İşçi

İşçi

Son dakika işçi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan işçi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını işçi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İşçi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan işçi gelişmeleri de dahil olmak üzere 18.725 işçi haberi bulunmuştur. Tüm işçi haberleri aşağıda listelenmiştir.
AK Parti ile DEM Parti milletvekilleri arasında arbede!
AK Parti ile DEM Parti milletvekilleri arasında arbede!TBMM Genel Kurulu'nda, 'Vergi Kanunları ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi' görüşmeleri sırasında AK Parti ile DEM Parti milletvekilleri arasında arbede yaşandı. Gerginlik üzerine birleşime ara verildi.
24.07.2024Gündem
Bodrum ilçesinde kanalizasyon terfi merkezinde temizlik yapan işçiler zehirlendi: 1 ölü, 2 yaralı
Bodrum ilçesinde kanalizasyon terfi merkezinde temizlik yapan işçiler zehirlendi: 1 ölü, 2 yaralıMuğla'nın Bodrum ilçesinde, kanalizasyon terfi merkezine temizlik yapmak için giren gazdan etkilenerek bayıldı. İtfaiye ekipleri tarafından çıkarılan ve merkezte biriken metan gazından zehirlendiği tahmin edilen işçilerden Mehmet Nuri Baştuğ (39) hayatını kaybetti, 2 işçi yaralandı.
23.07.2024Gündem
Gaziantep'te işçi servisleri çarpıştı!  Çok sayıda yaralı var
Gaziantep'te işçi servisleri çarpıştı! Çok sayıda yaralı varGaziantep’te, işçi servis minibüslerinin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1’i ağır 21 kişi yaralandı.
Gaziantep'te işçi servisleri kafa kafaya çarpıştı: 21 yaralı
Gaziantep'te işçi servisleri kafa kafaya çarpıştı: 21 yaralıGaziantep'te 2 işçi servisinin kafa kafaya çarpışması sonucu servislerden biri savrularak park halindeki tıra çarptı. Üç aracın karıştığı zincirleme kazada 1'i ağır 21 işçi yaralandı.
22.07.2024Gaziantep
Yumurtalık Belediyesi çalışanları maaşlarını eksiksiz aldı
Yumurtalık Belediyesi çalışanları maaşlarını eksiksiz aldıYumurtalık Belediye Başkanı Erdinç Altıok, geçmiş yönetimden kalan borçlara rağmen işçi alacaklarını odağına aldı. Aylık ortalama geliri 5 milyon TL olan Yumurtalık Belediyesi’ni geçmişten kalan 205 milyon lira, yani gelirine oranla yüksek bir borçla devralan Başkan Altıok, borç yüküne rağmen işçi ve emekçilerin maaşlarını eksiksiz bir şekilde yatırdı.
21.07.2024Adana
Torosların gizli hazinesi: Varda Köprüsü
Torosların gizli hazinesi: Varda KöprüsüVarda Köprüsü, Adana ili Karaisalı ilçesi Hacıkırı (Kıralan) mahallesi'nde bulunan, yöre halkı tarafından "Koca Köprü" diye anılan köprü...
19.07.2024Adana
Bursa'da mevsimlik işçilerin kaldığı çadırlarda yangın çıktı
Bursa'da mevsimlik işçilerin kaldığı çadırlarda yangın çıktıBursa'nın Yenişehir ilçesinde mevsimlik işçilerin kaldığı çadırda çıkıp, diğer çadırlara da sıçrayan yangın, 1 saatte söndürüldü. 3 çadır ile 1 minibüs kullanılamaz hale geldi.
17.07.2024Gündem
Bursa’da ev sahibi kiracısına dehşeti yaşattı! "Domuz bağı ile bağladılar"
Bursa’da ev sahibi kiracısına dehşeti yaşattı! "Domuz bağı ile bağladılar"Bursa'da Mehmet Ö. (37), Ozan U.'nun (33) evinin bir odasını aylık 4 bin liraya kiraladı. Odasında 3 gün kalan Mehmet Ö., eve gelen misafirlerden rahatsız olunca parasını geri alıp, ayrılmak istedi. Para karşılığı cep telefonunu veren Ozan U., 10 gün sonra konuşmak için çağırdığı Mehmet Ö.'ye evinde arkadaşları ile işkence yaptı. Mehmet Ö.'ye kadın kıyafetleri de giydirip, fotoğraflarını sosyal medyadan yayınlayan ve olaya karışan 5 kişi hakkında 2 yıldan 10 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Tutuklu tek sanık Ozan D. 4'üncü duruşmada tahliye edilirken, ağlayarak ifade veren Mehmet Ö. "Domuz bağı ile bağladılar. İşkenceye devam ettiler" dedi.
15.07.2024Gündem
Yerel yönetimlerdeki işten çıkarmalara ilişkin açıklama: Bakan Işıkhan açıkladı
Yerel yönetimlerdeki işten çıkarmalara ilişkin açıklama: Bakan Işıkhan açıkladıÇalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinin ardından yerel yönetimlerdeki işten çıkarmalarla ilgili 136 ihbar ya da şikayetin bakanlığa ulaştığını bildirdi.
