Türkiye Değişim Partisi

Türkiye Değişim Partisi

Son dakika Türkiye Değişim Partisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Türkiye Değişim Partisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Türkiye Değişim Partisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Türkiye Değişim Partisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan türkiye değişim partisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 582 türkiye değişim partisi haberi bulunmuştur. Tüm türkiye değişim partisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
CHP'de 'zoom' krizi! Kılıçdaroğlu'dan flaş adım
CHP'de 'zoom' krizi! Kılıçdaroğlu'dan flaş adım CHP’de İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun yaptığı zoom toplantısının ardından tartışmalar sürerken saflar da netleşmeye başladı. CHP lideri Kılıçdaroğlu'dan, 'değişim' isteyen Ekrem İmamoğlu ve destekçilerine karşı dikkat çeken bir adım geldi.
24.07.2023 Gündem
CHP cephesinde moraller bozuk! Yeni dönemde 39 vekil kaybedecek
CHP cephesinde moraller bozuk! Yeni dönemde 39 vekil kaybedecek CHP, Meclis’e taşıdığı ittifak partilerinden anlamlı bir destek alamadı. Tek istisna Mustafa Sarıgül oldu. Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinde beklediği sonucu alamayan partide moral bozukluğu yaşanıyor.
16.05.2023 Gündem
TBMM’de 5 gruplu 15 partili yeni dönem başlıyor
TBMM’de 5 gruplu 15 partili yeni dönem başlıyor Geçen dönem 14 partinin temsil edildiği TBMM’de yeni dönemde 5 siyasi parti grubu çatısı altında 15 partinin milletvekilleri görev yapacak. Meclis aritmetiği ise çok fazla değişmeyecek. Çoğunluk yine Cumhur İttifakı’nın elinde olacak...
16.05.2023 Gündem
2023 seçimlerinin sürprizleri! 4 ilde bir ilk yaşandı
2023 seçimlerinin sürprizleri! 4 ilde bir ilk yaşandı 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'nde tablo kesin olmayan sonuçlara göre şekillenmeye başladı. Bu seçimde bazı ilkler ve sürprizler de yaşandı. Nevşehir ve Giresun'da ilk kez kadın milletvekili seçildi. CHP, Rize'de 43 yıl, Erzincan'da da 8 yıl sonra milletvekili çıkarmayı başardı.
15.05.2023 Gündem
Yeni Meclis’in yeni yüzleri! İşte bakanların Meclis’e girdiği iller
Yeni Meclis’in yeni yüzleri! İşte bakanların Meclis’e girdiği iller TBMM, 28’inci yasama döneminde çok sayıda yeni yüze de ev sahipliği yapacak. Kesin olmayan sonuçlara göre, 2006 Türkiye güzeli Seda Sarıbaş AK Parti listelerinden, milli futbolcu Ünal Karaman İYİ Parti’den, Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül CHP’den, İstanbul Üniversitesi Rektör Yardımcısı İlyas Topsakal da MHP’den seçilmeyi başardı. İşte Meclis’in yeni yüzlerinden bazıları...
15.05.2023 Gündem
TBMM'de ilk kez 9 partili tablo: Meclis’te çoğunluk Cumhur İttifakı'nın
TBMM'de ilk kez 9 partili tablo: Meclis’te çoğunluk Cumhur İttifakı'nın AK Parti, yüzde 35.4’lük oy oranıyla 267 milletvekili ile Meclis’in en çok sandalyeye sahip partisi olmayı sürdürdü.
15.05.2023 Gündem
Mustafa Sarıgül Meclis’e girdi mi? Erzincan’da CHP yüzde kaç oranında oy aldı, Erzincan'da oy oranları nasıl?
Mustafa Sarıgül Meclis’e girdi mi? Erzincan’da CHP yüzde kaç oranında oy aldı, Erzincan'da oy oranları nasıl? Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, 13. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Millet ittifakını destekleyeceğini açıklamış, ardında da CHP Erzincan milletvekilleri aday listesine 1. sıradan katılmıştı. Peki, Mustafa Sarıgül Meclis’e girdi mi? Erzincan’da CHP yüzde kaç oranında oy aldı, Erzincan'da oy oranları nasıl?
