Türkiye Kararı

Türkiye Kararı

Son dakika Türkiye kararı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Türkiye kararı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Türkiye kararı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Türkiye Kararı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan türkiye kararı gelişmeleri de dahil olmak üzere 31.128 türkiye kararı haberi bulunmuştur. Tüm türkiye kararı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Avrupa Birliği'nden flaş Türkiye kararı: Görüşmeler başlıyor
Avrupa Birliği'nden flaş Türkiye kararı: Görüşmeler başlıyor AB'den Türkiye’ye vize serbestisi ile ilgili beklenen açıklama geldi. AB üst düzey yetkilisi, “Türkiye’nin vize serbestisi meselesi sonbaharda görüşülecek. Bu tartışmanın sonucunu önceden tahmin edemeyiz. Türkiye, birçok ortak çıkar alanında aday ülke ve kilit ortak olmaya devam etmektedir” dedi.
6.08.2023 Dünya
Rusya'dan Türkiye kararı! Domateste kota değişti
Rusya'dan Türkiye kararı! Domateste kota değişti Türkiye’den Rusya’ya önemli ihracat kalemlerinden olan ve Fethiye ve Seydikemer ilçelerinden gönderilen domates ihracatında Rusya daha önce 350 bin ton olan Domates ihracat kotasını 500 bin tona çıkardı.
22.07.2023 Ekonomi
ABD'li dergiden dikkat çeken analiz! Yunan gazeteden skandal manşet
ABD'li dergiden dikkat çeken analiz! Yunan gazeteden skandal manşet Dünyanın dört bir yanından pek çok gazete ve televizyon bu süreçte gözünü Türkiye'ye çevirmiş durumda. Seçim için geri sayım sürerken ABD merkezli NPR'den dikkat çeken bir analiz geldi. Yunan basını ise skandal bir manşet ile okurlarının karşısına çıktı.
25.04.2023 Dünya
Dünya tarihinin en korkunç seri katili! 10 yılda 52 kişiyi katletti motivasyonu şok etti...
Dünya tarihinin en korkunç seri katili! 10 yılda 52 kişiyi katletti motivasyonu şok etti... Ülkeyi dehşete düşüren olay 1982 yılında başlamış ve peş peşe işlenen cinayetler halkı korku ve dehşete düşürmüştü. Cinayet sayısı ve kurbanlarına yaptıklarından dolayı “Tarihin en korkunç seri katili” lakabını alan Andrei Chikatilo ismi aradan geçen yıllara rağmen halen ülkede korku ile anılıyor. İşlediği korkunç cinayetlerin detayları ortaya çıkan Chikatilo’nun vahşetleri işlemedeki motivasyonu ise duyanları şoke etti.
18.04.2023 Dünya
Fırsatçıların yeni yöntemi 'fitre' dolandırıcılığı! 'Çocuğumuz sakat, hasta'
Fırsatçıların yeni yöntemi 'fitre' dolandırıcılığı! 'Çocuğumuz sakat, hasta' Tüketiciler Birliği Antalya Şube Başkanı Neşet Gündüz, sosyal medyada bazı dolandırıcıların sahte hesaplarla kendilerini ihtiyaç sahibiymiş gibi tanıtıp, paylaşımlar yaparak insanların duygularını suistimal ederek, 'fitre' adı altında para topladıklarını söyledi. Gündüz, "İnsanlar sosyal medyada gördükleri her paylaşıma para göndermesin. İnsanlarımız hassas duygularla yaptıkları bağışlarla zaman zaman dolandırıcılara hizmet etmiş oluyor" dedi.
18.04.2023 Yaşam
ABD'den F-16 hamlesi! Türkiye kararı dünyada manşet: Yeşil ışık yakıldı
ABD'den F-16 hamlesi! Türkiye kararı dünyada manşet: Yeşil ışık yakıldı ABD Dışişleri Bakanlığı, F-16 savaş uçakları için taktik veri bağlantı (TDL) sistemi Link-16 modernizasyon kitlerinin Türkiye’ye satışına onay verdi. Uluslararası haber ajansları bu gelişmeyi 'acil' kodu ile aboneleri ile paylaşırken pek çok gazete ve televizyon 'ABD'nin Türkiye'ye yeşil ışık yaktığını' yazdı. Yunan basını ise anlaşma ile Türkiye'nin hava filosunda yaşanacak değişimi sayfalarına taşıdı.
