Vakıfbank  Kredi

Vakıfbank Kredi

Son dakika Vakıfbank kredi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Vakıfbank kredi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Vakıfbank kredi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Vakıfbank Kredi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan vakıfbank kredi gelişmeleri de dahil olmak üzere 909 vakıfbank kredi haberi bulunmuştur. Tüm vakıfbank kredi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Konut kredisi hesaplama 2023! Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank kredi hesaplama nasıl yapılır?
Konut kredisi hesaplama 2023! Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank kredi hesaplama nasıl yapılır? Orta Gelirli Konut kredisi faiz oranları açıklanınca, konut kredisi hesaplama için yapılan aramalar da arttı. Orta Gelir Grubuna yönelik yapılacak olan konutların detayları Bakan Nebati ve Bakan Kurum tarafından açıklandı. Bakan Nebati açıklamasında, "Alınan konutlar 5 yıl boyunca satılamayacaktır. Azami 15 sene vade ile sağlanacak finansmanlarda faiz/kar payı oranları %0,69’dan başlayan oranlarla uygulanacaktır." dedi. Peki, Konut kredisi hesaplama nasıl yapılır?
5.01.2023 Ekonomi
VakıfBank resmen duyurdu! Çok önemli kredi adımı...
VakıfBank resmen duyurdu! Çok önemli kredi adımı... VakıfBank harekete geçti ve resmen duyurdu. Yüz binlerce kişiyi yakından ilgilendiriyor. Dev banka kredi ile ilgili önemli adımı açıkladı. VakıfBank'tan yapılan açıklamaya göre 199,5 milyon dolar ve 738,7 milyon avro olmak üzere toplam 1 milyar dolar tutarında sendikasyon kredisi temin edildi. VakıfBank Genel Müdürü Abdi Serdar Üstünsalih, "Sendikasyon kredisi dışında, post-finansman ve bilateral krediler olmak üzere farklı yapılarla 2022 yılının başından bugüne ülkemize 500 milyon doların üzerinde taze kaynak getirdik. Bu rakam büyüklüğü bir eurobond ihraç büyüklüğüne denk gelmesi bakımından da oldukça önemli." dedi.
9.05.2022 Ekonomi
VakıfBank resmen duyurdu! İkinci el araba alacaları ilgilendiriyor, ilk kez....
VakıfBank resmen duyurdu! İkinci el araba alacaları ilgilendiriyor, ilk kez.... VakıfBank yeni kararı resmen duyurdu. İsten herkes yararlanabiliyor. İkinci el araba alacakları doğrudan ilgilendiriyor. Dev banka tarafından devreye alınan kampanya ilk olma özelliği de taşıyor. VakıfBank, kredi kullanarak ikinci el araç alacaklar için ödeme sürecini daha kolay ve güvenilir hale getirecek bir hizmeti hayata geçirdi. Detaylar banka tarafından açıklandı. Taşıt kredisi kullanmak isteyenlere 3 ay geri ödemesiz kredi kullanım imkanı da sağlanıyor.
4.04.2022 Ekonomi
Kredi fırsatı! VakıfBank resmen duyurdu, 2 yıl geri ödemesiz, 10 yıl vade...
Kredi fırsatı! VakıfBank resmen duyurdu, 2 yıl geri ödemesiz, 10 yıl vade... Kredi kullanacaklara VakıfBank'tan güzel haber geldi. 2 yıl geri ödemesiz kredi kullanım imkanı sunuluyor. 10 yıl vade seçeneği ile avantajlı faiz oranlarından yararlanarak kredi çekmek mümkün. Vakıfbank , 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle özellikle salgından etkilenen kadın girişimcilere ve işletme sahiplerine yönelik Kadın İşletme Kredisi’ni hizmete sundu.
9.03.2022 Ekonomi
Kredi faiz oranları değişti, bankalar resmen duyurdu! Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank ve...
