Ücretleri

Ücretleri

Son dakika ücretleri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ücretleri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ücretleri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ücretleri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ücretleri gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.095 ücretleri haberi bulunmuştur. Tüm ücretleri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Seçim paraları hangi tarihte, ne zaman yatacak? Seçim görevli ücretleri 2024 sorgulama
Seçim paraları hangi tarihte, ne zaman yatacak? Seçim görevli ücretleri 2024 sorgulama Seçim paraları yattı mı, ne zaman yatacak? Seçim görevli ücretlerinin ne zaman yatacağına yönelik araştırmalar devam edecek. 31 Mart belediye seçimlerinde bulunan sandık kurullarında görev alan vatandaşlar, seçim görevli ücretlerinin hesaplara yatırılmasını bekliyor.
20.04.2024 Gündem
Passolig çöktü mü? Passolig Mobil Giriş Sorunu
Passolig çöktü mü? Passolig Mobil Giriş Sorunu Passolig sahipleri sistem üzerinden bilet almaya çalışıyor. Passolig ile beraber kart sahipleri, elektronik kart uygulamasıyla stadyumlara giriş yapabiliyor. Passolig Mobil Giriş Sorunu yaşayanlar arama motorlarına yönelerek “Passolig çöktü mü?” sorusa yanıt arıyor.
17.04.2024 Gündem
Sandık görevlisi ücreti nereden alınacak 2024, sandık görevlileri parası ne zaman yatacak? Sandık görevli ücretleri ne zaman yatar?
Sandık görevlisi ücreti nereden alınacak 2024, sandık görevlileri parası ne zaman yatacak? Sandık görevli ücretleri ne zaman yatar? Seçim görevli ücretleri ne zaman, nasıl yatar, seçim görevlisi ücreti ne kadar, nereye yatacak? Sorularının yanıtı seçimlerin sona ermesiyle sorgulanan konu başlıklarından biri oldu. Sandık görevlisi ücretleri 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinin tamamlanmasıyla merak ediliyor. Sandıkların kurulması, kimlik kontrolü, oy dökümü ve sayımı gibi görevler üstlenen sandık görevlilerinin alacağı ücretin miktarı dışında ücretin hesaplara ne zaman yatacağına ilişkin soruların yanıtı öğrenilmeye çalışılıyor. Seçim görevli ücretleri, memur maaşı katsayı oranlarına göre hesaplanıyor. Salon başkanı, bina sorumlusu ve sandık memuru ücretleri farklı olarak yatırılacak. Peki, Seçim görevli ücretleri 2024 ne zaman yatacak, seçim görevlileri ne kadar ücret alacak? Seçim görevlisi ücreti nasıl alınır? İşte seçim görevlisi memur ücretleri ile salon başkanı, bina sorumlusu görevli ücretleri…
14.04.2024 Gündem
Emniyet seçim parası ne zaman yatacak? Polise seçim parası yatacak mı, seçimde görevlilerin parası ne zaman yatar?
Emniyet seçim parası ne zaman yatacak? Polise seçim parası yatacak mı, seçimde görevlilerin parası ne zaman yatar? Seçim görevli ücretleri, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde görevli olan polisler tarafından da sorgulanıyor. Belediye seçimlerinin tamamlanmasının ardından görev alanlar seçim görevli ücretlerinin yatacağı tarihleri merak ediyor. Peki, Emniyet seçim parası ne zaman yatacak? Polise seçim parası yatacak mı, seçimde görevlilerin parası ne zaman yatar?
4.04.2024 Çalışma Hayatı
Fenerbahçe’de kongre üyeleri toplanıyor! Nasıl kongre üyesi olunur, Fenerbahçe kulübünde kongre üye sayısı nedir?
