Ulusa Sesleniş

Ulusa Sesleniş

Son dakika ulusa sesleniş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ulusa sesleniş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ulusa sesleniş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ulusa Sesleniş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ulusa sesleniş gelişmeleri de dahil olmak üzere 334 ulusa sesleniş haberi bulunmuştur. Tüm ulusa sesleniş haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gazze ablukada! Netanyahu'dan kara harekatı sinyali
Gazze ablukada! Netanyahu'dan kara harekatı sinyali Gazze'de sivil halka yönelik İsrail katliamı devam ederken bölgeden yeni haberler gelmeye devam ediyor. İsrail Başbakanı Netanyahu 'Kara operasyonu yapılacak ancak zamanlaması ortak karar olacak' açıklamasında bulundu.
25.10.2023 Dünya
Biden'dan İsrail'e tam destek! Dünyaya canlı yayında ilan etti
Biden'dan İsrail'e tam destek! Dünyaya canlı yayında ilan etti ABD Başkanı Joe Biden, İsrail'e gerçekleştirdiği ziyaret sonrası ulusa seslendi. Biden 'İsrail'e yapılan saldırılar Ukrayna'daki vahşetin yankısı' diyerek daha önce görülmemiş bir destek paketini kongreye sunacağını açıkladı.
20.10.2023 Dünya
Karabağ zaferi Ermenileri çıldırttı! Protestocular Paşinyan'a rest çekti: Tüm Ermenistan felç olacak
Karabağ zaferi Ermenileri çıldırttı! Protestocular Paşinyan'a rest çekti: Tüm Ermenistan felç olacak Dağlık Karabağ'da Azerbaycan'ın başlattığı antiterör operasyonunun 24 saatte başarıyla sonuçlanması Ermenistan'ı karıştırdı. Göstericiler ülke genelinde bir itaatsizlik eylemi ilan etti, Vazgen Manukyan 'Önümüzdeki üç gün içinde tüm Ermenistan felç olacak.' dedi. Paşinyan ülkedeki bazı örgütlerin iktidarını devirmek için 'darbe planı' içerisinde bulunduğunu öne sürerken, isim vermeden Rusya'ya da göndermede bulundu.
25.09.2023 Dünya
Karabağ'da operasyon! Ermeniler ayrılıkçılar Azerbaycan'ın şartlarını kabul etti silah bıraktı
Karabağ'da operasyon! Ermeniler ayrılıkçılar Azerbaycan'ın şartlarını kabul etti silah bıraktı Azerbaycan'ın dün Karabağ'da başlattığı antiterör operasyonu başarılı bir şekilde devam ediyor. Şuşa şehrini ateş altına alan Ermeni Silahlı Kuvvetleri sivil yerleşim yerlerine çekilerek, sivilleri çatışmalara çekmeye çalıştığı belirtildi. Azerbaycan Savunma Bakanlığı, "Yasa dışı Ermeni silahlı gruplarına ait mermilerle dolu 6 'Ural' markalı kamyon ve 4 adet havan topu Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından ele geçirildi." açıklamasını yaparken Karabağ'daki Ermeni ayrılıkçıların silah bıraktığı ve Azerbaycan'ın şartlarını kabul ettiği bildirildi. Azerbaycan Savunma Bakanlığı, Ermenistan unsurlarının silahlarını bıraktığını ve silahsızlandırıldığını duyurdu. Kremlin Sözcüsü Peskov “Azerbaycan hukuken kendi topraklarında operasyon yapıyor" dedi.
20.09.2023 Dünya
Putin'den Wagner komutanlarına teşekkür: Ya Rusya Savunma Bakanlığı ile kontrat imzalayacaklar ya da Belarus'a gidecekler
Putin'den Wagner komutanlarına teşekkür: Ya Rusya Savunma Bakanlığı ile kontrat imzalayacaklar ya da Belarus'a gidecekler Wagner krizinden günler sonra Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ulusa sesleniş konuşması yaptı Putin, "Wagner güçlerinin çoğu vatansever kişiler, silahlı isyan her ne şekilde olursa olsun bastırılacaktı. Belarus'a gitmek isteyen Wagner üyelerine söz veriyorum, sözümü tutacağım" açıklamasını yaptı.
