Ücretsiz Maske

Ücretsiz Maske

Son dakika Ücretsiz maske haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ücretsiz maske ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ücretsiz maske haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ücretsiz Maske

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ücretsiz maske gelişmeleri de dahil olmak üzere 261 ücretsiz maske haberi bulunmuştur. Tüm ücretsiz maske haberleri aşağıda listelenmiştir.
Arkadaşını kurtarmak için cezaevini bastı görevlileri katletti! İdama giderken son yemeği ve sözleri tüyler ürpertti
Arkadaşını kurtarmak için cezaevini bastı görevlileri katletti! İdama giderken son yemeği ve sözleri tüyler ürpertti Tahliye olduktan sonra hücre arkadaşını kurtarmak için cezaevini basarak dehşet saçtı. Yaptığı plan yolunda gitmeyince 2 görevliyi öldürmek zorunda kalan Tisius, idam cezasına çarptırıldı. 2 gün önce idam edilen Michael Tisius’un son yemeği ve ölmeden önce söylediği son sözleri ise tüyler ürpertti.
8.06.2023 Dünya
New York’ta hava kalitesi tehlikeli seviyeye ulaştı! Bir milyon ücretsiz maske dağıtılacak
New York’ta hava kalitesi tehlikeli seviyeye ulaştı! Bir milyon ücretsiz maske dağıtılacak Kanada’daki orman yangınları nedeniyle oluşan duman bulutunun New York’a ulaşmasıyla şehirdeki hava kalitesi tehlikeli seviyeye çıktı. Bugün eyalet genelinde 1 milyon ücretsiz maske dağıtılacak.
8.06.2023 Dünya
Milli Eğitim Bakanı Özer'den yüz yüze eğitim açıklaması! Resmen duyurdu! Öğrenciler...
Milli Eğitim Bakanı Özer'den yüz yüze eğitim açıklaması! Resmen duyurdu! Öğrenciler... Yüz yüze eğitim ile ilgili açıklama yapan Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, "Bir sınıfta iki vaka olması durumunda yüz yüze eğitime 14 gün ara veriliyor. Dolayısıyla süreç vaka, yakın temas durumu ve sayısına göre yönetiliyor. Şu ana kadar çok az sayıda sınıfımızda yüz yüze eğitime ara verildi. Öte yandan aşı olmayan okul çalışanlarına haftada iki kez PCR testi zorunluluğu devam ediyor" dedi. İşte yüz yüze eğitim ile ilgili son dakika gelişmeleri...
11.09.2021 Eğitim
Bakan Özer'den flaş yüz yüze eğitim mesajı
Bakan Özer'den flaş yüz yüze eğitim mesajı Milli Eğitim Bakanı Özer, okullarda yüz yüze eğitime geçişle ilgili flaş açıklamalarda bulundu. "2021-2022 eğitim ve öğretim yılını, tüm kademe ve tüm sınıf seviyelerinde, 6 Eylül Pazartesi günü gerekli tedbirler alınarak haftada 5 gün yüz yüze eğitim ile başlatıyoruz" diyen Özer, "Okul bazlı ortaya koymuş olduğumuz Kovid-19 önlemleri için elektronik takip sistemimiz hazır. Çoklu kontrolle, sistemin sağlıklı çalışabilmesi ile ilgili tüm önlemlerimizi almış bulunmaktayız" ifadelerini kullandı.
28.08.2021 Eğitim
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) resmen duyurdu! 81 ili kapsıyor, 1 Eylül'de...
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) resmen duyurdu! 81 ili kapsıyor, 1 Eylül'de... Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) harekete geçti. 81 il için geçerli. Tek tek açıklandı. Yüz yüze eğitimin başlamasına günler kala MEB tarafından detaylar paylaşıldı. Yüz yüze eğitime ilişkin yol haritasının açıklanmasının ardından Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, birim amirleri ve 81 il millî eğitim müdürü ile toplantı yaptı. Toplantıda yeni eğitim öğretim yılının sağlıkla ve güvenle başlayabilmesi için devam eden hazırlıklar ele alındı. Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, yüz yüze eğitim kararının kamuoyuna açıklanmasının ardından Bakanlık yöneticileri ile bir araya geldi. Toplantıya, Bakan Yardımcıları Petek Aşkar, Ahmet Emre Bilgili ve Sadri Şensoy, ilgili birim amirleri ve 81 il millî eğitim müdürü katıldı.