Kredi faiz oranları değişti, bankalar resmen duyurdu! Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank ve... Kredi faiz oranlarında flaş değişiklik! İhtiyaç, konut, taşıt kredilerinin faiz oranları değişti. Bankalar tek tek açıkladı. Kredi çekmeyi düşünen herkesi yakından ilgilendiriyor. İhtiyaç, konut ve taşıt kredilerinin güncel faiz oranları merak ediliyor. Kredi faiz oranları şu anda yüksek ancak ev, araba almak isteyen veya nakit ihtiyacı olan vatandaşlar kendilerine ödeme koşulları ve faiz oranları en uygun olan bankaları araştırıyor. Ziraat Bankası, Vakıfbank, İş Bankası, Halkbank, Garanti BBVA, ING, Akbank ve diğer bankalar güncel kredi faiz oranlarını açıkladı. İşte güncel kredi faiz oranları...
19.02.2022 Ekonomi
1.150 TL kira yardımı!  2 yıl geri ödemesiz kredi desteği, başvuran alıyor, 3 ay içerisinde...
1.150 TL kira yardımı! 2 yıl geri ödemesiz kredi desteği, başvuran alıyor, 3 ay içerisinde... Kira desteği ile ilgili son dakika açıklaması! 1.150 TL kira yardımı sağlanıyor. Başvuran alıyor. Sadece kira değil kredi desteği de veriliyor. 400 bin TL 'ye kadar kredi kullanım imkanı bulunuyor. Avantajlı kredi imkanında vatandaşlara faiz desteği, vergi, harç ve ücret muafiyeti de sunuluyor. İki yıl geri ödemesiz kredilerde 10 yıl vade imkanı bulunuyor. 18 banka tüketiciler için devrede. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, bu yıl risk tespiti yapılan 100 bin konutu dönüştürecek. Evi kentsel dönüşüme girecek vatandaşlara büyük şehirlerde bin 150 liraya kadar kira yardımı veriliyor. Ayrıca avantajlı koşullarda kentsel dönüşüm kredisi de devreye alınıyor. Ancak vatandaşların iki seçeneği bulunuyor. Kira yardımı ya da kredi desteğinden sadece birinden yararlanmak mümkün.
18.02.2022 Ekonomi
Banka faiz oranlarıyla ilgili son dakika açıklaması! Tek tek açıklandı! İhtiyaç kredisi, ticari kredi...
Banka faiz oranlarıyla ilgili son dakika açıklaması! Tek tek açıklandı! İhtiyaç kredisi, ticari kredi... Banka faiz oranlarıyla ilgili son dakika açıklaması! Kredilerle ilgili flaş gelişme. 28 Ocak 2022 tarihli Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) verilerine göre toplam Türk lirası kredi büyüklüğü 4 trilyon 972 milyar TL, toplam mevduat 5 trilyon 429 milyar TL oldu. Mevduat ile kredi arasında 457 milyar liralık fark hesaplandı. Merkez Bankası düşük faiz ile kredi kullandırılması için politika faizini yüzde 14 seviyelerine düşürdü. Ancak bu indirim piyasaya yansımadı. Bankalar kredilerde oranları yüksek tutuyor. İhtiyaç kredisi ortalama yüzde 25 faiz oranıyla tüketicilere sunulurken ticari krediler yüzde 33 oranla veriliyor.
4.02.2022 Ekonomi
Kredi ile ilgili son dakika gelişmesi! Hükümetten büyük destek! Aylık 1500 lira...
Kredi ile ilgili son dakika gelişmesi! Hükümetten büyük destek! Aylık 1500 lira... Kredilerle ilgili son dakika açıklaması! Hükümetten vatandaşa yönelik büyük kredi desteği sağlanıyor. Vakıfbank'ın kentsel dönüşüm kredisi oranı 120 ay vadede yüzde 1.29. Hükümetin faiz desteği ile oran enerji verimli konutta yüzde 0.88'e, standart konutta yüzde 0.96'ya geriliyor. Yani 400 bin liralık kredi çeken vatandaş yüzde 1.29'dan kredi kullandığında aylık 6 bin 571 lira ödeyecek. Bakanlığın desteğiyle faiz yüzde 0.88'e inince vatandaşın taksidi de 5 bin 410 lira oluyor. Böylece 139 bin 276 lira vatandaşın cebine kalıyor. Ayrıca riskli yapıda maliklere aylık, kiracılara defaten kira yardımı yapılıyor. Tutar illere göre değişirken İstanbul'da 1.500 liraya kadar çıkıyor. Yardım riskli yapıda 18 ay, riskli alanda 48 aya kadar sürüyor. Vatandaş müteahhitle kat karşılığı anlaşma yapmadan evini kendi dönüştürürse yüzde 18 yerine yüzde 1 KDV ödüyor. Tapu, noter, damga vergisi gibi harçlardan muafiyet sağlanıyor. Bakanlık kullanılan kredilere yıllık 400 baz puana kadar destek veriyor. Kira ve faiz desteği birlikte kullanılamıyor. Kira yardımından faydalananlar faiz desteğinden, faiz desteğinden faydalananlar da kira yardımından faydalanamıyor.
