Vakıfbank Açıklama

Vakıfbank Açıklama

Son dakika VakıfBank açıklama haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan VakıfBank açıklama ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını VakıfBank açıklama haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Vakıfbank Açıklama

haberleri sayfasında son dakika yaşanan vakıfbank açıklama gelişmeleri de dahil olmak üzere 193 vakıfbank açıklama haberi bulunmuştur. Tüm vakıfbank açıklama haberleri aşağıda listelenmiştir.
VakıfBank resmen duyurdu! Çok önemli kredi adımı...
VakıfBank resmen duyurdu! Çok önemli kredi adımı... VakıfBank harekete geçti ve resmen duyurdu. Yüz binlerce kişiyi yakından ilgilendiriyor. Dev banka kredi ile ilgili önemli adımı açıkladı. VakıfBank'tan yapılan açıklamaya göre 199,5 milyon dolar ve 738,7 milyon avro olmak üzere toplam 1 milyar dolar tutarında sendikasyon kredisi temin edildi. VakıfBank Genel Müdürü Abdi Serdar Üstünsalih, "Sendikasyon kredisi dışında, post-finansman ve bilateral krediler olmak üzere farklı yapılarla 2022 yılının başından bugüne ülkemize 500 milyon doların üzerinde taze kaynak getirdik. Bu rakam büyüklüğü bir eurobond ihraç büyüklüğüne denk gelmesi bakımından da oldukça önemli." dedi.
9.05.2022 Ekonomi
VakıfBank resmen duyurdu! İkinci el araba alacaları ilgilendiriyor, ilk kez....
VakıfBank resmen duyurdu! İkinci el araba alacaları ilgilendiriyor, ilk kez.... VakıfBank yeni kararı resmen duyurdu. İsten herkes yararlanabiliyor. İkinci el araba alacakları doğrudan ilgilendiriyor. Dev banka tarafından devreye alınan kampanya ilk olma özelliği de taşıyor. VakıfBank, kredi kullanarak ikinci el araç alacaklar için ödeme sürecini daha kolay ve güvenilir hale getirecek bir hizmeti hayata geçirdi. Detaylar banka tarafından açıklandı. Taşıt kredisi kullanmak isteyenlere 3 ay geri ödemesiz kredi kullanım imkanı da sağlanıyor.
4.04.2022 Ekonomi
Kredi fırsatı! VakıfBank resmen duyurdu, 2 yıl geri ödemesiz, 10 yıl vade...
Kredi fırsatı! VakıfBank resmen duyurdu, 2 yıl geri ödemesiz, 10 yıl vade... Kredi kullanacaklara VakıfBank'tan güzel haber geldi. 2 yıl geri ödemesiz kredi kullanım imkanı sunuluyor. 10 yıl vade seçeneği ile avantajlı faiz oranlarından yararlanarak kredi çekmek mümkün. Vakıfbank , 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle özellikle salgından etkilenen kadın girişimcilere ve işletme sahiplerine yönelik Kadın İşletme Kredisi’ni hizmete sundu.
9.03.2022 Ekonomi
VakıfBank resmen duyurdu! Kredi ve vadesiz mevduatlarda...
VakıfBank resmen duyurdu! Kredi ve vadesiz mevduatlarda... VakıfBank resmen duyurdu! Kredi ve vadesiz mevduatlarla ilgili açıklama yapıldı. Yüz binlerce müşteriyi kapsıyor. VakıfBank'tan yapılan açıklamaya göre toplam mevduatlar yıllık yüzde 43 arttı. Vadesiz mevduatlar ise yıllık bazda yüzde 81 oranında artırarak 146 milyar TL seviyesine yükseldi. Nakdi ve gayrı nakdi kredilerini bir önceki yıla göre yüzde 46 oranında artıran VakıfBank, 2021 yılında ulaştığı 5 milyar 296 milyon TL brüt karından 1 milyar 120 milyon TL vergi karşılığı ayırarak, 4 milyar 175 milyon TL net kar elde etti.
