Vakıfbank Kart

Vakıfbank Kart

Son dakika VakıfBank kart haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan VakıfBank kart ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını VakıfBank kart haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Vakıfbank Kart

haberleri sayfasında son dakika yaşanan vakıfbank kart gelişmeleri de dahil olmak üzere 132 vakıfbank kart haberi bulunmuştur. Tüm vakıfbank kart haberleri aşağıda listelenmiştir.
100 TL harcayan kazanıyor! Sadece yarın...
100 TL harcayan kazanıyor! Sadece yarın... Cumartesi günü 100 TL alışveriş yapanlar kazanıyor. VakıfBank'tan kredi kartı olanlar için kazandıran kampanya! VakıfBank'tan yapılan açıklamada 100 TL alışveriş yapanlar 20 TL Worldpuan kazanıyor.
17.09.2021 Ekonomi
Emekli olmak isteyene güzel haber! Maaş hemen bağlanıyor
Emekli olmak isteyene güzel haber! Maaş hemen bağlanıyor Emekli olmak isteyen binlerce kişiyi kapsıyor. Borcu olduğu için emekli olamayanlara emeklilik yolu açılıyor.Kredi desteği sağlanıyor. Borcu olduğu için emekli olamayanlara da böylece emeklilik yolu açılmış oluyor. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank arasında protokol imzalandı. Bağ-Kur prim borcunu kapatarak emekli olabilecek kişilere isterlerse kredi imkanı tanınıyor. Kredi kullanarak emekli olanların aylıkları hemen bağlanıyor. Bu sayede vatandaşlar kredi taksitlerini emekli maaşı ile ödeyebilecek.
4.08.2021 Ekonomi
VakıfBank resmen duyurdu! Kredi müjdesi, azalan faiz...
VakıfBank resmen duyurdu! Kredi müjdesi, azalan faiz... VakıfBank harekete geçti. Kredi müjdesi tüm vatandaşlara duyuruldu. Yeni kredi modeli Türkiye'de ilk kez uygulanacak. Merkez Bankası faiz politikasına göre kredi faizlerinde değişiklik yapılacak. Merkez Bankası faizleri düşürdüğünde kredi faizi düşecek. Merkez Bankası tarafından faizlerin yükseltilmesi durumunda ise VakıfBank kredi faiz oranlarını sabit tutacak. Böylece tüketiciler faiz riskine karşı korunmuş olacak.
7.07.2021 Ekonomi
VakıfBank resmen duyurdu! Kartlarla ilgili flaş açıklama
VakıfBank resmen duyurdu! Kartlarla ilgili flaş açıklama VakıfBank resmen duyurdu. Kartlar ile ilgili yüz binleri ilgilendiren açıklama yapıldı. Şubeye gitmeye gerek yok. Herhangi bir ücret de ödenmiyor. Anında teslim ediliyor ve hemen para yüklemesi yapılıp kullanılabiliyor. ATM'lerde nakit çekim ve POS'larda alışveriş yapılabiliyor. Kart oluşturma, kayıp kart, çalıntı kart, kart iptali, kart yenileme ve bakiye yükleme gibi işlemler ise zamandan bağımsız ve kesintisiz gerçekleştiriliyor. Hızlı ve güvenli şekilde çalışan ön ödemeli kartlara ilişkin VakıfBank'tan önemli açıklama geldi.
22.04.2021 Ekonomi
Destek paketi! Açıklama geldi, detaylar belli oldu
Destek paketi! Açıklama geldi, detaylar belli oldu Dev banka duyurdu. Yeni destek paketi hazırlandı. VakıfBank tarafından yapılan açıklamada destek paketinin detayları paylaşıldı. VakıfBank, Dünya Bankası ile gerçekleştirdiği 250 milyon dolarlık kaynak temini anlaşmasıyla, salgından etkilenen KOBİ'lere yönelik geniş kapsamlı bir destek paketi hazırladı.
1.03.2021 Ekonomi
VakıfBank resmen duyurdu! Ödeme...
