Gazete Vatan Logo

Bankalardan emeklilere promosyon fırsatı! 2.750 TL’ye kadar çıkıyor! Hangi banka ne kadar veriyor?

Milyonlarca emekliyi ilgilendiriyor! 2.750 TL’ye varan ödeme yapılıyor. Ek koşulsuz, anında nakit olarak hesaplara yatıryor. Promosyonda bankaların yarışı sürüyor. Bankalar, promosyon miktarlarını arttırmaya devam ediyor. Emekli maaşını taşıyanlara bankalardan 2.750 TL’ye varan promosyon fırsatları var. Peki, Banka promosyon miktarları ne kadar? Emekli promosyonları ne kadar oldu? Hangi banka ne kadar emekli promosyonu veriyor? İşte bankaların emekli promosyon miktarları…

Bankalardan emeklilere promosyon fırsatı! 2.750 TL’ye kadar çıkıyor! Hangi banka ne kadar veriyor?

Milyonlarca emekliyi ilgilendiriyor! 2750 TL’ye varan ödeme yapılıyor. Ek koşulsuz, anında nakit olarak hesaplara yatırıyor. Promosyonda bankaların yarışı sürüyor. Bankalar, promosyon miktarlarını arttırmaya devam ediyor. Emekli maaşını taşıyanlara bankalardan 2750 TL’ye varan promosyon fırsatları var. Peki, Banka promosyon miktarları ne kadar? Emekli promosyonları ne kadar oldu? Hangi banka ne kadar emekli promosyonu veriyor? İşte bankaların emekli promosyon miktarları…

Emekliye müjde! 2750 TL anında hesaplara yatıyor. Üstelik ek koşulsuz, şartsız! Maaşını taşıyanlara, bankalardan büyük promosyon fırsatı! Emekli promosyonlarında bankaların yarışı sürerken miktar 2 bini geçti. Emekliler seçecekleri bankalara göre, promosyon ödemesini anında alabiliyor. Peki, Banka promosyon miktarları ne kadar? Emekli promosyonları ne kadar oldu? Hangi banka ne kadar emekli promosyonu veriyor? İşte bankaların emekli promosyon miktarları…

Emeklilere promosyon anlaşması ise ilk olarak 2017 yılında SGK ile bankalar arasında imzalanan protokollerle devreye girdi. 3 yıllık süresi olan anlaşmalar kapsamında 12 milyon emekli ve hak sahibine 4.6 milyar TL’lik ödeme yapıldığı hesaplanıyor. 2020 yılında ise protokol 3 yıllığına güncellendi. Halen bankalar 3 yıllık taahhüt karşılığı maaşlarını taşıyan emeklilere promosyon ödemesi yapıyor.

Haberin Devamı

3 sene aynı bankada kalma sözü veren emeklilere bankalar yüksek tutarlarda bir kereye mahsus ödeme yapıyor. Promosyonda, 3 senelik taahhüt zamanı dolanlar ya da yeni emekli aylığı bağlananlar bankaya müracaatını yapıp ödemesini alıyor.

HANGİ BANKA NE KADAR EMEKLİ PROMOSYONU VERİYOR?

ING

Emekli maaşını ING’den almaya başlayanlara 2.750 TL’ye varan ek koşulsuz nakit promosyon fırsatı var.

1 aylık toplam gelir/aylık tutarınız,

1500 TL’ye (1.500 TL hariç) kadar ise 1.850 TL, 

1.500 TL – 2.500 TL (2.500 TL hariç) arası ise 2.300 TL, 

2.500 TL ve üzeri ise 2.750 TL nakit promosyon ödemesi alırsınız. 

Kampanyadan emekli maaşını 3 yıl boyunca İNG bankasından alma taahhüdü veren ve nakit promosyon ödemesi alan mevcut ve yeni emekli maaş müşterileri yararlanabilir. Promosyon ödemesinden faydalanmak için herhangi bir ürün koşulu bulunmamaktadır. Promosyon taahhütnamesinin imzalanması sonrasında ek bir koşul olmadan; bir aylık net gelir 1.500 TL'ye kadarsa 1.850 TL, 1.500 TL-2.500 TL arasındaysa 2.300 TL, 2.500 TL'nin üzerindeyse 2.750 TL nakit promosyon ödenir. 

