Uyuşturucu Taciri

Uyuşturucu Taciri

Son dakika uyuşturucu taciri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan uyuşturucu taciri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını uyuşturucu taciri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Uyuşturucu Taciri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan uyuşturucu taciri gelişmeleri de dahil olmak üzere 111 uyuşturucu taciri haberi bulunmuştur. Tüm uyuşturucu taciri haberleri aşağıda listelenmiştir.
44 ilde 'Narkogüç' operasyonu! Çok sayıda gözaltı var
44 ilde 'Narkogüç' operasyonu! Çok sayıda gözaltı var İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, zehir tacirlerine yönelik 44 ilde eş zamanlı düzenlenen 'Narkogüç' operasyonlarında 176 şüphelinin yakalandığını, 1 ton 100 kilo uyuşturucu ele geçirildiğini duyurdu.
3.11.2023 Gündem
Terör örgütüne uyuşturucu darbesi! 10 kilo esrar, 500 bin hap ele geçirildi
Terör örgütüne uyuşturucu darbesi! 10 kilo esrar, 500 bin hap ele geçirildi Suriye Milli Ordusu tarafından yürütülen operasyonda 10 kilogram esrar, 500 bin uyuşturucu hap ele geçirilirken, 2 uyuşturucu taciri tutuklandı.
9.07.2023 Gündem
Europol’ün en çok aranan suçlular listesinde Hollandalı baronunun Türkiye koluna neşter
Europol’ün en çok aranan suçlular listesinde Hollandalı baronunun Türkiye koluna neşter Hollandalı uyuşturucu baronunun Türkiye koluna operasyon yapıldı. Uluslararası kokain ticaretinin başını çeken Hollanda asıllı Joseph Johannes Leidekkers’in Türkiye yapılanmasına 5 ilde operasyon düzenlendi. 23 kişi gözaltına alınırken, 1 milyar liralık mülk ve gayrimenkule el koyuldu.
14.06.2023 Gündem
Uyuşturucu taciri kardeşler yakalandı! 100 bin TL değerinde
Uyuşturucu taciri kardeşler yakalandı! 100 bin TL değerinde Muğla’nın Dalaman ve Ortaca ilçelerine yüklü miktarda uyuşturucu getireceği tespit edilen 2 kardeş, yapılan operasyonla yakalandı, yapılan aramada piyasa değeri 100 bin TL olan uyuşturucu maddeler de ele geçirildi.
4.09.2022 Gündem
Şevko lakaplı uyuşturucu taciri operasyonla yakalandı
Şevko lakaplı uyuşturucu taciri operasyonla yakalandı Kağıthane Mobil Park timi, cezaevinden çıktıktan sonra uyuşturucu satıcılığına devam ettiği öğrenilen “Şevko” lakaplı bir uyuşturucu tacirinin adresine operasyon düzenledi. Narkotik köpeği 'Komançi'nin de katıldığı operasyonda 10 parça satışa hazır fişeklenmiş şekilde bonzai, 69 adet ekstazi hap ve çok miktarda para ele geçirildi.
3.05.2022 Yaşam
Bakan Soylu sert çıktı! 'Başaramayacaksın Zafiyet Hanım'
Bakan Soylu sert çıktı! 'Başaramayacaksın Zafiyet Hanım' İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in emniyet teşkilatını hedef alan açıklamalarına, ”O kadar zayıf oynuyorsun ki daha önce söyledim; seni en iyi biz biliriz, seni en iyi bildiğimizi de en iyi sen bilirsin. Türkiye’nin en güvenilir kurumları arasında polis en ön sıralarda. Yapmak istediğin şey, bir FETÖ senaryosu: Türkiye’nin en güvenilir noktasına saldırmak. Başaramayacaksın Zafiyet Hanım” sözleriyle tepki gösterdi.
30.03.2022 Siyaset
Ters kelepçeye 10 bin TL tazminat
Ters kelepçeye 10 bin TL tazminat İzmir Adliyesi'nde 2 polis tarafından ters kelepçe yapılan eski emniyet müdürü ve avukat Emrullah Aksakal (53), açtığı tazminat davasını kazandı. Ters kelepçenin orantısız ve hukuka aykırı olduğuna hükmeden mahkeme heyeti, Aksakal'a 10 bin lira ödenmesine karar verdi.
