Ücretli

Ücretli

Son dakika ücretli haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ücretli ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ücretli haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ücretli

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ücretli gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.245 ücretli haberi bulunmuştur. Tüm ücretli haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ücretli çalışan sayısı açıklandı! Yüzde 4.1 arttı
Ücretli çalışan sayısı açıklandı! Yüzde 4.1 arttı Sanayi, inşaat ve ticaret-hizmet sektörleri toplamında ücretli çalışan sayısının 2024 Şubat ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 4,1 arttığını açıklayan Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), ücretli çalışan sayısı bir önceki yılın aynı ayında 14 milyon 515 bin 778 kişi olduğunu söyledi.
19.04.2024 Gündem
Bakan Tekin'den öğretmen ataması açıklaması
Bakan Tekin'den öğretmen ataması açıklaması Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğretmen atamasıyla ilgili olarak takvim ve tarihin netleşmediğini açıkladı.
17.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: SİHA teknolojisinde farklı bir ligdeyiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: SİHA teknolojisinde farklı bir ligdeyiz Yerel seçimlerin ardından yapılan ilk Kabine toplantısı sona erdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "KIZILELMA ve ANKA 3 ile artık farklı lige yükseliyoruz. Türkiye'nin gurur kaynağı olan savunma şirketlerinin ahlaksızca hedef alınmasının gerisinde işte bu eşsiz başarı hikayesi vardır. 5.kol elemanları yerli ve milli firmalarımıza saldırarak iplerini ellerinde tutanlara karşı diyet borçlarını ödemeye çalışıyor." dedi.
16.04.2024 Gündem
40 bin TL maaşa çoban bulunamıyor! Besiciler zor durumda
40 bin TL maaşa çoban bulunamıyor! Besiciler zor durumda Muş'ta havaların ısınmasıyla birlikte hayvanlarını meralara çıkarmaya başlayan besiciler, 40 bin lira maaş vermelerine rağmen çoban bulamıyor.
16.04.2024 Ekonomi
Köprü ve otoyollar kaç gün ücretsiz? Bugün yollar bedava mı, 13 Nisan yollar ücretsiz mi?
Köprü ve otoyollar kaç gün ücretsiz? Bugün yollar bedava mı, 13 Nisan yollar ücretsiz mi? 13 Nisan yollar ücretsiz mi, bugün yollar bedava mı? Bayram nedeniyle köprü ve otoyolların ücretsiz olması nedeniyle geri dönüş yoluna giren vatandaşlar bugün yolların ücretli olup olmadığını sorguluyor. Ramazan Bayramı 10 Nisan Çarşamba günü başladı.
13.04.2024 Yaşam
Müzeler bayramda açık mı, bayramın son günü müzeler kapalı mı? Bayramda müzelerin çalışma durumu
Müzeler bayramda açık mı, bayramın son günü müzeler kapalı mı? Bayramda müzelerin çalışma durumu Bayramda müzeler açık mı, , 9-12 Nisan’da müzeler kapalı mı? Bayramda müzelerin açık olup olmadığı, bunun dışında müzelerin ücretsiz olup olmadığı bayram tatilin müze gezmelerine ayıracaklar tarafından sorgulanıyor. Ramazan Bayramı 10 Nisan’da başlıyor. Bayram tatilinin 10 güne uzatılmasıyla beraber vatandaşlar müzeler için araştırmalarını hızlandırdı. Peki, bayramda müzeler de tatil mi, müzeler bayramda ücretli mi ücretsiz mi?
11.04.2024 Gündem
Asgari ücrete ek zam gelecek mi? Milyonlarca çalışanı ilgilendiren detay
Asgari ücrete ek zam gelecek mi? Milyonlarca çalışanı ilgilendiren detay Asgari ücretli milyonlarca vatandaşa heyecanlandıran açıklama geldi. Merkez Bankası, 2023 enflasyon hedefinden sapıldığı için yasa gereği hükümete açık mektup gönderdi. Metinde asgari ücrete ilişkin tek zam vurgusu da vardı. Ekonomist Muhammet Bayram konuyla ilgili açıklamalarda bulunarak çalışanların enflasyona ezdirilmemesi için asgari ücrete bir miktar zam getirilmesi gerektiğine vurgu yaptı. İşte asgari ücret zammı ile ilgili tüm detaylar...
8.04.2024 Çalışma Hayatı
Osmangazi Köprüsü bayramda ücretsiz mi, köprüler ve otoyollar ne zaman ücretsiz? Bayramda köprüler kaç gün ücretsiz?
