Üniversite Mezunu

Üniversite Mezunu

Son dakika üniversite mezunu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan üniversite mezunu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını üniversite mezunu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Üniversite Mezunu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan üniversite mezunu gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.691 üniversite mezunu haberi bulunmuştur. Tüm üniversite mezunu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Benjamin Brand Galatasaray Üniversitesi mezunu mu, hangi üniversite mezunu? Benjamin Brand kimdir, nerede okudu?
Benjamin Brand Galatasaray Üniversitesi mezunu mu, hangi üniversite mezunu? Benjamin Brand kimdir, nerede okudu? Benjamin Brand kimdir, hangi üniversiteden mezunu, nereli ve nerede okudu? Sivasspor-Fenerbahçe maçının VAR’ı hakem Benjamin Brand ile ilgili ayrıntılar merak ediliyor.
23.04.2024 Şampiy10
Futbol dünyasının ünlü isimlerini dolandırdığı öne sürülmüştü! Bankacı müdürü hakim karşısında: Kazandırırken Seçil'dim, kazandıramayınca dolandırıcı oldum
Futbol dünyasının ünlü isimlerini dolandırdığı öne sürülmüştü! Bankacı müdürü hakim karşısında: Kazandırırken Seçil'dim, kazandıramayınca dolandırıcı oldum Ünlü futbolcuları dolandırdığı iddia edilen banka müdürü Seçil Erzan ile birlikte 6 sanığın yargılanmalarına başlandı. Erzan savunmasında, "Ben batmak üzere olan bir geminin kaptanıydım. Dolandırıcı olsam gemi batar ben kurtulurdum. Suça konu olan bakiyenin bende olmadığı, bu bakiyeyi bir yerde saklamadığımı, bununla bir şeyler almadığımı salondakilerin bildiğini çok iyi biliyorum. Bakiyenin 45 milyon olmadığını bildiklerini de biliyorum. İddianamede adı geçenlerle paradan para kazanma konusunda ortak noktamız vardı" dedi. Seçil Erzan, "Faiz adı altında bu insanların aza tamah etmemeleri, çok kazanmak istemeleri beni bu hala soktu" ifadelerini kullandı. Savunmasında Erzan 2020 yılında Fatih Terim'den 300 bin dolar aldığını da ifade etti.
20.11.2023 Gündem
30 bin TL'ye çalışacak eleman bulamıyorlar! İşte yüksek maaşlı personel sıkıntısı çeken sektörler
30 bin TL'ye çalışacak eleman bulamıyorlar! İşte yüksek maaşlı personel sıkıntısı çeken sektörler Kolay yoldan para kazanma isteği yaygınlaştı. Bu nedenle iyi kazandıran ama yoğun emek gerektiren işlere talep düştü. 30 bin TL maaş ile çalışacak personel bulunamayan sektörler var.
13.11.2023 Ekonomi
Borcu olanlar için son şans! Süre daralıyor, e-Devlet’ten kontrol edin
Borcu olanlar için son şans! Süre daralıyor, e-Devlet’ten kontrol edin Borcu olanları yakından ilgilendiriyor. Yapılandırmada sona geliniyor. Pek çok kişi borcu olduğunun farkında değil. Sigortalı işte çalışmayanlar, sigortasız çalışanlar, 18 yaşından sonra eğitime devam etmeyenler, 20 yaşında liseyi bitirip de üniversiteye devam etmeyenler, üniversite mezunu olup da çalışmayanlar GSS kapsamına giriyor.
16.08.2023 Ekonomi
Münevver Karabulut cinayetinde otopsi skandalı! Olayın ardından prosedür değiştirildi...