VakıfBank resmen duyurdu! Ödeme... VakıfBank harekete geçti ve resmen açıkladı. Dev banka yeni alınan kararı tüm müşterilerine duyurdu. Sunulan yeni hizmet ile birçok kişinin yüzü gülecek. İmzalar atıldı. Kullanılmaya başlayacak. Önemli bir destek sağlanmış olacak. VakıfBank'tan yapılan açıklamada ekonomiye önemli katlı sağlanacağı vurgulandı. VakıfBank, ödeme sistemleri alanındaki büyümesini Rusya'nın ulusal kart şeması MIR ile iş birliği yaparak artırmaya devam ediyor.
22.12.2020 Ekonomi
Vakıfbank kart hisselerini sattı
Vakıfbank kart hisselerini sattı Vakıfbank elinde bulunan Mastercard ve Visa şirketlerinin hisselerini satarak 139...
30.12.2014 Ekonomi
Ziraat Bankası, Halkbank ve VakıfBank harekete geçti! Kredi kartına indirim kararı
Ziraat Bankası, Halkbank ve VakıfBank harekete geçti! Kredi kartına indirim kararı Ziraat Bankası, Halkbank ve VakıfBank'dan flaş karar. Bankaların kredi kartı komisyon oranlarıyla ilgili olarak yeni bir karar alındı. Ticaret Bakanı Ömer Bolat, üç kamu bankasının, kart komisyon oranlarında indirime gittiğini açıkladı.
17.02.2024 Ekonomi
İş Bankası Troy Karta geçiş nasıl yapılır (Troy Kart başvurusu)? İş Bankası Troy Kart nedir?
İş Bankası Troy Karta geçiş nasıl yapılır (Troy Kart başvurusu)? İş Bankası Troy Kart nedir? İş Bankası müşterileri, nasıl TROY karta geçiş yapabileceklerini merak ediyor. Türkiye'deki vatandaşlar İsrail ve ABD ürünlerine yönelik boykotla karşılık veriyor. Boykota banka kart ödeme sistemi de dahil edildi. k Türkiye’deki müşterilerin ABD merkezli Visa ve Mastercard’ı terk ederek BKM (Bankalararası Kart Merkezi) tarafından 2017 yılında yerli ve milli olarak geliştirilen TROY kart sistemine geçmesi, TROY’un kullanım hacmini bir önceki aya göre yüzde 60’ya yaklaşan oranda artırdı.
16.11.2023 Ekonomi
Süper Lig'de Galatasaray, Sivasspor karşısında 3 puanı 2 golle aldı
Süper Lig'de Galatasaray, Sivasspor karşısında 3 puanı 2 golle aldı Spor Toto Süper Lig’in 35’inci haftasında Galatasaray, sahasında Sivasspor’u 2-0 mağlup etti.
20.05.2023 Galatasaray
MTV ödemeleri için yarın son gün! Kredi kartına taksit imkanı
MTV ödemeleri için yarın son gün! Kredi kartına taksit imkanı Arabası olan milyonları doğrudan ilgilendiriyor. Otomobil, otobüs, motosiklet, kamyon ve kamyonet gibi motorlu araç sahiplerinin her yıl ödediği Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) için yarın son gün. MTV ödemeleri için bankalar taksit kampanyaları düzenledi. MTV ödemelerini kredi kartıyla ödemelerde 4 taksite kadar gerçekleştirebiliyorsunuz.
30.01.2023 Ekonomi
MTV son ödeme tarihi yaklaşıyor! MTV ödemesi hangi bankaya yatırılıyor? MTV ödemesi kaç taksit yapılıyor?
MTV son ödeme tarihi yaklaşıyor! MTV ödemesi hangi bankaya yatırılıyor? MTV ödemesi kaç taksit yapılıyor? MTV son ödeme tarihi yaklaştıkça araç sahibi milyonlarca vatandaşın da araştırmaları devam ediyor. Ocak ayı sonu yaklaştıkça "Motorlu taşıtlar vergisine hangi banka kaç taksit yapıyor" sorusuna yanıt aramaya başladı. MTV ödemeleri yıl içerisinde iki taksit halinde ödeniyor. Peki MTV ödemesi ne zaman?