20.01.2022 Gündem
Cem Cücenoğlu nasıl zayıfladı? Cem Cücenoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Cem Cücenoğlu’nun son yeni hali…
Cem Cücenoğlu nasıl zayıfladı? Cem Cücenoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Cem Cücenoğlu’nun son yeni hali… Cem Cücenoğlu nasıl zayıfladı? Poyraz Karayel dizisinde 'Taş Kafa' karakteriyle büyük çıkış yakalayan ünlü oyuncu Cem Cücenoğlu verdiği kilolar ile magazin gündemine bomba gibi düştü. Geçirdiği mide ameliyatı sonrası 150 kilodan 90 kiloya düşen Cem Cücenoğlu verdiği 60 kilo bambaşka birine dönüştü. Cem Cücenoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Cem Cücenoğlu’nun son yeni hali…
27.03.2021 Gündem
Bakan Soylu: Örgütü çökertiyoruz, telsizle bile konuşamaz durumdalar
Bakan Soylu: Örgütü çökertiyoruz, telsizle bile konuşamaz durumdalar İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "PKK'dan 2016 yılında 14 bin 582 telsiz kestirmesi alınıyordu. 2019'da 1122 kestirme alındı. Yılbaşından bugüne kadar da ancak 201 kestirme oldu. Kendi yayın organlarından istedikleri gibi atıp tutsunlar, PKK bugün korkusundan telsizle bile konuşamıyor. Fiili olarak, fiziki olarak ve psikolojik olarak örgütü çökertiyoruz" dedi.
7.07.2020 Gündem
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu açıkladı: Bugün operasyonlara başlıyoruz!
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu açıkladı: Bugün operasyonlara başlıyoruz! Terör örgütü PKK'ya yönelik yapılan operasyonlar hakkında konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Kış operasyonlarımızın planlamasını yaptık. Bugün itibarıyla sonbahar ve kış operasyonlarımıza başlıyoruz" dedi. Süleyman Soylu, yılbaşından bugüne kadar etkisiz hale getirilen üst düzey terörist sayısının 108 olduğunu açıkladı.
1.10.2019 Gündem
Zehir tacirlerini böyle yakaladı
Zehir tacirlerini böyle yakaladı Bursa narkotik polisi, Kurban Bayramı'nın ilk günü tatilci kılığına girerek uyuşturucu taciri karı kocayı evlerinde 4 kilo bonzai ile yakaladı.
12.08.2019 Yaşam
İstanbul’da uyuşturucu operasyonu: 25 gözaltı
İstanbul’da uyuşturucu operasyonu: 25 gözaltı İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince kent genelinde uyuşturucu ticareti yapan şahıslara yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda 25 kişi gözaltına alındı.
7.05.2019 Gündem
203 dolar maaşla cellat arıyorlar!
203 dolar maaşla cellat arıyorlar! Sri Lanka hükûmetinin uyuşturucu mafyalarına karşı mücadele için tekrar infaz cezasının uygulanacağını açıklanmasının ardından, cellat alımı için resmi gazeteye ilan verildi. İşe alınacak cellatların 203 dolar maaşla çalışacağı belirtildi.
12.02.2019 Dünya
Uyuşturucu baronunun cinayet zanlısı yeğeni yakalandı
Uyuşturucu baronunun cinayet zanlısı yeğeni yakalandı Ankara’da 4 ay önce 1 kişinin ölümü, 2 kişinin yaralanması ile sonuçlanan silahlı saldırının firari şüphelisi Ankara’nın en büyük uyuşturucu baronu Kadir İnan’ın yeğeni Ferhat Gezer, Kocaeli’de yakalandı.
5.12.2018 Gündem
Hepsi lüks villada ele geçirildi! 3 milyon liralık vurgun
Hepsi lüks villada ele geçirildi! 3 milyon liralık vurgun İstanbul Beykoz’da polis ekiplerinin düzenlediği operasyonla evini esrar serasına dönüştüren uyuşturucu taciri gözaltına alındı. Toplam değeri 3 milyon lira olan saksılar içinde 100 kilogram Hint keneviri ve 80 kilogram kimyasal madde ele geçirildi.