Münevver Karabulut cinayetinde otopsi skandalı! Olayın ardından prosedür değiştirildi... Münevver Karabulut cinayeti Türkiye'yi şok etmiş günlerce konuşulmuştu. Sosyal medyadan paylaşılan bir fotoğrafla 14 yıl sonra yeniden gündeme oturan Münevver Karabulut cinayeti, olayın vahşetinin yanı sıra skandal otopsi raporuyla da çok konuşulmuştu. Münevver’in iç çamaşırı ve şortuna başka bir cesetten kan ve sperm bulaşmış, bu da otopsi raporunda yer almıştı. Skandalın ardından Adli Tıp Kurumu’nda otopsi prosedürü değiştirildi.
7.08.2023 Gündem
Turizm patladı, toplu taşıma şoförsüz kaldı! 20 bin lira maaşla çalışacak eleman yok
Turizm patladı, toplu taşıma şoförsüz kaldı! 20 bin lira maaşla çalışacak eleman yok Turizm kenti Antalya’nın gelen turist sayısında 2019 yılını geride bırakarak 8 milyonu aşkın turist sayısıyla rekor kırması, toplu taşıma araçlarını şoförsüz bıraktı. Şoförlerin turizme yönelmesiyle büyükşehir belediyesi tarafından şehrin birçok noktasında verilen ilanlar da arayışa çözüm olmadı. Üst geçitlere asılan dev afişlerin ardından 600 başvuru oldu, 100 kişi işe alındı. 20 bin TL maaşla şoför bulunamayan kentte 120 kişilik şoför açığı kapanmadı.
4.08.2023 Yaşam
Devlet memuruna zamda maaşları etkileyen kritik tarih! Aralarında fark oluşuyor
Devlet memuruna zamda maaşları etkileyen kritik tarih! Aralarında fark oluşuyor TÜİK enflasyon rakamlarını açıklamasının ardından devlet memurlarına yapılacak zam netleşti ve ardından yapılan seyyanen zam sonrası maaşlar son halini aldı. Şimdi ilk zamlı maaşlarını almak için gün sayan memurlar arasındaki maaş farkı gündem oldu. Sosyal Güvenlik Uzman Dilek Ete, kritik tarihe dikkat çekerek, nedenlerini detayları ile anlattı.
13.07.2023 Memur
Anne ile kızı sınıfta sıra arkadaşı olup, birlikte mezun oldu
Anne ile kızı sınıfta sıra arkadaşı olup, birlikte mezun oldu Denizli'de 2 yıl önce birlikte üniversite sınavına giren Dilek Baş (50) ile kızı Gizem Baş (30) aynı bölümü kazanıp, sıra arkadaşı oldu. Anne ile kızı bu yıl Pamukkale Üniversitesi Honaz Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı'ndan birlikte mezun oldu.
27.06.2023 Yaşam
Kılıçdaroğlu: Bu millete doğruları söylemeye yemin ettim
Kılıçdaroğlu: Bu millete doğruları söylemeye yemin ettim CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Bizi kavga ettiriyorlar ama o kavgaya girmeyeceğiz. Bir sürü şeyler söylüyorlar. Onlara da inanmayın lütfen. Benim ağzımdan çıkana inanın. Bu millete doğruları söylemeye yemin ettim. Doğruları söyleyeceğim. Doğruların arkasından gideceğim. Çok kamplaştık, çok kutuplaştık. Neredeyse birbirimizi düşman gibi görmeye başladık. Türkiye'yi buradan çıkaracağım" dedi.
7.05.2023 Gündem
Antalya'da sivrisinek ısırdı, hayatı karardı! 9 yıldır insan içine çıkamıyor: 'Gücüm kalmadı'
Antalya'da sivrisinek ısırdı, hayatı karardı! 9 yıldır insan içine çıkamıyor: 'Gücüm kalmadı' Denizli’den Antalya’ya çalışmak için gittiği otelde sivrisineğin ısırması sonucu fil ayağı hastalığına yakalanan güvenlik görevlisinin hayatı karardı. İlerleyen hastalığı nedeniyle 9 yıldır insan içine çıkamayan güvenlik görevlisi, enfeksiyonun çürümeye neden olmasından dolayı çoklu organ yetmezliği riskiyle karşı karşıya kaldı.