14.05.2023 Gündem
CHP'nin milletvekili aday listesi belli oldu
CHP'nin milletvekili aday listesi belli oldu Cumhuriyet Halk Partisi (CHP),14 Mayıs'ta yapılacak olan 28. Dönem Milletvekili Seçimleri aday listesini Yüksek Seçim Kurulu'na teslim edildi. CHP'nin milletvekili aday listesinde İstanbul 1. bölge ilk sıradan Oğuz Kaan Salıcı, İstanbul 2. bölge ilk sıradan Namık Tan, İstanbul 3. bölge ilk sıradan ise Engin Altay yer alıyor. Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül ise Erzincan birinci sıradan aday gösterildi.
9.04.2023 Gündem
CHP'de il il milletvekili adayı listesi: Mustafa Sarıgül sürprizi
CHP'de il il milletvekili adayı listesi: Mustafa Sarıgül sürprizi CHP’de milletvekili adayları listesi şekillenmeye başladı. Listede Saadet Partili, DEVA Partili, Demokrat Partili ve Gelecek Partili adaylar da bulunuyor.
9.04.2023 Gündem
YSK'da kura çekimi gerçekleşti, işte ittifaklar ve partilerin yerleri
YSK'da kura çekimi gerçekleşti, işte ittifaklar ve partilerin yerleri 14 Mayıs seçimlerine adım adım yaklaşılırken Yüksek Seçim Kurulu'nda seçim mesaisi devam ediyor. 14 Mayıs seçiminde yer alacak ittifakların ve siyasi partilerinin oy pusulasındaki yerleri YSK'da yapılan kura çekimiyle belli oldu. Cumhur İttifakı oy pusulasında 8'inci sırada, Millet İttifakı ise 18'inci sırada yer alacak.
8.04.2023 Gündem
İttifaklarda ortak liste formülleri... Dicle Canova son kulis bilgilerini aktardı
İttifaklarda ortak liste formülleri... Dicle Canova son kulis bilgilerini aktardı Cumhur İttifakı ve Millet İttfakı'nda 14 Mayıs'ta yapılacak cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri öncesi liste hazırlıkları sürüyor. CNN TÜRK yayınında son kulis bilgilerini aktaran Dicle Canova, "Cumhur İttifakı açısından bakıldığı zaman, Devlet Bahçeli, AK Parti ile bir ortak liste yapılmayacağını açıklamıştı. Son saatlerde kulislerde AK Parti açısından ortak liste meselesinin kapanmadığı, MHP ile farklı formüllerin yapılabileceği yansıdı" ifadelerini kullandı. Canova, "İYİ Parti ile CHP arasında ayrı bir süreç, CHP ile diğer partiler arasında ayrı bir süreç var" dedi.
5.04.2023 Gündem
Seçime girme yeterliliğine sahip partiler Resmi Gazete'de yayımlandı
Seçime girme yeterliliğine sahip partiler Resmi Gazete'de yayımlandı  Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28'nci Dönem Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Seçimleri'ne girme yeterliliğine sahip olduğunu tespit ettiği partiler Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, 36 parti seçimlere katılma yeterliliğine sahip.
12.03.2023 Gündem
Oy saat kaça kadar verilir? Oy verme saatleri: Oy verme saat kaçta başlıyor, kaçta bitiyor? Oy kullanma saatleri açıklandı!
