Unvan

Unvan

Son dakika unvan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan unvan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını unvan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Unvan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan unvan gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.229 unvan haberi bulunmuştur. Tüm unvan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan Mark Rutte ile görüştü: Kalıcı ateşkes büyük önem taşıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan Mark Rutte ile görüştü: Kalıcı ateşkes büyük önem taşıyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hollanda Başbakanı ile ortak basın toplantısı düzenledi. Basın toplantısında konuşan Erdoğan, “Ticari ve ekonomik ilişkilerimiz derinleşerek güçlenmeye devam ediyor. Hollanda, Türkiye'deki en büyük yabancı yatırımcı ülke konumundadır. Girişimcilerimiz ise Hollanda'da 6 milyar avro değerindeki yatırımlarıyla yaklaşık 80 bin kişiye istihdam sağlıyor. İkili ticaretimiz geçtiğimiz sene 13 milyar doları buldu. Bu rakamı ilk aşamada 15 milyar dolara, ardından da 20 milyar dolara çıkarmayı hedefliyoruz. Avrupa Birliği'yle gümrük birliğinin güncellenmesine yönelik çalışmaların bir an önce başlatılması önemlidir" dedi.
26.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Cumhur İttifakı seçimden alnının akıyla çıktı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Cumhur İttifakı seçimden alnının akıyla çıktı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. 31 Mart yerel seçim sonuçlarını değerlendiren Erdoğan, "Bu ülkenin en dinamik partisiyiz, üye sayısı olarak Türkiye'nin en büyük partisiyiz. Biz seçmenin mesajını doğru okuruz, arızaları düzeltir tekrar yola koyuluruz. Gerekli değişimi yaparız. Biz bitti demeden bitmez" dedi.
17.04.2024 Gündem
Tarım ve Orman Bakanlığı görevde yükselme sınavı ne zaman? Tarım Bakanlığı unvan değişikliği sınavı olacak mı?
Tarım ve Orman Bakanlığı görevde yükselme sınavı ne zaman? Tarım Bakanlığı unvan değişikliği sınavı olacak mı? Tarım ve Orman Bakanlığı bünyesinde, Tekniker, Veteriner Hekim ve çeşitli unvanlarda görev yapan personel 14  yıldır görevde yükselme sınavının açılmasını bekliyor. Peki, Tarım ve Orman Bakanlığı unvan değişikliği sınavı ve GYS ne zaman? Bu yıl Tarım Bakanlığı görevde yükselme sınavı yapılacak mı?
14.03.2024 Çalışma Hayatı
MEB sınavsız unvan değişikliği 2024! MEB sınavsız unvan değişikliği sınavı ne zaman yapılacak 2024?
MEB sınavsız unvan değişikliği 2024! MEB sınavsız unvan değişikliği sınavı ne zaman yapılacak 2024? Taşra teşkilatında eğitim öğretim hizmetleri sınıfı dışında diğer hizmet sınıflarında görev yapan personellerin sınavsız unvan değişikliğine ilişkin sınavın ne zaman yapılacağı sorgulanıyor. Peki, 2024 MEB sınavsız unvan değişikliği sınavı ne zaman?
9.03.2024 Gündem
MEB şef atamaları ne zaman? MEB görevde yükselme sınavı 2024 ne zaman? İşte şube müdürlüğü, şeflik, memurluk ve saymanlık atama kılavuzu
MEB şef atamaları ne zaman? MEB görevde yükselme sınavı 2024 ne zaman? İşte şube müdürlüğü, şeflik, memurluk ve saymanlık atama kılavuzu Millî Eğitim Bakanlığınca şube müdürlüğü, şeflik, memurluk ve saymanlık için görevde yükselme sınavı atama duyurusu yayımlandı.  
9.03.2024 Çalışma Hayatı
Sağlık Bakanlığı eş durumu tayininde ayrılış süresi! Tayini çıkan memurun ayrılışını ne kadar süre ile bekletebilir? Eş durumu tayininde ayrılış süresi ne kadar?
Sağlık Bakanlığı eş durumu tayininde ayrılış süresi! Tayini çıkan memurun ayrılışını ne kadar süre ile bekletebilir? Eş durumu tayininde ayrılış süresi ne kadar? Tayin olduktan ne kadar süre sonra ayrılış yapılması gerektiği merak ediliyor. Peki, Sağlık Bakanlığı eş durumu tayininde ayrılış süresi ne kadar?
7.03.2024 Çalışma Hayatı
Bakan Koca açıkladı! Sözleşmeli personel yerleştirme sonuçları belli oldu
Bakan Koca açıkladı! Sözleşmeli personel yerleştirme sonuçları belli oldu Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, KPSS-2024/5 Sağlık Bakanlığı Sözleşmeli Personel pozisyonlarına yerleştirme sonuçlarının açıklandığını bildirdi. "Aramız hoş geldiniz" diyen Bakan Koca, "27 bin yeni çalışma arkadaşımız bize güç verecek." ifadelerini kullandı.
