Ukrayna Rusya Savaşı

Ukrayna Rusya Savaşı

Son dakika ukrayna rusya savaşı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ukrayna rusya savaşı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ukrayna rusya savaşı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ukrayna Rusya Savaşı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ukrayna rusya savaşı gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.601 ukrayna rusya savaşı haberi bulunmuştur. Tüm ukrayna rusya savaşı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Güler: Terör örgütünün hareket kabiliyeti bitme noktasına geldi
Bakan Güler: Terör örgütünün hareket kabiliyeti bitme noktasına geldi Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, "Yurt içinde ve sınır ötesinde icra edilen başarılı operasyonlar ile terör örgütüne ağır darbe vurulmuş; artık, örgütün hareket kabiliyeti bitme noktasına gelmiştir" dedi.
11.04.2024 Gündem
Putin'den müzakere açıklaması: Hiçbir zaman reddetmedik
Putin'den müzakere açıklaması: Hiçbir zaman reddetmedik Hindistan başkanlığındaki G20 Zirvesi’ne video konferans yoluyla katılan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, “Ukrayna ile müzakereleri hiçbir zaman reddetmedik” dedi.
22.11.2023 Dünya
TRT belgeseli Emmy Ödülleri’nde finale kaldı
TRT belgeseli Emmy Ödülleri’nde finale kaldı TRT World tarafından hazırlanan ödüllü belgesel serisi "Off the Grid"in Ukrayna’da çektiği “Ukraine Wartime Diaries” (Ukrayna Savaş Günlükleri) bölümü, Emmy Ödülleri’nde finale kaldı.
25.09.2023 Vitrin
Yatırımcılardan Türkiye'ye büyük ilgi! Orta Vadeli Program değiştirdi
Yatırımcılardan Türkiye'ye büyük ilgi! Orta Vadeli Program değiştirdi Yabancı yatırımcıda Türkiye rekabeti başladı. Yabancı yatırımcı kur riski az olan alanlara yoğunlaşabilir. Orta Vadeli Program’ın açıklanmasının ardından doğrudan yatırımlarda ve portföy yatırımlarında beklenen yabancı ilgisine ilişkin açıklamalarda bulunan uzmanlar “Altı ay önce Türkiye’ye bakmadıklarını söyleyen yatırımcılar şimdi geri dönüyor. ‘Yeni rakipler gelmeden işimi bitireyim’ diye düşünüyorlar” açıklamasında bulundu.
16.09.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Adaletsizliklere itiraz ediyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Adaletsizliklere itiraz ediyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, G20 Liderler Zirvesi’nin ardından basın toplantısı düzenledi. Savaşlar dolayısıyla milyonlarca insanın evini terk ettiğine dikkat çeken Erdoğan, 'insan hayatının değersizleştiği bir dünyada hiçbirimiz kendimizi güvende hissedemeyiz. Yerinden edilenlerin ülkelerine dönüşü sağlanmalı. Daha adil bir dünyanın mümkün olduğuna inanıyoruz' dedi. Kutsal kitaplara saldırının nefret suçu olduğunu belirten Erdoğan, bu suçun G20'de kınandığının altını çizdi.
10.09.2023 Gündem
G20 Liderler Zirvesi başladı... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan peş peşe kritik görüşmeler
G20 Liderler Zirvesi başladı... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan peş peşe kritik görüşmeler Dünyanın en büyük ekonomilerini bir araya getiren G20 zirvesi bugün Hindistan‘ın başkenti Yeni Delhi'de başladı. Sabah zirvenin ilk oturumuna katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugünkü ikili görüşmelerine BAE Devlet Başkanı El Nahyan ile başladı. Erdoğan daha sonra Brezilya Devlet Başkanı Lula da Silva ile ile bir araya geldi. Öte yandan G20 Liderler Zirvesinde yayımlanan sonuç bildirgesinde, Karadeniz tahıl anlaşması sürecinde Türkiye ve BM’nin çabalarına teşekkür edildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada yaptığı açıklamada, "Gıda kriziyle mücadelede yapıcı katkılarda bulunabiliriz" ifadelerini kullandı.