18.04.2023 Dünya
Dünya otomotiv devinden Türkiye kararı! Sakarya'ya üretim tesisi kurulacak
Dünya otomotiv devinden Türkiye kararı! Sakarya'ya üretim tesisi kurulacak Sakarya’daki fabrikasında ürettiği araçların büyük bir kısmını 150’yi aşkın ülkeye ihraç eden Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye, 6 milyar 952 milyonluk dev yatırıma hazırlanıyor. Proje bazlı devlet yardımı verilen hibrit ve şarj edilebilir hibrit otomobil ile batarya üretim tesisinde, yılda 162 bin şarj edilebilir hibrit otomobil ve 44 bin batarya paketi üretilecek.
22.10.2022 Otomobil
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ: Adalet yok dedikleri dosyayı bilmiyorlar
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ: Adalet yok dedikleri dosyayı bilmiyorlar Adalet Bakanı Bekir Bozdağ 13. Büyükelçiler Konferansı'nda önemli açıklamalarda bulundu. "Adalet yok diye bağıranların gündeme getirdiği dava sayısı beşten fazlasını sayan çıkmıyor" diyen Bakan Bozdağ, Dosyayı, delilleri bilmiyorlar. Sadece taraftarlıklarına göre dosyayı görmeden, taraftarlarının yazdıklarına inanarak o dosyada görev yapan hakim ve savcıları mahkum eden yaklaşım ortaya koyuyorlar" ifadelerini kullandı.
10.08.2022 Siyaset
Suudi Arabistan'dan flaş Türkiye kararı! Ambargo kaldırıldı
Suudi Arabistan'dan flaş Türkiye kararı! Ambargo kaldırıldı Prens Selman'ın ziyareti sonrası iki ülke arasındaki ilişkilerde yeni döneme girilirken, Suudi Arabistan Türk mallarına uyguladığı ambargoyu kaldırdı.
25.06.2022 Ekonomi
Toyota'dan flaş Türkiye kararı! Durduruluyor, resmi açıklama geldi...
Toyota'dan flaş Türkiye kararı! Durduruluyor, resmi açıklama geldi... Tedarik zinciri ve yarı iletken (çip) sıkıntısı sebebi ile Toyota, Sakarya’nın Arifiye ilçesinde bulunan fabrikasındaki üretime 4-18 Temmuz tarihlerinde ara vereceğini duyurdu.
15.06.2022 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Yunanistan'dan flaş Türkiye kararı
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Yunanistan'dan flaş Türkiye kararı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Van’da “Gençlik Buluşması” programına katıldı, gençlerle sohbet etti. Erken seçim iddialarıyla ilgili konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Bay Kemal diyor ki, 'seçim tarihini açıkla' seçim tarihi belli. Önümüzdeki yılın Haziran'ında. Bay Kemal Kasım'da seçim yok. Sen önce aday mısın değil misin? Önce onu açıkla. Eğer sen aday değilsen adayını açıkla. Şu anda 6'lı masa ne yapacağını şaşırmış vaziyette' açıklamasında bulundu. Öte yandan Erdoğan, Yunanistan'a yapılan net uyarılar sonrası, Yunan hükümetinin Türkiye aleyhinde herhangi bir açıklama yapmama kararı aldığını duyurdu.
12.06.2022 Siyaset
Sıfır ve ikinci el arabada yeni dönem başladı! Rüzgar tersine döndü! Ancak yıl sonuna kadar fiyatlar...
