Üsküdar Belediyesi

Üsküdar Belediyesi

Son dakika Üsküdar Belediyesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Üsküdar Belediyesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Üsküdar Belediyesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Üsküdar Belediyesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan üsküdar belediyesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 722 üsküdar belediyesi haberi bulunmuştur. Tüm üsküdar belediyesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Üsküdar Çocuk Köyü nerede (yol tarifi)? Üsküdar Çocuk Köyü ücretli mi?
Üsküdar Çocuk Köyü nerede (yol tarifi)? Üsküdar Çocuk Köyü ücretli mi? Üsküdar Belediyesi'nin 3 yıllık özel çalışması ile hayata geçirilen dünyada örneği olmayan Üsküdar Çocuk Köyü, İstanbul'un çocuklarının hizmetine sunuldu. Peki, Üsküdar Çocuk Köyü nerede (yol tarifi)? Üsküdar Çocuk Köyü ücretli mi?
5.03.2024 Gündem
Kurum: 5 yılda 20 yılda yapılacak işleri yapacağız
Kurum: 5 yılda 20 yılda yapılacak işleri yapacağız AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum Sultanbeyli'de vatandaşlarla bir araya geldi. Kurum, "31 Mart'tan sonraki 5 yılda, biz 20 yılda yapılacak işleri yapacağız. Eserleri üretip sizi, CHP'nin insafına, yalanlarına, algılarına, beceriksizliğine asla terk etmeyeceğiz" dedi.
4.03.2024 Gündem
Sami Er kimdir? AK Parti Malatya belediye başkan adayı kim oldu, Sami Er Ak Parti Malatya belediye adayı mı, nereli?
Sami Er kimdir? AK Parti Malatya belediye başkan adayı kim oldu, Sami Er Ak Parti Malatya belediye adayı mı, nereli? Sami Er kimdir? AK Parti Malatya adaylığında adı geçen Sami Er'in biyografisi için araştırmalar arttı. Sami Er özellikle Malatya'da yaşayan ve Malatyalı olan vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Sami Er'in hayatı ve kariyeri için araştırmalar yoğunlaştı. Peki, Sami Er kimdir? AK Parti Malatya Belediye Başkan Adaylığı için adı geçen Sami Er aslen nereli, kaç yaşında? Sami Er'in biyografisi…
18.01.2024 Gündem
Üsküdar'da istinat duvarı çöktü: Bina boşaltıldı
Üsküdar'da istinat duvarı çöktü: Bina boşaltıldı Üsküdar'da 6 bloklu bir sitede açık otoparkın istinat duvarı inşaat çalışması nedeniyle çöktü. Sitede bulunan 4 katlı 20 daireli apartman tedbir amaçlı boşaltıldı.
11.01.2024 Gündem
Acun Ilıcalı: İnanın kızlarımı bile göremiyorum
Acun Ilıcalı: İnanın kızlarımı bile göremiyorum Yapımcı, televizyon kanalı ve futbol kulübü sahibi Acun Ilıcalı, Üsküdar'da down sendromlu gençlerle bir araya geldi. İşlerinden dolayı çok sık yurt dışı seyahati yapan ünlü isim, yoğun temposundan bahsetti. Ilıcalı'nın; Seda Başbuğ, Zeynep Ilıcalı ve Şeyma Subaşı ile biten evliliklerinden Banu, Leyla, Yasemin ve Melisa adından dört kızı bulunuyor.
3.12.2023 Magazin
Mazhar Alanson: Şimdi Sude'yi Özkan'sız ağlarım
Mazhar Alanson: Şimdi Sude'yi Özkan'sız ağlarım MFÖ grubundan sanatçı Mazhar Alanson, Üsküdar Meydanı'nda sevenleriyle buluştu. Alanson, şarkılarını Özkan Uğur anısına seslendirdi.
24.09.2023 Magazin
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü! Cumhurbaşkanı Erdoğan: O tarihi gecede kimin nerede durduğunu not ettik
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü! Cumhurbaşkanı Erdoğan: O tarihi gecede kimin nerede durduğunu not ettik Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, İstanbul Valiliği ve Üsküdar Belediyesi iş birliğinde düzenlenen "Türkiye Yüzyılının Kahramanları" programında açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Biz şehitlerin yaşadığına inanan ve şehitleriyle yaşayan bir milletiz. Bu toprakların üstünde olandan daha fazlası toprağın altında yatıyor. Onların canlarına kastedenleri unutmamak bizim görevimizdir. O tarihi gecede kimin nerede durduğunu not ettik." dedi.
15.07.2023 Gündem
Bakan Kurum: Milletin tercihiyle alay edenler milletin gönlünde mahkum olmuştur
Bakan Kurum: Milletin tercihiyle alay edenler milletin gönlünde mahkum olmuştur Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İstanbul seçim çalışmaları çerçevesinde, Üsküdar’da bir dizi program gerçekleştirdi. Bakan Kurum, “Oldum olası bu topraklara yabancı olan CHP, yine gerçek yüzünü göstermiş, karanlık yüzünü ortaya çıkarmış, riya dolu maskesini indirmiştir. Bugün, milletin tercihiyle alay edenler milletin gönlünde mahkum olmuştur” dedi.