Haberin Devamı

Kampanya 8 Nisan 2022 – 31 Mayıs 2022 tarihleri arasında nakit promosyon alan müşteriler için geçerlidir. Bu tarihler dışında promosyon alan müşteriler kampanyadan yararlanamaz. 

Nakit promosyon başvuru işlemleri ING Telefon Bankacılığı ve ING Şubeleri aracılığı ile yapılabilir. 

Nakit promosyon ödemesi 3 yıl için peşin olarak yapılır ve 3 yıllık taahhüt süresinin başlangıcı olarak nakit promosyonun hesaba yatırıldığı tarih esas alınır. Nakit promosyon ödemesi yapıldıktan sonra 3 yıllık taahhüt süresi içerisinde gelir/aylığın artması halinde ilave promosyon ödemesi yapılmaz. 

ING belirtilen hizmetleri sonlandırma ya da koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar. 

Haberin Devamı

Banka müşterileri, bankaya yönlendirdikleri emekli müşterilerinin 3 yıl boyunca her ay düzenli olarak emekli maşını ING’den alması koşuluyla ve ilk maaş ödemesinin ardından yönlendirilen her bir emekli maaş müşterisi için 250 TL nakit promosyon kazanıyor.

YAPI KREDİ

2.750 TL’ye varan nakit promosyon kampanyası yapıyor.  20 Ocak 2022 – 30 Nisan 2022 tarihleri arasında SGK emekli aylığı üç yıl boyunca Yapı Kredi’den alma taahhüdü veren emekliler, 2.750 TL'ye varan nakit promosyon fırsatından yararlanabilecekler.

Promosyon Taahhütnamesi’nin imzalanması sonrasında ek bir koşul olmadan; bir aylık net gelir 1.499 TL'ye kadarsa 1.650 TL; 1.500 TL-2.499 TL arasındaysa 2.100 TL; 2.500 TL'nin üzerindeyse 2.500 TL nakit promosyon ödenir.

Ek Ödül Taahhütnamesi’nin imzalanması sonrasındaki 60 gün içerisinde iki yeni fatura ödeme talimatı verilmesi durumunda maaş baremi bağımsız 100 TL ek nakit ödül ödenir.

Kampanyanın başlangıç tarihi itibarıyla Ek Ödül Taahhütnamesi imzalayan müşteriler, ilk maaş ödemesini aldığı ayı takip eden ayın ilk günü başlayacak ve üç ay devam edecek şekilde 0 faizle 2.000 TL’ye kadar esnek hesap limitinden faydalanabilecekler. Kampanyadan faydalanılabilmesi için nakit promosyon ödemesi alınan ayın son gününe kadar esnek hesap sahibi olunması gerekmektedir.

Haberin Devamı

20 Ocak 2022 – 30 Nisan 2022 tarihleri arasında ilk kez kredi kartı alan veya kampanya başlangıç tarihi itibariyle son 3 ay içerisinde mevcut kart/kartları ile hiç harcama yapmamış olan müşteriler; kampanya başlangıç tarihinden 30.04.2022'ye kadar yapacakları toplam 500 TL harcama sonrasında ek 150 TL nakit promosyon almaya hak kazanacaklar. Ödeme kişilerin emekli maaş hesaplarına ve hala ek ödül taahhütnamesinin iptal edilmemesi durumunda ilk maaş ödemesini aldığı ayı takip eden ayın ilk günü yapılacaktır.

2.750 TL'ye varan promosyon kampanyası kapsamında promosyon/ek nakit ödül başvurusu işlemleri Yapı Kredi Mobil, Yapı Kredi Bireysel Internet Şubesi, Müşteri İletişim Merkezi ve şubeleri aracılığı ile yapılabilir.

