Türkşeker

Türkşeker

Son dakika Türkşeker haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Türkşeker ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Türkşeker haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Türkşeker

haberleri sayfasında son dakika yaşanan türkşeker gelişmeleri de dahil olmak üzere 60 türkşeker haberi bulunmuştur. Tüm türkşeker haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türkşeker işçi alımı başvuru şartları neler, Türkşeker 390 işçi alımı başvurusu nasıl yapılır? Türkşeker 390 sürekli işçi alımı ne zaman sonuçlanır 2024?
Türkşeker işçi alımı başvuru şartları neler, Türkşeker 390 işçi alımı başvurusu nasıl yapılır? Türkşeker 390 sürekli işçi alımı ne zaman sonuçlanır 2024? Türkşeker 390 sürekli işçi alacak. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ (Türkşeker) bünyesindeki fabrikalarda istihdam edilmek üzere 390 sürekli işçi alımı yapacaklarını bildirdi. Açıklama ardından Türkşeker "4857 SAYILI KANUNUNA TÂBİ SÜREKLİ İŞÇİ ALIMI HAKKINDA DUYURU" başlıklı duyuru ile detaylar paylaşıldı. Peki, Türkşeker işçi alımı başvuru şartları neler, Türkşeker sürekli işçi alımı sonuçları ne zaman açıklanır?
17.04.2024 Çalışma Hayatı
(İŞKUR Şeker Fabrikası işçi alımı 2023 başvuru) TÜRKŞEKER (Türkiye Şeker Fabrikaları) personel alımı şartları nelerdir, TÜRKŞEKER geçici işçi alımı ne zaman? Şeker Fabrikası bin işçi alımı başvuru formu
(İŞKUR Şeker Fabrikası işçi alımı 2023 başvuru) TÜRKŞEKER (Türkiye Şeker Fabrikaları) personel alımı şartları nelerdir, TÜRKŞEKER geçici işçi alımı ne zaman? Şeker Fabrikası bin işçi alımı başvuru formu TÜRKŞEKER (Türkiye Şeker Fabrikası) 1000 geçici işçi alacak. Tarım ve Orman Bakanlığının ilgili kuruluşu Türkşeker AŞ fabrikalarına 1000 geçici işçi alacak. TÜRKŞEKER işçi alımı ilanıyla başvuru şartları ve tarihlerini paylaştı. Söz konusu paylaşımın ardından işçi alımı başvurusu yapacak olan vatandaşlar İŞKUR Şeker Fabrikası işçi alımı 2023 başvuru şartları nelerdir, TÜRKŞEKER (Türkiye Şeker Fabrikaları) personel alımı başvuruları başladı mı, ne zaman? İşte İŞKUR Şeker Fabrikası işçi alımı 2023 başvuru tarihi ve şartları…
11.07.2023 Personel Alımı
Şekerde büyük sahtecilik! Haksız kazanç sağlandı
Şekerde büyük sahtecilik! Haksız kazanç sağlandı Bazı şirketlerin kapasite raporlarında sahtecilik yaptığı ortaya çıktı. Gerçekdışı raporla imalatta kullanmak üzere Türkşeker’den ucuz şeker alan şirketlerin, bunu piyasada sattığı belirlendi.
29.03.2023 Ekonomi
Pancar bedelleri ne zaman ödenecek? Pancar bedel ödemeleri hesaplara yattı mı?
Pancar bedelleri ne zaman ödenecek? Pancar bedel ödemeleri hesaplara yattı mı? Pancar bedelleri ne zaman ödenecek, pancar bedel ödemeleri hesaplara yattı mı? Tarım ve Orman Bakanı Kirişci, "1 milyar 429 milyon liralık pancar bedel ödemesini bugün pancar üreticisi çiftçilerimizin hesaplarına aktarıyoruz." dedi.
3.02.2023 Ekonomi
İçişleri Bakanlığı duyurdu! Göç İdaresi Başkanlığı personel alacak! İşte başvuru şartları!