9.09.2023 Gündem
Rus ve Ukraynalı turistler berberleri isyan ettirdi! Dolar tarifesi
Rus ve Ukraynalı turistler berberleri isyan ettirdi! Dolar tarifesi Çoğunluğu Rus ve Ukraynalı 200 bin yerleşik yabancının yaşadığı Antalya’da Ukrayna-Rusya savaşı sonrası başlayan ticari dönüşüm emlakçılardan sonra erkek berberlerini de isyan ettirdi.
22.08.2023 Yaşam
Rusya ile Ukrayna'nın Karadeniz’de insansız hava araçları savaşı!
Rusya ile Ukrayna'nın Karadeniz’de insansız hava araçları savaşı! Şubat 2022 yılında başlayan Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş yeni boyut kazandı. Rusya’nın Ukrayna’ya karşı başlattığı savaşta insansız hava araçları (İHA) iki ordunun da en çok başvurduğu saldırı yöntemi haline geldi. Hem Rusya hem de Ukrayna orduları, İHA’lara sıklıkla başvururken, iki ordu farklı İHA’ları savaş alanına sürüyor.
3.08.2023 Dünya
İngiliz Financial Times gazetesinden flaş iddia: Ukrayna, Rusya’da Kuzey Kore’ye ait roketleri kullanıyor
İngiliz Financial Times gazetesinden flaş iddia: Ukrayna, Rusya’da Kuzey Kore’ye ait roketleri kullanıyor Şubat 2022'den beri devam eden Ukrayna-Rusya savaşıyla ilgili İngiliz Financial Times gazetesinden flaş iddia geldi. Gazete, Ukrayna’nın Rusya’da Kuzey Kore’ye ait roketleri kullandığını iddia etti.
29.07.2023 Dünya
Türkiye'den savaş meydanında oyun değiştiren atak! Dünyada bir ilk
Türkiye'den savaş meydanında oyun değiştiren atak! Dünyada bir ilk Makine ve Kimya Endüstrisi (MKE) Genel Müdürü İlhami Keleş, Uçaktan Atılabilir Güdümlü Dip Mayın UÇA Projesi'nin dünyada bir ilk olduğunu ve oyun değiştirici bir ürün olduğunu ifade etti.
25.07.2023 Gündem
Stratejik üründe yüksek rekolte!
Stratejik üründe yüksek rekolte! Kırıkkale'de, birçok gıda ürünün hammaddesi olan ve stratejik öneme sahip buğdayın hasadı başladı. Rekoltenin ise geçen yıla oranla yüksek olacağı tahmin ediliyor.
20.07.2023 Ekonomi
GYODER’den kiraları düşürecek formül
GYODER’den kiraları düşürecek formül Gayrimenkul sektörünün çatı kuruluşu GYODER, erişilebilir kiralık konut sorununa çözüm bulmak için, kamu-özel iş birliğinde geliştirdiği ‘GYODER Yeni Konut Modeli’ni tanıttı. Arsa maliyetini ortadan kaldıran model ile uzun dönemli kiracılık mümkün olacak. Kamusal kiraya veren yapısı ile uygun fiyatlı kiralık konutlar üretilecek. Hızlanması gereken kentsel dönüşümün de önü açılacak.
20.07.2023 Ekonomi
Erdoğan'dan net İsveç mesajı: Sözlerini tutacaklar, teröre karşı net tavır bekliyoruz
Erdoğan'dan net İsveç mesajı: Sözlerini tutacaklar, teröre karşı net tavır bekliyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Litvanya’nın başkenti Vilnius'ta düzenlenen NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi'nin ardından basın toplantısı düzenledi. Erdoğan, İsveç'in üyelik süreci, tahıl koridoru ve terörle mücadele konusunda önemli mesajlar verdi.