13.07.2024Gündem
Bakan Kurum: 11 ilimizde 276 bin konutun inşası devam ediyor
Bakan Kurum: 11 ilimizde 276 bin konutun inşası devam ediyorÇevre , Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, “11 ilimizde 276 bin konutun inşası devam etmektedir. Bugüne kadar 76 bin konutun teslimi gerçekleşmiş ve inşallah bundan sonraki süreçte her ay 25-30 bin konutun teslimini planlıyoruz” dedi.
13.07.2024Ekonomi
Giresun'da fındık hasadı öncesi harekete geçtiler! Yüksek yevmiyeye karşı yeni yöntem
Giresun'da fındık hasadı öncesi harekete geçtiler! Yüksek yevmiyeye karşı yeni yöntemGiresun'da fındık hasadı öncesi çiftçiler, artan maliyetler ve yüksek yevmiye ücretleri nedeniyle zorlanıyor. Serbest piyasada fındık fiyatları düşmeye devam ederken, başta yevmiye fiyatları olmak üzere maliyetlerin arttığını ifade eden fındık üreticiler tek umutlarının açıklanacak taban fiyat uygulaması olduğunu söyledi.
13.07.2024Giresun
Ordu'da fındıkta taban fiyat beklentisi 160 TL
Ordu'da fındıkta taban fiyat beklentisi 160 TLOrdu'da bir kilogram fındığın maliyeti, taban fiyat beklentisi ve fındık toplama işinde çalışacak işçilerin günlük yevmiyesi açıklandı.
12.07.2024Ekonomi
Türkiye'nin en fazla istihdam açığı olan meslekleri belli oldu! 270 bin açık var
Türkiye'nin en fazla istihdam açığı olan meslekleri belli oldu! 270 bin açık varÇalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, "1 ve üzeri çalışanı bulunan 17 bin 181 işletmeyle iletişime geçerek 270 bin 761 açık iş tespit ettik" dedi.
12.07.2024Ekonomi
Evine davet ettiği arkadaşı tarafından bıçaklanarak öldürüldü
Evine davet ettiği arkadaşı tarafından bıçaklanarak öldürüldüAdana'nın Saimbeyli ilçesinde belediye işçisi Mehmet Tunçöz (34), evinde T.A. (15) tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Kaçarken evi yakmaya çalışan T.A., yakalanıp, gözaltına alındı.
12.07.2024Adana
Adana'da DAİMFED'in verdiği sertifikalarla onlarca can kurtarıldı
Adana'da DAİMFED'in verdiği sertifikalarla onlarca can kurtarıldıDoğu Akdeniz İnşaat Müteahhit Birlikleri (DAİMFED) Federasyon Başkanı Mustafa Karslıoğlu, “Hükümlü ve denetimli serbestlik iş makinesi operatörlüğü eğitiminden sonra sertifika alan operatörler deprem bölgesinde onlarca hayat kurtardı” dedi.
10.07.2024Adana
TÜİK enflasyonu nasıl hesaplıyor? TÜİK enflasyon hesaplama yöntemi nasıl?
TÜİK enflasyonu nasıl hesaplıyor? TÜİK enflasyon hesaplama yöntemi nasıl?Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Başkanı Erhan Çetinkaya, TÜİK Toplantı Salonu'nda basın kuruluşlarının Ankara temsilcileri ve ekonomi haber müdürleriyle bir araya gelerek gündemdeki konulara ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Enflasyon hesaplamalarına ilişkin tepkilere yanıt veren Çetinkaya dünyada enflasyon nasıl hesaplanıyorsa Türkiye'de de öyle hesaplandığını belirtti. Çetinkaya "TÜFE ve Üretici Fiyat Endeksi (ÜFE) arasında oluşan fark da sadece Türkiye'ye özgü değil" ifadelerini kullandı.
9.07.2024Ekonomi
Küçükçekmece'de yol tartışması zincirleme kazaya sebep oldu: 13 yaralı
Küçükçekmece'de yol tartışması zincirleme kazaya sebep oldu: 13 yaralıKüçükçekmece D-100 Karayolu'nda, iki servis minibüsü şoförü yol tartışmasında araçlarını durdurunca, zincirleme kaza meydana geldi. 3 servis minibüsü ve 1 su tankerinin karıştığı kazada, 13 kişi yaralandı. Yaralılar ambulanslarla hastanelere kaldırılırken Avcılar istikametinde uzun araç kuyrukları oluştu.
8.07.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ceza Merih'in şahsına değil, Türk milletine dönük verilmiştir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ceza Merih'in şahsına değil, Türk milletine dönük verilmiştirCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, UEFA'nın EURO 2024'ün son 16 turunda oynanan Avusturya maçındaki bozkurt hareketi nedeniyle milli futbolcu Merih Demiral'e verdiği cezayla ilgili, "Bu ceza, Merih’in şahsına değildir. Aslında Türkiye'nin millet olarak yapısına dönük verilmiş olan bir cezadır" sözleriyle tepki gösterdi.
