Mustafa Sarıgül

Mustafa Sarıgül

Son dakika mustafa sarıgül haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mustafa sarıgül ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mustafa sarıgül haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mustafa Sarıgül

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mustafa sarıgül gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.846 mustafa sarıgül haberi bulunmuştur. Tüm mustafa sarıgül haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Bayraktar açıkladı: Gabar’da rekor kıracağız
Bakan Bayraktar açıkladı: Gabar’da rekor kıracağız Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, "Bir dönem adı terörle anılan ve girilmez denilen Gabar çok şükür bugün artık petrolle anılıyor. Artık orası çok daha güvenli ve biz oradan Türkiye'nin en kaliteli petrolünü üretiyoruz. İnşallah üretimde bir rekor kıracağız" dedi.
10.04.2024 Ekonomi
Milletvekili belediye başkanı adayı olursa milletvekilliği düşer mi? Milletvekili belediye başkanı olabilir mi, milletvekili belediye başkanı seçilirse ya da seçilmezse ne olur?
Milletvekili belediye başkanı adayı olursa milletvekilliği düşer mi? Milletvekili belediye başkanı olabilir mi, milletvekili belediye başkanı seçilirse ya da seçilmezse ne olur? CHP Milletvekili Mustafa Sarıgül, Ordu'dan belediye başkanı adayı olarak gösterileceği iddialarına "teşkilatlarda benim ismimde mutabakata varılmış, genel merkeze de bunu yansıtmışlar. Kazanmaları için elimden geleni yaparım" diyerek yanıt verdi. Söz konusu gelişmelerin ardından milletvekili belediye başkan adayı olabilir mi, milletvekili belediye başkan adayı olursa vekilliği düşer mi, milletvekili belediye başkanlığı için istifa ederse geri dönebilir mi? Sorularına yanıt aranamaya başlandı.
3.02.2024 Gündem
İYİ Parti'den kaç milletvekili istifa etti? İYİ Parti'den istifa eden milletvekilleri
İYİ Parti'den kaç milletvekili istifa etti? İYİ Parti'den istifa eden milletvekilleri 14 Mayıs'ta seçilen 600 milletvekilinden 52'si, seçimlerin üstünden geçen 7 ayda partisinden istifa etti, 1'i ise ihraç edildi. Peki, İYİ Parti'den kaç milletvekili istifa etti? İYİ Parti'den istifa eden milletvekilleri...
21.12.2023 Gündem
Mustafa Sarıgül, İBB Başkanlığı hakkındaki iddialara ilk kez yanıt verdi: Lafı bile geçmedi
Mustafa Sarıgül, İBB Başkanlığı hakkındaki iddialara ilk kez yanıt verdi: Lafı bile geçmedi Seçim yenilgisinin ardından CHP'de Ekrem İmamoğlu'nun başlattığı değişim tartışmaları sürdü. Bu süreçte Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu arasında ipler kopma noktasına geldi. Yerel seçimlerde İmamoğlu'nun yerine, CHP'li Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül'ün aday gösterileceği iddia edilmişti. İBB adaylığı hakkındaki iddialara ilk kez yanıt veren Sarıgül, her zaman Kılıçdaroğlu'nun yanında olduğunu söyleyerek, "Vefalı adamımdır" çıkışını yaptı.
7.08.2023 Gündem
Disney'in skandal Atatürk dizisi kararı sonrası Türkiye ayağa kalktı! Sosyal medyada ‘abonelikler iptal’ boykotu
Disney'in skandal Atatürk dizisi kararı sonrası Türkiye ayağa kalktı! Sosyal medyada ‘abonelikler iptal’ boykotu Disney'in Atatürk dizisini yayınlamama kararı sonrası tepkiler peş peşe geldi. Devlet kurumlarıyla, siyasi partileriyle, vatandaşıyla tüm Türkiye ulu önder Atatürk’e sahip çıktı. Hürriyet’e konuşan RTÜK Başkanı Şahin, “Konuyla ilgili inceleme başlatıp Disney Plus’ın savunmasını istedik” dedi. Tüm siyasi partilerden tepki yağarken sosyal medyada da ‘abonelikler iptal’ kampanyası başladı...