15.02.2022 Ekonomi
VakıfBank resmen duyurdu! Vinov devreye alındı, borcu olanlar...
VakıfBank resmen duyurdu! Vinov devreye alındı, borcu olanlar... VakıfBank 'tan flaş karar! Resmen duyuruldu. Vakıfbank Vinov devreye alındı. Tamamen değişiyor. VakıfBank yeni nesil ödeme sistemi ile ilgili detayları paylaştı. Vakıfbank Vinov, geleneksel ödeme ve tahsilat ürünlerinin bütün özelliklerini kapsayan ayrıca yeni özellikleri müşterilerin kullanımına sunan bir sistem olarak karşımıza çıkıyor. Peki Vakıfbank Vinov nedir? Kimler kullanabilir? Vinov'un ne gibi avantajları bulunuyor. İşte merak edilen yeni ödeme modeli ile ilgili detaylar...
4.02.2022 Ekonomi
VakıfBank resmen duyurdu! Bankada hesabı olan tüm bireysel müşteriler...
VakıfBank resmen duyurdu! Bankada hesabı olan tüm bireysel müşteriler... VakıfBank resmen duyurdu! Bankada hesabı olan tüm bireysel müşterileri ilgilendiriyor. Harekete geçildi. Kur korumalı TL mevduat hesabına ilişkin açıklama yapıldı. Banka, birikimlerini Türk Lirası mevduat olarak değerlendirenlerin kurlardaki değişikliklerden etkilenmesinin önüne geçmeyi amaçlayan Kur Korumalı TL Vadeli Mevduat ürününü hayata geçirdi. Tüm vakıfBank şubelerinden kolaylıkla kur korumalı vadeli hesap açılabilecek. VakıfBank’ın Kur Korumalı TL Vadeli Mevduat Hesabı, avantajlı faiz oranlarıyla 92, 181, 272 ve 366 gün vade seçenekleri ile açılabiliyor.
24.12.2021 Ekonomi
VakıfBank resmen duyurdu! Kredi ve mevduat hesabı açıklaması...
VakıfBank resmen duyurdu! Kredi ve mevduat hesabı açıklaması... VakıfBank resmen duyurdu. Kredi ve mevduat hesapları ile ilgili açıklama yapıldı. Bankada hesabı olan müşterileri ilgilendiriyor. VakıfBank'tan yapılan açıklamada nakdi ve gayrı nakdi krediler yoluyla ülke ekonomisine sağlanan finansman desteğinin yıllık bazda yüzde 21 artarak 614 milyar TL’yi aştığı bildirildi. Öte yandan banka 2021 yılının 9 aylık döneminde 2 milyar 178 milyon TL net kâr elde etti. Mevduat hesapları ile ilgili de yapılan diğer bir açıklamada, müşteriler için uygun mevduat ürünleri geliştirildiği belirtilerek günlük mevduat ürünü Arı hesabı, Sky Mevduat Hesabı ve dijital kanallardan sunulan kampanyalar sayesinde toplam tasarruf mevduatının yüzde 31 arttığı belirtildi.
5.11.2021 Ekonomi
Vakıfbank resmen duyurdu! 81 ildeki tüm şubeye gönderildi, krediler ve...
Vakıfbank resmen duyurdu! 81 ildeki tüm şubeye gönderildi, krediler ve... VakıfBank resmen duyurdu! 81 ildeki tüm şubelere gönderildi. Kredi açıklaması geldi. Hepsi tek çatı altında toplandı. VakıfBank, yaptığı açıklamada sürdürülebilirlik atağına geçtiğini, bu kapsamda çalışmalarını tek çatı altında toplayarak, 81 ildeki şubelerine "Sürdürülebilir Bankacılık" logosunu ulaştırdığını duyurdu. VakıfBank Genel Müdürü Abdi Serdar Üstünsalih, sürdürülebilir temalı kredilerin her yıl artırmanın amaçlandığını belirtti. Kredi tahsis süreçlerinde ise çevresel ve sosyal risklerin ölçülmesi için kurulan özel birimle çalışmaların yürütüldüğünü vurguladı.