Sıfır ve ikinci el arabada yeni dönem başladı! Rüzgar tersine döndü! Ancak yıl sonuna kadar fiyatlar... Sıfır ve ikinci el araçlarla ilgili son dakika açıklaması! Rüzgar tersine döndü ve hareketlilik başladı. Üretim maliyetlerinin rekor seviyelere ulaşması, çip krizi gibi etkenler araç fiyatlarını adeta uçurdu. Tüm yaşananlara ve fiyat artışlarına rağmen sıfır ve ikinci el araç satışlarında ciddi bir talep var. Ancak araba almaya karar verip bayilere giden vatandaşlar eli boş dönüyor. Araç bulunamadığı için piyasadan yüksek fiyattan almak durumunda kalınıyor. Devletin kayıt dışı alım satımlar ile ilgili de harekete geçmesi beklenirken, araç fiyatlarındaki artışa ilişkin değerlendirme yapıldı. Sıfır ve ikinci el otomobil fiyatlarında son durum ne? Sektör temsilcilerinden açıklama geldi. İşte sıfır ve ikinci el araçlarda tüm yeni gelişmeler...
20.05.2022 Ekonomi
İngiltere'den Türkiye kararı! Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir duyurdu
İngiltere'den Türkiye kararı! Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir duyurdu Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, savunma sanayi ürünleri konusunda İngiltere tarafından Türkiye'ye uygulanan ihracat kısıtlamalarının kalktığını açıkladı.
20.05.2022 Ekonomi
Rusya'dan flaş Türkiye kararı! Yasak kaldırıldı
Rusya'dan flaş Türkiye kararı! Yasak kaldırıldı Geçtiğimiz günlerde Antalya'ya gelen Rus heyet ihracattaki yasakları kaldırdıkları yönünde bildirimde bulunduklarını ifade etmişti. Bugün ise Rusya, 5 tarım ürününde ithalat kısıtlamasını kaldırdı.
16.04.2022 Ekonomi
Rusya'dan flaş Türkiye kararı! Yasak kalkıyor
Rusya'dan flaş Türkiye kararı! Yasak kalkıyor Rusya, Türkiye'ye uyguladığı yasakları kaldırıyor. Domates, biber, kabak, patlıcan, nar, biber, üzüm, greyfurt ve portakalda yasağın kalktığının Rusya tarafından dile getirildiğini ifade eden Başkan Çavuşoğlu, “Antalya’da çalışmalar gerçekleştiren Rus heyet ile görüşmeler gerçekleştirdik. Rus heyeti, yasağın tüm yaş meyve sebze ürünlerinde kaldırıldığını açıkladı. Alınan bu karar ihracatçıları sevindirdi. İşte son dakika haberinin detayları...
7.04.2022 Ekonomi
Amazon Türkiye'ye geliyor! Yüzlerce kişi için iş fırsatı, tarih açıklandı
Amazon Türkiye'ye geliyor! Yüzlerce kişi için iş fırsatı, tarih açıklandı Amazon'dan Türkiye kararı! İstanbul'a lojistik üssü kurulacak. Binden fazla kişiye iş imkanı doğacak. Dünyanın önde gelen e-ticaret şirketlerinden Amazon, Türkiye’ye yatırım kararı aldı. ABD’li şirket, İstanbul Tuzla’da 100 milyon doların üzerinde yatırımla lojistik üssü kuracak. Sonbaharda açılacak tesis bir yıl içerisinde 1000’den fazla kişiyi istihdam edecek. Şirketin Avrupa Operasyonlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Perego “Türkiye’ye güveniyoruz” mesajı verdi.
24.03.2022 Ekonomi
Giresun tombul fındığı artık Avrupa Birliği tescilli!
Giresun tombul fındığı artık Avrupa Birliği tescilli! Fındık Tarım Satış Kooperatifleri (FİSKOBİRLİK) tarafından Türk Marka ve Patent Kurumunda ‘’Giresun Tombul Fındığı’’ menşe adıyla koruma altına alınan Giresun Tombul Fındığı, Avrupa Parlamentosu ve Konseyi kararıyla tescillenerek, tüm Avrupa Birliği ülkelerinde koruma altına alındı.
16.02.2022 Ekonomi
Jens Stoltenberg'den Rusya - Ukrayna açıklaması: Çok geç değil!
