Gazete Vatan Logo

MTV son ödeme tarihi yaklaşıyor! MTV ödemesi hangi bankaya yatırılıyor? MTV ödemesi kaç taksit yapılıyor?

MTV son ödeme tarihi yaklaştıkça araç sahibi milyonlarca vatandaşın da araştırmaları devam ediyor. Ocak ayı sonu yaklaştıkça "Motorlu taşıtlar vergisine hangi banka kaç taksit yapıyor" sorusuna yanıt aramaya başladı. MTV ödemeleri yıl içerisinde iki taksit halinde ödeniyor. Peki MTV ödemesi ne zaman?

MTV son ödeme tarihi yaklaşıyor! MTV ödemesi hangi bankaya yatırılıyor? MTV ödemesi kaç taksit yapılıyor?

Motorlu Taşıtlar Vergisi 1. taksit ödemeleri için son gün yaklaşıyor. 1 Ocak 2023'te başlayan MTV ödemesi 31 Ocak 2023'te son buluyor. Motor silindir hacmi ve model yılına göre belirlenen MTV tutarı yıl içerisinde iki taksit halinde ödeniyor. Peki MTV ödemesine hangi banka kaç taksit yapıyor?

MTV 1. TAKSİT SON ÖDEME TARİHİ NE ZAMAN 2023?

MTV son ödeme tarihi 31 Ocak 2023 olarak belirlendi. Ödemeler Gelir İdaresi Başkanlığı gib.gov.tr adresi üzerinden e-Devlet ile giriş yapılarak ödenebiliyor.

HANGİ BANKA NE KADAR TAKSİT YAPIYOR?

Yapı Kredi World Card ile ödeme yapılması halinde 3 taksit, gib.gov.tr üzerinden World Pay QR ile ödeme yapılırsa 4 taksitte işlemler gerçekleştirilecek.

Garanti Bonus Card ile ÖDEME yapılması halinde 3 taksit, gib.gov.tr üzerinden GarantiPay ile ödemelerde ücretsiz 4 taksit imkanı sunulacak.

1 Ocak - 5 Şubat 2023 tarihleri arasında MTV ödemesi İş Bankası Maximum Kart'la 300 lira ve üzeri ödemelerde4 taksit uygulanacak.

Ziraat Bankası kartlarıyla ödemelerde 1 Ocak-8 Şubat 2023 tarihleri arasında yapılan ödemelerde 4 taksit imkanından yararlanılacak.

Haberin Devamı

Halkbank Paraf Kart ile 1 Ocak-31 Ocak 2023 tarihleri arasında yapılacak MTV ödemeleri 3 taksit olarak ödenebilecek.

Vakıfbank Worldcard ile 1-31 Ocak 2023 tarihleri arasında MTV ödemeleri faizsiz 3 taksit olarak ödenecek.

Denizbank İşletme Kart'la yapılacak MTV ödemeleri 3 taksit olarak gerçekleştirilebilecek.