İçişleri Bakanlığı duyurdu! Göç İdaresi Başkanlığı personel alacak! İşte başvuru şartları! İçişleri Bakanlığı, Göç İdaresi Başkanlığı’na personel alımı yapacak. İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. İlana göre, giriş sınavı ile il göç uzman yardımcısı alınacak. Sınav için başvurular 30 Aralık’ta alınacak. Peki, Göç İdaresi personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Göç İdaresi personel alımı şartları ne? Göç uzman yardımcısı alımı şartları!
27.12.2022 Personel Alımı
Türkşeker İŞKUR üzerinden sürekli işçi alacak! Türkşeker işçi alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte alım yapılacak kadrolar ve kontenjanlar!
Türkşeker İŞKUR üzerinden sürekli işçi alacak! Türkşeker işçi alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte alım yapılacak kadrolar ve kontenjanlar! Türkiye Şeker Fabrikaları (TÜRKŞEKER) işçi alacak! İşçi alım ilanı, şartları ve kontenjanları yayınlandı. İlana göre en az ortaöğretim mezunu ve önlisans mezunu işçi alımı yapılacak. Başvurular İŞKUR üzerinden alınacak. Peki, Türkşeker personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Türkşeker işçi alımı şartları ne? Türkşeker işçi alımı nerelerde? İşte detaylar…
25.12.2022 Personel Alımı
Türkiye Şeker Fabrikaları (Türkşeker) personel alacak! İşte başvuru şartları ve Kariyer Kapısı başvuru ekranı!
Türkiye Şeker Fabrikaları (Türkşeker) personel alacak! İşte başvuru şartları ve Kariyer Kapısı başvuru ekranı! Türkiye Şeker Fabrikaları, Teftiş Kurulu Başkanlığı’nda istihdam edilmek üzere yazılı ve sözlü sınavla personel alacak. Başvurular 16 Ekim’de sona erecek. Peki, Türkşeker personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Türkşeker personel alımı şartları ne? İşte Türkşeker personel alımı 2022!
10.10.2022 Personel Alımı
Paralar bugün hesaplara aktarılıyor! 468 milyon lira avans ödemesi yapılacak
Paralar bugün hesaplara aktarılıyor! 468 milyon lira avans ödemesi yapılacak Binlerce kişi bekliyordu. Ödemeler bugün başlıyor. Paralar vatandaşların banka hesaplarına aktarılıyor. Bakan Kirişci duyurdu. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, 468 milyon liralık pancar sulama avansı ödemelerinin bugün çiftçilerin hesaplarına aktarılacağını duyurdu.
25.08.2022 Ekonomi
Türkşeker en az lise mezunu 130 sürekli işçi alacak! Türkşeker işçi alımı başvuru şartları!
Türkşeker en az lise mezunu 130 sürekli işçi alacak! Türkşeker işçi alımı başvuru şartları! Türkiye Şeker Fabrikaları (Türkşeker) duyurdu! İŞKUR üzerinden meslek lisesi ve önlisans mezunu 130 sürekli işçi alınacak. Yayımlanan ilana göre, Türkşeker’in Şeker Fabrikaları, Ankara ve Eskişehir Makine Fabrikaları ile Elektromekanik Aygıtlar Fabrikası (EMAF)’nda belirsiz süreli çalıştırılmak üzere işçi alınacak. Peki, Türkiye Şeker Fabrikaları (Türkşeker) işçi alımı başvurusu nasıl yapılır? 2022 İŞKUR işçi alımı başvuru ekranı ve Türkşeker işçi alımı başvuru şartları!