20.08.2021 Eğitim
Kapandı! Gelen geri dönüyor, içlerinde Bulgaristan'dan gelenler bile var
Kapandı! Gelen geri dönüyor, içlerinde Bulgaristan'dan gelenler bile var Edirne'de her hafta cuma günü kurulan ve Bulgaristan vatandaşlarının alışveriş için geldiği Ulus Pazarı, koronavirüs tedbirleri kapsamında 2 hafta kapatıldı. Bugün pazar alışverişine gelen Bulgarlar, pazarın kapalı olduğunu görünce geri döndü.
27.11.2020 Yaşam
Beklenen gün geldi! Yarın başlıyor
Beklenen gün geldi! Yarın başlıyor Milyonlarca öğrenci ve veli bekliyordu. Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), okullarda yüz yüze eğitim, seyreltilmiş uygulamalarla anasınıfı ve ilkokul 1'inci sınıflarda haftada bir gün olacak şekilde yarın başlatılacak.
20.09.2020 Eğitim
Bakan Selçuk'tan okullarla ilgili flaş açıklama
Bakan Selçuk'tan okullarla ilgili flaş açıklama Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk son dakika açıklamasında bulunarak, "Okullarda tüm dezenfeksiyon çalışmaları tamamlandı, hijyen ve dezenfektan ihtiyaçları karşılandı, ateş ölçer bulundurulması sağlandı. Önümüzdeki üç hafta içinde tüm öğrencilere ücretsiz maske desteği vereceğiz. Maskeleri, okullarımıza ulaştırdık." dedi.
19.09.2020 Eğitim
Salgın tedbirleri hatırlatıldı ücretsiz maske dağıtıldı
Salgın tedbirleri hatırlatıldı ücretsiz maske dağıtıldı Trabzon Tabip Odası tarafından, kentin birçok noktasında stant açarak, corona virüs tedbirlerine dikkat çekildi, vatandaşlara ücretsiz maske dağıtıldı.
19.09.2020 Sağlık
Bakan Selçuk açıkladı! 31 Ağustos'ta okullar açılacak mı?
Bakan Selçuk açıkladı! 31 Ağustos'ta okullar açılacak mı? Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, CNN TÜRK ekranlarında Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge'de merak edilenleri yanıtladı. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, amaçlarının okulları açmak olduğunu belirterek, "Bunun için de her türlü şartı iyileştirme noktasında büyük bir gayretin içerisindeyiz." dedi.
22.07.2020 Gündem
Ücretsiz maske ve sabun dağıttılar!
Ücretsiz maske ve sabun dağıttılar! Muş’un Varto Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığınca korona virüs salgınıyla mücadele kapsamında vatandaşlara ücretsiz maske ve sabun dağıtıldı.
16.07.2020 Sağlık
Brezilya Devlet Başkanı kapalı mekanlarda maske kullanılmasını  onaylamadı
Brezilya Devlet Başkanı kapalı mekanlarda maske kullanılmasını onaylamadı Brezilya Devlet Başkanı Jair Bolsonaro, yeni tip corona virüse (Kovid-19) karşı önlem olarak kamuya açık alanlarda maske kullanılmasını kapsayan yasayı, kapalı mekanları hariç tutarak onayladı.
3.07.2020 Dünya
Açık cezaevi izinleri 2 ay uzatıldı mı? Mahkum izinleri ne zaman bitiyor?
