Türkiye’Nin Otomobili Girişim Grubu

Türkiye’Nin Otomobili Girişim Grubu

Son dakika Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Türkiye’Nin Otomobili Girişim Grubu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan türkiye’nin otomobili girişim grubu gelişmeleri de dahil olmak üzere 198 türkiye’nin otomobili girişim grubu haberi bulunmuştur. Tüm türkiye’nin otomobili girişim grubu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bartın'da sağanak yağmura rağmen Togg heyecanı
Bartın'da sağanak yağmura rağmen Togg heyecanı Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) tarafından üretilen T10X model elektrikli araç Toog, Bartın’da halkla buluştu.
7.05.2023 Gündem
Seri üretim TOGG'larla ilgili yeni paylaşım! Sevkiyatlar başladı
Seri üretim TOGG'larla ilgili yeni paylaşım! Sevkiyatlar başladı Geçtiğimiz günlerde ön siparişe açılan ve çekiliş ile sahipleri belirlenen TOGG'larla ilgili yeni bir paylaşım yapıldı.
7.04.2023 Gündem
MIT Technology Review'dan çarpıcı TOGG analizi!
MIT Technology Review'dan çarpıcı TOGG analizi! Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu, yerli ve milli otomobil olan Togg'un ilk teslimatı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yapıldı. MIT Technology Review, Türkiye'nin elektrikli otomobil projesini mercek altına aldı ve dikkat çeken bir analiz yayınladı... Dünyanın gözü ilk elektrikli otomobilini başarı ile üreten Türkiye'de...
6.04.2023 Ekonomi
Yerli otomobil Togg, dünyada bir ilki gerçekleştirdi
Yerli otomobil Togg, dünyada bir ilki gerçekleştirdi Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu, yerli ve milli otomobil olan Togg'un ilk teslimatını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yapacak. Teslimat öncesinde hazırlıklar devam ederken Togg CEO'su Gürcan Karakaş, Togg'un dünyada bir ilki gerçekleştirdiğini de söyledi.
3.04.2023 Ekonomi
Türkiye'nin yerli otomobili TOGG'a Ankara’da yoğun ilgi
Türkiye'nin yerli otomobili TOGG'a Ankara’da yoğun ilgi Türkiye’nin yerli otomobili Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG), Ankara’daki bir alışveriş merkezinde kullanıcılarıyla buluştu. Alışveriş merkezinde sergilenen TOGG’a vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
26.03.2023 Gündem
Togg'da yeni gelişme! Yoğun ilgi sonrası değişti, işte yeni tarih ve araç sayısı
Togg'da yeni gelişme! Yoğun ilgi sonrası değişti, işte yeni tarih ve araç sayısı Yerli otomobil Togg ile ilgili yeni gelişme. Yoğun ilgi sonrası resmen değişti. Togg, çekilişle teslim edilecek T10X adedini yükseltti. Öte yandan Togg çekiliş tarihi de değişti. İşte detaylar...
25.03.2023 Ekonomi
Togg için ön sipariş sayısı 100 bine ulaştı
Togg için ön sipariş sayısı 100 bine ulaştı Türkiye'nin otomobili Togg için verilen ön sipariş sayısı 7 günde 100 bine ulaştı. Ön siparişler 27 Mart'a kadar sürecek. Çekiliş ise 28 Mart'ta yapılacak.
24.03.2023 Ekonomi
Türkiye’nin yerli otomobili TOGG’a Bursa’da yoğun ilgi
Türkiye’nin yerli otomobili TOGG’a Bursa’da yoğun ilgi Türkiye’nin yerli otomobili Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG), Bursa’daki bir alışveriş merkezinde kullanıcılarıyla buluştu. Tecrübe merkezinde sergilenen TOGG’a vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
22.03.2023 Ekonomi
TOGG'un ön sipariş süreci ile ilgili tüm merak edilenler!
TOGG'un ön sipariş süreci ile ilgili tüm merak edilenler! Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu (Togg), kullanıcıya daha yakın olmak için İstanbul ve Bursa’da mobil deneyim merkezleri açtı. Togg, yıl içinde mobil deneyim merkezi sayısını 8’e çıkaracak. Öte yandan T10X ön sipariş süreciyle ilgili sıkça sorulan sorular yanıtlandı.
20.03.2023 Ekonomi
Togg, mobil deneyim merkezleri açıyor! 'Bu yıl sayıyı 18'e çıkaracağız'
Togg, mobil deneyim merkezleri açıyor! 'Bu yıl sayıyı 18'e çıkaracağız' Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (Togg), kullanıcıya daha yakın olmak için İstanbul ve Bursa'da mobil deneyim merkezleri açtı. 