17.04.2023 Yaşam
'Ben Hızır'ım' deyip dolandırdı: Paraları Cebrail‘e götüreceğim
'Ben Hızır'ım' deyip dolandırdı: Paraları Cebrail‘e götüreceğim İzmir'in Konak ilçesinde kendisini Hızır Aleyhisselâm (A.S.) olarak tanıtan bir kişi, üç üniversite bitiren şahsı kurban borcu olduğu ve paraları Cebrail Aleyhisselam'a vereceğini söyleyerek dolandırdı. Dolandırıldığını anlayan adam şikayetçi olurken, dolandırıcı her yerde aranıyor.
9.03.2023 Yaşam
DM'den mezuniyet! 'Fake' öğrencilere sahte diploma
DM'den mezuniyet! 'Fake' öğrencilere sahte diploma Sahte doktor Ayşe Özkiraz skandalı yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi. Herkes günlerce bu olayı konuşurken, art arda gelen sahtecilik haberlerine yenileri eklendi. Şimdi ise Twitter üzerinden fake (sahte) öğrencilere, sahte diploma satışı yapan ve her üniversite için sahte mezuniyet belgesi hazırlayan kişiler ortaya çıktı. Sosyal medya üzerinden satış yapan dolandırıcıların yüzsüzlüğü ise bu kadar da olmaz dedirtti.
4.02.2023 Gündem
8. kattan aşağıya düşen Özgecan'ın ölümüne yeniden keşif kararı
8. kattan aşağıya düşen Özgecan'ın ölümüne yeniden keşif kararı Zonguldak'ta 8. kattan aşağıya düşerek hayatını kaybeden 28 yaşındaki Ayşe Özgecan Usta'nın ölümünde tutuksuz yargılanan sevgilisi Bartu C.A. "Benimle evlenmek istediğini söylüyordu. Olay günü tartıştık. Ailemle tanıştırabilmek için üniversiteyi okuyup sağlam zemine otursun istedim" dedi. Sanık, Ayşe Özgecan'ın ellerinden kaydığını ve kurtaramadığını söyleyince baba Kenan Usta, "60 kiloluk bir kızı mı tutamadın?" diye tepki gösterdi.
23.11.2022 Yaşam
Genç çiftçi, atıl araziyi tarıma kazandırdı! Her bir ağaç 30 kilo meyve veriyor
Genç çiftçi, atıl araziyi tarıma kazandırdı! Her bir ağaç 30 kilo meyve veriyor Mersin Erdemli'de üniversite mezunu genç çiftçi atıl vaziyetteki araziyi ayva bahçesine çevirerek her bir ağaçtan 25-30 kilogram arasında verim almaya başladı. Tarım kazandırılan alanda yetişen aroması ve kalitesiyle dikkat çeken ' Ekmek ayvası'nın bazıları bir kilograma kadar geldiği, her bir tanesinin ortalama 500 gram olduğu belirtildi.
15.11.2022 Ekonomi
15 bin lira maaşla çalışacak eleman aranıyor! En az 500 kişi alınacak ama başvuran yok
15 bin lira maaşla çalışacak eleman aranıyor! En az 500 kişi alınacak ama başvuran yok Çalışacak nitelikli eleman aranıyor. Maaşlar aylık 5 bin 500 ile 15 bin arasında değişiyor. Her alanda yetişmiş ustaya ve insan gücüne ihtiyaç olduğu ancak eleman sıkıntısının yaşandığı belirtilirken, en az 500-600 civarında da usta alınacağı ifade edildi.