3.02.2022 Ekonomi
Kredi faiz oranları düştü! Yeni taksit tutarları ve toplam ödeme... Kuruşu kuruşuna hesaplandı
Kredi faiz oranları düştü! Yeni taksit tutarları ve toplam ödeme... Kuruşu kuruşuna hesaplandı Kredi çekmek isteyenler dikkat! Kredi faiz oranları düştü. Kuruşu kuruşuna hesaplandı. Kredi çekecekler için faiz oranlarına ve rakama göre taksitler ve geri ödenecek tutarlar belli oldu. Ev almak isteyen herkes için geçerli. Ziraat Bankası, HalkBank ve VakıfBank kredi faizlerini düşürdü, konut kredilerinde büyük indirim geldi. 500 bin liralık kredide 102 bin 794 lira, 1 milyon 100 bin lira kredide ise 139 bin lira avantaj oluştu. İşte yeni kredi tutarları...
20.11.2021 Ekonomi
Banka kredi faiz oranları!  2021 Ziraat Bankası,Vakıfbank, Halkbank konut ve ihtiyaç kredisi faiz oranları!
Banka kredi faiz oranları! 2021 Ziraat Bankası,Vakıfbank, Halkbank konut ve ihtiyaç kredisi faiz oranları! Bankaların kredi faiz oranları nakit ihtiyacını karşılamak isteyen milyonlarca vatandaş tarafından merak ediliyor. Özellikle konut ve ihtiyaç kredilerinde son durum ve başta Ziraat Bankası,Vakıfbank, Halkbank olmak üzere diğer bankaların kredi faiz oranları sıklıkla araştırılan konuların başında geliyor. Peki, Kredi faizlerinde son durum ne? Banka kredi faiz oranları düştü mü? Kredi hesaplama nasıl yapılır? 2021 Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank konut ve ihtiyaç kredisi faiz oranları...
15.11.2021 Ekonomi
Kredi faiz oranları değişti ve belli oldu! Bankalar resmen duyurdu: İhtiyaç, konut, taşıt kredisi...
Kredi faiz oranları değişti ve belli oldu! Bankalar resmen duyurdu: İhtiyaç, konut, taşıt kredisi... Kredi çekecek herkes için geçerli! Bankalar açıkladı. İhtiyaç, konut, taşıt kredilerinde bazı bankaların faiz oranlarında değişiklik oldu. Nakit sıkıntısı olan ya da ev veya araba alacak vatandaşlar kredilere yöneliyor. İhtiyaç, konut ve taşıt kredilerinde en uygun faiz oranı araştırılıyor. Ziraat Bankası, Vakıfbank, İş Bankası, Halkbank, Garanti BBVA, Akbank ve diğer bankalar güncel kredi faiz oranlarını açıkladı. İşte bankaların güncel kredi faiz oranları...
13.11.2021 Ekonomi
VakıfBank resmen duyurdu! Kredi ve mevduat hesabı açıklaması...
VakıfBank resmen duyurdu! Kredi ve mevduat hesabı açıklaması... VakıfBank resmen duyurdu. Kredi ve mevduat hesapları ile ilgili açıklama yapıldı. Bankada hesabı olan müşterileri ilgilendiriyor. VakıfBank'tan yapılan açıklamada nakdi ve gayrı nakdi krediler yoluyla ülke ekonomisine sağlanan finansman desteğinin yıllık bazda yüzde 21 artarak 614 milyar TL’yi aştığı bildirildi. Öte yandan banka 2021 yılının 9 aylık döneminde 2 milyar 178 milyon TL net kâr elde etti. Mevduat hesapları ile ilgili de yapılan diğer bir açıklamada, müşteriler için uygun mevduat ürünleri geliştirildiği belirtilerek günlük mevduat ürünü Arı hesabı, Sky Mevduat Hesabı ve dijital kanallardan sunulan kampanyalar sayesinde toplam tasarruf mevduatının yüzde 31 arttığı belirtildi.