Osmangazi Köprüsü bayramda ücretsiz mi, köprüler ve otoyollar ne zaman ücretsiz? Bayramda köprüler kaç gün ücretsiz? Ramazan Bayramında Osmangazi Köprüsünün ücretsiz olup olmadığı, bayrama günler kala sorgulanan konu başlıklarından biri oldu. Bakan Uraloğlu, bayramı üç büyük şehirde geçirecek vatandaşlar için İstanbul'da; Marmaray, Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı, Gayrettepe-İstanbul Havalimanı-Arnavutköy Metro Hatları, Ankara'da Başkentray ve İzmir'de İzban'ın ücretsiz kullanılabileceğini açıkladı. Uraloğlu, ayrıca hızlı tren, ana hat ve bölgesel trenlerde bayrama özel kapasite artışına gittiklerini belirtti. Peki, bayramda köprüler kaç gün ücretsiz, köprü ve otoyollar ne zaman ücretsiz? Osmangazi Köprüsü bayramda ücretsiz mi, ücretli mi?
6.04.2024 Yaşam
MEB'den LGS'ye gireceklere kritiik uyarı!
MEB'den LGS'ye gireceklere kritiik uyarı! Millî Eğitim Bakanlığı, 2 Haziran 2024'te yapılacak Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezî sınava ilişkin merak edilen soruları yanıtladı.
13.03.2024 Gündem
Hakkari Derecik'te ilk kez bir kadın muhtar adayı oldu
Hakkari Derecik'te ilk kez bir kadın muhtar adayı oldu Hakkari'nin Derecik ilçesinde ilk kez bir kadın, muhtar adayı oldu. İlçede 3 yıldır ücretli öğretmenlik yapan Şehla Kaya (26), 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde 1455 seçmeni bulunan Balkaya Mahallesi'nde 2 adayla yarışacak.
11.03.2024 Gündem
IP TV ve kaçak yayın kullananlar yandı! 2 yıla kadar hapis cezası var
IP TV ve kaçak yayın kullananlar yandı! 2 yıla kadar hapis cezası var Dizi, film ya da maç izleme hizmeti veren yasal platformları kaçak bir şekilde sunan bazı mecralar bulunuyor. Uzmanlar, kaçak yayınların izlendiğinin tespiti halinde, 6 aydan 2 yıla kadar hapis cezası ile karşı karşıya kalınabileceği konusunda uyarıyor.
9.03.2024 Gündem
Üsküdar Çocuk Köyü nerede (yol tarifi)? Üsküdar Çocuk Köyü ücretli mi?
Üsküdar Çocuk Köyü nerede (yol tarifi)? Üsküdar Çocuk Köyü ücretli mi? Üsküdar Belediyesi'nin 3 yıllık özel çalışması ile hayata geçirilen dünyada örneği olmayan Üsküdar Çocuk Köyü, İstanbul'un çocuklarının hizmetine sunuldu. Peki, Üsküdar Çocuk Köyü nerede (yol tarifi)? Üsküdar Çocuk Köyü ücretli mi?
5.03.2024 Gündem
Spotify şarkı falı nasıl bakılır? Spotify şarkı falı ücretli mi, Spotify falı özelliği nasıl açılır?
Spotify şarkı falı nasıl bakılır? Spotify şarkı falı ücretli mi, Spotify falı özelliği nasıl açılır? Spotify Şarkı Falı ( Song Psychic) özelliği kullanıma sunuldu. Yeni özellik, kullanıcıların soru sormalarına ve müzik biçiminde yanıtlar almalarına olanak tanıyor.
2.03.2024 Gündem
Turkcell’in paket aşımını önleyen Akıllı Fatura servisi artık herkese ücretsiz
Turkcell’in paket aşımını önleyen Akıllı Fatura servisi artık herkese ücretsiz Farklı ihtiyaçlara özel geliştirdiği ürün ve servislerle kullanıcılarına avantajlar sunan Turkcell, müşterilerinin farkında olmadan paketlerini aşmasını önleyen ‘Akıllı Fatura’ servisini herkes için ücretsiz hale getirdi. Turkcell’liler Akıllı Fatura özelliğini mobil uygulama, çağrı merkezi veya SMS üzerinden aktif edebilecek.