26.06.2023 Dünya
Kabine toplantısı ne zaman 27 Mart bugün kabine toplantısı var mı? Cumhurbaşkanlığı kabine toplantısı saat kaçta, ulusa sesleniş bugün saat kaçta?
Kabine toplantısı ne zaman 27 Mart bugün kabine toplantısı var mı? Cumhurbaşkanlığı kabine toplantısı saat kaçta, ulusa sesleniş bugün saat kaçta? Kabine toplantısı tarihi ve gündemi için yapılan aramalar devam ediyor. Kabine toplantısı en son 6 Mart'ta yapılmıştı. 15 günde 1 yapılan kabine toplantısının geçtiğimiz hafta yapılmaması gözleri bugüne çevirdi. Peki, bugün kabine toplantısı var mı, kabine toplantısı ne zaman 2023, saat kaçta? Kabine toplantısı gündeminde hangi konular var, EYT staj başlangıcı emekliliğe sayılacak mı, memura ek zam var mı?
27.03.2023 Gündem
Kabine Toplantısı ne zaman olacak? Cumhurbaşkanı kabine açıklaması hangi gün, saat kaçta? Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı gündeminde neler var?
Kabine Toplantısı ne zaman olacak? Cumhurbaşkanı kabine açıklaması hangi gün, saat kaçta? Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı gündeminde neler var? Kabine toplantısı ne zaman yapılacak, saat kaçta, hangi gün? 2023 Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı tarihi ve gündemi için araştırmalar gündem olmayı sürdürüyor. Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantıları, Türkiye'nin iç ve dış gündemine ilişkin konuların görüşülmesi, kararların alınması ve koordinasyonun sağlanması amacıyla her iki haftada bir düzenli olarak gerçekleşir. Son kabine toplantısı 6 Mart 2023 tarihinde yapılmıştı ve bir sonraki toplantı tarihi ise sorgulanıyor. Peki, Cumhurbaşkanı kabine açıklaması hangi gün, saat kaçta? Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı gündeminde neler var? Kabine toplantısı sonrası açıklama yapılacak mı?
17.03.2023 Gündem
Yunanistan'daki tren kazasında ölü sayısı 57’ye yükseldi
Yunanistan'daki tren kazasında ölü sayısı 57’ye yükseldi Yunanistan'ın Tempi bölgesinde yük treni ile yolcu treninin çarpıştığı feci kazada hayatını kaybedenlerin sayısı 57'ye yükseldi.
2.03.2023 Dünya
Peru Devlet Başkanı Castillo meclisi feshetti, OHAL ilan edildi
Peru Devlet Başkanı Castillo meclisi feshetti, OHAL ilan edildi Peru Devlet Başkanı Pedro Castillo'nun Cumhuriyet Meclisi'ni feshetmesinin ardından ülkede olağanüstü hal ilan edilerek sokağa çıkma yasağı getirildi.
7.12.2022 Dünya
Kabine Toplantısı ne zaman Kasım, saat kaçta yapılacak? Cumhurbaşkanı ulusa sesleniş konuşması saati ne?
Kabine Toplantısı ne zaman Kasım, saat kaçta yapılacak? Cumhurbaşkanı ulusa sesleniş konuşması saati ne? Kasım ayı kabine toplantısı ne zaman, saat kaçta yapılacak? Kabine toplantısı merakla bekleniyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilen Kabine toplantılarında alınacak kararların detayları sabahın ilk saatleriyle sorgulandı. Kabine en son 24 Ekim'de yapılmıştı. Peki, 7 Kasım Kabine ne saat kaçta, ulusa sesleniş bugün kaçta başlayacak?
7.11.2022 Gündem
Rusya nüfusu! Rusya’nın nüfusu ne kadar, kadın erkek oranı kaç?