21.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bayramın ilk günü yeni bir müjdeyi paylaşacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bayramın ilk günü yeni bir müjdeyi paylaşacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap Anahtar Teslimi ile 2. ve 3. Etaplarda Kentsel Dönüşüm Başlangıç Töreni'nde önemli açıklamalarda bulundu. Öte yandan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Finans Merkezi Açılış Töreni’ne katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan "İFM yerli ve yabancı finans kuruluşlarının bölgede faaliyet göstermeye başlamasıyla ülkemiz ekonomisine ciddi katkılar sağlayacaktır. 3 kıtanın buluşma noktası olan İstanbul'da yeni bir finansal ekosistem oluşturacaktır. Kurumlarımızın bir araya gelmesi ekosistemin oluşmasının ilk adımıdır. İFM uluslararası sermaye akışını kolaylaştırarak yatırım çekme potansiyelimizi de artıracaktır" dedi. Erdoğan "Ömrünün 40 yılında meydanların nabzını tutan siyasetçi olarak Allah'ın izniyle sandığın renginden en ufak şüphe duymuyorum" ifadelerini kullandı.
17.04.2023 Gündem
Üsküdar'daki otopark zabıtaları gerdi
Üsküdar'daki otopark zabıtaları gerdi Üsküdar Salacak Sahili'nde otopark olarak kullanılan alanda İBB ve Üsküdar zabıtaları yumruk yumruğa birbirine girdi. Bazı işçiler darbedildi. Her iki taraf da alanın kullanımı üzerinde hak iddia etti.
15.06.2022 Gündem
Pandemi sonrası ilk hacı adayları Üsküdar’da düzenlenen törenle uğurlandı
Pandemi sonrası ilk hacı adayları Üsküdar’da düzenlenen törenle uğurlandı Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından organize edilen 2022 yılının İstanbul’daki ilk hac kafilesi yola çıktı. Uzun yıllar kutsal topraklara gitmek için bekleyen hacı adayları gözyaşlarına hakim olamadı. Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, “Hac, sayısız hikmetleri ve güzellikleri içinde bulunduran mübarek bir yolculuk, kutlu bir ibadet, büyük bir arınma mevsimi, tövbe ve dua zamanı, rahmet ve marifet iklimidir” dedi.
6.06.2022 Gündem
Ekin Uzunlar'dan Trabzonspor mesajı: Tüm camiamıza selam olsun!
Ekin Uzunlar'dan Trabzonspor mesajı: Tüm camiamıza selam olsun! Müzisyen Ekin Uzunlar, önceki gün Ramazan Etkinlikleri kapsamında Yenikapı Sahili'nde düzenlenen organizasyonda sahne performansı sergiledi. Trabzonspor taraftarı olan Uzunlar, takımın şampiyonluğunu dinleyicileriyle birlikte sahnede kutladı.
3.05.2022 Magazin
Bakan Dönmez gençlerle iftar programında buluştu
Bakan Dönmez gençlerle iftar programında buluştu Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez Üsküdar Belediyesi tarafından düzenlenen "Haluk Dursun Kütüphanesinde Gençlerle İftar" programına katıldı.
29.04.2022 Siyaset
Üsküdar'da 2 kilometrelik iftar sofrası havadan görüntülendi
Üsküdar'da 2 kilometrelik iftar sofrası havadan görüntülendi Üsküdar Belediyesi tarafından Üsküdar'dan Harem'e kadar uzanan 2 kilometre uzunluğunda iftar sofrası kuruldu. Yaklaşık 80 bin kişinin katıldığı iftar programı havadan da görüntülendi. 
27.04.2022 Yaşam
Üsküdar’da denizden çıkarılanlar şaşırttı
Üsküdar’da denizden çıkarılanlar şaşırttı İstanbul Üsküdar’da 20 dalgıç, denizaltı kameralarıyla denizin dibini tarayarak temizlik yaptı. TIR lastiğinin yanı sıra denizden çıkarılan poşet, cam, plastik, teneke kutu, pet şişe gibi atıklar, Çengelköy’de kurulan alanda sergilendi.
29.01.2022 Yaşam
Sanatseverler ‘Ustalar’ sergisinde buluştu
Sanatseverler ‘Ustalar’ sergisinde buluştu Çınar Uluslararası Kültür ve Sanat Derneği, ‘Ustalar’ adlı sergisini sanatseverlerle buluşturdu. Hüsn-i Hat, Tezhip, Minyatür, Bitki Çizimi, Çini, Resim, Kaligrafi, Geleneksel Türk El Nakışı, Mum Batik Boyama, Gümüş Kazaziye Takı Tasarımı, Biçki Dikiş Abiye Giyim, Modelistlik, Mefruşat ve Porselen Boyama eserlerinden oluşan, 20 hocanın 14 branşta yaptığı yaklaşık 64 eserle kapılarını açan sergi 14 Kasım’a kadar ziyarete açık olacak.
