Üç Dönem

Üç Dönem

Son dakika üç dönem haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan üç dönem ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını üç dönem haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Üç Dönem

haberleri sayfasında son dakika yaşanan üç dönem gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.350 üç dönem haberi bulunmuştur. Tüm üç dönem haberleri aşağıda listelenmiştir.
Beşiktaş'ta Ahmet Nur Çebi yönetimi ibra edildi! Toplam borç açıklandı
Beşiktaş'ta Ahmet Nur Çebi yönetimi ibra edildi! Toplam borç açıklandı Beşiktaş Kulübü'nde Ahmet Nur Çebi başkanlığındaki yönetim kurulunun son üç dönemi ayrı ayrı idari ve mali açıdan ibra edildi. Ayrıca Siyah-beyazlı kulübün borcu da açıklandı.
2.12.2023 Beşiktaş
Emekli aylığında her ay 15 liralık düşüşe sebep oluyor! Milyonlarca vatandaşı ilgilendiren 'asgari ücret' ayrıntısı
Emekli aylığında her ay 15 liralık düşüşe sebep oluyor! Milyonlarca vatandaşı ilgilendiren 'asgari ücret' ayrıntısı Emekli aylıklarıyla ilgili dikkat çeken açıklama geldi. Emekli maaşının nasıl hesaplandığıyla ilgili merak edilen ayrıntıları SGK Uzmanı Dilek Ete anlattı. Ete ayrıca emekli aylıklarının hakkettiği seviyeye nasıl geleceğiyle ilgili öneride bulundu.
24.10.2023 Emekli
AK Parti'nin milletvekili aday listesi belli oldu! İşte en genç aday...
AK Parti'nin milletvekili aday listesi belli oldu! İşte en genç aday... AK Parti üç dönem kuralı nedeniyle 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde aday listesinde büyük bir değişim yaşandı. 27. Dönem'de görev alan milletvekillerinin yüzde 70’i değişti. En genç milletvekili adayının ise 19 yaşında bir üniversite öğrencisi oldu.
9.04.2023 Gündem
AK Parti'nin aday listesi netleşti!
AK Parti'nin aday listesi netleşti! AK Parti milletvekili aday listelerine son şeklini verdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan listelerin belirlenmesi sürecinde yoğun mesai yaptı. Listeler hazırlanırken 3 dönem kuralını uygulayan AK Parti, 2023 seçimlerine büyük değişimle girecek. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Ankara 3. Bölge 1. sıradan aday oldu. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu İstanbul 2. Bölge 1. sıra, Çalışma Bakanı Vedat Bilgin Ankara 2. Bölge 1. sıra, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Antalya 1. sıradan aday. İşte tam liste...
9.04.2023 Gündem
4 parti seçime CHP listesinden girecek!
4 parti seçime CHP listesinden girecek! DEVA Partisi, Demokrat Parti, Saadet Partisi ve Gelecek Partisi seçime CHP listesinden girecek.
6.04.2023 Gündem
AK Parti'de üç dönemlikler için formül! Liste tamamlandı
AK Parti'de üç dönemlikler için formül! Liste tamamlandı 14 Mayıs seçimleri öncesi AK Parti’den aday adaylığı başvurusunda bulunan 6 bin 25 isim, Genel Merkez’e çağrılarak tek tek mülakata alındı. 14 ayrı komisyonun yürüttüğü çalışmaların sonucunda yüz yüze görüşmelerde geçer puanı alamayan adayların elendiği ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önüne gidecek liste için, her bir ilin çıkaracağı milletvekili sayısının iki katı kadar aday ismi belirlendiği öğrenildi. Mülakatlarda aday adaylarının “temsil kabiliyeti, toplumdaki karşılığı ve mesleki tecrübesi”nin özel olarak incelendiği belirtildi.