24.01.2023 Ekonomi
Mir kart nedir, Mir ödeme sistemi ne demek, ne işe yarıyor? MİR kart sitemi Türkiye’de geçerli mi? İşte MİR sisteminden çıkan bankalar…
Mir kart nedir, Mir ödeme sistemi ne demek, ne işe yarıyor? MİR kart sitemi Türkiye’de geçerli mi? İşte MİR sisteminden çıkan bankalar… Mir kart nedir, mir ödeme sistemi ne demek? Amerikan Hazinesi Yabancı Varlıklar Kontrol Dairesi'nin, Mir ödeme sistemini kullanan finansal kuruluşlara yaptırım uyarısının ardından Türkiye İş Bankası ve Denizbank sistemden çıkmıştı. 2 özel bankanın ardından kamu bankalarının, Rusya'nın yerel ödeme sistemi Mir uygulamasının kullanımını durdurdukları açıklandı. Peki, Rusya mir sistemi nedir, mir ne demek, ne işe yarıyor, neden kurulmuştu? Mir ödeme sistemi kullanan bankalar hangileri, MİR ödeme sistemini Türkiye’de kullanan banka kaldı mı?
28.09.2022 Ekonomi
Promosyonlarla ile ilgili son dakika! Memur-emekli milyonları kapsıyor, yeni tarihler ortaya çıktı
Promosyonlarla ile ilgili son dakika! Memur-emekli milyonları kapsıyor, yeni tarihler ortaya çıktı Emekli ve memura ödenecek promosyon rakamlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Maaş promosyonlarıyla ilgili emekli ve memurları ilgilendiren detaylar belli oldu. Emekliye ödenecek promosyon miktarı 10 bin liraya kadara çıktı. Öte yandan bankalar promosyon tarihlerinde güncellemeye gitti. 31 Ağustos tarihinde bitmesi beklenen emekli maaşını taşıma işlemleri 30 Eylül'e kadar uzatıldı.
5.09.2022 Emekli
İhtiyaç kredisi faiz oranları tamamen değişti! Bankalar resmen duyurdu, başvuran alıyor...
İhtiyaç kredisi faiz oranları tamamen değişti! Bankalar resmen duyurdu, başvuran alıyor... Son dakika kredi açıklaması! Ziraat Bankası, İş Bankası, Vakıfbank, Garanti BBVA, Akbank, Halkbank ve diğer bankalar tek tek duyurdu. Ramazan Bayramı öncesinde nakit para ihtiyacı olan ve çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak isteyen çok sayıda vatandaş banka kredilerine yönelmeye başladı. Kredi çekmek isteyen vatandaşlar taksitleri, geri ödemesi ve faiz oranlarında kendilerine en uygun bankayı araştırıyor. İhtiyaç kredileri için bankalar faiz oranlarını güncelleyerek müşterilerine duyurdu. Bayram öncesi birçok bankanın sunduğu faiz oranı, 1,70 seviyesinin altına düşmüş durumda. Peki güncel kredi faiz oranları ne? Kredi faiz oranlarında en uygun olan banka hangisi?
26.04.2022 Ekonomi
Bankalardan emeklilere promosyon fırsatı! 2.750 TL’ye kadar çıkıyor! Hangi banka ne kadar veriyor?
Bankalardan emeklilere promosyon fırsatı! 2.750 TL’ye kadar çıkıyor! Hangi banka ne kadar veriyor? Milyonlarca emekliyi ilgilendiriyor! 2.750 TL’ye varan ödeme yapılıyor. Ek koşulsuz, anında nakit olarak hesaplara yatıryor. Promosyonda bankaların yarışı sürüyor. Bankalar, promosyon miktarlarını arttırmaya devam ediyor. Emekli maaşını taşıyanlara bankalardan 2.750 TL’ye varan promosyon fırsatları var. Peki, Banka promosyon miktarları ne kadar? Emekli promosyonları ne kadar oldu? Hangi banka ne kadar emekli promosyonu veriyor? İşte bankaların emekli promosyon miktarları…
14.04.2022 Emekli
Emekli promosyonuna 2022 güncellemesi! Hangi banka, ne kadar emekli promosyonu veriyor? İşte bankaların emekli promosyonları!