12.07.2023 Gündem
Putin: Ukrayna’nın savunma sanayisi yakında tamamıyla tarihe karışacak
Putin: Ukrayna’nın savunma sanayisi yakında tamamıyla tarihe karışacak Savaş muhabirleriyle Ukrayna-Rusya Savaşı’na dair açıklamalarda bulunan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Batı'nın sağladığı silahların yakında tükeneceğini söyleyerek, "Ukrayna’nın savunma sanayisi yakında tamamıyla tarihe karışacak” dedi.
13.06.2023 Dünya
TBMM Başkanı Şentop CNN TÜRK'e konuştu: 'Türkiye'de şaibeli seçim yok'
TBMM Başkanı Şentop CNN TÜRK'e konuştu: 'Türkiye'de şaibeli seçim yok' Meclis Başkanı Mustafa Şentop, CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova'nın sorularını yanıtladı. Şentop, "YSK verileri partilerle paylaşılıyor. Seçim yapılır ve sayılır tutanaklar oradaki siyasi partilere verilir. Takip edebilmek mümkün. Yanlış olur mu, yanlış olabilir. Ama sürecin kendisi yanlışlıkları düzeltebilecek alan savunuyor. Türkiye'de şaibeli seçim yok" ifadelerini kullandı.
10.05.2023 Gündem
Bakan Akar: 40 yıldır milletimizin başına musallat olan beladan asil milletimizi kurtaracağız
Bakan Akar: 40 yıldır milletimizin başına musallat olan beladan asil milletimizi kurtaracağız Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar; terörle mücadelede kararlılık vurgusu yaparak; "Yurt içinde, yurt dışında, Suriye'nin kuzeyinde, Irak'ın kuzeyinde nerede olurlarsa olsunlar mücadele devam ediyor. Bunları da sona erdirmek suretiyle 40 yıldan beri vatanımızın, milletimizin başına musallat olan bu beladan asil milletimizi kurtaracağız" dedi.
1.05.2023 Gündem
TBMM Başkanı Şentop’tan, GKRY Meclis Başkanı Dimitriu’ya ders niteliğinde “işgal” cevabı
TBMM Başkanı Şentop’tan, GKRY Meclis Başkanı Dimitriu’ya ders niteliğinde “işgal” cevabı TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Avrupa Birliği (AB) Parlamento Başkanları Zirvesi’nde Güney Kıbrıs Rum Yönetimi (GKRY) Meclis Başkanı Annita Dimitriu'nun 1974'te Türkiye’nin Kıbrıs adasına müdahalesini "işgal" olarak nitelemesine tepki göstererek, “Türkiye 1959 tarihli Kıbrıs Cumhuriyeti'ni kuran Zürih ve Londra anlaşmalarındaki garantör ülke haklarını kullanarak soydaşlarını bir katliamdan korumak için gitmiş ve adada barış ve güvenliği tesis etmiştir” dedi.
24.04.2023 Dünya
Bakan Soylu: İlk kez yerli İHA'larımızı ve SİHA'larımızı yapıyoruz
Bakan Soylu: İlk kez yerli İHA'larımızı ve SİHA'larımızı yapıyoruz İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, AK Parti Beşiktaş Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında konuştu. Soylu, her seçimin kıymetli olduğunu ifade ederek "Seçimin kıymetli olmasının bir tek sebebi vardır. Seçime katılan vatandaşlar bir kişi dahi olsa, gider oyunu seçilecek kişiye yönelik bir emanet olarak verir" dedi.
16.04.2023 Gündem
Karadeniz'de süper güçler ilk kez çarpıştı! Pentagon'un gizli belgeleri ortaya çıktı: Adım adım dünya savaşına...
Karadeniz'de süper güçler ilk kez çarpıştı! Pentagon'un gizli belgeleri ortaya çıktı: Adım adım dünya savaşına... Karadeniz'deki tehlikeli çarpışma dünyanın iki süper gücünü karşı karşıya getirmiş dünyaya korku salmıştı. Rusya ve ABD'nin ilk kez doğrudan çarpıştığı MQ-9 Reaper vakasından aylar önce yaşananlar, sızan Pentagon belgelerinde 'neredeyse' kelimesiyle tanımlandı. İki Rus Su-27'si Karadeniz semalarında bir İngiliz RC-135'nin peşine düştü, ateşlenen füze ise her şeyi değiştirdi.