4.03.2024 Çalışma Hayatı
Diş hekimi atamaları 2024! Diş hekimi atamaları ne zaman olacak? Sağlık Bakanlığı diş hekimi atama 2024
Diş hekimi atamaları 2024! Diş hekimi atamaları ne zaman olacak? Sağlık Bakanlığı diş hekimi atama 2024 Sağlık Bakanlığı, tabip, diş hekimi, eczacılar için 2024 yılı ilk defa ve yeniden atama kurası ilanına çıktı. Kura başvuruları, "https://ekip.saglik.gov.tr" adresinden erişim sağlanan Entegre Kurumsal İşlem Platformu (EKİP) üzerinden giriş yapılarak kura takviminde belirtilen süreler içinde yapılacak. Peki, Diş hekimi atamaları ne zaman olacak? İşte Sağlık Bakanlığı diş hekimi atama 2024…
28.02.2024 Çalışma Hayatı
3600 ek gösterge torba yasada var mı 2024? Yeni torba yasada neler var 2024, 3600 ek gösterge ne zaman çıkacak?
3600 ek gösterge torba yasada var mı 2024? Yeni torba yasada neler var 2024, 3600 ek gösterge ne zaman çıkacak? 3600 ek gösterge ne zaman çıkacak, 3600 ek gösterge torba yasada var mı? 2. torba yasada 3600 ek gösterge yürürlüğe girecek mi? Torba Yasada 3600 ek göstergenin olup olmadığı şubat ayıyla birlikte yeniden gündem oldu. Meclis'ten geçerek yürürlüğe girmesi beklenen torba yasa maddeleri sorgulanırken 3600 ek gösterge torba yasada var mı, 2. Torba yasada neler var? sorularının yanıtı merak ediliyor. Düzenleme, yasalaşırsa memurların unvan, görev, sorumluluk ve hizmet sürelerine göre maaşları değişecek.
10.02.2024 Ekonomi
Kesme İşareti Nedir, Ne İşe Yarar? Kesme İşaretinin Görevleri Nelerdir, Nerelerde Kullanılır?
Kesme İşareti Nedir, Ne İşe Yarar? Kesme İşaretinin Görevleri Nelerdir, Nerelerde Kullanılır? Bir ek ya da harften sola gelen ekleri ayırmak için kullanılan işaret kesme işareti olarak ifade edilmektedir. Genel çerçevede özel isimler sonrası gelen ekleri ayırmak için daha fazla kullanıldığını söylemek mümkün. Bunlar şehir isimleri, özel isimler gibi birçok farklı durum üzerinden ele alınmaktadır.
3.02.2024 Yaşam
Sabri Sarıoğlu'nun eşi Yağmur Sarıoğlu kaptan pilotluğa terfi etti!
Sabri Sarıoğlu'nun eşi Yağmur Sarıoğlu kaptan pilotluğa terfi etti! Galatasaray'ın eski yıldız futbolcusu Sabri Sarıoğlu'nun eşi Yağmur Sarıoğlu, geçtiğimiz yıllarda pilot olarak çalışmaya başlamıştı. Hem güzel hem de işinde başarışı olan Yağmur Sarıoğlu, unvanlarına unvan eklerken bir yandan da üç çocuğunu büyüttü.
3.01.2024 Magazin
Dijital Türkiye'nin kapısı e-Devlet 15 yaşında! Tasarruf sağlandı
Dijital Türkiye'nin kapısı e-Devlet 15 yaşında! Tasarruf sağlandı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 18 Aralık 2008'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı gerçekleştirilen e- Devlet Kapısı'nın 22 hizmetle başlayan yolculuğuna 15’inci yılda 7 bin 651 hizmetle devam ettiğini belirterek, “Yola çıktığımızda söylediğimiz gibi e-Devlet ile ülkemizde bürokrasi 'tuş' oldu. Artık vatandaşımız devletle olan işleri için saatlerini hatta günlerini harcamak yerine her yıl milyonlarca işlemi e-Devlet Kapısı üzerinden saniyeler içinde yapabiliyor. Türkiye.gov.tr, bugün 1.022 kuruma ait 7 bin 651 işleme ve 64 milyon 122 bin 503 kullanıcı sayısına ulaşmıştır. E-Devlet’e her ay yaklaşık 120 milyon giriş yapılmaktadır. E-Devlet kapısı sayesinde 15 yılda sadece basılı belge kullanımından kaynaklanan 587 milyon doların üzeninde tasarruf sağlandı” ifadelerine yer verdi.