Jens Stoltenberg'den Rusya - Ukrayna açıklaması: Çok geç değil! NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, “(Rusya-Ukrayna krizi) Rusya'nın uçurumun eşiğinden dönmesi için çok geç değil” dedi.
16.02.2022 Dünya
NATO'dan Rusya - Ukrayna kriziyle ilgili sert mesaj: Bedeli ağır olur!
NATO'dan Rusya - Ukrayna kriziyle ilgili sert mesaj: Bedeli ağır olur! Belçika’nın başkenti Brüksel’de iki gün sürecek NATO Savunma Bakanları Toplantısı kapsamında bakanlar ilk oturumda bir araya geldi. NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Rusya-Ukrayna krizine dair yaptığı açıklamada "Rusya'nın uçurumun eşiğinden dönmesi için çok geç değil. Rusya eğer güç kullanırsa bunun bedeli ağır olur.” dedi.
16.02.2022 Dünya
Antalya'da şaşırtan anlar, köpek balığı oltaya takıldı! 100 kilo...
Antalya'da şaşırtan anlar, köpek balığı oltaya takıldı! 100 kilo... Antalya'da, bir balıkçının oltasına yaklaşık 100 kilogram ağırlığında köpek balığı takıldı. O anları cep telefonu kamerasıyla kaydeden balıkçı, "Of, Allah'ım bu ne ya, jaws" derken yanındaki arkadaşının, "Bize saldırmasın" sözleri cep telefonu kamerasına yansıdı. Köpek balığı oltayı koparıp denizde kayboldu.
16.02.2022 Yaşam
Hollanda'dan flaş Türkiye kararı! Önlemler yumuşatıldı!
Hollanda'dan flaş Türkiye kararı! Önlemler yumuşatıldı! Hollanda hükümeti, koronavirüsün Omicron varyantının yayılmasını önlemek amacıyla getirilen Covid önlemlerini bugünden itibaren yumuşatıyor.
16.02.2022 Dünya
Bulgaristan'dan flaş Türkiye kararı!
Bulgaristan'dan flaş Türkiye kararı! Bulgaristan Sağlık Bakanlığı, artan koronavirüs vakaları ve ülkelerinde aşılama oranının düşük olması nedeniyle 'kırmızı bölge'ye aldığı Türkiye'den yapılacak girişler için getirdiği PCR testi ve aşı sertifikası zorunluluğu uygulamasını gevşettiğini açıkladı. Türkiye'nin Sofya Büyükelçiliği, 1 Şubat'ta hayata geçirilecek uygulamaya ilişkin geçerli aşı sertifikası, hastalığın geçirildiğini kanıtlayan ya da negatif sonuçlu PCR testi belgelerinden birinin ibraz edilmesinin Bulgaristan'a girişte yeterli olacağı açıklamasında bulundu.
29.01.2022 Gündem
Ermenistan'dan flaş Türkiye hamlesi! Onay verildi, Oca ayında başlıyor
Ermenistan'dan flaş Türkiye hamlesi! Onay verildi, Oca ayında başlıyor Ermenistan Havacılık Otoritesi, Erivan-İstanbul uçuşlarının yapılması için Ermenistan havayolu şirketi FlyOne'a onay verdi.
31.12.2021 Dünya
Ermenistan'dan flaş Türkiye kararı! Resmen açıkladılar, hepsi kaldırılıyor
Ermenistan'dan flaş Türkiye kararı! Resmen açıkladılar, hepsi kaldırılıyor Ermenistan, 1 Ocak itibariyle Türk ürünlerine yönelik yasağı kaldıracağını duyurdu. Açıklama Ermenistan Ekonomi Bakanlığı'ndan yapıldı.
30.12.2021 Dünya
7 Avrupa ülkesinden Türkiye kararı!
7 Avrupa ülkesinden Türkiye kararı! Omicron varyantı nedeniyle güncellenen ülkelere giriş kurallarına göre, İspanya, Hollanda ve İsviçre'nin de aralarında bulunduğu 7 Avrupa ülkesine Türk yolcuların kabul edilmeyeceği açıklandı.
30.12.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Türkiye Kararı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki türkiye kararı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.