19.10.2022 Ekonomi
Ayçiçeği alım fiyatı açıklandı! Bakan Kirişci duyurdu
Ayçiçeği alım fiyatı açıklandı! Bakan Kirişci duyurdu Ayçiçeği alım fiyatının kilosunun 12 TL olduğunu duyuran Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, "Özellikle ayçiçeğiyle ilgili tabii ki yüzde 35 civarında arz açığı olan bir ürün ve biz kendi üretimimizi de bu manada destekliyoruz. Son günlerdeki fiyat düşüşü belli ki üreticilerimizi mutsuz etmiş. Bunun telafisi için de Sayın Cumhurbaşkanımızın da onaylarıyla inşallah ayçiçeğimizin alım fiyatlarını 12 TL kilogram üzerinden devam ettireceğiz" dedi.
13.09.2022 Arşiv
Faizsiz kredi müjdesi! Destek ödemeleri artırıldı, bakan açıkladı
Faizsiz kredi müjdesi! Destek ödemeleri artırıldı, bakan açıkladı Destek ödemeleri arttırıldı. Bakan müjdeli haberi verdi. 100 bin liradan 125 bin liraya çıkarıldı. Faizsiz kredi verilecek. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Şu ana kadar 47 bin işletmeye 4 milyar liraya yakın destek verdik. 63 bin genç kardeşimizin istihdam edilmesini sağladık. Aldığımız çok güzel geri dönüşler var. İstihdam edilen kişi başına sağladığımız destek miktarını 100 bin liradan 125 bin liraya çıkardık. Genç ve kadın istihdamının önceliklendirildiği programa başvurular 10 Ekim'e kadar devam edecek. Başvurusu onaylanan işletmelerimiz 28 Kasım tarihine kadar KOSGEB'ten istihdam başına 125 bin lira ödemelerini talep edecekler." dedi.
24.08.2022 Ekonomi
İYİ Parti Genel Başkanı Akşener: Artık seçmen velinimet
İYİ Parti Genel Başkanı Akşener: Artık seçmen velinimet İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Seçmenin velinimet olduğu o yeni süreci, inşallah birlikte yeni bir siyaset anlayışını inşa ettik. Artık seçmen velinimet" dedi.
10.08.2022 Siyaset
Üniversite ve lise mezunları ile ilgili çarpıcı rakamlar açıklandı! İşte Yükseköğretim İstihdam Göstergeleri...
Üniversite ve lise mezunları ile ilgili çarpıcı rakamlar açıklandı! İşte Yükseköğretim İstihdam Göstergeleri... Yükseköğretim İstihdam Göstergeleri verisinde çarpıcı rakamlar ortaya çıktı. Lisans mezunlarının kayıtlı istihdam oranı yüzde 71,1 olarak gerçekleşirken, bu oran ön lisans mezunlarında yüzde 63 olarak hesaplandı.
2.08.2022 Eğitim
Kredi paketi açıklaması! Halkbank resmen duyurdu, 350 bin lira limit, 60 aya kadar vade ile kredi...
Kredi paketi açıklaması! Halkbank resmen duyurdu, 350 bin lira limit, 60 aya kadar vade ile kredi... Halkbank'tan kredi destek paketi açıklaması! 350 bin TL limitli ve 60 aya kadar vade fırsatıyla kredi fırsatı sunuluyor. Kadın girişimci sayısının artırılması amacıyla bankalar tarafından birçok destek paketi devreye alınıyor. Halkbank, Genç Girişimci Destek Paketi ile kadın girişimcilere kredi imkanı sağlıyor. 35 yaş sınırı bulunuyor. Üniversite mezunu olan, iş tecrübesi olmayan ve kendi işini kurmak isteyenlere yönelik 350 bin TL limitli ve 60 aya kadar vade fırsatıyla kredi paketi sunuluyor. Türkiye genelinde 131 bin 787 kadın girişimciye 14,4 milyar TL kredi desteği sağladığı duyuruldu.
29.07.2022 Ekonomi
Ömer Temelli istifa mı etti? Fenerbahçe’de yönetici Ömer Temelli nereli, kaç yaşında, ne iş yapar, neden istifa etti?