6.04.2023 Gündem
AK Parti'de liste mesaisi! 3 dönem kuralına takılanlar arasında dikkat çeken isimler var
AK Parti'de liste mesaisi! 3 dönem kuralına takılanlar arasında dikkat çeken isimler var AK Parti’de milletvekili adayları için yapılan temayül yoklamasının ardından 27 Mart’ta başlatılan mülakat süreci bugün sona erecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki üst komisyon ise çalışmalarına pazartesi günü başlayacak ve milletvekili listelerine son şeklini verecek.
1.04.2023 Gündem
Yeniden Refah Partisi, 20 vekil istedi mi? Ali İhsan Yavuz, CNN Türk'te açıkladı
Yeniden Refah Partisi, 20 vekil istedi mi? Ali İhsan Yavuz, CNN Türk'te açıkladı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz, seçim çalışmalarına ilişkin son durumu canlı yayınında CNN Türk Ankara Temsilcisi Dicle Canova'ya açıklamalarda bulunuyor.
27.03.2023 Gündem
AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş: Afetler siyaset malzemesi yapılmamalı
AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş: Afetler siyaset malzemesi yapılmamalı AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, CNN TÜRK canlı yayınında gündeme dair soruları yanıtladı. Kurtulmuş, siyasette "6284" tartışmasıyla ilgili, "Yeniden Refah Partisi kendi politik kimliği olan bir siyasi partidir. Bir koalisyon protokolü imzalanmıyor. Seçime dönük bir ittifak yapma peşindeyiz. Bu konuların tartışıldığı zemin ortada yok. Kadınlar için her türlü tedbiri alırız. Aileyi güçlendirmek kadını zayıflatmak değildir. Programımız ve yaptığımız siyasi çalışmalar ortadadır" dedi.
16.03.2023 Gündem
Gazeteci Orhan Erinç hayatını kaybetti
Gazeteci Orhan Erinç hayatını kaybetti Türkiye Gazeteciler Cemiyeti eski  başkanı, Cumhuriyet Gazetesi önceki genel yayın yönetmenlerinden Orhan Erinç 87 yaşındaydı.
23.01.2023 Gündem
Mahir Ünal'ın yerine göreve Özlem Zengin kimdir, nereli, evli mi? AK Parti Grup Başkanvekilliğine atanan Özlem Zengin’in biyografisi!
Mahir Ünal'ın yerine göreve Özlem Zengin kimdir, nereli, evli mi? AK Parti Grup Başkanvekilliğine atanan Özlem Zengin’in biyografisi! Cumhuriyet'e yönelik açıklamalarına gelen tepkiler üzerine AK Parti Grup Başkan Vekilliğinden istifa eden Mahir Ünal'ın yerine göreve Özlem Zengin getirildi. Peki, Özlem Zengin kimdir, nereli, evli mi? Mahir Ünal'ın yerine göreve Özlem Zengin hakkında merak edilenler…
1.11.2022 Gündem
'Fenerbahçe'nin 20 yıllık yenilmezlik serisi bitirdim'
'Fenerbahçe'nin 20 yıllık yenilmezlik serisi bitirdim' Adana Demirspor'un yıldız kanat forveti Henry Onyekuru çok önemli açıklamalarda bulundu. Nijeryalı futbolcu Galatasaray sürecini ve Kadıköy deplasmanı hakkında "Fenerbahçe'nin 20 yıllık yenilmezlik serisi bitirdim" ifadelerini kullandı.
12.10.2022 Adana DemirSpor
EYT'de son dakika gelişmesi! Emekli aylığı hesabı böyle yapılacak, farklı maaşlar ortaya çıkacak...
EYT'de son dakika gelişmesi! Emekli aylığı hesabı böyle yapılacak, farklı maaşlar ortaya çıkacak... EYT ile ilgili son dakika gelişmesi! Milyonlarca vatandaş EYT düzenlemesini bekliyor. EYT'de geri sayım başladı. Bakanlık bünyesinde çalışmalar devam ediyor. En geç ocak ayında yeni düzenlemenin Meclis'e sunulması bekleniyor. Emeklilikte yaşa takılanlar için formüller de merakla takip edilirken emekli maaşlarının nasıl bağlanacağı ve maaş hesaplamasının nasıl yapılacağı da gündemde. Formül ortaya çıktı. Herkese göre ayrı maaşlar ortaya çıkacak. Maaşları etkileyecek farklı faktörler bulunuyor. Fazla primler de maaş hesaplamasında kullanılacak. Peki emekli maaşları nasıl hesaplanacak? Avrupa modelinin uygulanma ihtimali ne? EYT ile ilgili tüm gelişmeler...
