Vakıfbank

Vakıfbank

Son dakika VakıfBank haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan VakıfBank ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını VakıfBank haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Vakıfbank

haberleri sayfasında son dakika yaşanan vakıfbank gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.270 vakıfbank haberi bulunmuştur. Tüm vakıfbank haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sandık görevlisi ücreti nereden alınacak 2024, sandık görevlileri parası ne zaman yatacak? Sandık görevli ücretleri ne zaman yatar?
Sandık görevlisi ücreti nereden alınacak 2024, sandık görevlileri parası ne zaman yatacak? Sandık görevli ücretleri ne zaman yatar? Seçim görevli ücretleri ne zaman, nasıl yatar, seçim görevlisi ücreti ne kadar, nereye yatacak? Sorularının yanıtı seçimlerin sona ermesiyle sorgulanan konu başlıklarından biri oldu. Sandık görevlisi ücretleri 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinin tamamlanmasıyla merak ediliyor. Sandıkların kurulması, kimlik kontrolü, oy dökümü ve sayımı gibi görevler üstlenen sandık görevlilerinin alacağı ücretin miktarı dışında ücretin hesaplara ne zaman yatacağına ilişkin soruların yanıtı öğrenilmeye çalışılıyor. Seçim görevli ücretleri, memur maaşı katsayı oranlarına göre hesaplanıyor. Salon başkanı, bina sorumlusu ve sandık memuru ücretleri farklı olarak yatırılacak. Peki, Seçim görevli ücretleri 2024 ne zaman yatacak, seçim görevlileri ne kadar ücret alacak? Seçim görevlisi ücreti nasıl alınır? İşte seçim görevlisi memur ücretleri ile salon başkanı, bina sorumlusu görevli ücretleri…
14.04.2024 Gündem
Kredi kartı sonradan taksitlendirme kalktı mı? Sonradan taksitlendirme yapılabiliyor mu, 1 Nisan sonrası kreşin kartına sonradan taksitlendirme var mı?
Kredi kartı sonradan taksitlendirme kalktı mı? Sonradan taksitlendirme yapılabiliyor mu, 1 Nisan sonrası kreşin kartına sonradan taksitlendirme var mı? Sonradan kredi kartına taksitlendirme kalktı mı? Kamu bankalarının 1 Nisan'dan itibaren bireysel kredi kartları ile giyim, market, elektronik ve benzeri alışverişlerde sonradan taksitlendirme kullanılamayacağı iddiaları sonrası Dezenformasyonla Mücadele Merkezi’nden ardından da Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’ten peş peşe açıklamalar geldi. 
11.04.2024 Ekonomi
Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan altın alımı için kritik karar
Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan altın alımı için kritik karar Hazine ve Maliye Bakanlığı, Ziraat Bankası ve Vakıfbank'a yetkilendirilmiş kuyum işletmelerinin ihtiyaçlarının karşılanmasını teminen işlenmemiş altın ithalatı kotası tahsis etti.
27.03.2024 Ekonomi
Kamu bankaları emekliye ne kadar promosyon veriyor? Kamu bankaları promosyon güncellemesi 2024: Kamu bankaları promosyon ne kadar oldu?
Kamu bankaları emekliye ne kadar promosyon veriyor? Kamu bankaları promosyon güncellemesi 2024: Kamu bankaları promosyon ne kadar oldu? Bankaların promosyon yarışı devam ediyor. Özel bankalar peş peşe promosyon tutarlarını açıklarken gözler kamu bankalarına çevrilmişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, kamu bankalarında emekli banka promosyonlarının alt liminiti açıkladı. Peki, Kamu bankaları emekliye ne kadar promosyon veriyor? Kamu bankaları emekli promosyonu ne kadar oldu? İşte Kamu bankaları promosyon güncellemesi 2024…
22.03.2024 Ekonomi
Adalet Bakanlığı promosyon anlaşması ne kadar olacak? Adalet Bakanlığı promosyon anlaşması güncellenecek mi, ne zaman yatacak?
Adalet Bakanlığı promosyon anlaşması ne kadar olacak? Adalet Bakanlığı promosyon anlaşması güncellenecek mi, ne zaman yatacak? Adalet Bakanlığında adliyelerde görev yapan personel, 2022 yılında Vakıfbank ile Adalet Bakanlığı arasında 3 yıllık imzalanan ve her bir personele 25 Bin TL ödeme yapılan banka promosyon anlaşmasının güncellenip güncellenmeyeceği merak ediliyor.