10.04.2023 Dünya
Karadeniz'de gerilim! ABD'ye ait İHA ile Rus savaş uçağı çarpıştı
Karadeniz'de gerilim! ABD'ye ait İHA ile Rus savaş uçağı çarpıştı Rusya’ya ait Su-27 savaş uçağının önleme yaptığı sırada çarptığı ABD’ye ait MQ-9 Reaper tipi insansız hava aracı (İHA) Karadeniz’e düştü.
14.03.2023 Dünya
Kira artışları devam ediyor! '10 bin TL'nin altında ev yok'
Kira artışları devam ediyor! '10 bin TL'nin altında ev yok' Deprem sonrası afet bölgesinden başta komşu iller olmak üzere, Türkiye'nin dört bir yanına göç başladı. Vatandaşlar deprem riski taşıyan illerde ise; riskin düşük olduğu ilçeleri tercih ediyor. İl değiştirme imkanı olanlar 'güvenli' şehirlere yönelirken, bu süreçte İstanbul ilk kez dışa göç veriyor. Peki yaşanan iç göç kiralık daire fiyatlarını nasıl etkiledi? Önümüzdeki günlerde kiralarda düşüş eğilimi görülecek mi?
13.03.2023 Ekonomi
Çin, Ukrayna-Rusya savaşı için barış planı açıklayacak
Çin, Ukrayna-Rusya savaşı için barış planı açıklayacak Çin Dışişleri Bakanı Wang Yi, Münih Konferansı’nda yaptığı konuşmada Çin’in barış ve diyalog tarafında olduğunu ifade ederek, “Ukrayna krizine siyasi çözüm konusunda Çin'in tutumunu açıklayacağız” dedi.
19.02.2023 Dünya
Bakan Soylu'dan ABD Büyükelçisine: Pis ellerini Türkiye'nin üzerinden çek
Bakan Soylu'dan ABD Büyükelçisine: Pis ellerini Türkiye'nin üzerinden çek İçişleri Bakanı Süleyman Bakan Soylu, son günlerde bazı ülkelerin konsolosluklarını kapatmasına ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Soylu, ABD Büyükelçisi Jeffrey Lane Flake de tepki gösterdi.
3.02.2023 Gündem
Bakan Karaismailoğlu: Tren hatlarımızda milli trenleri kullanacağız
Bakan Karaismailoğlu: Tren hatlarımızda milli trenleri kullanacağız Türkiye Yüzyılı Zirvesi ve Para Sohbetleri programına gönderdiği video mesajla katılan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Son 20 yılda ülkemizin ulaşım ve iletişim altyapısına yaklaşık 1 trilyon 743 Milyar lira yatırım gerçekleştirdik. Çok yakında hızlı tren hatlarımızda TÜRASAŞ’ın ürettiği milli trenleri kullanacağız. Ne yaparlarsa yapsınlar, ne derlerse desinler biz yatırımlarımızı kesmeyeceğiz. Türkiye’yi Asya, Avrupa, Kuzey Afrika, Ortadoğu ve Kafkaslar ve Kuzey Karadeniz ülkeleri arasında ulaşımın her modunda uluslararası bir koridora çevireceğiz" dedi.  
2.02.2023 Ekonomi
AK Partili Şen, CNN Türk'te partisinin oy oranını açıkladı
AK Partili Şen, CNN Türk'te partisinin oy oranını açıkladı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, CNN Türk ekranlarında gündeme ilişkin merak edilen soruları yanıtladı. AK Parti'nin oy oranını açıklayan Şen, "Cumhurbaşkanımızın yüzde 52, Cumhur İttifakı'nın 50'nin üzerinde. AK Parti olarak bizim oy oranımız yüzde 41-42. 34'e düştüğünde bu ekranlarda çıkıp bunu da söyledim. Doğru neyse onu söylerim. Bizim söylediğimiz doğruya doğrudur." dedi.
12.01.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ukrayna Rusya Savaşı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ukrayna rusya savaşı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.