Fenerbahçe’de kongre üyeleri toplanıyor! Nasıl kongre üyesi olunur, Fenerbahçe kulübünde kongre üye sayısı nedir? 18 yaşını bitirmiş, fiil ehliyete sahip bulunan ve Fenerbahçelilik ruh ve sevgisi ile dolu olan her gerçek kişi kulübe üye olmak için başvurabilir ve gerekli onay süreçlerinden sonra kulüp üyesi olabilir. Peki, Fenerbahçe kongre üyesi nasıl olunur, Fenerbahçe kongre üye sayısı nedir?
2.04.2024 Şampiy10
Seminerler ek ders mi, öğretmenlerin nisan ayı ek ders ücreti kesilecek mi? Ek ders ücreti hangi durumlarda kesilir?
Seminerler ek ders mi, öğretmenlerin nisan ayı ek ders ücreti kesilecek mi? Ek ders ücreti hangi durumlarda kesilir? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bayram tatilinin 9 gün olacağını açıkladı. Bu dönem ayrıca öğretmenlerin seminer dönemine denk geliyor. Öğretmenler idari izinli sayıldığı için Nisan ayı seminerleri online olarak gerçekleştirilecek. Peki, öğretmenlerin nisan ayı ek ders ücreti kesilecek mi? Ek ders ücreti hangi durumlarda kesilir?
26.03.2024 Gündem
e sınav görevli ücretleri 2024! 3 kez yapılıyor: e sınav görevli ücreti ne zaman yatar, e sınav görevli ücretini kim öder?
e sınav görevli ücretleri 2024! 3 kez yapılıyor: e sınav görevli ücreti ne zaman yatar, e sınav görevli ücretini kim öder? Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan İOKBS, LGS, ehliyet sınavları, Açık Öğretim Kurumları sınavları ve diğer birçok sınavda görevli olanlar gözetmen ücretlerinin ne zaman hesaplarda olacağını merak ediliyor. Henüz hesaplarına para yatmayanlar arama motorlarına yönelerek e sınav görevli ücreti ne zaman yatar, e sınav görevli ücretini kim öder? Sorusuna yanıt arıyor. İşte e sınav görevli ücretleri 2024…
22.03.2024 Çalışma Hayatı
Müstehcen ilişki skandalında yeni gelişme! Yasak aşk işinden etti
Müstehcen ilişki skandalında yeni gelişme! Yasak aşk işinden etti Geçtiğimiz yıl ABD'de ortaya çıkan skandal ortalığı kasıp kavurdu. Mesleğe yeni başlayan genç polisin meslektaşlarıyla kurduğu müstehcen ilişkileri ortaya çıkmasının ardından açılan davada geçtiğimiz günlerde sonuçlandı.
22.03.2024 Dünya
Altın değerindeki meslekler yüksek maaşla eleman arıyor! 300 bin lira gelirle iş imkanı fırsatı
Altın değerindeki meslekler yüksek maaşla eleman arıyor! 300 bin lira gelirle iş imkanı fırsatı Yüksek kazanç ve iyi bir gelir elde etmek milyonların hayalini süslerken bir çok meslek verdikleri çok iyi imkan ve şartlarına rağmen eleman bulmakta sıkıntı yaşıyor. Çırak yetişmemesinden dolayı eleman bulmakta zorlanan sektörler sıkıntı yaşarken çareyi aylık ücretleri yükseltmekte buluyor. Sektör temsilcileri "Makas operatörüne aylık 300 bin lira maaş veriyoruz ama operatör bulamıyoruz. Makasımız da görüldüğü üzere boşta bekliyor. Eleman yetişmiyor. Bizim de anlam veremediğimiz bir olay" dedi.
21.03.2024 Gündem
MEB açık lise görevli ücretleri 2024! AÖL görevli ücretleri ne zaman yatacak, Açık Lise görevli ücretleri ne kadar 2024?