Fatura ve kredi kartı kampanyasından hak edilen ödüller, müşterinin emekli maaş hesabına yatırılacak.

Nakit promosyon ödemesi üç yıl için peşin olarak yapılır ve üç yıllık taahhüt süresinin başlangıcı olarak promosyonun hesaba yatırıldığı tarih esas alınır.

Nakit promosyon/ek nakit ödül ödemesi yapıldıktan sonra üç yıllık taahhüt süresi içerisinde gelir/aylığın artması halinde ilave promosyon/ek nakit ödül verilmez.

Nakit promosyonun/ek nakit ödülün ödendiği tarihten itibaren üç yıl içerisinde; herhangi bir sebeple gelir/aylığın farklı kuruma taşınması ya da SGK tarafından gelir/aylık ödemesinin kesilmesi durumunda Bankanın yazılı bildirim yapmasına gerek kalmaksızın ödenen toplam promosyon/ek nakit ödül tutarı şartın bozulduğu tarih esas alınmak suretiyle taahhüdün kalan süresi dikkate alınarak kıstelyevm esasa göre geri alınır.

KUVEYT TÜRK

SGK emekli maaşı (Emekli Sandığı, SGK, BAĞ-KUR) ödemelerini, Kuveyt Türk bankası aracılığıyla alan ve promosyon başvurusunda bulunan tüm banka müşterilerine; 1.500 TL’ye kadar emekli aylığı alanlara 1.750 TL, 1.500 TL ile 2.500 TL arasında emekli aylığı alanlara 1.875 TL, 2.500 TL ve üzeri emekli aylığı alanlara 2.000 TL promosyon ödemesi gerçekleştirilmektedir.

Emekliler promosyon ödemesinden yararlanabilmeleri için maaş ödemelerini 3 yıl boyunca banka aracılığıyla alacaklarına dair başvuruda bulunmaları yeterli. Emekli maaşını bankaya yeni taşıyan müşteriler maaşlarını en az 1 defa bankadan aldıktan sonra, mevcut emekli maaş müşterileri ise beklemeksizin en yakın Kuveyt Türk şubesine gelerek promosyon başvurusunda bulunmalarını takiben 3 iş günü sonrasında ödeme hesabına gerçekleştirilmektedir. Birden fazla emekli maaşı alanların promosyon talebinde bulunmaları durumunda maaşlarının toplamı dikkate alınarak tek promosyon ödemesi yapılacaktır.

Maaşını Kuveyt Türk’e yeni taşıyan müşteriler ilk maaşı bankadan aldıktan sonra başvuru yapabilirken, mevcutta maaşını Kuveyt Türk’ten alan müşteriler ise istediği zaman başvuru yapabilmektedir.

ŞEKERBANK

Maaş ödemesini Şekerbank’a taşıyan emekliler 2,000-TL’ye varan promosyon ödemesinden faydalanabilecektir.

0-1.499 TL aralığında maaş alan müşteriler 1.500 TL, 1.500 TL-2.499 TL aralığında maaş alan müşteriler 1.750 TL, 2.500 TL ve üzerinde maaş alan müşteriler ise 2.000 TL nakit promosyon ödemesi yapılacaktır.

TEB

Emeklilere 2.750 TL'ye varan promosyon ve emekli tanıdıklarını TEB’e davet eden müşterilere de emekli maaşını TEB’e taşıyan her yakını için 250 TL, toplamda 2.500 TL’ye varan nakit ödül fırsatı tanınıyor.

Emekli maaşını TEB’e taşıyarak 36 ay boyunca TEB’ten almayı taahhüt eden ve bankaya en az 2 adet Otomatik Fatura Ödeme Talimatı bulunduran emekli maaş müşterileri 2.750 TL’ye varan promosyon kazanıyor.