3.08.2023 Gündem
Disney'in 'Atatürk' dizisiyle ilgili skandal kararına tepki yağdı! Çelik: Karar düzeltilmeli, Atatürk dizisi yayınlanmalıdır
Disney'in 'Atatürk' dizisiyle ilgili skandal kararına tepki yağdı! Çelik: Karar düzeltilmeli, Atatürk dizisi yayınlanmalıdır AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CNN TÜRK canlı yayınında Disney'de yer alan Atatürk dizisinin yayınlanmayacağı iddialarıyla alakalı açıklamalarda bulundu. Kararın düzeltilip, Atatürk dizisinin yayınlanması gerektiğini vurgulayan Çelik, 'Devletin kurumları bu süreci inceliyor. RTÜK muhatapları ile görüşecek, yanlış karardan dönmelerini talep edecek.' ifadelerini kullandı.
2.08.2023 Gündem
Mustafa Sarıgül'e Meclis kulisinde yumruklu saldırıda bulunuldu
Mustafa Sarıgül'e Meclis kulisinde yumruklu saldırıda bulunuldu CHP Meclisi'nde şok eden saldırı. CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül'e, Meclis kulisinde yumruklu saldırı gerçekleşti. Olayla ilgili Sarıgül'den ilk açıklama geldi.
25.07.2023 Gündem
CHP'de 'değişim' tartışması! Kılıçdaroğlu: Gerekirse 16'lı masa kuracağım
CHP'de 'değişim' tartışması! Kılıçdaroğlu: Gerekirse 16'lı masa kuracağım Seçim sonrası CHP'de başlayan 'değişim' tartışmaları sürerken CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan çok konuşulacak bir açıklama geldi.
20.06.2023 Gündem
Meclis’te kayıt trafiği hızlandı
Meclis’te kayıt trafiği hızlandı 28’inci dönem parlamentosuna seçilen milletvekilleri, yemin için Meclis Genel Kurulu’nda cuma günü yapılacak özel oturum programı açıklandıktan sonra kayıt işlemlerine hız verdi.
31.05.2023 Gündem
CHP'de kritik isim odasını boşalttı! Kılıçdaroğlu istifaları kabul edecek
CHP'de kritik isim odasını boşalttı! Kılıçdaroğlu istifaları kabul edecek CNN Türk Ankara Temsilcisi Dicle Canova, 28 Mayıs seçimleri sonrası Ankara'daki son kulis bilgilerini aktardı.
30.05.2023 Gündem
Millet İttifakı devam edecek mi? 'Şu aşamadan sonra bu birlikteliğin bir anlamı yok'
Millet İttifakı devam edecek mi? 'Şu aşamadan sonra bu birlikteliğin bir anlamı yok' Millet İttifakı'nın 29 Mayıs sabahı itibarıyla bittiği görüşünde olanlar, “Şu anda işlevini tamamladı. Seçime yönelik Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem’e yönelik bir işbirliğiydi. Bunun olmayacağı da görüldü. Şu aşamadan sonra bu birlikteliğin bir anlamı yok. Seçim bitti, herkes kendi yoluna bakmalı. Büyükşehirlerde belki devam edebilir” yorumunu yaptı.
30.05.2023 Gündem
Kılıçdaroğlu'na 11 ilde büyük şok! 2 haftada oyları eridi: Kemal Bey'e güven duyulmuyor
Kılıçdaroğlu'na 11 ilde büyük şok! 2 haftada oyları eridi: Kemal Bey'e güven duyulmuyor Seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından dikkat çeken bir tablo da ortaya çıktı. Millet İttifakı adayı Kılıçdaroğlu'nun birinci turda 11 şehirde aldığı oyların ikinci tura oranla düştüğü kaydedildi. Eski Devlet Bakanı ve CHP'li Mehmet Sevigen ise 28 Mayıs seçim sonucunu CNN TÜRK ekranlarında değerlendirdi. Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı ve CHP lideri Kılıçdaroğlu'na eleştirilerde bulunan Sevigen, "Halkı anlayamadık biz burada. Güven duymuyorlar. Meral hanım 'lütfen aday olmayın' demişti. 'Siz aday olursanız iyi parti seçmeni size de bize de oy vermiyor' demişti" ifadelerini kullandı.