Oy saat kaça kadar verilir? Oy verme saatleri: Oy verme saat kaçta başlıyor, kaçta bitiyor? Oy kullanma saatleri açıklandı! Yüksek Seçim Kurulu, seçimde 36 siyasi partinin yarışacağını duyurdu, ilk kez seçime gidecek partiler de açıklanırken 14 Mayıs 2023 seçiminde oy verme işleminin başlayacağı ve biteceği saat duyuruldu. Oy verme saat kaçta başlıyor, kaçta bitiyor? İşte oy verme saatleri…
11.03.2023 Gündem
YSK seçime kaç partinin katılacağını açıkladı
YSK seçime kaç partinin katılacağını açıkladı Yüksek Seçim Kurulu, seçime 36 partinin katılacağını açıkladı. Oy verme işleminin saat 08.00'de başlayacağını ve 17.00'de sona ereceğini bildirdi.
11.03.2023 Gündem
Deniz Baykal son yolculuğuna uğurlandı... TBMM'de ve CHP Genel Merkezi'nde tören
Deniz Baykal son yolculuğuna uğurlandı... TBMM'de ve CHP Genel Merkezi'nde tören Eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal bugün son yolculuğuna uğurlandı. Deniz Baykal için önce CHP Genel Merkezi önünde ardından TBMM'de tören düzenlendi. CHP Genel Merkezi önündeki törende konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Sayın Genel Başkanım, huzurunuzda söz veriyorum; ülkemizde mutlak anlamda hürriyeti tesis edeceğiz. Ömrünüzü verdiğiniz demokrasi ve özgürlük mücadelesini tamamlayacağız" dedi. Baykal, Devlet Mezarlığı'nda toprağa verilecek. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Deniz Baykal için Ankara'da Ahmet Hamdi Akseki Camisi'nde düzenlenen cenaze törenine katıldı.
14.02.2023 Gündem
Togg sahneye çıktı! Açılışa o fotoğraf damga vurdu
Togg sahneye çıktı! Açılışa o fotoğraf damga vurdu Bir otomobilden daha fazlası diyerek yola çıkan Togg’un Gemlik’teki kampüsünün açılışı, tarihe yönelik göndermeler ve tarihi karşılaştırmalara sahne oldu. Cumhuriyet’in 10’uncu yılında Uşak’ta çekilen, "Cumhuriyeti biz böyle kazandık.” pankartının yer aldığı unutulmaz fotoğraf ile Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Gemlik’te “Yaşasın Cumhuriyet” yazısı önündeki karesi, törenin simgesel anlamına değer kattı.
31.10.2022 Ekonomi
Mustafa Sarıgül: Çok masalar kurulur, çok masalar dağılır
Mustafa Sarıgül: Çok masalar kurulur, çok masalar dağılır Türkiye Değişim Partisi (DTP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, seçimlere 10 ay kaldığını hatırlatarak, "Çok masalar kurulur, çok masalar dağılır. Erken kurulan masaların çok fazla faydası olmaz. Masalar ilkeler, prensipler etrafında olmalı. Kim nereye, ne zaman, nasıl seçilecek? Türkiye Değişim Partisi olarak bizim tarzımız olan bir anlayış değildir" dedi.
4.08.2022 Siyaset
Mustafa Sarıgül: Türkiye masalara mahkum değil
Mustafa Sarıgül: Türkiye masalara mahkum değil Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, "Türkiye masalara mahkum değildir. Türkiye iki ittifaka mahkum değildir. Türkiye her zaman demokrasi içerisinde alternatif üretir" dedi.
2.08.2022 Siyaset
Mustafa Sarıgül: Tüm kamuda TOGG kullanılmalı, ben de kullanacağım
Mustafa Sarıgül: Tüm kamuda TOGG kullanılmalı, ben de kullanacağım Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, "Özellikle kamu kurum ve kuruluşlarında bütün arabalar iptal edilmeli ve artık herkes TOGG'u kullanmalı. Kendim de TOGG'u kullanacağım" dedi.