23.02.2024 Ekonomi
Korsan taksiciden sonra korsan kayak öğretmenleri! Saati 2 bin TL
Korsan taksiciden sonra korsan kayak öğretmenleri! Saati 2 bin TL Türkiye’nin önemli kış turizm merkezlerinden Uludağ, hafta sonu güneşli havada kayak yapmak isteyenlerin akınına uğradı. Kayak öğrenmek isteyenlerin de geldiği Uludağ'da kayak dersinin saati 2 bin TL, kayak ekipmanının günlük kiralama ücreti 750 ve kayak kıyafeti ise 500 TL. Tatilcilere 2 saatte kayak öğrettiklerini söyleyen Türkiye Kayak ve Snowboard Öğretmenleri Derneği Başkanı eski milli kayakçı Yahya Usta, eğitimin, belgesi olan kayak öğretmeninden alınmasının önemine dikkat çekerek, “Korsan taksici gibi korsan kayak öğretmenleri var. Ufak bir hatanın geri dönüşü olmuyor” dedi.
19.02.2024 Gündem
Ücretli öğretmenlik ikinci dönem başvuruları ne zaman 2024, başladı mı? Ücretli öğretmenlere kadro var mı, ücretli öğretmenlik başvurusu nasıl ve nereden yapılır?
Ücretli öğretmenlik ikinci dönem başvuruları ne zaman 2024, başladı mı? Ücretli öğretmenlere kadro var mı, ücretli öğretmenlik başvurusu nasıl ve nereden yapılır? 2. dönem ücretli öğretmenlik başvuruları 2024 için araştırmalar yoğunlaştı. 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılının 2. dönemi için bazı okullarda Ücretli Öğretmenlik Başvuruları alındı. Ücretli öğretmenlik yapmak isteyeler ise başvuru sürecine dair detayları sorguluyor. Peki, Ücretli öğretmenlik başvurusu nasıl yapılır? Ücretli öğretmenlik ikinci dönem başvurusu ne zaman yapılır?
31.01.2024 Çalışma Hayatı
Hot Spot Nedir, Ne İşe Yarar? Hotspot Nasıl Kullanılır?
Hot Spot Nedir, Ne İşe Yarar? Hotspot Nasıl Kullanılır? Hayatımızın büyük bölümünü sarmış olan internet erişimi hayatımızı yönlendirmede ve kolaylaştırmadı büyük rol oynamaktadır. Hotspot kamuya müsait yerlerde, WİFİ aracılığı ile hizmet sunan internet sunucusudur. Hotspot, bulunduğunuz her ortamda cep telefonunuz ve taşınabilir cihazlarınızın olduğu her yerde kullanıma uygun olmaktadır. 
29.01.2024 Gündem
İstanbul'un trafik sorununa ücretli çözüm! Eminönü ve Kadıköy için trafik sıkışıklığı fiyatlandırması...
İstanbul'un trafik sorununa ücretli çözüm! Eminönü ve Kadıköy için trafik sıkışıklığı fiyatlandırması... İstanbul'un trafik sorununu 'para' çözecek. Dünyada bazı şehirlerde trafiğin yoğun olduğu bölgelere giren taşıtlardan ücret alınıyor. Prof. Dr. Ayşe Uyduranoğlu’na göre, İstanbul’da ilk etapta Eminönü ve Kadıköy için planlanan bu uygulama hem trafiğe hem hava kirliliğine karşı fayda sağlayabilir.
24.01.2024 Gündem
2. dönem ücretli öğretmenlik başvuruları 2024 ne zaman? Ücretli öğretmenlik başvurusu dönem bilgisi bulunamadı ne demek?
2. dönem ücretli öğretmenlik başvuruları 2024 ne zaman? Ücretli öğretmenlik başvurusu dönem bilgisi bulunamadı ne demek? Milli Eğitim Bakanlığına (MEB) bağlı ilk ve ortaöğretim kurumlarındaki yaklaşık 20 milyon öğrenci, 2023-2024 eğitim ve öğretim yılı yarıyıl tatili 22 Ocak başladı, 5 Şubat’ta sona erecek. Öğretmenler ve öğrenciler yarıyıl tatiline girerken ikinci dönem için ücretli öğretmenlik başvuruları ile ilgili aramalar da arttı. Peki, 2. dönem ücretli öğretmenlik başvuruları 2024 ne zaman? Ücretli öğretmenlik başvurusu dönem bilgisi bulunamadı ne demek?
23.01.2024 Çalışma Hayatı
Ayasofya'da yeni düzenleme sonrası ilk Cuma: Giriş yoğunluğu azaldı
Ayasofya'da yeni düzenleme sonrası ilk Cuma: Giriş yoğunluğu azaldı Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi'nde Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından duyurulan yeni düzenleme 15 Ocak itibarıyla başladı. Tarihi camiyi kültürel amaçla ziyaret etmek isteyen yabancı turist için giriş ücreti 25 Euro oldu. Yeni düzenleme sonrası kılınan ilk cuma namazına giriş yoğunluğunun azaldığı görüldü. 