18.12.2023 Ekonomi
(TBMM kura sonuçları) TBMM kura sonuçları 2023 isim listesi nasıl sorgulanır, TBMM personel alımı sonuçları açıklandı mı?
(TBMM kura sonuçları) TBMM kura sonuçları 2023 isim listesi nasıl sorgulanır, TBMM personel alımı sonuçları açıklandı mı? TBMM personel alımı sonuçları için araştırmalar hızlandı. TBMM kura sonuçları açıklandı mı? Sorusunun yanıtı merak ediliyor. TBMM’nin resmi Youtube hesabından saat 10.00’da başlayan kura çekimi sona erdi. Kura çekiminin sona ermesiyle asil ve yedek kazananların isim listesini öğrenmek için adaylar arama motorlarına yöneldi. Noter huzurunda gerçekleştirilen kura çekiminde istihdam edilecek kadro ve unvan sayısı kadar asıl aday ve her kadro unvan sayısının 4 katı yedek aday belirlendi. TBMM 250 işçi alımına ilişkin liste tmbb.gov.tr veya Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım Platformu üzerinden erişime açılacak. Peki, TBMM kura sonuçları 2023 isim listesi nasıl sorgulanır, TBMM personel alımı sonuçları açıklandı mı? İşte TBMM kura sonuçları ile ilgili merak edilenler…
12.12.2023 Çalışma Hayatı
Öğretmenler Günü ne zaman ilan edildi, 24 Kasım neden Öğretmenler Günü? Öğretmenler Günü nasıl ortaya çıkmıştır, 24 Kasım nasıl Öğretmenler Günü oldu?
Öğretmenler Günü ne zaman ilan edildi, 24 Kasım neden Öğretmenler Günü? Öğretmenler Günü nasıl ortaya çıkmıştır, 24 Kasım nasıl Öğretmenler Günü oldu? Öğretmenler Günü her yıl 24 Kasım'da kutlanıyor. Öğretmenler Günü, duygu dolu anlar yaşarken, öğrenciler öğretmenler gününe ilişkin araştırma yapmaya başladılar. Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, öğretmenlere armağanı olarak kutlanan bugün nasıl ve ne zaman ortaya çıktığı merak ediliyor. Peki, Öğretmenler Günü ne zaman ilan edildi, 24 Kasım neden Öğretmenler Günü? Öğretmenler Günü nasıl ortaya çıkmıştır, 24 Kasım nasıl Öğretmenler Günü oldu?
24.11.2023 Gündem
Güzellik sektörüne Dilan Polat darbesi! İtibar kaybı başladı, aylık kazanç: 150 bin TL
Güzellik sektörüne Dilan Polat darbesi! İtibar kaybı başladı, aylık kazanç: 150 bin TL Dilan-Engin Polat çiftinin tutuklanmasının ardından patlayan güzellik fenomenleri balonu, en çok gerçek güzellik sektörü emekçilerini vurdu. 100 bin kayıtlı salon ve 300 bin kişinin faaliyet gösterdiği sektörün gerçek uzmanları ayakta. Güzellik uzmanları, “Bu iş gerçek eğitimli insanların işi. Sosyal medyadan beğenilip alınacak bir hizmet değil” derken 1.5 milyar dolarlık alanı 600 fenomenin temsil edemeyeceğini söylüyorlar.
18.11.2023 Gündem
Adalet Bakanlığı 'görevde yükselme' sınav sonuçları açıklandı
Adalet Bakanlığı 'görevde yükselme' sınav sonuçları açıklandı Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, bakanlığın merkez teşkilatı ve adliyeler için 21 ünvanda açılan 'Görevde Yükselme ve Ünvan Değişikliği' yazılı sınav sonucunun açıklandığını duyurdu.
22.09.2023 Gündem
Kayyum nasıl yazılır, TDK’ya göre kayyum mu kayyım mı? TDK kayyum yazımı
Kayyum nasıl yazılır, TDK’ya göre kayyum mu kayyım mı? TDK kayyum yazımı Kayyum mu Kayyım mı, TDK'ya göre Kayyum nasıl yazılır? Türk Dil Kurumu Güncel Türkçe Sözlüğün 12. baskısı ile 18 kelimede değişikliğe gidildi. Türk Dil Kurumu TDK, Türkçede yapılan bazı yazım hatalarını düzeltmek ve dil kullanımını daha doğru hale getirmek amacıyla yeni yazım kurallarını açıkladı.