Memur ve çalışana yüksek emekli maaşı fırsatı
Memur ve çalışana yüksek emekli maaşı fırsatı Memur ve çalışan milyonlarca vatandaşı ilgilendiren açıklama geldi. Yüksek emekli maaşı almak isteyenler için detaylar tek tek açıklandı. Yüksek emekli maaşı almak isteyen vatandaşların yapması gerekenler sıralandı. Emekli aylığını düşürmeyecek aksine yükseltecek en basit çözüm prime esas kazanç tutarının yüksek gösterilmesi. Yani SGK’ya yüksek ücret seviyesinden prim yatırmak. Dolayısıyla çalışanların sık sık kendi adlarına SGK’ya yatırılan primleri takip etmeleri gerekiyor. İşverenlerinin gerçek ücretleri üzerinden prim yatırıp yatırmadığını kontrol etmek sigortalı açısından çok önemli. Aksi takdirde emeklilik vakti geldiğinde hayal kırıklıkları yaşanabilir. Emekli aylığını yükseltecek bir diğer yöntem ise Ocak 2000 dönemi öncesi askerlik, doğum ve yurt dışı borçlanmaları. Bu dönem için borçlanma yapılırsa, bir de tavandan yani en yüksekten ödeyerek borçlanılırsa emekli aylığını yükseltmek mümkün. Askerlik borçlanmasının emekli aylığına etkisi, prim ödeme gün sayısı, askerlik yapılan dönem ve göstergeye bağlı olarak değişiyor. İşte yüksek emekli aylığı ile ilgili milyonları ilgilendiren tüm detaylar...
10.07.2022 Emekli
Yerli hocalar son 15 yıla damga vurdu! En son şampiyon olan yabancı teknik adam...
Yerli hocalar son 15 yıla damga vurdu! En son şampiyon olan yabancı teknik adam... Dün akşam Antalyaspor'la 2-2 berabere kalarak şampiyonluğunu ilan eden Abdullah Avcı 'yerli hoca' hegemonyasını sürdürmüş oldu.
1.05.2022 Süper Lig
Şahbaz Şerif kimdir? Pakistan’ın yeni başkanı Şahbaz Şerif’in Türkiye ile olan ilişkisi nasıl?
Şahbaz Şerif kimdir? Pakistan’ın yeni başkanı Şahbaz Şerif’in Türkiye ile olan ilişkisi nasıl? Pakistan'da İmran Han hükümetinin güvensizlik oylaması sonucu görevden düşmesinin ardından meclis yeni başbakanını seçti. İslam Ulema Camiası(JUI-F), Pakistan Müslüman Ligi (PML-N), Pakistan Halk Partisi (PPP)'nin öncülük ettiği Pakistan Demokratik Hareketi'nin desteklediği PML-N lideri Şahbaz Şerif, yeni başbakan oldu. Peki, Şahbaz Şerif kimdir? Pakistan’ın yeni başkanı Şahbaz Şerif’in Türkiye ile olan ilişkisi nasıl?
11.04.2022 Gündem
MHP lideri Bahçeli'den flaş cumhurbaşkanı adayı açıklaması!
MHP lideri Bahçeli'den flaş cumhurbaşkanı adayı açıklaması! MHP lideri Devlet Bahçeli partisinin Kızılcahamam kampında yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı adayımız Erdoğan'dır açıklamasını yaptı.