29.05.2023 Gündem
CHP cephesinde moraller bozuk! Yeni dönemde 39 vekil kaybedecek
CHP cephesinde moraller bozuk! Yeni dönemde 39 vekil kaybedecek CHP, Meclis’e taşıdığı ittifak partilerinden anlamlı bir destek alamadı. Tek istisna Mustafa Sarıgül oldu. Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinde beklediği sonucu alamayan partide moral bozukluğu yaşanıyor.
16.05.2023 Gündem
Eski CHP'li Mehmet Sevigen'den Kılıçdaroğlu'na istifa çağrısı: Alsın kırk haramilerini gitsin
Eski CHP'li Mehmet Sevigen'den Kılıçdaroğlu'na istifa çağrısı: Alsın kırk haramilerini gitsin 14 Mayıs 2023 Seçim sonuçlarını eski Devlet Bakanı ve CHP'li Mehmet Sevigen'in CNN TÜRK'te değerlendirdi. Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçim sürecini yanlış yönettiğini belirten Sevigen, "Kılıçdaroğlu bugün istifa etmeli" dedi.
15.05.2023 Gündem
2023 seçimlerinin sürprizleri! 4 ilde bir ilk yaşandı
2023 seçimlerinin sürprizleri! 4 ilde bir ilk yaşandı 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'nde tablo kesin olmayan sonuçlara göre şekillenmeye başladı. Bu seçimde bazı ilkler ve sürprizler de yaşandı. Nevşehir ve Giresun'da ilk kez kadın milletvekili seçildi. CHP, Rize'de 43 yıl, Erzincan'da da 8 yıl sonra milletvekili çıkarmayı başardı.
15.05.2023 Gündem
Yeni Meclis’in yeni yüzleri! İşte bakanların Meclis’e girdiği iller
Yeni Meclis’in yeni yüzleri! İşte bakanların Meclis’e girdiği iller TBMM, 28’inci yasama döneminde çok sayıda yeni yüze de ev sahipliği yapacak. Kesin olmayan sonuçlara göre, 2006 Türkiye güzeli Seda Sarıbaş AK Parti listelerinden, milli futbolcu Ünal Karaman İYİ Parti’den, Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül CHP’den, İstanbul Üniversitesi Rektör Yardımcısı İlyas Topsakal da MHP’den seçilmeyi başardı. İşte Meclis’in yeni yüzlerinden bazıları...
15.05.2023 Gündem
TBMM'de ilk kez 9 partili tablo: Meclis’te çoğunluk Cumhur İttifakı'nın
TBMM'de ilk kez 9 partili tablo: Meclis’te çoğunluk Cumhur İttifakı'nın AK Parti, yüzde 35.4’lük oy oranıyla 267 milletvekili ile Meclis’in en çok sandalyeye sahip partisi olmayı sürdürdü.
15.05.2023 Gündem
Mustafa Sarıgül Meclis’e girdi mi? Erzincan’da CHP yüzde kaç oranında oy aldı, Erzincan'da oy oranları nasıl?
Mustafa Sarıgül Meclis’e girdi mi? Erzincan’da CHP yüzde kaç oranında oy aldı, Erzincan'da oy oranları nasıl? Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, 13. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Millet ittifakını destekleyeceğini açıklamış, ardında da CHP Erzincan milletvekilleri aday listesine 1. sıradan katılmıştı. Peki, Mustafa Sarıgül Meclis’e girdi mi? Erzincan’da CHP yüzde kaç oranında oy aldı, Erzincan'da oy oranları nasıl?
14.05.2023 Gündem
CHP'nin milletvekili aday listesi belli oldu
CHP'nin milletvekili aday listesi belli oldu Cumhuriyet Halk Partisi (CHP),14 Mayıs'ta yapılacak olan 28. Dönem Milletvekili Seçimleri aday listesini Yüksek Seçim Kurulu'na teslim edildi. CHP'nin milletvekili aday listesinde İstanbul 1. bölge ilk sıradan Oğuz Kaan Salıcı, İstanbul 2. bölge ilk sıradan Namık Tan, İstanbul 3. bölge ilk sıradan ise Engin Altay yer alıyor. Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül ise Erzincan birinci sıradan aday gösterildi.