22.07.2022 Personel Alımı
Şeker ile ilgili son dakika açıklaması! Fiyatlar 6'ya katlandı
Şeker ile ilgili son dakika açıklaması! Fiyatlar 6'ya katlandı Şeker fiyatlarındaki fahiş artış vatandaşın gündemindeki yerini koruyor. Türkşeker’in domine ettiği pazarda fiyatlar şaştı. Özel fabrikalar stoktaki malın fiyatını 6 kat artırıp, fahiş kârla satmaya başladı. Vergi müfettişleri sahaya indi. Stok ve faturalar inceleniyor
26.06.2022 Ekonomi
Şeker fiyatlarına zam geldi! Yüzde 67
Şeker fiyatlarına zam geldi! Yüzde 67 Türkşeker, şeker fiyatlarına yüzde 37-67 oranlarında zam yaptığını duyurdu. 27 Haziran itibariyle bazı discount marketler ve Tarım Kredi için 390 TL'den verdiği 50 kilogramlık kristal şekerin fabrika satış fiyatına yüzde 67 zam yaparak 650 TL'ye çıkardı.
25.06.2022 Ekonomi
Şekere zam var mı? Şeker fiyatları ne kadar oldu? 1 kg şeker kaç lira oldu?
Şekere zam var mı? Şeker fiyatları ne kadar oldu? 1 kg şeker kaç lira oldu? Türkiye Şeker Fabrikaları Genel Müdürlüğü (Türkşeker), şekere zam yaptı. Türkşeker, Tarım Kredi için 50 kilogramlık kristal şekerin fabrika satış fiyatına yüzde 67, diğer marketlere verilen şekere yüzde 37 zam yaptı. Şekere yapılan zammın ardından vatandaş, 1 kg, 5 kg ve 50 kg şeker fiyatlarını araştırıyor. Peki, Şeker fiyatları ne kadar oldu? Toz şekere ne kadar zam geldi? 1 kg şeker kaç lira oldu? 5 kg şeker fiyatı ne kadar? 50 kg şeker kaç lira? İşte Türkşeker fiyatları!
25.06.2022 Ekonomi
Paralar banka hesaplarında! Resmen açıkladı, ödemelerle ilgili son dakika gelişmesi
Paralar banka hesaplarında! Resmen açıkladı, ödemelerle ilgili son dakika gelişmesi Yüz binlerce kişinin beklediği ödemeler bugün yapıldı. Paralar vatandaşların banka hesaplarına yatırılıyor. Güzel haberi duyurdular. Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş (TÜRKŞEKER), 28 bin 425 pancar çiftçisine 476 Milyon TL ikinci avans ödemesinin yapılacağını bildirdi. İşte son dakika haberinin detayları...
24.06.2022 Ekonomi
Avans ödemeleri yapıldı! Türkşeker'den açıklama geldi
Avans ödemeleri yapıldı! Türkşeker'den açıklama geldi Türkşeker, 28 bin 425 pancar çiftçisine 476 milyon lira ikinci avans ödemesi yapıldığını açıkladı. Açıklamada, 2022 yılında pancar eken çiftçilere 1 ton pancar için verilecek nakdi avansların yüzde 290 artışla 70 liraya, 3 defa ödenen avans sayısınınsa 5’e çıkarıldığı duyuruldu.
24.06.2022 Ekonomi
Muhittin Şahin kimdir? Şeker Fabrikaları TÜRKŞEKER yeni genel müdürü Muhiddin Şahin nereli, hangi görevlerde bulundu?
Muhittin Şahin kimdir? Şeker Fabrikaları TÜRKŞEKER yeni genel müdürü Muhiddin Şahin nereli, hangi görevlerde bulundu? Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Mücahit Alkan görevden alındı. Alkan'ın yerine Muhiddin Şahin atandı. Peki, Muhittin Şahin kimdir? TÜRKŞEKER Şeker Fabrikaları yeni genel müdürü Muhiddin Şahin nereli, hangi görevlerde bulundu?