20.07.2023 Gündem
TDK değişen kelimeler 2023! TDK yeni değişen kelimeler hangileri? Unvan, yeşil zeytin, çiğbörek nasıl yazılır? 18 kelimenin yazımı değişti: İşte TDK yazımı değişen kelimeler…
TDK değişen kelimeler 2023! TDK yeni değişen kelimeler hangileri? Unvan, yeşil zeytin, çiğbörek nasıl yazılır? 18 kelimenin yazımı değişti: İşte TDK yazımı değişen kelimeler… TDK yeni değişen kelimeler neler, TDK değişen kelimeler hangisi 2023? TDK yazımı değişen kelimeler vatandaşlar özellikle de dilbilgisi kurallarıyla yakından ilgilenenler tarafından sorgulanıyor. Türk Dil Kurumu (TDK) bazı kelimelerin yazılışını değiştirdi. TDK değişen Türkçe kelimeler Güncel Türkçe Sözlüğün 12. baskısı ile birlikte ortaya çıktı. Yeşilzeytin, Unvan, Çiğ börek, Doğubeyazıt ve Kayyum gibi kelimelerin yazılışı bu nedenle merak ediliyor. Peki, TDK değişen kelimeler 2023 hangileri? İşte TDK yazılışı değişen kelimeler…
20.07.2023 Gündem
60 liralık Sayısal Loto oynadı 47 milyon TL kazandı! İkramiyle ne yapacağını açıkladı
60 liralık Sayısal Loto oynadı 47 milyon TL kazandı! İkramiyle ne yapacağını açıkladı Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde makineye oynattığı 60 liralık Çılgın Sayısal Loto kuponu ile 247 milyon 659 bin 481 TL’lik dev ikramiyeyi kazanan Fevzi Badıkan, bankadan çekini aldı. Türkiye’de şans oyunlarında verilen en büyük para ödülünün sahibi olan Fevzi Badıkan adına konuşan yeğeni Şükrü Badıkan, “Silvan’da fabrika kurmayı düşünüyoruz. Bölgenin ihtiyacı olan birkaç şey var. Onun çalışmasını yürütüyoruz, inşallah Silvan’a iyi bir yatırım yapacağız" dedi.
20.07.2023 Yaşam
TDK yazımı değişen kelimeleri yayımladı! Aralarında iki ilçe ve futbol terimi de var
TDK yazımı değişen kelimeleri yayımladı! Aralarında iki ilçe ve futbol terimi de var Türk Dil Kurumu (TDK) yazımı değişine sözcükleri yayımladı. Artık unvan değil ünvan; çiğ börek değil çi börek; kümeden düşmek değil küme düşmek. İşte yazımı değişen kelimeler...
20.07.2023 Kültür Sanat
Devlet memuruna zamda maaşları etkileyen kritik tarih! Aralarında fark oluşuyor
Devlet memuruna zamda maaşları etkileyen kritik tarih! Aralarında fark oluşuyor TÜİK enflasyon rakamlarını açıklamasının ardından devlet memurlarına yapılacak zam netleşti ve ardından yapılan seyyanen zam sonrası maaşlar son halini aldı. Şimdi ilk zamlı maaşlarını almak için gün sayan memurlar arasındaki maaş farkı gündem oldu. Sosyal Güvenlik Uzman Dilek Ete, kritik tarihe dikkat çekerek, nedenlerini detayları ile anlattı.
13.07.2023 Memur
Kabine toplantısı başladı! Tüm gözler memur ve emekli zammı oranında
Kabine toplantısı başladı! Tüm gözler memur ve emekli zammı oranında Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplandı. Toplantının gündem maddeleri arasında memur ve emeklilerin maaşlarına yılın ikinci yarısı için yapılacak zam oranı da bulunuyor.
3.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi bugün toplanıyor! İşte masadaki konular...
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi bugün toplanıyor! İşte masadaki konular... Cumhurbaşkanlığı Kabinesi bugün saat 15.00'te toplanıyor. Toplantının gündem maddeleri arasında memur ve emeklilerin maaşlarına yılın ikinci yarısı için yapılacak zam oranı da bulunuyor. Toplantıda, iç ve dış siyasetteki gelişmeler de ele alınacak.
3.07.2023 Gündem
MEB resmen duyurdu! Sınav ücreti alınmayacak
MEB resmen duyurdu! Sınav ücreti alınmayacak Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin; şube müdürlüğü, şeflik, memurluk ve saymanlık için görevde yükselme sınavına girecek personelden sınav ücreti alınmayacağını söyledi.
12.06.2023 Eğitim
MEB açıkladı! Başvuru süreci başladı
MEB açıkladı! Başvuru süreci başladı Milli Eğitim Bakanlığı Personelinin Görevde Yükselme, Unvan Değişikliği ve Yer Değiştirme Suretiyle Atanması Yönetmeliği kapsamında 9 Temmuz'da gerçekleştirilecek görevde yükselme yazılı sınavı internet başvurusu ve onay süreci başladı.
29.05.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Unvan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki unvan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.