6.11.2021 Kültür Sanat
Kamudaki en büyük e-Spor Merkezi açılıyor
Kamudaki en büyük e-Spor Merkezi açılıyor Üsküdar Belediyesi artan e-spor ilgisi üzerine Çavuşdere Spor Sarayı’nda oluşturduğu E-spor Merkezi’ni hizmete açıyor.
5.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Bakan Kurum: Pazartesi günü itibariyle çalışmalara başlıyoruz
Bakan Kurum: Pazartesi günü itibariyle çalışmalara başlıyoruz Dar gelirli vatandaşlar için 15 bin sosyal konut yaptıklarını söyleyen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "500 iş yerinin inşaatları yükselirken, başka bir yerde vatandaşlarımızın mülkiyet problemlerini çözüyoruz. Bir yandan İstanbul'a 6 milyon metrekarelik alanda 40 millet bahçesi yapıyoruz. Yine Validebağ Korusu için bakanlığımız ve Üsküdar Belediyesi ile pazartesi günü itibariyle çalışmalara başlıyoruz. Yaklaşık 50 milyon TL'lik bir yatırım olacak" diye konuştu.
18.06.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kritik zirve öncesi flaş Biden ve Macron açıklaması geldi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kritik zirve öncesi flaş Biden ve Macron açıklaması geldi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Şehriban Hatun Camii açılışında konuştu. "Türkiye-ABD ilişkilerini Sayın Biden ile ele alma fırsatımız olacak" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan Macron ile görüşmesi ile ilgili olarak, "Onunla da görüşeceğiz. Türkiye-Fransa ilişkilerinin olumlu olumsuz yanlarını görüşme imkanımız olacak." dedi.
11.06.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan talimatı verdi! İstanbul için büyük dönüşüm
Cumhurbaşkanı Erdoğan talimatı verdi! İstanbul için büyük dönüşüm İstanbul Üsküdar’da Kirazlıtepe’den sonra 3 mahallede daha kentsel dönüşüm projesi hayata geçireceklerini söyleyen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, “İstanbul’un en büyük kentsel dönüşüm projelerinin biri olacak süreci başlatıyoruz” dedi. Yeni alanda 4 bin 500 konut ve işyeri dönüşürken bugüne kadar ilçede toplam 22 bin bağımsız birim yenilenmiş olacak. Bakan Kurum, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Çamlıca’da düzenlenen bayrak töreninde, Üsküdar’daki dönüşüm için talimat verdiğini ifade etti.
29.04.2021 Gündem
Emine Erdoğan 'Kalbe Dokunan İlmek' sergisini ziyaret etti
Emine Erdoğan 'Kalbe Dokunan İlmek' sergisini ziyaret etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Koleksiyoner Yusuf İyilik'in hazırladığı, Üsküdar Belediyesi'nin düzenlediği "Kalbe Dokunan İlmek" sergisini gezdi.
23.04.2021 Gündem
Atölye Üsküdar Girişimcilik ve İnovasyon Merkezi girişimci yetiştirecek
Atölye Üsküdar Girişimcilik ve İnovasyon Merkezi girişimci yetiştirecek Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı koordinasyonunda çalışan İSTKA'nın desteğiyle hayata geçirdiği Atölye Üsküdar Girişimcilik ve İnovasyon Merkezi, girişimcilere yapay zeka (AI), 3 boyutlu tasarım ve robotik kodlama alanlarında eğitim verecek.
15.11.2020 Bilim ve Teknoloji
16 belediyeye 412 memur alınacak! Belediye memur alımı başvuru şartları ve güncel ilanlar
16 belediyeye 412 memur alınacak! Belediye memur alımı başvuru şartları ve güncel ilanlar Farklı illerde belediyelere en az lise mezunlarından memur personel alımı yapılacak. Belediyelere memur alımı ilanları yayınlandı. Peki, İŞKUR Kamu iş ilanlarına başvurular nasıl yapılır? Belediye memur alımı başvuruları nasıl yapılır? Belediye memur alım şartları ve ilanları...
19.08.2020 Personel Alımı
Üsküdar'da bulunan iguanaya 'bayram' ismi verildi
Üsküdar'da bulunan iguanaya 'bayram' ismi verildi İstanbul Üsküdar'da bulunan bir binanın bahçesinde bulunan iguana 'Bayram' ismi verildi.
29.07.2020 Yaşam
Üsküdar'da 1 metre 12 santimetre boyunda iguana bulundu!
Üsküdar'da 1 metre 12 santimetre boyunda iguana bulundu! Üsküdar'da bulunan 1 metre 12 santimetre boyunda ve 6 yaşında olan iguana, Üsküdar Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğünce koruma altına alındı.
28.07.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Üsküdar Belediyesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki üsküdar belediyesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.