5.11.2021 Ekonomi
Vakıfbank kredi oranları düştü! Vakıfbank kredi faiz oranları ne oldu? İşte Vakıfbank konut kredisi faiz oranı…
Vakıfbank kredi oranları düştü! Vakıfbank kredi faiz oranları ne oldu? İşte Vakıfbank konut kredisi faiz oranı… Vakıfbank konut kredisi faiz oranları araştırılmaya başlandı. Merkez Bankası Para Politikası Kurulu, geçtiğimiz gün faiz kararını açıklamış, haftalık repo faizini yüzde 18'den yüzde 16'ya çekmişti. Bugün de Kamu bankaları (Ziraat, Halkbank, Vakıfbank) kurumsal kredi faiz oranlarında ürün ve vade yapısına göre 200 baz puana kadar indirim yaptığını duyurdu. Peki, Vakıfbank kredi faiz oranları ne oldu? İşte Vakıfbank konut kredisi faiz oranı…
25.10.2021 Gündem
Vakıfbank resmen duyurdu! 81 ildeki tüm şubeye gönderildi, krediler ve...
Vakıfbank resmen duyurdu! 81 ildeki tüm şubeye gönderildi, krediler ve... VakıfBank resmen duyurdu! 81 ildeki tüm şubelere gönderildi. Kredi açıklaması geldi. Hepsi tek çatı altında toplandı. VakıfBank, yaptığı açıklamada sürdürülebilirlik atağına geçtiğini, bu kapsamda çalışmalarını tek çatı altında toplayarak, 81 ildeki şubelerine "Sürdürülebilir Bankacılık" logosunu ulaştırdığını duyurdu. VakıfBank Genel Müdürü Abdi Serdar Üstünsalih, sürdürülebilir temalı kredilerin her yıl artırmanın amaçlandığını belirtti. Kredi tahsis süreçlerinde ise çevresel ve sosyal risklerin ölçülmesi için kurulan özel birimle çalışmaların yürütüldüğünü vurguladı.
22.10.2021 Ekonomi
Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank resmen duyurdu! Faiz oranları değişti, şu an...
Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank resmen duyurdu! Faiz oranları değişti, şu an... Bankalar art arda açıkladı. Yeni faiz oranları belli oldu. Kredi çekecek herkes merakla bekliyordu. Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank kredi faizlerinde değişikliğe gitti. İhtiyaç, konut ve taşıt kredilerinde uygulanan faiz oranları ile ilgili son dakika gelişmesi...
18.10.2021 Ekonomi
100 TL harcayan kazanıyor! Sadece yarın...
100 TL harcayan kazanıyor! Sadece yarın... Cumartesi günü 100 TL alışveriş yapanlar kazanıyor. VakıfBank'tan kredi kartı olanlar için kazandıran kampanya! VakıfBank'tan yapılan açıklamada 100 TL alışveriş yapanlar 20 TL Worldpuan kazanıyor.
17.09.2021 Ekonomi
Faiz oranları değişti! Bankalar tek tek açıkladı, şu anda...
Faiz oranları değişti! Bankalar tek tek açıkladı, şu anda... Kredi çekecekler dikkat! İhtiyaç, konut ve taşıt kredisinde faiz oranları değişti. Bankalar art arda duyurdu. Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank kredi faiz oranlarını açıkladı. En düşük faiz oranı ile kredi veren banka hangisi? İşte kredi faiz oranlarında son durum...
16.09.2021 Ekonomi
VakıfBank resmen duyurdu! Ödemeler 2 ay erteleniyor, kredi kartı...