22.10.2021 Ekonomi
VakıfBank resmen duyurdu, yeni karar! Tüm müşteriler...
VakıfBank resmen duyurdu, yeni karar! Tüm müşteriler... VakıfBank harekete geçti ve resmen duyurdu! Yüz binlerce müşteriyi ilgilendiriyor. Dev banka açıkladı ve hayata geçirildi. Haftanın her günü, mesai saati derdi olmadan hızlı ve kolay şekilde yapılabiliyor. Toplu Ödeme Sistemi (TÖS) ile Fonların Anlık Sürekli Transferi (FAST) birbirine entegre edildi. Böylelikle toplu ödemeler her an hızlı ve kolayca yapılabiliyor. Müşteriler tüm ödemeleri tek merkezden yönetiyor.
7.10.2021 Ekonomi
VakıfBank resmen duyurdu, yeni karar! Bankada hesabı olanlar...
VakıfBank resmen duyurdu, yeni karar! Bankada hesabı olanlar... VakıfBank harekete geçti ve yeni kararı resmen duyurdu. Bankada hesabı olanları ilgilendiriyor. Faiz oranları ve vadeli mevduat ile ilgili açıklama yapıldı. Dev banka özel mevduat kampanyalarını duyurdu. Vadeli mevduat hesabı açan tüm yeni müşteriler, vade sonu gelmeden para çekebiliyor. Paranın vadesi bozulmuyor ve kalan miktar üzerinden hesap açılış faizi işlemeye devam ediyor. Aynı zamanda avantajlı faiz oranlarından da yararlanılabiliyor.
22.09.2021 Ekonomi
100 TL harcayan kazanıyor! Sadece yarın...
100 TL harcayan kazanıyor! Sadece yarın... Cumartesi günü 100 TL alışveriş yapanlar kazanıyor. VakıfBank'tan kredi kartı olanlar için kazandıran kampanya! VakıfBank'tan yapılan açıklamada 100 TL alışveriş yapanlar 20 TL Worldpuan kazanıyor.
17.09.2021 Ekonomi
VakıfBank resmen duyurdu! İlk kez...
VakıfBank resmen duyurdu! İlk kez... VakıfBank resmen duyurdu! Bir ilk oldu. VakıfBank, sürdürülebilir finansman programı içinde ikinci tahvil ihracını da başarı ile tamamladı. Dünya genelinde yatırımcı ilgisinin yoğun olduğu 5 yıl vadeli 500 milyon dolar tutarındaki tahvil ihracının kupon oranı, başlangıç seviyesinin 62,5 baz puan altında, yüzde 5,5 oranında gerçekleşti.
11.09.2021 Ekonomi
VakıfBank resmen duyurdu! Ödemeler 2 ay erteleniyor, kredi kartı...
VakıfBank resmen duyurdu! Ödemeler 2 ay erteleniyor, kredi kartı... VakıfBank harekete geçti ve resmen duyurdu. Faizsiz ve ücretsiz, 2 ay erteleme kararı. Eylül ayı boyunca geçerli olacak. VakıfBank hesabı olan tüm müşterilerine açıklamada bulundu. Yeni bir kampanya başlatıldı. Dev banka, kredi kartıyla alışveriş yapan müşterilerin harcamalarına ait ödemelerini 2 ay sonrasına erteleyebileceklerini duyurdu.
4.09.2021 Ekonomi
Emekli olmak isteyene güzel haber! Maaş hemen bağlanıyor
Emekli olmak isteyene güzel haber! Maaş hemen bağlanıyor Emekli olmak isteyen binlerce kişiyi kapsıyor. Borcu olduğu için emekli olamayanlara emeklilik yolu açılıyor.Kredi desteği sağlanıyor. Borcu olduğu için emekli olamayanlara da böylece emeklilik yolu açılmış oluyor. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank arasında protokol imzalandı. Bağ-Kur prim borcunu kapatarak emekli olabilecek kişilere isterlerse kredi imkanı tanınıyor. Kredi kullanarak emekli olanların aylıkları hemen bağlanıyor. Bu sayede vatandaşlar kredi taksitlerini emekli maaşı ile ödeyebilecek.