Promosyona ek olarak bankayı tavsiye ettikleri ve emekli maaşını TEB’e taşıyan her emekli maaş müşterisi yakınları için de 250 TL, toplamda 2.500 TL’ye varan nakit ödül kazanabiliyor. 

İŞ BANKASI

T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile yapılan anlaşma ile mevcut maaşını İş Bankası’ndan almakta olan, ilk emekli maaş ödemesi için İş Bankası'nı tercih eden veya mevcut emekli maaşını 1 Nisan -30 Haziran 2022 tarihleri arasında geçerli kampanya çerçevesinde İş Bankası'na taşıyan SGK emeklileri (Emekli Sandığı, SSK ve Bağ-Kur) 2.500 TL’ye varan promosyon ödemesinden faydalanabiliyor. Üstelik SGK emekli maaşını İş Bankası'na taşıyanlar, Maximum Kart ve ek kartları için ücret ödemiyor, birçok ayrıcalık ve avantajdan da yararlanabiliyor.

AKBANK

SSK, Bağkur veya Emekli Sandığı emekli maaşını 1 Nisan 2022 - 31 Mayıs 2022 tarihleri arasında Akbank’a taşıyarak ve 3 yıl boyunca maaşınızı AKBANK’tan almayı taahhüt edenler 2.750 TL’ye varan promosyon fırsatından yararlanabiliyor.

Üstelik, Şubeye gitmeye gerek kalmadan Akbank Mobil ve İnternet veya Müşteri İletişim Merkezi aracılığıyla maaşlarınızı kolayca Akbank’a taşıyabilir ve promosyon başvurusunda bulunabilirsiniz.

HALKBANK

Emekli maaşını Halkbank aracılığıyla alan veya maaşını Halkbank’a transfer edecek tüm SGK emeklileri, maaşlarını 3 yıl boyunca Halkbank aracılığı ile alma taahhüdü karşılığında promosyon ödemesinden faydalanabilecekler.

Emekli maaşını Halkbank’tan transfer edecek olan emeklilerin ilk maaşlarının bankaya yatması akabinde promosyon ödemesi yapılabilecektir.

1.500 TL altında emekli maaşı alanlara 500 TL, 1.500 TL ile 2.500 TL arasında emekli maaşı alanlara 625 TL, 2.500 TL üzerinde emekli maaşı alanlara ise 750 TL tutarında promosyon ödemesi yapılacaktır.

DENİZBANK

Emekli maaşını DenizBank’tan 3 yıl süre ile alma sözü veren emekliler 1.750 TL’ye varan nakit promosyon kazanıyor.

Aylık 1.500 TL altında maaş alanlara 675 TL, Aylık 1.500 TL ile 2.500 TL arasında maaş alanlara 850 TL, 2.500 TL ve üzeri maaş alanlara 1.000 TL ve 1 otomatik ödeme talimatına ek 750 TL promosyon ödemesi yapılacak. Emekli maaşınızı şubelerimize gelmenize gerek kalmadan Mobil Bankacılık uygulamamızdan veya e-devlet üzerinden bankaya aktarabilir. 1,750 TL'ye varan promosyon fırsatından faydalanmak için 0850 222 0 800 iletişim merkezini arayıp maaşını 3 yıl süre ile bankadan alma sözü vererek ve 1 otomatik fatura talimatı vererek promosyon kampanyasına dahil olabilirsiniz.

FİNANSBANK

Emeklilere şubeye gelmeden 2.750 TL’ye varan promosyon fırsatı. Cep telefonunuzdan vereceğiniz dijital onay sayesinde şubeye gelmeden maaşınızı taşıyarak, 2.750 TL’ye kadar promosyon kazanma, ayda iki kere diğer banka ATM’lerinden ücretsiz para çekme, bireysel internet bankacılığından ücretsiz EFT/TL havale gibi birçok avantajdan yararlanabilirsiniz.