MEB açık lise görevli ücretleri 2024! AÖL görevli ücretleri ne zaman yatacak, Açık Lise görevli ücretleri ne kadar 2024? Açık lise görevli ücretleri ne zaman yatacak, AÖL görevli ücretleri ne kadar? MEB açık lise görevli ücretleri 2024 ile ilgili aramalar yoğunlaştı. Açık lise sınavlarında görev alan öğretmenler ödenecek ücretlerin ne kadar olduğunu, ne zaman yatacağını sorguluyor. İşte Açık lise sınav görev ücretleri 2024 hakkında merak edilenler…
16.03.2024 Çalışma Hayatı
MEB yolluk ne zaman yatar? Öğretmen il dışı yolluk ne zaman yatacak 2024?
MEB yolluk ne zaman yatar? Öğretmen il dışı yolluk ne zaman yatacak 2024? Özür grubu atamaları şubat ayında gerçekleştirildi. Öğretmenleri il değiştirerek yolluk ücreti almaya hak kazandı. Yolluk ücretinin ne zaman yatacağı ise merak konusu oldu. Peki, MEB yolluk ne zaman yatar?
13.03.2024 Çalışma Hayatı
Şans Topu, Büyük İkramiyesiyle Yüzünü Güldürecek!
Şans Topu, Büyük İkramiyesiyle Yüzünü Güldürecek! Şans Topu, Türkiye'nin en sevilen şans oyunlarından biri olmaya devam ediyor. Her hafta düzenlenen çekilişleriyle milyonlarca kişiyi sevindiren Şans Topu, şimdi de büyük ikramiyesiyle talihlilerini bekliyor.
12.03.2024 Advertorial
Mevsimlik tarım işçilerinin ortalama günlük ücretleri arttı! Yüzde 114.6 oranında yükseldi
Mevsimlik tarım işçilerinin ortalama günlük ücretleri arttı! Yüzde 114.6 oranında yükseldi Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2023 yılı Tarımsal İşletme İşgücü Ücret Yapısı verisini açıkladı. Buna göre, tarımsal işletmelerde 2023 yılında mevsimlik tarım işçilerinin günlük ücretleri bir önceki yıla göre yüzde 114,6 artarak 512 TL, sürekli tarım işçilerinin aylık ücretleri ise yüzde 105,2 artarak 13 bin 435 TL oldu.
8.03.2024 Ekonomi
300 bin TL maaşla iş imkanı! 2024 ücretleri güncellendi: Saati 2.500 liradan başlıyor
300 bin TL maaşla iş imkanı! 2024 ücretleri güncellendi: Saati 2.500 liradan başlıyor İş arayanları yakından ilgilendiriyor. Yüksek maaş imkanı ile iş fırsatı sunuluyor. Aranan şartlar açıklandı. Makas operatörüne aylık 300 bin lira maaş veriyoruz ama operatör bulamıyoruz. Makasımız da görüldüğü üzere boşta bekliyor. Eleman yetişmiyor. Bizim de anlam veremediğimiz bir olay" dedi. Öte yandan 2024 yılı için iş makinesi hizmet ücretlerini güncelledi. Buna göre, iş makinesi ile verilen hizmetin 8 saatlik bedeli 2 bin lira, maaşlar ise 150 bin lira olarak belirlendi.
6.03.2024 Ekonomi
Toplu sözleşme ikramiyesi 2024 ne kadar, hangi aylarda ödenir? Memurların toplu sözleşme ikramiyesi iptal mi edildi?
Toplu sözleşme ikramiyesi 2024 ne kadar, hangi aylarda ödenir? Memurların toplu sözleşme ikramiyesi iptal mi edildi? Toplu sözleşme ikramiyesi iptal mi edildi, memurların toplu sözleşme ikramiyesi 2024 ne kadar? 3 ayda bir yapılan kamu personelinin toplu sözleşme ikramiyesi desteği ödemeleri 2024 yılıyla birlikte aylık olarak ödenmeye başlandı. İkramiye tutarları merak edilirken, toplu sözleşme ikramiyesinin iptal edilip edilmediği de sorgulanıyor. Peki toplu sözleşme ikramiyesi ne kadar? Sendika ikramiyesi 2024 ne zaman yatacak? Toplu sözleşme ikramiyesi iptal mi?