9.04.2023 Gündem
CHP'de il il milletvekili adayı listesi: Mustafa Sarıgül sürprizi
CHP'de il il milletvekili adayı listesi: Mustafa Sarıgül sürprizi CHP’de milletvekili adayları listesi şekillenmeye başladı. Listede Saadet Partili, DEVA Partili, Demokrat Partili ve Gelecek Partili adaylar da bulunuyor.
9.04.2023 Gündem
İttifaklarda ortak liste formülleri... Dicle Canova son kulis bilgilerini aktardı
İttifaklarda ortak liste formülleri... Dicle Canova son kulis bilgilerini aktardı Cumhur İttifakı ve Millet İttfakı'nda 14 Mayıs'ta yapılacak cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri öncesi liste hazırlıkları sürüyor. CNN TÜRK yayınında son kulis bilgilerini aktaran Dicle Canova, "Cumhur İttifakı açısından bakıldığı zaman, Devlet Bahçeli, AK Parti ile bir ortak liste yapılmayacağını açıklamıştı. Son saatlerde kulislerde AK Parti açısından ortak liste meselesinin kapanmadığı, MHP ile farklı formüllerin yapılabileceği yansıdı" ifadelerini kullandı. Canova, "İYİ Parti ile CHP arasında ayrı bir süreç, CHP ile diğer partiler arasında ayrı bir süreç var" dedi.
5.04.2023 Gündem
Deniz Baykal son yolculuğuna uğurlandı... TBMM'de ve CHP Genel Merkezi'nde tören
Deniz Baykal son yolculuğuna uğurlandı... TBMM'de ve CHP Genel Merkezi'nde tören Eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal bugün son yolculuğuna uğurlandı. Deniz Baykal için önce CHP Genel Merkezi önünde ardından TBMM'de tören düzenlendi. CHP Genel Merkezi önündeki törende konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Sayın Genel Başkanım, huzurunuzda söz veriyorum; ülkemizde mutlak anlamda hürriyeti tesis edeceğiz. Ömrünüzü verdiğiniz demokrasi ve özgürlük mücadelesini tamamlayacağız" dedi. Baykal, Devlet Mezarlığı'nda toprağa verilecek. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Deniz Baykal için Ankara'da Ahmet Hamdi Akseki Camisi'nde düzenlenen cenaze törenine katıldı.
14.02.2023 Gündem
Hatay'da epilepsi hastası Mustafa, 149'uncu saatte kurtarıldı
Hatay'da epilepsi hastası Mustafa, 149'uncu saatte kurtarıldı Kahramanmaraş merkezinin vurduğu Hatay'ın merkez ilçesi Antakya'da epilepsi hastası 35 yaşındaki Mustafa Sarıgül, 149'uncu saatte kurtarıldı.
12.02.2023 Gündem
Deniz Baykal hayatını kaybetti
Deniz Baykal hayatını kaybetti CHP Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Ankara’da 84 yaşında hayatını kaybetti. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, "Kıymetli büyüğümüz Sayın Deniz Baykal’ın vefatını büyük bir üzüntü ile öğrendim. Bize mücadelelerle dolu bir hayat öyküsünü miras bıraktı. Milletimizin başı sağ olsun" mesajını paylaştı.
11.02.2023 Gündem
Beşiktaş belediye başkanı kim, Beşiktaş Belediyesi hangi partide? Murat Hazinedar hangi partiden, kimdir?
Beşiktaş belediye başkanı kim, Beşiktaş Belediyesi hangi partide? Murat Hazinedar hangi partiden, kimdir? Beşiktaş Belediyesi'ne 'çıkar amaçlı örgüt kurma', 'rüşvet alma', 'irtikap' gibi suçlardan operasyon düzenlendi. Operasyonda eski belediye başkan yardımcıları Rıfat Örnek ile Hüseyin Avni Sipahi, mevcut zabıta müdürü Selçuk Bartınlı’nın da bulunduğu 16 şüpheli gözaltına alındı. Eski belediye başkanı Murat Hazinedar hakkında ise gözaltı kararı olduğu ve arandığı öğrenildi. Peki, Beşiktaş belediye başkanı kim, Beşiktaş Belediyesi hangi partide? Murat Hazinedar hangi partiden?
16.12.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Mustafa Sarıgül ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mustafa sarıgül haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.