Uçak seferleri iptal mi 5-6 Şubat son dakika 2023? Bugün hangi uçuşlar iptal edildi? THY, Pegasus uçak seferleri takip ve sorgulama ekranı… Uçuş iptalleri nereden öğrenilir?
Uçak seferleri iptal mi 5-6 Şubat son dakika 2023? Bugün hangi uçuşlar iptal edildi? THY, Pegasus uçak seferleri takip ve sorgulama ekranı… Uçuş iptalleri nereden öğrenilir? İptal edilen uçak seferleri aramaları yoğunlaştı. Meteoroloji'nin cumartesi ve pazar günleri için kar yağışı ve soğuk hava uyarısı Türk Hava Yolları’nın hava koşulları dolayısıyla İstanbul kalkışlı ve varışlı seyahati bulunan yolcuları uyarmasına neden oldu. Türk Hava Yolları'ndan (THY), yolcularına 5 Şubat Pazar günü için uyarı geldi. 5 Şubat Pazar günü beklenen hava muhalefeti nedeniyle yolculardan seferlerini kontrol etmeleri istendi. Sabiha Gökçen Havalimanı ve İstanbul Havalimanı merkezli uçuşu olan yolcular arama motorlarına yöneldi ve uçuşların iptal olup olmadığına, hangi uçuşların iptal olduğuna yanıt arama başladı. Peki, Uçak seferleri iptal mi? Uçuş iptalleri nereden öğrenilir? İşte 5-6 Şubat THY, Pegasus uçak seferleri takip ve sorgulama ekranı ile Sabiha Gökçen Havalimanı ve İstanbul Havalimanı iptal edilen uçuş listesi…
4.02.2023 Gündem
Dünya genelinde iptal edilen uçuş sayısı yaklaşık 4 bin 700’e ulaştı
Dünya genelinde iptal edilen uçuş sayısı yaklaşık 4 bin 700’e ulaştı Kovid-19'un Omicron varyantının ortaya çıkması ve birçok ülkede baskın hale gelmesiyle birlikte Kovid’e yakalanan personelin karantinada kalması sebebiyle uçuş iptallerinde artış gözlendi. Hava trafik sitesi FlightAware tarafından açıklanan istatistik bilgilerine göre yeni yılın ilk günü yaklaşık 4 bin 700 uçuş dünya genelinde iptal edildi.
2.01.2022 Dünya
İstanbul'da beklenen kar uçuşlarda iptalleri getirdi
İstanbul'da beklenen kar uçuşlarda iptalleri getirdi Atatürk Havalimanı'nda yarın beklenen kar nedeniyle bazı uçuşlar iptal edildi
29.09.2021 Gündem
Lufthansa'da grev sürüyor! 3 bin uçuştan 929'u iptal edildi
Lufthansa'da grev sürüyor! 3 bin uçuştan 929'u iptal edildi Lufthansa'da çalışan kabin personelinin ücret ve emeklilik düzenlemeleriyle ilgili anlaşmazlık nedeniyle cuma günü başlattıkları grev sürüyor.
9.11.2015 Dünya