Uzman öğretmen ve başöğretmen tazminatlarında oranlar yeniden belirlendi! Resmi Gazete’de yayımlandı!
Uzman öğretmen ve başöğretmen tazminatlarında oranlar yeniden belirlendi! Resmi Gazete’de yayımlandı! Devlet Memurlarına Ödenecek Zam ve Tazminatlara İlişkin Kararda Değişiklik Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, Milli Eğitim Bakanlığına bağlı mesleki ve teknik okul ve kurumlardan, ilave eğitim-öğretim tazminatı ödenecek olan başöğretmen ve uzman öğretmen unvanını kazanmış olanların tazminat oranları arttırıldı. Peki, Uzman öğretmen tazminatı ne kadar oldu? Başöğretmen tazminatı oranı kaç oldu? İşte Resmi Gazete, uzman ve başöğretmen tazminat kararı!
29.12.2022 Memur
Uzman ve başöğretmenlik için kesin başvuru sonuçları açıklandı
Uzman ve başöğretmenlik için kesin başvuru sonuçları açıklandı Öğretmenler, açıklanan kesin başvuru sonuçlarına MEBBİS ve e-Devlet üzerinden ulaşabilecek.
1.11.2022 Gündem
MEB harekete geçti ve resmen duyurdu, değişiyor! Tarihte bir ilk, 2000 lira fark...
MEB harekete geçti ve resmen duyurdu, değişiyor! Tarihte bir ilk, 2000 lira fark... Yüz binler merakla bekliyordu Milli Eğitim Bakanlığı harekete geçti ve güzel haber geldi. Müjdeyi Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu. Tarihte bir ilk olacak. Meclis'e geliyor. 10 yıl çalışan öğretmenler uzman olacak ve 1000 TL maaşlarında artış olacak. Uzman öğretmenler sınava girerek başöğretmen olabilecek. Bu durumda da maaşları 2 bin TL artacak. Kadrolu, sözleşmeli öğretmen ayrımını da ortadan kaldırılıyor...  
1.12.2021 Eğitim