19.01.2024 Gündem
Karne günü otobüsler ücretsiz mi 19 Oca 2024? Bugün toplu taşıma bedava mı, öğrencilere otobüsler ücretsiz mi?
Karne günü otobüsler ücretsiz mi 19 Oca 2024? Bugün toplu taşıma bedava mı, öğrencilere otobüsler ücretsiz mi? Bugün öğrencilere otobüsler ücretsiz mi, karne günü toplu taşıma bedava mı? 2023-2024 eğitim öğretim yılının 1. Dönemi sona eriyor. Öğrenciler karnelerini alıp, 15 tatiline çıkacak. Öğrenciler ve veliler ise karne günü toplu taşımanın ücretsiz olup olmadığını sorgulamaya başladı. Peki, 19 Ocak karne günü otobüsler ücretsiz mi?
19.01.2024 Gündem
1000 TL öde tüm dertlerinden kurtul! İşte her şeyin uzmanı yaşam koçları ile ilgili gerçekler
1000 TL öde tüm dertlerinden kurtul! İşte her şeyin uzmanı yaşam koçları ile ilgili gerçekler Hayattan keyif almaktan ilişkilere, kilo vermekten güzelliğe yaşam koçları diyetisyenlerin, dermatologların hatta psikologların mesleki alanında faaliyet gösteriyor. Üstelik sağlığı doğrudan etkileyen birçok konuda uzmanlığa sahip olmadan seans başı 1000 lira karşılığında danışmanlık veriyor, hatta işlem yapıyorlar. Uluslararası Koçluk Federasyonu Türkiye Başkanı Yunus Emre Şentürk ise “Koçlukta tedavi, terapi gibi uygulamalar olamaz. Kişiye akıl vermek, tavsiyede bulunmak yasaktır” diyor.
18.01.2024 Gündem
Ayasofya müze mi oldu 2024? Ayasofya cami girişi ücretli mi, 25 euro kaç TL?
Ayasofya müze mi oldu 2024? Ayasofya cami girişi ücretli mi, 25 euro kaç TL? Ayasofya-İ Kebir Cami-i Şerifi'nde Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından duyurulan yeni düzenleme 15 Ocak itibarıyla başladı. Tarihi camiyi kültürel amaçla ziyaret etmek isteyen yabancı turist için giriş ücreti 25 Euro oldu. Sabah saatlerinden itibaren yabancı turistler bilet gişeleri önünde yoğunluk oluştururken, düzenleme camiyi ibadet amacıyla ziyaret eden Türk vatandaşlarını ise kapsamayacak. Söz konusu düzenlemenin ardından Ayasofya müze mi oldu, sorularına yanıt aranmaya başlandı.
16.01.2024 Gündem
Antrolopoloji Nedir, Ne Bilimidir? Antropologlar Ne İş Yapar?
Antrolopoloji Nedir, Ne Bilimidir? Antropologlar Ne İş Yapar? Antropoloji, insanı temel alan iletişim ve etkileşim, kültürel gelişmeler ve çeşitlilik gibi pek çok konuyu gündeminde tutan çok önemli bir bilim dalıdır. Güncel ve tarihsel boyutlarda Antropoloji ilgi alanına giren konuları oluşturur. İnsan toplulukları ile ilgili derinlemesine bilgi edinmeyi amaçlayan Antropoloji geleneği ise, antropologlar aracılığı ile sürdürülür ve geliştirilir. 
11.01.2024 Gündem
Özel sektörde asgari ücretten fazla maaş alanları ilgilendiriyor! Zam için oran verildi
Özel sektörde asgari ücretten fazla maaş alanları ilgilendiriyor! Zam için oran verildi Asgari ücretli olarak çalışan milyonlarca kişinin alacağı zam oranı belli oldu. 1 Ocak 2024'ten itibaren asgari ücret 17 bin 2 lira oldu. Asgari ücretin netleşmesinin ardından özel sektörde asgari ücretten yüksek maaş alan çalışanlar zam oranını merak etmeye başladı. Peki özel sektöre ne kadar zam olacak? Asgari ücretin üzerinde maaş alanlar ne kadar zam alacak? İşte zam haberi ile ilgili detaylar...
9.01.2024 Çalışma Hayatı

Benzer Haber Etiketleri

Ücretli ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ücretli haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.