19.03.2024 Çalışma Hayatı
Emekliye 10 bin lira ek ödeme! Bankalar yeni rakamları tek tek açıkladı
Emekliye 10 bin lira ek ödeme! Bankalar yeni rakamları tek tek açıkladı Emekli promosyon kampanyaları Mart 2024 dönemi için yenilendi. SSK, Bağ-Kur ve memur emeklisi Ocak-Haziran dönemi için yüzde 49,25 zam alırken, banka promosyonları da güncellendi. Özellikle özel bankalar müşteri kazanma iştahıyla emekli promosyonu kampanyaları düzenliyor. Banka promosyonu emeklilere ek gelir kapısı oldu. En yüksek emekli promosyonu hangi bankada? İşte Halkbank, Ziraat Bankası, VakıfBank, Akbank, Garanti, İş Bankası dahil emekli banka promosyonu tutarları...
4.03.2024 Çalışma Hayatı
Ziraat Bankası, Halkbank ve VakıfBank harekete geçti! Kredi kartına indirim kararı
Ziraat Bankası, Halkbank ve VakıfBank harekete geçti! Kredi kartına indirim kararı Ziraat Bankası, Halkbank ve VakıfBank'dan flaş karar. Bankaların kredi kartı komisyon oranlarıyla ilgili olarak yeni bir karar alındı. Ticaret Bakanı Ömer Bolat, üç kamu bankasının, kart komisyon oranlarında indirime gittiğini açıkladı.
17.02.2024 Ekonomi
Aydın Ayaydın kimdir, kaç yaşında? AK Parti Muğla Belediye Başkan adayı Aydın Ayaydın nereli?
Aydın Ayaydın kimdir, kaç yaşında? AK Parti Muğla Belediye Başkan adayı Aydın Ayaydın nereli? AK Parti Muğlar Belediye Başkan adayı Aydın Ayaydın oldu. Ayaydın'ın adaylığını Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı. 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde AK Parti'den aday olan Aydın Ayaydın kimdir?
7.01.2024 Gündem
AK Parti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Sekmen kimdir?
AK Parti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Sekmen kimdir? AK Parti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Sekmen olarak duyuruldu. Peki "AK Parti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Sekmen kimdir, nereli kaç yaşında?"
7.01.2024 Gündem
İstanbul'un barajlarında doluluk oranları arttı
İstanbul'un barajlarında doluluk oranları arttı İstanbul'da etkili olan yağışların ardından barajlardaki doluluk oranları arttı. İSKİ verilerine göre İstanbul'un barajlarındaki toplam doluluk oranı 4 Aralık'ta yüzde 34,02 iken 17 Aralık'ta yüzde 47,45 oldu. Alibeyköy Barajı yüzde 59,17, Büyükçekmece Barajı yüzde 35,82, Sazlıdere Barajı yüzde 28,37, Istrancalar Barajı yüzde 100, Kazandere Barajı yüzde 37,79 ve Pabuçdere Barajı ise yüzde 24,52 olarak ölçüldü.
17.12.2023 Gündem
Tarihi finalde şampiyon Eczacıbaşı! VakıfBank ikinci oldu
Tarihi finalde şampiyon Eczacıbaşı! VakıfBank ikinci oldu Çin'de düzenlenen Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda iki Türk takımı Eczacıbaşı ve VakıfBank tarihi finalde karşı karşıya geldi. Eczacıbaşı 1-0 geriye düştüğü mücadeleden 3-2 galip ayrıldı ve kupaya uzandı.
17.12.2023 Şampiy10
FIVM Kadınlar Dünya Kulüpler Şampiyonası final ne zaman? Dünya Kulüpler Şampiyonası voleybol final maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?
FIVM Kadınlar Dünya Kulüpler Şampiyonası final ne zaman? Dünya Kulüpler Şampiyonası voleybol final maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Voleybol Dünya Kulüpler Şampiyonası final maçı ne zaman, FIVB Dünya Kulüpler Şampiyonası hangi kanalda ve saat kaçta? Eczacıbaşı Dynavit, Brezilya'nın Dentil Praia Clube takımını 3 – 1 yenip finale yükselirken, 14.30'da oynanacak VakıfBank - Tianjin Bohai Bank maçın galibi finale yükselecek. VakıfBank - Tianjin Bohai Bank maçının galibi, finalde Eczacıbaşı'nın rakibi olacak.