26.07.2022 Siyaset
Sarıgül: İngiltere başbakan adayının söylediği asla kabul edilemez
Sarıgül: İngiltere başbakan adayının söylediği asla kabul edilemez Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, İngiltere'de başbakanlık için yarışan Dışişleri Bakanı Liz Truss'ın Başbakan olması halinde Ruanda'yla yapılan sığınma alanındaki iş birliği anlaşmasının bir benzerinin Türkiye ile de yapılmasını talep edeceği yönünde çıkan iddialara tepki göstererek, "Başbakan adayının söylediği asla kabul edilemez. Bizim atalarımızın, dedelerimizin, ecdatlarımızın bize bıraktığı bayrağımıza, toprağımıza, ulusumuzun birliğine, beraberliğine İngiltere'deki başbakan adayı asla dil uzatamaz. Bu sözünü derhal geri almasını talep ediyorum" dedi.
17.07.2022 Siyaset
Son oy oranları belli oldu! Çarpıcı sonuç! Erdoğan, Kılıçdaroğlu, Yavaş, İmamoğlu...
Son oy oranları belli oldu! Çarpıcı sonuç! Erdoğan, Kılıçdaroğlu, Yavaş, İmamoğlu... Oy oranlarıyla ilgili son dakika gelişmesi. Son anket sonuçları ortaya çıktı. Optimar’ın 23-28 Haziran tarihleri arasında 1613 kişi ile yüz yüze anket yöntemiyle yaptığı araştırmada siyasilerin oy oranları belirlendi. ‘Cumhurbaşkanlığı seçiminde kime oy vereceksiniz?’ sorusuna ankete katılanların yüzde 33.7’si Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, yüzde 14.9'u Yavaş'a, yüzde 8.3'a Kılıçdaroğlu'na, yüzde 5.8'i Akşener'e, yüzde 5.5'i ise İmamoğlu'na oy vereceğim cevabını verdi. Öte yandan partilerin de oy oranları açıklandı. İşte son seçim anketiyle ilgili son dakika tüm detaylar...
8.07.2022 Siyaset
Yıllar sonra belediye seçimi yapıldı! Sonuçlar belli oldu, işte kazanan parti ve aday
Yıllar sonra belediye seçimi yapıldı! Sonuçlar belli oldu, işte kazanan parti ve aday Çankırı’nın 8 yılın ardından yeniden belde statüsü kazanan Dodurga’da yapılan seçimde, resmi olmayan sonuca göre belediye başkanlığını AK Parti’nin adayı Hasan Hüseyin Kaşıkçı kazandı.
3.07.2022 Siyaset
Millet İttifakı'nda adaylık krizi! HDP detayı hesapları karıştırdı!
Millet İttifakı'nda adaylık krizi! HDP detayı hesapları karıştırdı! Millet İttifakı'nda adaylık sürece iyice kızıştı. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu gerilemişten adaylığı ilan etmek istiyor. Ancak 6’lı ittifakın cumhurbaşkanı adayı henüz belirlenemedi. Öte yandan İmamoğlu'ndan adaylık için peş peşe hamleler geliyor. Bunun yanında yarışa yeni bir isim de dahil olduğunu açıkladı. İşte Millet İttifakı'nda adaylık krizi ile ilgili son dakika tüm detaylar...
30.06.2022 Siyaset
Mustafa Sarıgül: Biz Yunanistan’a barış için gittik
Mustafa Sarıgül: Biz Yunanistan’a barış için gittik Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, Yunanistan Parlamentosu'nun önünde Türk bayrağı açarak yaptığı basın açıklamasına ilişkin, "Yunanistan Parlamentosu önünde bir grup Türk düşmanı, açıklama yapmamızı engellemek istedi. Biz Yunanistan’a barış için gittik" dedi.
26.06.2022 Siyaset
Mustafa Sarıgül: Siyasi partiler, hükümete NATO görüşmelerinde tam yetki versin
Mustafa Sarıgül: Siyasi partiler, hükümete NATO görüşmelerinde tam yetki versin Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, NATO görüşmelerinin başlayacağını belirterek, "Siyasi partiler, bu konuda hükümete tam yetki versin ki; hükümet NATO'da rahat etsin. Hükümete vereceğimiz tam yetki görüşmeler esnasında hükümetin elini güçlendirecektir" dedi.
24.06.2022 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Türkiye Değişim Partisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki türkiye değişim partisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.