ZİRAAT BANKASI

1.500 TL altında emekli aylığı alanlara 500,00 TL, 1.500 TL ila 2.500 TL arasında emekli aylığı alanlara 625,00 TL, 2.500 TL ve üzerinde emekli aylığı alanlara 750,00 TL tutarında olmak üzere, 3 yıllık peşin promosyon ödemesi yapılmaktadır.

Emekli aylıklarını banka aracılığı ile alan müşteriler promosyon ödemesinden faydalanabilmesi için maaş ödemelerini 3 yıl boyunca banka aracılığı ile alacaklarına dair başvuruda bulunmaları yeterlidir.

Bankada birden fazla emekli maaş ödemesi alan müşteriler için, ödenecek promosyon tutarı; maaş tutarları toplamına göre hesaplanmaktadır.

VAKIFBANK

Promosyon ödemesi için en yakın VakıfBank Şubesine müracaat edilebilir ayrıca VakıfBank yurtiçi Atm cihazları ve VakıfBank Mobil Bankacılık uygulaması aracılığıyla yapılabilir.

1 (bir) aya isabet eden emekli maaşı tutarı; 1.500.-TL’ye (1.500.-TL hariç) kadar olanlara 3 yıl için toplam 500.- TL, 1.500 - 2.500.-TL (2.500.-TL hariç) arasında olanlara 3 yıl için toplam 625.- TL, 2.500.-TL ve üzeri olanlara 3 yıl için toplam 750.- TL, 3 (üç) yıllık süre için peşin ve nakdi olarak promosyon ödemesi yapılacak.

Promosyon ödemeleri; 3 yıl süre ile emekli maaşının Bankamızdan alınmasının taahhüt edilmesi koşuluyla ödenecek. Söz konusu 3 (üç) yıllık süre içerisinde, gelir/aylık tutarlarında meydana gelecek yıllık artış dolayısıyla, gelir/aylık alanlara ilave promosyon ödemesi yapılmayacak.

GARANTİ BBVA

Promosyon ödemesinden, gelir/aylıklarını üç yıl bankadan almayı taahhüt eden müşteriler faydalanabilecek. Taahhüt süresi promosyon ödemesinin müşterinin hesabına geçmesi ile başlayacaktır.

Banka 1 Nisan - 30 Nisan 2022 tarihleri arasında ,1.500 TL'ye kadar emekli maaşı alanlara 1.850 TL, 1.500-2.500 TL arasında emekli maaşı alanlara 2.300 TL, 2.500 TL ve üstünde maaş alanlara ise 2.750 TL nakit promosyon ödemesi yapacaktır. 1.000’e yakın Garanti BBVA şubesinden ve 5.200’ ü aşkın Garanti BBVA ATM’sinden emekli maaşınızı kolayca çekebilmeniz için, sadece nüfus cüzdanınızla size en yakın şubeye uğramanız yeter.

Birden fazla maaş ödemesi alıp, bu maaşları için promosyon talebinde bulunulması durumunda maaşların toplamı dikkate alınarak tek bir promosyon ödemesi gerçekleştirilecektir.

Promosyon ödemesi, müşterinin “Emekli Bankacılığı Promosyon Taahhütnamesi”ni imzalaması sonrasında, en geç bankaya ilk maaşın yatmasına istinaden 3 iş günü içinde gerçekleştirilecektir. Taahhüt süresi boyunca promosyona konu olan maaş için banka değişikliği gerçekleştirilemeyecektir.

Taahhüt süresi içinde vefat haricinde herhangi bir nedenle SGK tarafından gelir/aylık ödememin kesilmesi veya herhangi bir sebeple gelir/aylığının farklı kuruma taşınması  durumunda; veya müşterinin taahhüt süresi dolmadan promosyon taahhüdünü sonlandırmak istemesi durumunda, promosyon ilişkisi iptal edilecek olup, Bankanın yazılı bildirim yapmasına gerek kalmaksızın kalan taahhüt süresi dikkate alınarak kıstelyevm usulü ile ödenen promosyon tutarı iade edilecektir.