Rusya nüfusu! Rusya’nın nüfusu ne kadar, kadın erkek oranı kaç? Rusya nüfusu 2022 kaç, kadın erkek oranı ne kadar? Rusya lideri Putin, ulusa sesleniş konuşmasıyla kısmi askeri seferberlik ilan etti. Putin, Donetsk ve Luhansk'ın bağımsızlığını desteklediklerini ifade ederken, Rusya'nın toprak bütünlüğü için 'her türlü silahı kullanmaya hazır olduklarını' söyledi. Smz konusu kısmı seferberlik gelişmesinin ardından “Rusya’nın nüfusu ne kadar, kadın erkek oranı kaç?” sorularına yanıt aranmaya başlandı. İşte Rusya nüfusu 2022…
21.09.2022 Dünya
Putin, Rusya'da kısmi seferberlik ilan etti
Putin, Rusya'da kısmi seferberlik ilan etti Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Rusya'da kısmi seferberlik ilan etti.
21.09.2022 Dünya
Zelenski: Yaklaşık 400 yerleşim yeri kurtarıldı
Zelenski: Yaklaşık 400 yerleşim yeri kurtarıldı Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, neredeyse tüm Harkiv bölgesinin kurtarıldığını belirterek, “Toplamda, yaklaşık 400 yerleşim yeri işgalden kurtarıldı. Bu bölgede kalan 150 bin Ukraynalı sıradan, güvenli, normal bir hayatın nasıl olduğunu şimdi yeniden hissediyor” dedi.
15.09.2022 Dünya
Zelenski: 6 bin kilometrekare alanın kontrolü sağlandı
Zelenski: 6 bin kilometrekare alanın kontrolü sağlandı Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, ordunun ilerleyişinin sürdüğünü ifade ederek, Eylül ayının başından bu yana 6 bin kilometrekare alanın kontrolünün geri alındığını belirtti.
13.09.2022 Dünya
3. Charles, 'Kral' unvanıyla ilk kez halka seslendi
3. Charles, 'Kral' unvanıyla ilk kez halka seslendi Kraliçe Elizabeth'in ölümü ardından tahta geçen Kral 3. Charles ilk kez İngiliz halkına seslendi. Charles "Hayatım değişecek, şu anda ailem için de bir değişim dönemindeyiz. Eşim Camilia’nın desteğine güveniyorum." ifadelerini kullandı. Kral Charles'ın masasında bulunan Kraliçe 2. Elizabeth fotoğrafı dikkat çekti.
9.09.2022 Dünya
Zaporijya Nükleer Santrali'nin elektrik bağlantısı kesildi Zelenski'den ilk açıklama geldi: Dünya felaketten kıl payı kurtuldu!
Zaporijya Nükleer Santrali'nin elektrik bağlantısı kesildi Zelenski'den ilk açıklama geldi: Dünya felaketten kıl payı kurtuldu! Ukrayna Devlet Nükleer Enerji Şirketi Energoatom, Zaporijya Nükleer Santrali'nin ulusal elektrik şebekesiyle bağlantısının tarihte ilk kez kesildiğini bildirdi. Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski dünyanın bir radyasyon felaketinden kıl payı kurtulduğunu söyledi.
26.08.2022 Dünya
Zelenski’den Kırım açıklaması: Ukrayna geri dönüyor
Zelenski’den Kırım açıklaması: Ukrayna geri dönüyor Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, ulusa sesleniş konuşmasında Kırım’daki havanın değiştiğini, ilhakının geçici olduğunu söyleyerek, “Ukrayna geri dönüyor” ifadelerini kullandı.
21.08.2022 Dünya
Kuzey Kore'den flaş 'Rusya' hamlesi! Resmen tanıdı
Kuzey Kore'den flaş 'Rusya' hamlesi! Resmen tanıdı Kuzey Kore, Rusya ve Suriye’nin ardından Luhansk ve Donetsk Cumhuriyetleri’nin bağımsızlığını tanıdı.
13.07.2022 Dünya
Zelenski son dakika duyurdu: Ukrayna için özel güvenlik grubu kuruldu
Zelenski son dakika duyurdu: Ukrayna için özel güvenlik grubu kuruldu Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski ulusa sesleniş konuşmasında, Ukrayna için Uluslararası Güvenlik Garantileri konusunda özel bir grup kurulduğunu açıkladı. ABD'nin Ukrayna için açıkladığı yeni silah yardımı paketini de duyuran Zelenski füze saldırısında ölen 21 vatandaşının ardından Rusya'yı 'kasıtlı terör' ile suçladı.