Emekli promosyonuna 2022 güncellemesi! Hangi banka, ne kadar emekli promosyonu veriyor? İşte bankaların emekli promosyonları! Milyonlarca emekliyi kapsıyor! Emekliye promosyon fırsatı! Emekli, dul ve yetim... Hepsi yararlanıyor. Bankaların emekliye verdiği promosyon tutarında yarış devam ediyor. Bankalar peş peşe açıkladı! 3 bin TL'ye kadar ödeme yapılıyor! Başvuran alıyor! Emekliye büyük avantaj sağlayan emekli maaşı taşıma paketlerinde güncel rakamlar belli oldu. Emekliye yapılan ödemeler bankadan bankaya değişirken, emekli promosyonlarında tutar 1500 liradan başlıyor 2.500 hatta 3.750 liraya kadar çıkıyor. Ayrıca, promosyon dışında da çeşitli fırsatlar sunuluyor. Emekli maaşını 3 yıl boyunca seçecekleri bankaya taşıma taahhüdü verenlere anında nakit promosyon ödemesi yapılıyor ve avantajlı kampanyalardan yararlanma imkanı sunuluyor Peki, Hangi banka, ne kadar emekli promosyonu veriyor? İşte bankaların emekli promosyonları ve kampanyaları!
29.03.2022 Emekli
Aracı olan yüz binleri kapsıyor, 5 yıl detayı! Eğer para hesabınıza yatırılmazsa...
Aracı olan yüz binleri kapsıyor, 5 yıl detayı! Eğer para hesabınıza yatırılmazsa... Aracı olan yüz binlerce kişiyi yakından ilgilendiriyor. Paranız yanmasın, dikkat! 31 Mart'tan itibaren başlıyor. Otomatik Geçiş Sistemi’nin (OGS) kaldırıldığı duyuruldu. Köprü ve Otoyol geçişleri sadece HGS üzerinden yapılacak. 1.2 milyon kullanıcının kafasında ise cihazlar için ödenen bedelin iade edilip edilmeyeceği sorusu bulunuyor. OGS cihaz bedelleri iade mi edilecek, yoksa HGS’lere bakiye olarak mı eklenecek? HGS'ye geçişte kart bedelleri hesaba yatırılmazsa neler yapılabilir? Süreç nasıl işleyecek? İşte detaylar...
16.02.2022 Ekonomi
Emeklilere müjde! Zam geldi, 1.750 TL'ye çıktı, karşılıksız ve tek seferde...
Emeklilere müjde! Zam geldi, 1.750 TL'ye çıktı, karşılıksız ve tek seferde... Zam geldi. Ödeme miktarı arttı. Başvuran alıyor. Karşılıksız olarak veriliyor. Geri ödeme ya da faiz söz konusu değil. Dev banka emekliler için harekete geçti. Ödenen miktar yükseltildi. Maaşını Şekerbank'a taşıyan emekliler 1.750 TL'ye varan promosyon ödemesi alıyor. Emekliler ayrıca 3 ay ertelemeli kredi kullanabiliyor. Ücretsiz havale ve EFT imkanı, banka şubelerinde öncelik gibi pek çok avantaj emeklileri bekliyor.
5.09.2021 Ekonomi
Emeklilere 1.750 TL karşılıksız olarak veriliyor! Başvuran alıyor
Emeklilere 1.750 TL karşılıksız olarak veriliyor! Başvuran alıyor Emeklilere müjde! 1750 TL'ye kadar karşılıksız para veriliyor. Yeni emekli olanlar da yararlanıyor. Sadece emekliler değil, dul ve yetim maaşı alan da alabiliyor. Tek tek açıklanıyor. Rakamlar yükseliyor. Milyonlarca emekli 2021 yılında bankaların verdiği emekli promosyon ücretlerini merak ediyor. 2021 yılı için emekli promosyonunu almaya 3 yıllık taahhüdü dolmuş olanlar hak kazanacak. Yeni emekliler de ilk maaşlarıyla birlikte bu ek gelire kavuşuyor. Peki, hangi banka kaç TL, ne kadar promosyon veriyor? İşte Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank, Garanti BBVA, TEB, Yapı Kredi ve diğer bankaların promosyon ödemeleri ile ilgili detaylar...