4.08.2021 Ekonomi
VakıfBank resmen duyurdu! Kredi müjdesi, azalan faiz...
VakıfBank resmen duyurdu! Kredi müjdesi, azalan faiz... VakıfBank harekete geçti. Kredi müjdesi tüm vatandaşlara duyuruldu. Yeni kredi modeli Türkiye'de ilk kez uygulanacak. Merkez Bankası faiz politikasına göre kredi faizlerinde değişiklik yapılacak. Merkez Bankası faizleri düşürdüğünde kredi faizi düşecek. Merkez Bankası tarafından faizlerin yükseltilmesi durumunda ise VakıfBank kredi faiz oranlarını sabit tutacak. Böylece tüketiciler faiz riskine karşı korunmuş olacak.
7.07.2021 Ekonomi
VakıfBank resmen duyurdu! Hesabı olan herkes...
VakıfBank resmen duyurdu! Hesabı olan herkes... VakıfBank resmen duyurdu. Bankada hesabı olan herkesi yakından ilgilendiriyor. 30 Haziran'a kadar geçerli. Dev banka fırsatı tüm müşterilere açıkladı. VakıfBank, alışveriş kampanyası başlattı; farklı günlerde yapılan 10 alışverişten tutarı en düşük olan hediye ediliyor. Kart sahipleri 20 liradan 100 liraya kadar alışverişte ödediği en düşük tutarlı parayı geri alabilecek. 20 Temmuz'da paralar kartlara yüklenecek. İşte VakıfBank kampanyasının detayları...
18.06.2021 Ekonomi
VakıfBank resmen duyurdu! Flaş açıklama, kart sahipleri...
VakıfBank resmen duyurdu! Flaş açıklama, kart sahipleri... VakıfBank resmen duyurdu. Bankada hesabı olan tüm müşterileri yakından ilgilendiriyor. Hizmete sunuldu. VakıfBank'tan yapılan duyuruda yeni dijital kart müşterilere tanıtıldı. Üstünde sadece isim ve soyisim yer alıyor. Kart numarası, son kullanım tarihi ve CVV bilgileri yazmıyor. Bu nedenle güvenlik açısından da çalınması durumunda büyük bir risk engellenmiş oluyor. Kart anında kullanılabiliyor. Öte yandan ilk kez kredi kartı alacaklar için de bir açıklama yapıldı.
5.05.2021 Ekonomi
VakıfBank resmen duyurdu! Hesabı olanları ilgilendiriyor
VakıfBank resmen duyurdu! Hesabı olanları ilgilendiriyor Vakıfbank resmen duyurdu. 1 Mayıs'ta başladı. Hesabı olan tüm müşterileri kapsıyor. Bankacılık sektöründe bir dönem sona erdi. Uzaktan bankacılık dönemi başladı. Yüz tanıma teknolojisiyle Türkiye’de limit artırma, şifre, hesap işlem türü değişikliği ve aktivasyon işlemlerini mobil bankacılık üzerinden gerçekleştiren VakıfBank, müşteri olma süreçlerini de tamamen VakıfBank Mobil üzerinden gerçekleştirme imkanı sunmaya başladı.
3.05.2021 Ekonomi
VakıfBank resmen duyurdu! Türkiye'de ilk kez...
VakıfBank resmen duyurdu! Türkiye'de ilk kez... VakıfBank gelişmeyi resmen duyurdu. Bir ilk yaşandı. Dev banka yaptığı açıklamada, genel müdürlük birimleri ve tüm şubelerinde Entegre Yönetim Sistemi'ni kuran kuran ve denetim sonunda sertifikayı alan ilk banka olduğunu duyurdu.
27.04.2021 Ekonomi
VakıfBank resmen duyurdu, yeni karar! Hesabı olanlar...