7.07.2024Gündem
Mevsimlik işçi olarak girdiği belediyede yıllar sonra başkan seçildi! Şimdi ilçesini dünyaya tanıtmak istiyor
Mevsimlik işçi olarak girdiği belediyede yıllar sonra başkan seçildi! Şimdi ilçesini dünyaya tanıtmak istiyorAdana’nın Saimbeyli ilçesinde mevsimlik işçi olarak başladığı belediyeye başkan olan Saimbeyli Belediye Başkanı Mahmut Dal, ilçeyi eko turizmde gözde olması için çalışmalara başladı.
7.07.2024Adana
Bakan Kurum: Yıl sonuna kadar 200 bin yeni yuvamızı teslim edeceğiz
Bakan Kurum: Yıl sonuna kadar 200 bin yeni yuvamızı teslim edeceğizÇevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Yıl sonuna kadar 200 bin yeni yuvamızı teslim edeceğiz" dedi.
5.07.2024Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyonda düşüş daha yeni başladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyonda düşüş daha yeni başladıCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kazakistan ziyareti dönüşü uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Kayseri ve Suriye'deki provokasyonlar hakkında konuşan Erdoğan, "Biz bu oyunları da, nasıl bozacağımızı da çok iyi biliriz. Alçakça bir hadise üzerinden kaos planlayanlara da, istismarlara da müsaade etmeyiz." dedi. Suriye ile normalleşme sürecine ilişkin konuşan Erdoğan, "Putin ile Beşar Esed’e bir davetimiz olabilir. Sayın Putin Türkiye’ye bir ziyaret gerçekleştirebilirse, bu yeni bir sürecin başlangıcı olabilir." ifadelerini kullandı. Ekonomi ile ilgili adımların olumlu sonuçlar verdiğini belirten Erdoğan, "Programımız çalışıyor. Enflasyonda düşüş daha yeni başladı. Hızlanarak devam edecek." mesajını verdi. Ayrıca Erdoğan, UEFA'nın Merih Demiral için başlattığı soruşturmaya yönelik gerekli adımların atıldığını ve cumartesi günü Hollanda maçına gitme kararı aldığını açıkladı.
5.07.2024Gündem
ABD istihdam verileri saat kaçta açıklanacak? ABD temmuz ayı istihdam verisi ne zaman açıklanacak?
ABD istihdam verileri saat kaçta açıklanacak? ABD temmuz ayı istihdam verisi ne zaman açıklanacak?Küresel piyasalar, dünya genelinde yoğunlaşan seçim takvimi ve makroekonomik verilerden alınan sinyallerle karışık bir seyir izlerken, bugün ABD'de açıklanacak istihdam raporu verileri yatırımcıların odağında bulunuyor. Peki, ABD istihdam verileri saat kaçta açıklanacak? ABD temmuz ayı istihdam verisi ne zaman açıklanacak?
5.07.2024Ekonomi
Adana'da emekliye 45 bin liralık promosyon müjdesi
Adana'da emekliye 45 bin liralık promosyon müjdesiÇukurova Belediyesinin 8 bankanın katılımıyla yürüttüğü banka promosyonu ihalesi sonuçlandı. İhale sonucuna göre her işçi 45 bin TL promosyon ihalesi alacak.
3.07.2024Adana
Sanayide ara eleman sorunu büyüyor: Mavi yaka beyaz yakadan daha fazla para kazanıyor
Sanayide ara eleman sorunu büyüyor: Mavi yaka beyaz yakadan daha fazla para kazanıyorİzmir'de, 61 ilin ihracatını geçen Torbalı ilçesindeki fabrikalarda, 10 bin meslek lisesi mezunu yetişmiş ara eleman aranıyor; ancak bulunamıyor. Tercih dönemi öncesi gençlere, "meslek liselerini tercih edin, ara elaman değil, aranan eleman olun" çağrısı gelirken, büyüyen ara eleman sorunuyla ilgili Torbalı Ticaret Odası Başkanı Abdulvahap Olgun, "Fabrikalar, sanayi tesisleri hepsi üç vardiya çalışmak istiyor. Yeni makineler, yeni yatırımlar yapmak istiyor; fakat bu makineleri çalıştıracak, yeni vardiyada çalışacak eleman bulamadıkları için tam kapasiteyle çalışamıyorlar" dedi.
3.07.2024Ekonomi
Memur olmak isteyene müjde! Kamuya 36 bin 831 personel alımı yapılacak! İşte 27 kurumun işçi ve memur alımı ilanı...
Memur olmak isteyene müjde! Kamuya 36 bin 831 personel alımı yapılacak! İşte 27 kurumun işçi ve memur alımı ilanı... Memur olmak isteyene büyük fırsat. Merak edilen personel alımı ilanları Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre kamuya 36.831 personel alımı yapılacak. 27 kamu kurumu tarafından yapılacak işçi ve memur alımı için başvuru şartları neler? Hangi pozisyonlarda alım olacak? İşte detaylar...
3.07.2024Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

İşçi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki işçi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.