan Taşkın, karşılaştığı muhabirlere poz verip, ayaküstü sohbet etmeyi ihmal etmedi.
23.08.2022 Magazin
Seni Kalbime Sakladım final mi yapıyor? Seni Kalbime Sakladım dizisinin son bölümü ne zaman, neden final yapıyor?
Seni Kalbime Sakladım final mi yapıyor? Seni Kalbime Sakladım dizisinin son bölümü ne zaman, neden final yapıyor? TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Seni Kalbime Sakladım'ın final yapacağı iddia edildi. Peki Seni Kalbime Sakladım dizisi final mi yapıyor, bitiyor mu? Seni Kalbime Sakladım final ne zaman, kaçıncı bölümde, neden final yapıyor?
4.08.2022 Televizyon
İş insanı Erdal Acar tutuklandı! Sarallar operasyonunda gözaltına alınmıştı
İş insanı Erdal Acar tutuklandı! Sarallar operasyonunda gözaltına alınmıştı Sarallar operasyonunda gözaltına alınarak dün adliyeye sevk edilen şüpheliler arasında bulunan iş insanı Erdal Acar tutuklandı. Erdal Acar'ın "Suç İşlemek amacıyla örgüt kurma " ve "yağma" suçlarından tutuklanması talep edilmişti.
8.07.2022 Gündem
Engin Altan Düzyatan: Yeni bir sergi düşenebilirim
Engin Altan Düzyatan: Yeni bir sergi düşenebilirim Engin Altan Düzyatan, önceki gün İstinyePark'daydı. Tek başına AVM'ye gelen ve Markalar Sokağı'nda bulunan bir restoranda toplantı gerçekleştiren ünlü oyuncu, toplantı çıkışı vale noktasında aracını beklerken objektiflere yansıdı.
31.05.2022 Magazin
Lider Filo halka arz ne zaman? Lider Filo borsa kodu ne? Lider Filo hisse satış fiyatı belli oldu mu?
Lider Filo halka arz ne zaman? Lider Filo borsa kodu ne? Lider Filo hisse satış fiyatı belli oldu mu? Lider Filo halka arz oluyor! Lider Filo (LDR Turizm A.Ş.) Halka Arzı, sermaye artırımı ve ortak satışı yoluyla halka arz ediliyor. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından halka arz süreci onaylanan Lider Filo (LDR Turizm A.Ş.) operasyonel araç kiralama sektöründe faaliyet gösteriyor. Yatırımcı 2022 halka arz takviminde yer alan Lider Filo halka arzı için talep toplama tarihlerini merak ediyor. Peki, Lider Filo kimin? Lider Filo halka arz ne zaman? Lider Filo borsa kodu ne? Lider Filo hisse satış fiyatı belli oldu mu? Lider Filo halka arz hangi banka üzerinden yapılacak? İşte Lider Filo halka arz süreci ile ilgili merak edilenler…
28.03.2022 Ekonomi
Lille - Chelsea maçı Tek Maç ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli.com’da
Lille - Chelsea maçı Tek Maç ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli.com’da Rusya'nın Ukrayna'ya savaş açmasından en çok etkilenen futbol kulüplerinden biri olan Chelsea, 2-0'ın rövanşında Stade Pierre-Mauroy'da Lille ile kozlarını paylaşırken siz de bu mücadelenin heyecanını Tek Maç ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli.com’da yaşayabileceksiniz. Unutmayın, Şampiyonlar Ligi keyfi sezon boyunca Misli.com'da olacak!
16.03.2022 İddaa
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları Maçları Misli.com’da canlı izle! Haftalık net canlı iddaa kaybına %10’a varan iade devam ediyor. İspanya La Liga, İtalya Serie A, Fransa Ligue 1 ve Almanya Bundesliga başta olmak üzere birçok ligde daha canlı izleme seçeneği ile heyecanına heyecan kat…
13.11.2021 İddaa
Eğlence mekanında görünce ortalık karıştı! Görüntüler ortaya çıktı
Eğlence mekanında görünce ortalık karıştı! Görüntüler ortaya çıktı Bursa'da eğlence merkezinde karşılaşıp tartıştığı eski sevgilisi Burcu Can Eşmen'i (36), zorla otomobile bindirip uzaklaştırdıktan sonra dövdüğü öne sürülen Emre Özer'in (33), kadını zorla araca bindirdiği görüntüler ortaya çıktı. Eğlence merkezinin güvenlik kameralarına yansıyan görüntüler, 5 yıldan 12 yıla kadar hapis istemiyle yargılanacak Emre Özen'in dava dosyasına kondu.
9.11.2021 Yaşam
Ülke genelinde eş zamanlı operasyon! 813 kişi yakalandı
Ülke genelinde eş zamanlı operasyon! 813 kişi yakalandı Ülke genelinde eş zamanlı “Türkiye Güven Huzur ve Vale Uygulaması” gerçekleştirildi. 53 bin 67 personelin katılımıyla gerçekleşen uygulamada çeşitli suçlardan aranan 813 kişi yakalandı. Denetimlerde; 787 araç trafikten men edildi, 12 umuma açık iş yeri kapatıldı, vale hizmeti veren 9 işletme ve 1 vale personeline idari yaptırım uygulandı.
24.10.2021 Yaşam
Geniş çaplı vale ve taksi denetimi! Kurallara uymayanlara ceza yağdı
Geniş çaplı vale ve taksi denetimi! Kurallara uymayanlara ceza yağdı 23 bin personelin katılımıyla yapılan denetimlerde eksikliği tespit edilen 559 işletmeye tutanak tutulurken, 53 işletme ile 45 valeye idari yaptırım uygulandı. Uygulamada, 12 bin 139 ticari taksi denetlendi, 73’ü trafikten men edildi.
17.10.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Vale ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki vale haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.