VakıfBank resmen duyurdu! Ödemeler 2 ay erteleniyor, kredi kartı... VakıfBank harekete geçti ve resmen duyurdu. Faizsiz ve ücretsiz, 2 ay erteleme kararı. Eylül ayı boyunca geçerli olacak. VakıfBank hesabı olan tüm müşterilerine açıklamada bulundu. Yeni bir kampanya başlatıldı. Dev banka, kredi kartıyla alışveriş yapan müşterilerin harcamalarına ait ödemelerini 2 ay sonrasına erteleyebileceklerini duyurdu.
4.09.2021 Ekonomi
Emekli olmak isteyene güzel haber! Maaş hemen bağlanıyor
Emekli olmak isteyene güzel haber! Maaş hemen bağlanıyor Emekli olmak isteyen binlerce kişiyi kapsıyor. Borcu olduğu için emekli olamayanlara emeklilik yolu açılıyor.Kredi desteği sağlanıyor. Borcu olduğu için emekli olamayanlara da böylece emeklilik yolu açılmış oluyor. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank arasında protokol imzalandı. Bağ-Kur prim borcunu kapatarak emekli olabilecek kişilere isterlerse kredi imkanı tanınıyor. Kredi kullanarak emekli olanların aylıkları hemen bağlanıyor. Bu sayede vatandaşlar kredi taksitlerini emekli maaşı ile ödeyebilecek.
4.08.2021 Ekonomi
Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank tek tek duyurdu! Değişti, faizler...
Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank tek tek duyurdu! Değişti, faizler... Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank art arda açıkladı. Kredi çekmeyi düşünenleri çok yakından ilgilendiriyor. İhtiyaç, araç ve konut kredisi faiz oranları değişti. İşte detaylar...
26.07.2021 Ekonomi
VakıfBank resmen duyurdu! Kredi müjdesi, azalan faiz...
VakıfBank resmen duyurdu! Kredi müjdesi, azalan faiz... VakıfBank harekete geçti. Kredi müjdesi tüm vatandaşlara duyuruldu. Yeni kredi modeli Türkiye'de ilk kez uygulanacak. Merkez Bankası faiz politikasına göre kredi faizlerinde değişiklik yapılacak. Merkez Bankası faizleri düşürdüğünde kredi faizi düşecek. Merkez Bankası tarafından faizlerin yükseltilmesi durumunda ise VakıfBank kredi faiz oranlarını sabit tutacak. Böylece tüketiciler faiz riskine karşı korunmuş olacak.
7.07.2021 Ekonomi
Kredi faiz oranları değişti! Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank...
Kredi faiz oranları değişti! Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank... Kredi çekecek herkesi ilgilendiriyor. Kredi faiz oranları değişti. Bankalar art arda duyurdu. İhtiyaç, konut ve taşıt kredilerinde faiz oranları yeniden belirlendi. Özellikle nakit ihtiyacı olan vatandaşlar 'Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank 2021 faiz oranları ne kadar oldu?' diye araştırma yapıyor. Kredi çekeceklerin ilk tercihi çoğu zaman, uygun koşullar sunmaları nedeni ile kamu bankalarından yana oluyor. İşte kredi çekecekler için Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank, İş Bankası ve Akbank'ın en güncel kredi faiz oranları...
18.05.2021 Ekonomi
Kredi, kredi kartı ve banka hesabı... Herkesi ilgilendiriyor! Flaş karar
Kredi, kredi kartı ve banka hesabı... Herkesi ilgilendiriyor! Flaş karar Kredi, kredi kartı ve banka hesapları ile ilgili flaş açıklama. Herkesi ilgilendiriyor. Yeni düzenleme hayata geçirildi. QNB Finansbank resmen duyurdu. Artık bankaya gitmeye gerek yok. Banka müşterisi olmak isteyen kişilere yönelik yeni adım atıldı. İşlemler uzaktan gerçekleştiriliyor. Bu yöntemle müşteri olanlara avantajlı kredi fırsatı da sunuldu. QNB Finansbank tüm detayları paylaştı. Öte yandan VakıfBank'tan da bir duyuru yapıldı. Limit artırma, şifre, hesap işlem türü değişikliği ve aktivasyon işlemleri ile ilgili bilgilendirme açıklaması geldi.
11.05.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Vakıfbank Kredi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki vakıfbank kredi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.