2.07.2022 Dünya
Asgari ücret zammında son dakika gelişmesi! Ve belli oluyor, tarih ve saat verildi, temmuz zammında kritik gün...
Asgari ücret zammında son dakika gelişmesi! Ve belli oluyor, tarih ve saat verildi, temmuz zammında kritik gün... Asgari ücret zammında son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Emekli ve memur maaşlarına gelecek temmuz zamları ve artan enflasyonla birlikte asgari ücrete de ara zam beklentisi oluştu. Açıklamalar art arda geldi, detaylar netleşmeye başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘vatandaşı enflasyona ezdirilmeyeceğiz’ mesajı sonrası başta Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı olmak üzere birçok ilgili kurumu harekete geçirdi. Bu doğrultuda Asgari Ücret Tespit Komisyonu, 29 Haziran Çarşamba günü saat 14.00'te Çalışma Bakanlığı'nda toplanacak. Masada ise çeşitli formüller yer alıyor. Peki asgari ücrete zam gelecek mi? Asgari ücret zammı ne zaman açıklanacak? Net ve brüt 2022 asgari ücret ne kadar olacak? İşte asgari ücret zammı 2022 temmuz son dakika gelişmeleri...
28.06.2022 Ekonomi
Siyasi kriz! İsrail, son 3 yılda 5’inci kez seçime gidiyor
Siyasi kriz! İsrail, son 3 yılda 5’inci kez seçime gidiyor İsrail’de koalisyon hükümetinin Başbakanı Naftali Bennett ve Dışişleri Bakanı Yair Lapid yaptıkları ortak açıklamada, önümüzdeki hafta meclisi feshetme ve erken seçime gitme konusunda anlaştıklarını bildirdi. İsrail, son 3 yılda 5’inci kez seçime gitmiş olacak.
20.06.2022 Dünya
Zelenski dünyaya seslendi! 'Durum son derece zor'
Zelenski dünyaya seslendi! 'Durum son derece zor' Günlük ulusa sesleniş konuşmasında Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, Severodonetsk’te sokak çatışmalarının sürdüğünü ve durumun son derece zor olduğunu belirtti.
5.06.2022 Dünya
Kabine Toplantısı ne zaman, bugün saat kaçta yapılacak? 9 Mayıs Cumhurbaşkanı ulusa sesleniş konuşması ve kabine toplantısı detayları
Kabine Toplantısı ne zaman, bugün saat kaçta yapılacak? 9 Mayıs Cumhurbaşkanı ulusa sesleniş konuşması ve kabine toplantısı detayları Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta yapılacak? Mayıs ayının ilk Cumhurbaşkanlığı Kabinesi’nin ne zaman toplanacağı araştırılıyor. Sığınmacılarla, sınır içi ve sınır dışı operasyonların gündem olacağı Kabine toplantısı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştirilecek. Peki, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kabine Toplantısı saat kaçta, Kabine Toplantısı sonrası millete sesleniş ne zaman?
9.05.2022 Gündem
Zelenski: Azovstal’dan 100’den fazla sivil tahliye edildi
Zelenski: Azovstal’dan 100’den fazla sivil tahliye edildi Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, günlük ulusa sesleniş konuşmasında Azovstal demir-çelik fabrikasından tahliyelerin başladığını duyurdu. Zelenski, “Savaşın ilk günlerinden beri ilk kez bu hayati koridor çalışmaya başladı. İlk defa bu topraklarda iki günlük gerçek bir ateşkes vardı. Öncelikle kadınlar ve çocuklar olmak üzere, 100’den fazla sivil tahliye edildi” dedi.
2.05.2022 Dünya
Zelenski: Savaş nedeniyle kayıplar 600 milyar dolarak ulaştı
Zelenski: Savaş nedeniyle kayıplar 600 milyar dolarak ulaştı Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, Rusya-Ukrayna savaşı nedeniyle ülkesindeki maddi kaybın 600 milyar dolara ulaştığını belirtti
28.04.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Ulusa Sesleniş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ulusa sesleniş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.