20.03.2023 Ekonomi
Togg duyurdu! T10X ön siparişi başladı
Togg duyurdu! T10X ön siparişi başladı Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu, Togg T10X için ön sipariş sürecinin başladığını duyurdu.
16.03.2023 Ekonomi
TOGG ön sipariş başvurusu başladı mı, nasıl yapılır? TOGG ön sipariş ne zaman alınacak, ön sipariş ücreti belli mi, ne kadar olacak?
TOGG ön sipariş başvurusu başladı mı, nasıl yapılır? TOGG ön sipariş ne zaman alınacak, ön sipariş ücreti belli mi, ne kadar olacak? Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu, otomobillerin ön sipariş sürecinin yakın bir tarihte başlayacağını açıkladı. Peki, TOGG ön sipariş ne zaman, TOGG’un ön sipariş ücreti ne kadar olacak? TOGG için ön sipariş başvurusu başladı mı, nasıl yapılır?
10.03.2023 Ekonomi
Togg'da geri sayım başladı! Ön sipariş hakkı ile ilgili kritik detay açıklandı
Togg'da geri sayım başladı! Ön sipariş hakkı ile ilgili kritik detay açıklandı Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu Togg, milyonların beklediği o açıklamayı yaptı. Togg'da ön sipariş hakkı 3 farklı yöntemle sunulacak. Togg'un resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımda, 1Togg akıllı cihazlarına ön sipariş hakkı, 3 farklı yöntem ile kullanıcılarımızla buluşacak." ifadelerine yer verildi.
1.02.2023 Ekonomi
Togg'dan beklenen o paylaşım geldi: Test sürüşüne davet ediyoruz
Togg'dan beklenen o paylaşım geldi: Test sürüşüne davet ediyoruz Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu Togg, milyonların beklediği o açıklamayı yaptı. Togg'un resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımda, "Trumore’u indiren her 25 bininci kişiyi, toplamda 40 kullanıcımızı Nisan ayında Teknoloji Kampüsümüzü ziyaret etme ve akıllı cihazımızla test sürüşüne davet ediyoruz." denildi.
28.01.2023 Ekonomi
TOGG'da sevindiren gelişme! Özel seri üretim 2023 adetle sınırlı tutulacak
TOGG'da sevindiren gelişme! Özel seri üretim 2023 adetle sınırlı tutulacak Türkiye'nin Otomobili Togg, mobil uygulamasıyla dijital dünyaya da hızlı bir giriş yaptı. İlk etapta sadece Türkiye’de kullanıma açık olacak Trumore platformu üzerinden Togg akıllı cihazı için ön sipariş vermek de mümkün olacak. Cumhuriyetin 100. Yılına özel üretilen 2023 adet ile sınırlı “100. Yıl Özel Seri” Togg akıllı cihaza ulaşma hakkı ve daha fazlası ise Trumore’da.
26.01.2023 Ekonomi
Yerli otomobil Togg'da yeni gelişme! Ön sipariş verme hakkı geldi
Yerli otomobil Togg'da yeni gelişme! Ön sipariş verme hakkı geldi Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu, Trumore uygulamasını indirip çekilişe katılanların Togg için ön sipariş verme hakkı kazanacağını açıkladı.
20.01.2023 Ekonomi
Talebini bizzat Cumhurbaşkanı Erdoğan'a iletti! TOGG siparişi veren ilk devlet başkanı belli oldu
Talebini bizzat Cumhurbaşkanı Erdoğan'a iletti! TOGG siparişi veren ilk devlet başkanı belli oldu Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı arayarak Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan ile Rusya’nın Soçi kentinde yaptığı görüşmeye ilişkin bilgi vererek, Togg'un seri üretime başlaması münasebetiyle Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı tebrik etti. Aliyev'in de Togg'u çok beğendiği ve satın almak için sipariş verdiği konuşuldu. Aliyev'in bu talebini Cumhurbaşkanı Erdoğan'a bizzat ilettiği öğrenildi.
2.11.2022 Siyaset
Türkiye'ye çağ atlatacak! İşte TOGG'un gururlu yolculuğu
Türkiye'ye çağ atlatacak! İşte TOGG'un gururlu yolculuğu Türkiye'nin yerli otomobili TOGG'un Gemlik'teki fabrikasının açılışı dün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı tören ile gerçekleşti. TOGG, bugün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, TOGG Teknoloji Kampüsü'nde üretilen akıllı cihazların gelişim sürecini aktardı.