5.03.2024 Çalışma Hayatı
Seçim sandık görevlisi memur ücreti 2024! Sandık memur üye ücreti ne kadar, sandık kurulu memur üye görevleri nelerdir?
Seçim sandık görevlisi memur ücreti 2024! Sandık memur üye ücreti ne kadar, sandık kurulu memur üye görevleri nelerdir? Yerel seçimler için geri sayım devam ederken sandık görevlisi ücretleri ve başvurularına yönelik araştırmalar da devam ediyor. Sandık görevlisi ücretleri, memur maaş katsayısına göre hesaplanıyor. Peki, Sandık memur üye ücreti ne kadar, sandık kurulu memur üye görevleri nelerdir? İşte Seçim görevli memur üye ücreti 2024…
5.03.2024 Gündem
Kredi kartı kullananlara bir kötü bir de iyi haber! Bankalar 1.500 TL'ye çıkardı
Kredi kartı kullananlara bir kötü bir de iyi haber! Bankalar 1.500 TL'ye çıkardı Kredi kartı kullanan milyonları ilgilendiren uyarı! Pek çok kişi şikayetçiydi, nefes aldıran çözüm tavsiyesi geldi. Kartın özelliğine ve bankaya göre değişse de kart aidatı ücretleri 1.500 liraya kadar çıkıyor. Ekstreyi kontrol eden bu yüksek tutarları görenler şok oluyor, kontrol etmeyen ise farkında olmadan aidat ücretini ödüyor. Bu durumundan kurtulmak ise mümkün. İşte yapılması gerekenler...
28.02.2024 Ekonomi
Kredi kartı kullanan milyonlara para iadesi yapılıyor! e-Devlet'ten başvuranlar ödeme alıyor
Kredi kartı kullanan milyonlara para iadesi yapılıyor! e-Devlet'ten başvuranlar ödeme alıyor Kredi kartı kullanan milyonları ilgilendiren uyarı! Pek çok kişi şikayetçiydi, nefes aldıran çözüm tavsiyesi geldi. Kartın özelliğine ve bankaya göre değişse de kart aidatı ücretleri 1.500 liraya kadar çıkıyor. Ekstreyi kontrol eden bu yüksek tutarları görenler şok oluyor, kontrol etmeyen ise farkında olmadan aidat ücretini ödüyor. Bu durumundan kurtulmak ise mümkün. Paranızın iadesini talep edebilirsiniz. e-Devlet üzerinden başvuru yapılması ile süreç başlıyor.
27.02.2024 Ekonomi
Taşınırken sizin de başınıza gelebilir! Masraf katlanıyor, fotoğraf çekmek şart
Taşınırken sizin de başınıza gelebilir! Masraf katlanıyor, fotoğraf çekmek şart Taşınma planı yapanlar nakliye firması seçerken dikkat. Evini ya da işyerini değiştirmek isteyenlerin önemli gider kalemlerinden biri de nakliye ücretleri. Son yıllarda hızla artan satılık ve kiralık ev fiyatlarına paralel olarak nakliye için ödenen ücretler de arttı. Taşınma telaşında olanlar nakliye süresince yaşayacakları sorunlar ile ilgili ne yapmaları gerektiğini ise tam olarak bilmiyor. Taşınma sırasında eşyaların zarar görmesi durumunda, nakliye firması yaşanan zarardan sorumlu tutuluyor. Avukat Cansen Erdoğan, taşınma sürecinde yapılması gerekenleri açıkladı.
27.02.2024 Ekonomi
YKS başvuruları için bugün son gün!
YKS başvuruları için bugün son gün! Türkiye genelinde 8-9 Haziran’da yapılacak Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) başvuruları bugün saat 23.59’da sona eriyor.