1.09.2021 Ekonomi
Bankalardan taksit kampanyası! Arabası olan herkesi kapsıyor
Bankalardan taksit kampanyası! Arabası olan herkesi kapsıyor Arabası olan herkesi ilgilendiriyor. Birçok banka kampanya başlattı. Yılda iki taksitle ödenen Motorlu Taşıtlar Vergisi'nin ikinci taksit ödeme dönemi geldi. Temmuz ayının sonuna kadar MTV'nin ödenmesi gerekiyor. Bankalar ise kredi kartına taksit yapmaya başladı. Bazı bankalar 4 taksite kadar işlem gerçekleştirebiliyor.
13.07.2021 Ekonomi
VakıfBank resmen duyurdu! Hesabı olan herkes...
VakıfBank resmen duyurdu! Hesabı olan herkes... VakıfBank resmen duyurdu. Bankada hesabı olan herkesi yakından ilgilendiriyor. 30 Haziran'a kadar geçerli. Dev banka fırsatı tüm müşterilere açıkladı. VakıfBank, alışveriş kampanyası başlattı; farklı günlerde yapılan 10 alışverişten tutarı en düşük olan hediye ediliyor. Kart sahipleri 20 liradan 100 liraya kadar alışverişte ödediği en düşük tutarlı parayı geri alabilecek. 20 Temmuz'da paralar kartlara yüklenecek. İşte VakıfBank kampanyasının detayları...
18.06.2021 Ekonomi
VakıfBank resmen duyurdu! Flaş açıklama, kart sahipleri...
VakıfBank resmen duyurdu! Flaş açıklama, kart sahipleri... VakıfBank resmen duyurdu. Bankada hesabı olan tüm müşterileri yakından ilgilendiriyor. Hizmete sunuldu. VakıfBank'tan yapılan duyuruda yeni dijital kart müşterilere tanıtıldı. Üstünde sadece isim ve soyisim yer alıyor. Kart numarası, son kullanım tarihi ve CVV bilgileri yazmıyor. Bu nedenle güvenlik açısından da çalınması durumunda büyük bir risk engellenmiş oluyor. Kart anında kullanılabiliyor. Öte yandan ilk kez kredi kartı alacaklar için de bir açıklama yapıldı.
5.05.2021 Ekonomi
VakıfBank resmen duyurdu! Bir ilk, ATM ve şifre...
VakıfBank resmen duyurdu! Bir ilk, ATM ve şifre... VakıfBank milyonlarca kişiyi ilgilendiren açıklamayı yaptı. Bir ilk gerçekleşti. VakıfBank,ATM cihazlarında karekod ile karta ve ATM'ye dokunmadan, şifre girmeden para çekilebiliyor. Pandemi dönemiyle birlikte artan hijyen kaygılarıyla karekod ile para çekme işlem adedinde yaklaşık 3 kat; toplam işlem tutarında ise yaklaşık 6 kat artış gerçekleşti. VakıfBank Genel Müdür Yardımcısı Ferkan Merdan "Toplamda 9 milyon dijital müşteri sayısına ve şube dışı kanallardan yapılan işlem sayısında yüzde 95 oranına ulaştık" dedi.
25.12.2020 Ekonomi
Kredi kartı kullananlara güzel haber! Silinmeyecek
Kredi kartı kullananlara güzel haber! Silinmeyecek Kredi kullanan milyonları ilgilendiren güzel haber geldi. Kamu ve özel bankalar kredi kartında biriken puanların bu yıl sinmeyip devredeceğini açıkladı. Ayrıca Kredi ve sigorta karşılaştırma sitesinin verilerine göre; 2020 yılının kasım ayında kredi kartı başvuruları 2019 kasım ayına oranla yüzde 321 oranında arttı. 2020 geneline bakıldığında ise önceki yıla göre bireysel kredi kartı başvurularında yüzde 79’luk artış oldu.
24.12.2020 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Vakıfbank Kart ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki vakıfbank kart haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.