30.10.2022 Ekonomi
TOGG personel alımı ilanları yayınlandı! TOGG iş başvurusu nasıl yapılır? İşte TOGG güncel iş ilanları
TOGG personel alımı ilanları yayınlandı! TOGG iş başvurusu nasıl yapılır? İşte TOGG güncel iş ilanları Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nun (TOGG) Gemlik'teki fabrikası açıldı. Seri üretiim ilk araç battan indi. Fabrika açılışıyla birlikte işçi ve personel alımı yapılıp yapılmayacağı merak ediliyor. TOGG üretim, teknik ve idari personele görev alacak çalışanlar için yeni ilanlar verdi. Peki, TOGG iş başvurusu nasıl yapılır? İşte TOGG güncel iş ilanları…
30.10.2022 Personel Alımı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Togg talebi! Bir renk daha eklendi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Togg talebi! Bir renk daha eklendi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Togg'un tarihi açılış töreninin ardından 6 renk olan araçların 7.’sinin de Karadeniz’i temsilen yeşil renkte olmasını istedi.
30.10.2022 Ekonomi
60 yıllık rüya gerçek oldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan istedi Togg'a bir renk daha eklendi
60 yıllık rüya gerçek oldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan istedi Togg'a bir renk daha eklendi Türkiye'nin yerli ve milli otomobil TOGG'un dünya standartlarını yeniden belirleyen fabrikasının açılış töreni sonrasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, otomobillerin renk serilerine yeşil rengin de eklenmesini istedi.
29.10.2022 Ekonomi
Togg’un ortaklık yapısı nasıl? Togg’un ortakları kim, hisse oranları ne? Togg yönetim kurulu üyeleri ve ortak şirketleri!
Togg’un ortaklık yapısı nasıl? Togg’un ortakları kim, hisse oranları ne? Togg yönetim kurulu üyeleri ve ortak şirketleri! Türkiye’nin vizyon projesi Togg, ilk aracını banttan indirecek. Yüzde 51 yerlilik oranıyla dikkat çeken, 2025’e kadar yüzde 65 yerlilik oranına ulaşacak Togg seri üretime başlayacağı Gemlik Fabrikasını açıyor. Tasarımı, renkleri ve logosuna kadar her detayın anlamı Türkiye’yi yansıtıyor. Yerli şirketlerin ortaklığı ile Cumhuriyet’in 90’ıncı yılına armağan olarak sunulan Togg’da başta yönetim kurulu olmak üzere ortak şirketler ve hisse oranları merak ediliyor. Peki, Togg’un ortaklık yapısı nasıl? Togg’un ortakları kim, hisse oranları ne? Togg yönetim kurulu üyeleri ve ortak şirketleri!
29.10.2022 Ekonomi
Togg logosunun anlamı ne? Togg ne demek, Togg’un açılımı ne?
Togg logosunun anlamı ne? Togg ne demek, Togg’un açılımı ne? Türkiye’nin yerli otomobili Togg’da heyecan dorukta. Gözler Togg Gemlik Tesisi’nin açılışına ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamalarına çevrildi. Türkiye’nin vizyon projeleri arasında gösterilen Togg’un özellikleri araştırılırken, Togg tasarımının önemli bir parçası olan logo ve renkleri de merak ediliyor. Peki, Togg logosunun anlamı ne? Togg logosunun açılımı ve açıklaması nedir? Togg logosunun sırrı ne? İşte detaylar…
29.10.2022 Ekonomi
TOGG'un hikayesi nasıl başladı? Detaylar belli oldu
TOGG'un hikayesi nasıl başladı? Detaylar belli oldu Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nun (TOGG) yerli elektrikli otomobili için heyecanlı bekleyiş devam ederken Togg'un Gemlik Kampüsü'nün açılışı için nefesler tutuldu. Türkiye'nin vizyon projeleri arasında gösterilen TOGG’da ilk seri üretim araç banttan inecek. Türkiye’nin ilk otomobili Devrim’e bir saygı duruşu olarak TOGG Türkiye'nin 60 yıllık otomobil rüyasını gerçeğe dönüştürecek.
29.10.2022 Ekonomi
TOGG fabrikası nerede, TOGG seri ücretime ne zaman geçecek? TOGG fabrika açılışı hakkında merak edilenler…
TOGG fabrikası nerede, TOGG seri ücretime ne zaman geçecek? TOGG fabrika açılışı hakkında merak edilenler… Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu’nun (Togg) bu hafta sonu Gemlik Fabrikası'nın açılışı ile ilgili detaylar sorgulanıyor. Fabrika yolu kolay ulaşım için resmi Togg yol tabelalarıyla donatıldı. 2023’ün Mart’ında satışa sunulacak C-SUV araçların ardından sedan, MPV, hatcback ve B-SUV araçların da üretiminin peşin sıra devreye alınması bekleniyor. Peki, TOGG fabrikası nerede, TOGG seri ücretime ne zaman geçecek? TOGG fabrika açılışı hakkında merak edilenler…
26.10.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Türkiye’Nin Otomobili Girişim Grubu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki türkiye’nin otomobili girişim grubu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.