16.12.2023 Şampiy10
VakıfBank ve Eczacıbaşı, FIVB Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda finalde karşılaşacak
VakıfBank ve Eczacıbaşı, FIVB Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda finalde karşılaşacak Eczacıbaşı Dynavit'in ardından VakıfBank da FIVB Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda finale yükseldi. Tarihte ilk kez iki Türk takımı bu turnuvada karşı karşıya gelecek. Kazanan takım, kupayı kazanacak.
16.12.2023 Voleybol
İş Bankası Troy Karta geçiş nasıl yapılır (Troy Kart başvurusu)? İş Bankası Troy Kart nedir?
İş Bankası Troy Karta geçiş nasıl yapılır (Troy Kart başvurusu)? İş Bankası Troy Kart nedir? İş Bankası müşterileri, nasıl TROY karta geçiş yapabileceklerini merak ediyor. Türkiye'deki vatandaşlar İsrail ve ABD ürünlerine yönelik boykotla karşılık veriyor. Boykota banka kart ödeme sistemi de dahil edildi. k Türkiye’deki müşterilerin ABD merkezli Visa ve Mastercard’ı terk ederek BKM (Bankalararası Kart Merkezi) tarafından 2017 yılında yerli ve milli olarak geliştirilen TROY kart sistemine geçmesi, TROY’un kullanım hacmini bir önceki aya göre yüzde 60’ya yaklaşan oranda artırdı.
16.11.2023 Ekonomi
Sultanlar Ligi'nde Marina Markova rüzgarı esiyor! 'Hürrem Sultan' lakaplı Rus yıldız için devler yarışa girdi
Sultanlar Ligi'nde Marina Markova rüzgarı esiyor! 'Hürrem Sultan' lakaplı Rus yıldız için devler yarışa girdi Sultanlar Ligi'nde Muratpaşa Bld. Sigorta Shop’un Rus yıldızı Marina Markova rüzgarı esiyor. Ligde sergilediği performansla VakıfBank ve Eczacıbaşı'ın ilgisini çeken 'Hürrem Sultan' için kulübünden açıklama geldi.
13.11.2023 Voleybol
Vakıfbank sınav sonuçları ne zaman açıklanır? Vakıfbank sınav sonuçları 2023 Aralık sorgulama ekranı: Vakıfbank yazılı sınav sonuçları açıklandı mı?
Vakıfbank sınav sonuçları ne zaman açıklanır? Vakıfbank sınav sonuçları 2023 Aralık sorgulama ekranı: Vakıfbank yazılı sınav sonuçları açıklandı mı? Vakıfbank sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? Vakıfbank sınav sonuçları merakla bekleniyor. Müfettiş Yardımcısı, BT Müfettiş Yardımcısı, Kontrolör Yardımcısı, BT Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Memur olarak görevlendirilmek üzere yapılacak işe alım sınavı, 2 Kasım 2023 tarihinde yapılmıştı. Peki, Vakıfbank sınav sonuçları açıklandı mı, Vakıfbank işe alım sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte Vakıfbank sınav sonuçları sorgulama ve görüntüleme ekranı…
7.12.2023 Personel Alımı
İşte Atatürk'ün işaret ettiği zeki, çevik ve ahlaklı sporcular
İşte Atatürk'ün işaret ettiği zeki, çevik ve ahlaklı sporcular Türkiye, cumhuriyetin 100 yıllık tarihinde milli takım, kulüp ve bireysel anlamda birçok sportif başarıya imza attı. Bu süreçte sayısız kupa ve madalya kazanılırken Ay-Yıldızlılar, dünya sporuna damga vurdu. İşte 100 yıl içinde öne çıkan en büyük başarılar.
29.10.2023 Şampiy10
Zehra Güneş ortalığı yıktı!  Tribündeki evlilik teklifi maça damga vurdu
Zehra Güneş ortalığı yıktı! Tribündeki evlilik teklifi maça damga vurdu Vodafone Sultanlar Ligi'nin 12'nci haftasında oynanması planlanan ancak yoğun fikstür nedeniyle erkene çekilen maçta VakıfBank ile Eczacıbaşı Dynavit karşı karşıya geldi. Zorlu maçta Zehra Güneş ile Gabi Guimaraes etkili oyunlarıyla dikkat çekti. Öte yandan maçta yapılan evlilik teklifi bir anda gündem oldu. İşte detaylar...
26.10.2023 Voleybol
Vakıfbank memur alımı 2023 başvuru şartları nelerdir? Vakıfbank memur alımı sınavı ne zaman? Vakıfbank işe alım sınav başvurusu nasıl yapılır?