5.11.2018 Gündem
Öldürülen gencin cesedinin ranza içerisinde binadan çıkarılması kamerada
Öldürülen gencin cesedinin ranza içerisinde binadan çıkarılması kamerada Sevgilisinin birlikte olduğu genci 32 yerinden bıçaklayarak öldüren ve cesedi dağlık alana atan Afgan uyuşturucu taciri, suç ortaklarını öldürecekken yakalandı
28.09.2018 Gündem
Duterte UCM'ye şikayet edildi
Duterte UCM'ye şikayet edildi Filipinler'de uyuşturucuyla mücadele kapsamında öldürülen bazı kişilerin yakınları, Uluslararası Ceza Mahkemesine (UCM) başvurarak insanlığa karşı suç işlediği iddiasıyla Devlet Başkanı Rodrigo Duterte hakkında soruşturma açılmasını talep etti.
28.08.2018 Dünya
Belediye Başkanı'na keskin nişancı kurşunu!
Belediye Başkanı'na keskin nişancı kurşunu! Filipinler'de daha önce uyuşturucu kaçakçılarını halka açık yerlerde ifşa eden Tanauan kentinin Belediye Başkanı Antonio Halili katıldığı bayrak töreni sırasında vuruldu. Göğsünden vurulan belediye başkanı hayatını kaybetti, saldırgan ise kayıplara karıştı. Halili, 2 yıl önce uyuşturucu zanlılarının Tanauan'da halka açık yerlerde ifşa edilmesi talimatını vererek tartışma yaratmıştı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor...
2.07.2018 Dünya
Uyuşturucu taciri otel odasına yapılan baskınla yakalandı
Uyuşturucu taciri otel odasına yapılan baskınla yakalandı Antalya’nın Alanya ilçesinde polisin bir apart otele düzenlendiği baskında uyuşturucu satışı yaptığı öne sürülen 1 şüpheli gözaltına alınırken, bir miktar uyuşturucu ele geçirildi.
16.04.2018 Yaşam
Uyuşturucu taciri DEAŞ’lı Rıdvan
Uyuşturucu taciri DEAŞ’lı Rıdvan Fransa’nın güneyindeki Trebes kentinde üç ayrı saldırıda 3 kişiyi öldüren saldırganın Fas asıllı Fransız vatandaşı Rıdvan Lakdim olduğu açıklandı. Saldırganın uyuşturucu ticaretinden poliste kaydının olduğu belirtildi
24.03.2018 Dünya
Aranan uyuşturucu taciri çeyiz sandığında yakalandı
Aranan uyuşturucu taciri çeyiz sandığında yakalandı Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde uyuşturucu ticareti suçundan 10 yıl hapis cezası nedeniyle her yerde aranan zanlı, polisin evine şafak vakti düzenlediği baskında çeyiz sandığında yakalandı.
27.01.2018 Yaşam
Sakarya'da düğmeye basıldı, uyuşturucu tacirleri Çankırı'da yakalandı
Sakarya'da düğmeye basıldı, uyuşturucu tacirleri Çankırı'da yakalandı Sakarya İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince takip altında olan 4 uyuşturucu taciri Çankırı’da yakalandı. Operasyonda; 5 bin adet sentetik hap ve 3 kilo 200 gram skank ismi verilen esrar maddesi yakalandı.
29.09.2021 Gündem
Tacikistan-Afganistan sınırında silahlı çatışma
Tacikistan-Afganistan sınırında silahlı çatışma İki ülke sınırında çıkan çatışmada iki uyuşturucu taciri öldürüldü, biri yakalandı. Olay yerinde 114 kilogram uyuşturucu ele geçirildi
22.08.2017 Dünya
İstanbul'da uyuşturucu imalathanelerine baskın: 4'ü İranlı 9 kişi gözaltında
İstanbul'da uyuşturucu imalathanelerine baskın: 4'ü İranlı 9 kişi gözaltında Narkotik polisinin son 4 günde dört ayrı ilçede düzenlediği uyuşturucu operasyonlarında 9 şüpheli gözaltına alındı
21.08.2017 Yaşam
Uyuşturucu taciri  gardiyana 44 yıl
Uyuşturucu taciri gardiyana 44 yıl Nazilli E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda hükümlü mahkumlara uyuşturucu madde satan gardiyan Bahtiyar Kurt, 44 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
16.07.2017 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Uyuşturucu Taciri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki uyuşturucu taciri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.