Açık cezaevi izinleri 2 ay uzatıldı mı? Mahkum izinleri ne zaman bitiyor? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan mayıs ayında yapılan kabine toplantısı sonrası koronavirüs tedbirleri kapsamında açıklamalarda bulunurken, açık cezaevi izinleri ile ilgili alınan kararları da açıkladı. Peki, mahkûm izinleri ne zaman bitecek? Açık cezaevi izinleri kaç gün sonra sona erecek?
15.07.2020 Gündem
LGS’de iki yeni önlem!
LGS’de iki yeni önlem! 20 Haziran 2020 tarihinde Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında yapılacak merkezi sınavda öğrencilerin sağlığının korunması için iki yeni önlem daha alındı. Önceki yıllarda sınavdan 1 saat sonra öğrenciler tarafından alınan soru kitapçıkları, bu yıl bir karmaşaya neden olarak sosyal mesafenin ihlal edilmesi olasılığının ortadan kaldırılması için öğrencilere 22 Haziran Pazartesi gününden itibaren geri verilecek. Ayrıca soru kitapçıkları ve cevap anahtarlarını dağıtan sınav görevlileri cerrahi eldiven kullanacak.
1.06.2020 Eğitim
MEB resmen duyurdu! Bakan Selçuk açıkladı milyonları ilgilendiriyor...
MEB resmen duyurdu! Bakan Selçuk açıkladı milyonları ilgilendiriyor... Milyonlarca kişi bekliyordu Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk resmen duyurdu. Bakan Selçuk, sosyal medya hesabından LGS ile ilgili paylaşım yaptı. Selçuk "Bir eğitimci ve baba olarak çocuklarımızın sağlığı için Bilim Kurulu ile istişare ederek her türlü önlemi aldığımızı bilmenizi isterim." ifadesini kullandı.
30.05.2020 Eğitim
LGS sınavıyla ilgili tüm merak edilenler! Bakan Selçuk açıkladı
LGS sınavıyla ilgili tüm merak edilenler! Bakan Selçuk açıkladı Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, LGS sınavıyla ilgili merak edilen tüm ayrıntılarını açıkladı. Sınavın sosyal mesafeye uygun yapılabilmesi için okullardaki kütüphane, yemekhane ve spor salonu gibi geniş alanların da kullanılabileceğini belirten Selçuk, tedavi gören öğrencilerin hastanelerde sınava girebileceğini söyledi.
29.05.2020 Eğitim
Avrasya ülkelerinde Kovid-19 vakaları artıyor
Avrasya ülkelerinde Kovid-19 vakaları artıyor Ukrayna, Kazakistan, Kırgızistan, Gürcistan, Ermenistan, Özbekistan ve Moldova'da yeni tip corona virüs (Kovid-19) vakaları artmaya devam ediyor.
28.05.2020 Corona Virüsü
Maske satışı başladı!
Maske satışı başladı! İstanbul Eczacı Odası Başkanı Cenap Sarıalioğlu, "Bugün itibarıyla ücretsiz maske hakkı olmayan kişilerin de tanesini 1 liradan satın alarak maskeye ulaşmalarının yolu açılmış oldu. Dileyen herkesin maskeye ulaşması sağlanacak. Bu şekilde, hem sokaktaki herkesin maske takmasını talep ediyoruz hem de erişimlerini sağlamış oluyoruz" dedi.
8.05.2020 Corona Virüsü
Maske fiyatları belli oldu! Maske kaç liradan satılacak? Ücretsiz maske dağıtımı devam edecek mi?
Maske fiyatları belli oldu! Maske kaç liradan satılacak? Ücretsiz maske dağıtımı devam edecek mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Kabine toplantısı sonrasında maske satış yasağının kalktığını söylemesinin ardından maske satış fiyatının ne kadar olacak merak ediliyordu. Maske satış yasağının kalkmasının ardından, dün maske fiyatı ve nerelerde satılacağı da belirlendi. Ticaret Bakanlığı'nın belirlediği fiyatın üstünde maske satışı yapılamayacak. Peki, Maske kaç liradan satılacak? Ücretsiz maske dağıtımı devam edecek mi? Maske tavan fiyatı ne kadar?