4.06.2022 Gündem
Mücahit Alkan kimdir, nereli, evli mi? Görevden alınan eski Türkşeker Genel Müdürü Mücahit Alkan hakkında detaylar…
Mücahit Alkan kimdir, nereli, evli mi? Görevden alınan eski Türkşeker Genel Müdürü Mücahit Alkan hakkında detaylar… Cumhurbaşkanı imzasıyla yayımlanan Resmi Gazete kararına göre, Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. Genel Müdürlüğünde yeni atama gerçekleştirildi. Resmi Gazete atama kararına göre, Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Mücahit Alkan görevden alındı, yerine Muhittin Şahin atandı. Peki, Mücahit Alkan kimdir, nereli, evli mi? Görevden alınan eski Türkşeker Genel Müdürü Mücahit Alkan hakkında detaylar…
4.06.2022 Gündem
Bal fiyatları uçuşa geçti! Kilosu...
Bal fiyatları uçuşa geçti! Kilosu... Bal fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme. Arıcılar, yaz sezonu için göç etmeye başlarken, yeni hasada hazırlanıyor. Bu kapsamda son dönemde artan girdi maliyetleri, iklimsel sorunlar gibi zorlu koşullara dikkat çekilirken; şeker ve mazot için sürdürülebilir destek talep ediyorlar. Mevcut balların geçen yılın mahsulü olduğunu anlatan Şahin, geçen yıl arıcıların 26 kilo tenekeyi 800 liraya verdiğini kaydetti. Şahin, “Bu yıl bir teneke maliyeti 1500 lirayı aşıyor. Taze bal piyasaya girince 90-100 liranın altındaki bal, bal olmaz. Bu gidiş, merdiven altı üretimi artırır: balı nişasta bazlı karışım, pancar şekeriyle besleme ya da enzimle çoğaltma yapılır. Bunlara bal dersek, arıya hakaret etmiş oluruz. Madem satılacak ve çözüm bulunamıyor, bunlara tatlandırıcı diyelim” diye konuştu.
4.06.2022 Ekonomi
Paralar bugün hesaplara yatırılıyor! Faizsiz olarak ödeniyor, yüzde 290 arttı
Paralar bugün hesaplara yatırılıyor! Faizsiz olarak ödeniyor, yüzde 290 arttı Nakdi destek ödemeleri bugün yapılmaya başlıyor. Avans olarak verilen paralar vatandaşların banka hesaplarına yatırılıyor. Ödeme miktarı 2022 yılı itibarı ile yüzde 290 artırıldı. Binlerce kişi bu ödemelerden yararlanacak. Yılda 3 kez yapılan avans ödemesi 5'e çıkarıldı. Bakan Kirişci detaylar ile ilgili kamuoyunu bilgilendirdi. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Türkşeker ile "sözleşmeli tarım" kapsamında bu yıl pancar eken 28 bin 800 çiftçiye yaklaşık 490 milyon lira nakdi avans ödemesi yapılacağını duyurdu.
24.05.2022 Ekonomi
Ödemeler başlıyor! Faizsiz olarak veriliyor, yarın hesaplarda olacak...
Ödemeler başlıyor! Faizsiz olarak veriliyor, yarın hesaplarda olacak... Paralar hesaplara yatırılıyor. Ödemeler yarın başlıyor. Bakan duyurdu. 490 milyon TL nakdi avans ödemesi yapılacak. 3 defa ödeniyordu, 5'e çıkarıldı. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Türkşeker ile 'Sözleşmeli Tarım' kapsamında bu yıl pancar eken 28 bin 800 çiftçiye 24 Mayıs'ta, toplamda yaklaşık 490 milyon TL ödeme yapılacağını duyurdu.
23.05.2022 Ekonomi
Şeker zammı 2022! Şekerin kilogramı kaç lira? 5 kilo toz şeker ne kadar oldu? 1 çuval şeker fiyatı kaç TL? İşte son şeker fiyatları!
Şeker zammı 2022! Şekerin kilogramı kaç lira? 5 kilo toz şeker ne kadar oldu? 1 çuval şeker fiyatı kaç TL? İşte son şeker fiyatları! Şekere zam! Türkşeker duyurdu! Şekerin fiyatı yüzde 31 arttı. Gelen zammın ardından milyonlarca tüketici ve işletmeciler şeker fiyatlarına yapılan zammı ve şeker fiyatlarındaki son durumu merak ediyor. Peki, Şekerin kilogramı kaç lira? 5 kilo toz şeker ne kadar oldu? 1 kg şeker kaç lira? İşte son şeker fiyatları!