Vakıfbank memur alımı 2023 başvuru şartları nelerdir? Vakıfbank memur alımı sınavı ne zaman? Vakıfbank işe alım sınav başvurusu nasıl yapılır? VakıfBank memur alımı yapacağını açıkladı. VakıfBank’ınn resmi internet adresinden yayınlanan ilana göre müfettiş yardımcısı, BT müfettiş yardımcısı, kontrolör yardımcısı, BT kontrolör yardımcısı, uzman yardımcısı ve memur pozisyonlarında işe alım yapılacak. Peki, Vakıfbank memur alımı 2023 başvuru şartları nelerdir? Vakıfbank memur alımı sınavı ne zaman? Vakıfbank işe alım sınav başvurusu nasıl yapılır?
24.10.2023 Personel Alımı
Vakıfbank 1985 memur alım şartları neler? Vakıfbank memurluk sınavı başvurusu nasıl yapılır?
Vakıfbank 1985 memur alım şartları neler? Vakıfbank memurluk sınavı başvurusu nasıl yapılır? Vakıfbank 1985 memur alım sürecini başlattı. Vakıfbank müfettiş yardımcısı, kontrolör, uzman yardımcısı, BT müfettiş yardımcısı pozisyonlarını alınacak memur adayları için başvuru süreci başladı. 17 Ekim 2023 günü başlaya sınav başvurusu yakında sona erecek. Peki Vakıfbank memur sınavı başvurusu nasıl yapılır? Şartlar nedir? İşte Vakıfbank memur alımına dair bilgiler
22.10.2023 Gündem
Giovanni Guidetti'den Türkiye göndermesi: İlk defa, altın madalya kazanmayı isteyen ve bu hırsa sahip bir takıma liderlik edeceğim
Giovanni Guidetti'den Türkiye göndermesi: İlk defa, altın madalya kazanmayı isteyen ve bu hırsa sahip bir takıma liderlik edeceğim Vakıfbank'ın ve Sırbistan Kadın Milli Voleybol Takımı başantrenörü Giovanni Guidetti, Türkiye hakkında dikkat çeken sözler kullandı. Öte yandan Guidetti, 2024 Paris'teki hedeflerini açıkladı.
2.10.2023 Voleybol
(Banka faiz oranları 2023) Konut, taşıt, ihtiyaç kredisi faiz oranları arttı mı? Bankaların faiz oranları arttı mı, düştü mü, şu an yüzde kaç?
(Banka faiz oranları 2023) Konut, taşıt, ihtiyaç kredisi faiz oranları arttı mı? Bankaların faiz oranları arttı mı, düştü mü, şu an yüzde kaç? Banka taşıt, konut ve ihtiyaç kredisi faiz oranları yüzde kaç oldu, banka faiz oranları arttı mı? sorusunun yanıtı Merkez Bankası faiz kararının açıklanması sonrası merak ediliyor. PPK toplantısı sonrasında açıklanan faiz oranı ardından kredi çekmek isteyen vatandaşlar bankaların güncel kredi faiz oranlarını araştırmaya başladı. Peki, kredi faiz oranları yüzde kaç oldu, bankaların kredi faiz oranları düştü mü, yükseldi mi? Banka taşıt, konut ve konut kredisi faiz oranları ne?
23.06.2023 Ekonomi
VakıfBank, Sarah van Aalen'i kadrosuna kattı
VakıfBank, Sarah van Aalen'i kadrosuna kattı Son CEV Şampiyonlar Ligi şampiyonu VakıfBank, Hollandalı pasör Sarah van Aalen ile sözleşme imzaladı.
16.06.2023 Voleybol
Şahap Kavcıoğlu, BDDK Başkanı oldu
Şahap Kavcıoğlu, BDDK Başkanı oldu Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre Prof. Dr. Şahap Kavcıoğlu, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu Başkanlığı'na atandı.
8.06.2023 Ekonomi
CEV Şampiyonlar Ligi'ni şampiyonu VakıfBank'ta 6 ayrılık birden! Japonya yolcusu
CEV Şampiyonlar Ligi'ni şampiyonu VakıfBank'ta 6 ayrılık birden! Japonya yolcusu CEV Şampiyonlar Ligi'ni şampiyon olarak tamamlayan ve tarihinde bunu 6. kez başaran VakıfBank'ta ayrılık rüzgarları yaşanacak. Kupa töreninde oyuncular gözyaşlarını tutamazken ayrılacak isimler ve takımları belli oldu.
23.05.2023 Voleybol

Benzer Haber Etiketleri

Vakıfbank ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki vakıfbank haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.