8.05.2020 Gündem
Maske satışı serbest mi oldu, satış yasağı kalktı mı? Parayla satılacak maske nerede satılacak, maske üst fiyatı ne kadar olacak?
Maske satışı serbest mi oldu, satış yasağı kalktı mı? Parayla satılacak maske nerede satılacak, maske üst fiyatı ne kadar olacak? Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısı sonrası, Cumhurbaşkanı Erdoğan, normalleşme planı hazırlandığını ve sınırlamaların bir kısmının azaltılarak da olsa süreceğini duyurdu. Erdoğan, corona virüsü salgının bulaşım hızını azaltmak için maske takmanın mecbur olduğunu dile getirerek, marketler, pazar yerleri ve toplu taşımada maske takma zorunlu olduğunu hatırlattı. Maske satışı hakkında da konuşan Erdoğan, "Normalleşme sürecinin bir parçası olarak, bugüne kadar piyasada satışına izin vermediğimiz cerrahi maske ve bez maske satışına, halkımızın kolayca ulaşabileceği yerlerde izin vermeyi planlıyoruz. Maske türlerine göre bir üst fiyat belirleyerek, halkımızı mağdur edebilecek girişimlerin de önünü keseceğiz." dedi. Maske satışı serbest mi oldu, satış yasağı kalktı mı? Parayla satılacak maske nerede satılacak, maske üst fiyatı ne kadar olacak?
5.05.2020 Gündem
'Okullar 1 Haziran'da açılacak mı?' Bakan duyurdu
'Okullar 1 Haziran'da açılacak mı?' Bakan duyurdu Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, A Haber canlı yayınında gündeme dair kritik açıklamalarda bulundu. Bakan Selçuk, "Sayın Cumhurbaşkanımızın açıklamasının ardından gereken teknik açıklamaları yaptık. Bu konuda bir video da yayınladık. LGS kaç yıldır yapılıyor denildiğinde, bu yıl farklı bir durum var. Çocuklar kendi okullarında sınavlara girecek." dedi.
5.05.2020 Eğitim
İletişim Başkanı Altun, The New York Times'a mektup yazdı
İletişim Başkanı Altun, The New York Times'a mektup yazdı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadelede başarılı ülkelere ilişkin başyazısında Türkiye'ye yer vermeyen Amerikan The New York Times'a mektup yazdı.
4.05.2020 Siyaset
Maske kodu nasıl alınıyor? Maske kodu Hayat Eve Sığar Uygulamasından nasıl alınır?
Maske kodu nasıl alınıyor? Maske kodu Hayat Eve Sığar Uygulamasından nasıl alınır? Sağlık Bakanlığınca hizmete sunulan, mobil marketlerden ücretsiz indirilebilen "Hayat Eve Sığar" uygulaması ile artık maske kodu alınabilecek. Peki Hayat Eve Sığar mobil uygulamasında maske kodu nasıl alınır?
4.05.2020 Gündem
Eczaneler 40 milyon ücretsiz maske dağıttı
Eczaneler 40 milyon ücretsiz maske dağıttı Türk Eczacıları Birliği Başkanı Erdoğan Çolak, şu ana kadar Türkiye'de eczanelere 55 milyona yakın maske gönderildiğini, 40 milyon maskenin de eczaneler tarafından vatandaşlara dağıtıldığını belirtti.
1.05.2020 Sağlık
Eczacılar Odası'ndan son dakika maske açıklaması! Ücretsiz maske nasıl alınacak?
Eczacılar Odası'ndan son dakika maske açıklaması! Ücretsiz maske nasıl alınacak? Eczacılar Odası'ndan ücretsiz maske dağıtımı ile ilgili açıklama geldi. Sosyal Güvenlik Kurumu'na bağlı olarak çalışanlar ücretsiz maskelerini eczanelerden temin edemeyecek. Peki, Ücretsiz maske nasıl alınacak? İşte yeni ücretsiz maske dağıtımı ile ilgili açıklama...
28.04.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ücretsiz Maske ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ücretsiz maske haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.