7.02.2022 Siyaset
Manisa eski milletvekili Hasan Zengin hayatını kaybetti
Manisa eski milletvekili Hasan Zengin hayatını kaybetti Manisa'nın eski milletvekillerinden Hasan Zengin İzmir'in Urla ilçesinde tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
14.12.2021 Siyaset
Bikem Kanık kimdir? Galatasaray Başkan Yardımcısı Bikem Kanık’ın biyografisi!
Bikem Kanık kimdir? Galatasaray Başkan Yardımcısı Bikem Kanık’ın biyografisi! Galatasaray Başkan Yardımcısı Bikem Kanık, UEFA Avrupa Ligi'ndeki kura çekimi sonrasında açıklamalarda bulundu. Kanık, "Biz yeni ve başarıya aç oyunculardan oluşan bir takım yaratmaya çalışıyoruz. Bu stratejimizde bir değişiklik olmayacak. Galatasaray'ın geleceğini garantiye almak için bu uygulamayı yapıyoruz" dedi. Açıklamanın ardından Bikem Kanık hakkında yapılan aramalar arttı. Peki Bikem Kanık kimdir?
27.08.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Bosna Hersek'te Başçarşı Camii açılışını yaptı
Cumhurbaşkanı Erdoğan Bosna Hersek'te Başçarşı Camii açılışını yaptı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bosna Hersek temasları kapsamında, başkent Saraybosna'daki tarihi Başçarşı'yı ziyaret etti. Erdoğan, Başçarşı Meydanı'nda toplanan Saraybosnalılar tarafından yoğun ilgiyle karşılandı.
27.08.2021 Siyaset
Kamuda yeni dönem! Resmi Gazete'de yayımlandı
Kamuda yeni dönem! Resmi Gazete'de yayımlandı Genel yönetim kapsamındaki kamu idareleri ile diğer kamu kurum ve kuruluşlarının mülkiyeti kamuya ait bina, tesis, araç ve benzeri taşınır ve taşınmazları ile kamu tarafından yürütülen hizmetlere dair yapılacak enerji performans sözleşmelerinin uygulanmasına yönelik ihalelerin çerçevesi belirlendi.
15.04.2021 Gündem
AK Parti'nin 7. Olağan Büyük Kongresi 24 Mart Çarşamba yapılacak
AK Parti'nin 7. Olağan Büyük Kongresi 24 Mart Çarşamba yapılacak AK Parti'nin 7. Olağan Büyük Kongresi, 24 Mart Çarşamba günü Ankara Spor Salonu'nda yapılacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kongrede 2023 seçimlerine dair bir manifesto ve yol haritası açıklayacak.
21.03.2021 Siyaset
Emekli maaşını yükseltmek mümkün mü? Emekli aylığını yükseltmenin yolları
Emekli maaşını yükseltmek mümkün mü? Emekli aylığını yükseltmenin yolları Emekli aylığını prim hesaplanan kazanç tutarı ile prim ödeme gün sayısı belirliyor. Bu açıdan emekli aylığının yüksek olması için prim ve hesaplanan kazanç tutarı da önem taşıyor. Emekli aylıkları hesaplanırken memur, kendi hesabına çalışanlar ve işçiler için ayrı yöntemler bulunuyor. Peki, Emekli aylığını yükseltmek mümkün mü? 'Emekli aylığımı nasıl yükseltirim?' diyorsanız işte emekli maaşını yükseltmenin yolları...
19.02.2021 Çalışan Hakları
Eski İBB Başkanı Kadir Topbaş son yolculuğuna uğurlandı
Eski İBB Başkanı Kadir Topbaş son yolculuğuna uğurlandı Koronavirüs tedavisi gördüğü hastanede yaşamını yitiren eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş bugün son yolculuğuna uğurlandı. Topbaş için Fatih Camii'nde kılınan cenaze namazı öncesinde bir dönem başkanlığını yaptığı Beyoğlu Belediyesi ve 13 yıl boyunca yönettiği İBB Başkanlığı’nda törenler düzenlendi.
14.02.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Üç Dönem ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki üç dönem haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.