VakıfBank resmen duyurdu, yeni karar! Hesabı olanlar... VakıfBank harekete geçti ve yeni kararı resmen açıkladı. Yüz binlerce kişiyi çok yakından ilgilendiriyor. Dev banka hesabı olan tüm müşterilerine kararı SMS ile duyurdu. VakıfBank'tan yapılan açıklamada değişikliğe gidildiği bildirildi. Banka tüm müşterilerine çalışma saatlerinin değiştiğini açıkladı ve yeni mesai saatlerini duyurdu. Karar dün itibariyle uygulanmaya başlandı. İşte VakıfBank'ın yeni açılış ve kapanış saatleri...
15.04.2021 Ekonomi
VakıfBank resmen duyurdu! Yarın başlıyor
VakıfBank resmen duyurdu! Yarın başlıyor VakıfBank'tan flaş karar! Dev banka alınan kararı duyurdu. VakıfBank'tan yapılan açıklamada sürecin yarın başlayacağı açıklandı. Birçok kişi bekliyordu. Resmi Gazete'de yayımlanan karar sonrası VakıfBank harekete geçti. Bankadan gençleri sevindirecek haber geddi. VakıfBank staj seferberliği duyurusunu yaptı. Üniversite öğrencileri için staj başvuru süreci yarın başlıyor.
21.03.2021 Ekonomi
Destek paketi! Açıklama geldi, detaylar belli oldu
Destek paketi! Açıklama geldi, detaylar belli oldu Dev banka duyurdu. Yeni destek paketi hazırlandı. VakıfBank tarafından yapılan açıklamada destek paketinin detayları paylaşıldı. VakıfBank, Dünya Bankası ile gerçekleştirdiği 250 milyon dolarlık kaynak temini anlaşmasıyla, salgından etkilenen KOBİ'lere yönelik geniş kapsamlı bir destek paketi hazırladı.
1.03.2021 Ekonomi
Vakıfbank, Halkbank, Albaraka Türk tek tek duyurdu! Hesabı olanlar...
Vakıfbank, Halkbank, Albaraka Türk tek tek duyurdu! Hesabı olanlar... Bankada hesabı olan yüz binlerce kişiyi ilgilendiriyor. Çok sayıda banka harekete geçti ve müşterilerini uyarmaya başladı. Vakıfbank, Halkbank, Albaraka Türk tek tek duyurdu. 4 ay kaldı ve çoğu kişi haberdar değil. Başvuru süreci başladı. Bu tarihi kaçıran kişilerin parası yasa gereği Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu’na devredilecek. İşte son dakika haberinin ayrıntıları...
8.02.2021 Ekonomi
VakıfBank resmen duyurdu! Kredi paketi...
VakıfBank resmen duyurdu! Kredi paketi... VakıfBank harekete geçti ve dev banka resmen duyurdu! Milyonları ilgilendiriyor. Flaş kredi kararı. İlk kez uygulanacak. VakıfBank tarafından yapılan duyuruda yeni kredi paketi açıklandı. Dev banka vatandaşların kullanımı için 40 milyar liralık kredi fırsatı sunuyor. Kredi paketinin detayları belli oldu.
22.01.2021 Ekonomi
VakıfBank resmen duyurdu! Bir ilk, ATM ve şifre...
VakıfBank resmen duyurdu! Bir ilk, ATM ve şifre... VakıfBank milyonlarca kişiyi ilgilendiren açıklamayı yaptı. Bir ilk gerçekleşti. VakıfBank,ATM cihazlarında karekod ile karta ve ATM'ye dokunmadan, şifre girmeden para çekilebiliyor. Pandemi dönemiyle birlikte artan hijyen kaygılarıyla karekod ile para çekme işlem adedinde yaklaşık 3 kat; toplam işlem tutarında ise yaklaşık 6 kat artış gerçekleşti. VakıfBank Genel Müdür Yardımcısı Ferkan Merdan "Toplamda 9 milyon dijital müşteri sayısına ve şube dışı kanallardan yapılan işlem sayısında yüzde 95 oranına ulaştık" dedi.
25.12.2020 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Vakıfbank Açıklama ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki vakıfbank açıklama haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.