26.02.2024 Gündem
Murat Kurum: 'Depreme dayanıklı 650 bin konut hedefimiz var'
Murat Kurum: 'Depreme dayanıklı 650 bin konut hedefimiz var' AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Hakan Ural ve Nur Tuğba Namlı'nın sunduğu Neler Oluyor Hayatta programında açıklamalarda bulunarak, "Milletin beklediği süslü laflar, kavga, ayrıştırma değil. Bir taraftan cemevi temeli atarken öbür taraftan esnafla buluştuk. Biz kimin dili, dini nedir diye bakmadık. Bizi biz yapan değerler budur. Bizim Alevi komşumuz da var, Kürt komşumuz da vardı, Laz komşumuz da vardı. Sevincimizi de hüznümüzü de beraber yaşadık. Birileri bu değerler üzerinden siyaset yapmayı meslek edinmiş." ifadelerini kullandı.
22.02.2024 Gündem
Twitch abonelik ücretlerine zam mı geldi? Twitch abonelik ücreti 2024 ne kadar oldu? İşte yeni Twitch abonelik fiyatları
Twitch abonelik ücretlerine zam mı geldi? Twitch abonelik ücreti 2024 ne kadar oldu? İşte yeni Twitch abonelik fiyatları Türkiye Twitch abonelik ücreti ne kadar? Twitch abonelik fiyatları zam haberleri bir anda en çok konuşulan konu başlıklarından biri oldu. Ülkemizde 9,90 TL olan Twitch abonelik ücreti güncellendi. Peki, Twitch abonelik ücretlerine zam mı geldi?
21.02.2024 Yaşam
Korsan taksiciden sonra korsan kayak öğretmenleri! Saati 2 bin TL
Korsan taksiciden sonra korsan kayak öğretmenleri! Saati 2 bin TL Türkiye’nin önemli kış turizm merkezlerinden Uludağ, hafta sonu güneşli havada kayak yapmak isteyenlerin akınına uğradı. Kayak öğrenmek isteyenlerin de geldiği Uludağ'da kayak dersinin saati 2 bin TL, kayak ekipmanının günlük kiralama ücreti 750 ve kayak kıyafeti ise 500 TL. Tatilcilere 2 saatte kayak öğrettiklerini söyleyen Türkiye Kayak ve Snowboard Öğretmenleri Derneği Başkanı eski milli kayakçı Yahya Usta, eğitimin, belgesi olan kayak öğretmeninden alınmasının önemine dikkat çekerek, “Korsan taksici gibi korsan kayak öğretmenleri var. Ufak bir hatanın geri dönüşü olmuyor” dedi.
19.02.2024 Gündem
Exxen spor paketi ne kadar 2024, Exxen üyelik ücretlerine zam mı geldi? Exxen üyelik ücreti 2024
Exxen spor paketi ne kadar 2024, Exxen üyelik ücretlerine zam mı geldi? Exxen üyelik ücreti 2024 Exxen üyelik ücretlerine zam gelip gelmediğine yönelik araştırmalar yoğunlaştı. Spor karşılaşmalarının daha çok takip edildiği ExxenSpor üyelik ücreti de futbolseverler tarafından merak ediliyor. Exxen'e en son 25 Kasım 2023'te zam gelmişti. Peki, Exxen spor paketi ne kadar 2024? İşte Exxen üyelik ücreti 2024…
16.02.2024 Gündem
İstanbulkartlılar dikkat! İBB açıkladı, ücretler güncellendi
İstanbulkartlılar dikkat! İBB açıkladı, ücretler güncellendi İstanbulkart yüklemelerinde, bankalar tarafından alınan komisyon ücretlerinde değişikliğe gidiliyor. 15 Mart 2024 tarihinden itibaren geçerli olacak yeni ücretler İBB tarafından açıklandı.
15.02.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Ücretleri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ücretleri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.