1.04.2022 Ekonomi
Şekere zam geldi mi, şeker fiyatlarında zam var mı? 2022 Şeker zammı ile şekerin kilosu ne kadar oldu?
Şekere zam geldi mi, şeker fiyatlarında zam var mı? 2022 Şeker zammı ile şekerin kilosu ne kadar oldu? Şekere zam geldi mi, şeker fiyatlarında zam var mı? Şekere zam konusu uzun zamandır gündemdeydi, beklenen zam geldi. Türkşeker, şeker fiyatına yüzde 31 zam yaparak kilogramı KDV dahil 5,96 TL'den sattığı şekerin fiyatını 7,80 TL'ye yükseltti.
31.03.2022 Ekonomi
Şeker fiyatlarıyla ilgili son dakika! Yüzde 31 zam geldi
Şeker fiyatlarıyla ilgili son dakika! Yüzde 31 zam geldi Şeker fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Türkşeker, şeker fiyatına yüzde 31 zam yaparak kilogramı KDV dahil 5,96 TL'den sattığı şekerin fiyatını 7,80 TL'ye yükseltti.
31.03.2022 Ekonomi
MHP lideri Devlet Bahçeli'den son seçim anketlerine ilişkin flaş açıklama! 'Sipariş ve yalan...'
MHP lideri Devlet Bahçeli'den son seçim anketlerine ilişkin flaş açıklama! 'Sipariş ve yalan...' Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Bahçeli, "MHP'yi itibarsızlaştırmaya, oy oranının iniş halinde olduğunu gösteren kim varsa 2023'te nal toplayacaktır. Algı operasyonları bize sökmez. Kamuoyu araştırma şirketlerinin sipariş ve yalan anketleri doğru duvarı yıkmaya milletin iradesine ket vurmaya yetmez, yetmeyecektir." dedi.
29.03.2022 Siyaset
Şeker ve ayçiçek yağı fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! Ramazan ayı öncesi...
Şeker ve ayçiçek yağı fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! Ramazan ayı öncesi... Şeker ve ayçiçek yağı fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi. Ticaret Bakanlığı, şekerde adil rekabeti bozan faaliyetler olduğuna dair son dönemde kamuoyuna yansıyan hususları işleme alarak, şeker fabrikaları nezdinde incelemeler yapıldığını açıklamıştı. Tarım ve Orman Bakanlığı ise şeker üreticisi firmalara gerekli uyarıları yaptığını, neticesinde özel sektördeki bazı firmalar çuval şeker fiyatlarını 800 TL’den 575 TL bandına indirdiğini açıkladı. Peki bu karar piyasalara nasıl etki etti? Vatandaşlar etiketlerde fahiş zamları gördüğünde ne yapmalı? İşte cevabı.
26.03.2022 Ekonomi
Şeker ve ayçiçek yağı kararı! İndirim geldi, bakanlık duyurdu
Şeker ve ayçiçek yağı kararı! İndirim geldi, bakanlık duyurdu Şeker ve ayçiçek yağı ile ilgili son dakika açıklaması! Bakan harekete geçti ve indirim haberi geldi. Ticaret Bakanlığı, şekerde adil rekabeti bozan faaliyetler olduğuna dair son dönemde kamuoyuna yansıyan hususları işleme alarak, şeker fabrikaları nezdinde incelemeler yapıldığını açıklamıştı. Tarım ve Orman Bakanlığı ise şeker üreticisi firmalara gerekli uyarıları yaptığını, neticesinde özel sektördeki bazı firmalar çuval şeker fiyatlarını 800 TL’den 575 TL bandına indirdiğini açıkladı. Şeker ve ayçiçek yağı ile ilgili tüm detaylar...
24.03.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Türkşeker ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki türkşeker haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.