Ömer Temelli istifa mı etti? Fenerbahçe’de yönetici Ömer Temelli nereli, kaç yaşında, ne iş yapar, neden istifa etti? Fenerbahçe Yönetim ve İcra Kurulu üyesi Ömer Temelli, görevinden istifa etti. Temelli sarı-lacivertli kulüpte daha önce Aziz Yıldırım döneminde de yöneticilik yapmıştı. Peki, Fenerbahçe’de yönetici Ömer Temelli nereli, kaç yaşında, ne iş yapar, neden istifa etti?
28.07.2022 Gündem
Yüksek kira artışları nedeniyle tersine göç başladı! Çalışanlar için bu kentler cazibe olmaktan çıktı, fiyatları duyan gidiyor...
Yüksek kira artışları nedeniyle tersine göç başladı! Çalışanlar için bu kentler cazibe olmaktan çıktı, fiyatları duyan gidiyor... Yüksek kira artışlarının etkisi ile rekor düzeye ulaşan enflasyonun büyük şehirler ve kıyı bölgelerde çok daha sert hissedilmesi, tersine göçe yol açtı. Sektör temsilcileri, söz konusu göçü durdurmak için çalışanlara yönelik kira ve lojman gibi desteklerin bir an önce devreye alınması gerektiği vurguluyor. Artan göç, birçok sektörde işçi bulma sorunlarının artmasına sebep oldu. Bu sektörlerin başında ise tekstil ve perakende sektörleri geliyor. Genç ve kadın çalışan oranının oldukça yüksek olduğu söz konusu sektörlerde önümüzdeki dönem bu sıkıntının daha da büyümesinden endişe ediliyor. Artan kiralardan dolayı da eskiden İstanbul’a veya yazlık bölgelere gitmek isteyenler artık buraları tercih etmiyor, çalışanlar için cazibe olmaktan çıkıyor.
25.07.2022 Ekonomi
İYİ Parti lideri Akşener: Fındık 74 lira olmalı
İYİ Parti lideri Akşener: Fındık 74 lira olmalı İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Fındık en az 3,5 dolar yani 74 lira olmalı, dolar artarsa fiyat da artmalı" dedi.
20.07.2022 Siyaset
KYK borçları ne zaman silinecek, silme işlemi başladı mı? Kimlerin KYK faizleri nasıl, ne zaman silinecek?
KYK borçları ne zaman silinecek, silme işlemi başladı mı? Kimlerin KYK faizleri nasıl, ne zaman silinecek? Kimlerin KYK faizleri silinecek, KYK faizi ne zaman ve nasıl silinecek? Sorularına yoğun bir şekilde yanıt aranıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan açıklamada KYK kredilerindeki faizin silindiği, yalnızca ana paranın ödeneceği aktarıldı. Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) kredilerine uygulanan faiz indirimi ile birlikte uygulamadan yararlanacak üniversite mezunu sayısının 3 milyon 157 bin olduğu açıklandı. Peki, KYK faiz borçları nasıl ödenecek, uygulama başladı mı, ne zaman başlayacak?
20.07.2022 Eğitim
Emekli göçü başladı! Fiyatı gören valizini topluyor...
Emekli göçü başladı! Fiyatı gören valizini topluyor... Emeklilerin göçü başladı. Bazı emeklilerin hem şehirde hem de köyünde evi bulunuyor. Yüksek kiralar, büyük şehirlerdeki hayat pahalılığı derken emekliler şehirdeki evlerini kiraya verip tamamen köyüne dönmeye başladı. Kiralardaki artış Anadolu'ya ve hatta köylere dahi yansımaya başlamış durumda. Evi olmayanlar ise daha uygun maliyetler sebebiyle köyün yolunu tutmaya hazırlanıyor.
19.07.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Üniversite Mezunu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki üniversite mezunu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.