Turizmci

Turizmci

Son dakika turizmci haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan turizmci ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını turizmci haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Turizmci

haberleri sayfasında son dakika yaşanan turizmci gelişmeleri de dahil olmak üzere 640 turizmci haberi bulunmuştur. Tüm turizmci haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yunan adaları bayramda Türk turistlerle dolup taştı
Yunan adaları bayramda Türk turistlerle dolup taştı Türkiye'den Yunan adalarına kapıda vize uygulaması nisan ayı itibarıyla başladı. Ramazan Bayramı ile 9 günlük tatil sürecini Yunan adalarında geçirmek isteyenlerden adalara büyük ilgi var. Turizmci Recep Yavuz, Ramazan Bayramı tatilinde Marmaris ve Fethiye'den Rodos Adası'na 1 haftada 5 binin üzerinde Türk turistin geçiş yaptığını söyledi. Yavuz, “Hazırlıklar tamamen Türk misafirlere göre yapılmış" dedi.
12.04.2024 Ekonomi
Ameliyat oldu, estetiği bozuldu! Tazminat davası açtı
Ameliyat oldu, estetiği bozuldu! Tazminat davası açtı Ankara'da yaşayan turizmci Gülizar Aras, 2021 yılında düğün öncesi İstanbul'da özel bir hastanede burun estetiği ameliyatı yaptırdı.Ancak 6 ay sonra burnunun uç kısmında çökme meydana geldi. Burnunun düzelmesi için aynı doktor tarafından 2 kez daha ameliyat edilen Aras, şekil bozukluğunun daha da arttığını ileri sürerek, savcılığı suç duyurusunda bulunup, 1 milyon liralık tazminat davası açtığını belirtti.
4.04.2024 Gündem
Aslı Baş'ın öldürüldüğünü savunan babası: Güçlünün adaleti değil, adaletin gücünü istiyorum
Aslı Baş'ın öldürüldüğünü savunan babası: Güçlünün adaleti değil, adaletin gücünü istiyorum Muğla'da 2010 yılında turizmci Ahmet Bayer'e ait villanın balkonundan düşüp ölen manken Aslı Baş'ın (32) babası Mehmet Baş (76), öldürüldüğünü ileri sürdüğü kızı için 14 yıldır hukuk mücadelesi verdiğini söyledi. Sanıklar hakkındaki beraat kararının Yargıtay'da olduğunu aktaran Baş, “Bu mücadeleyi verirken kızım geri gelmeyecek. Güçlünün adaleti değil, adaletin, hukukun gücünü istiyorum" dedi.
26.01.2024 Gündem
Özgü Namal sevgilisiyle ayrıldı... Başladığı gibi sessiz sedasız bitti
Özgü Namal sevgilisiyle ayrıldı... Başladığı gibi sessiz sedasız bitti Bir süredir turizmci Mehmet Ferman Doğan ile aşk yaşadığı konuşulan Özgü Namal 6 aylık sevgilisinden ayrıldı.
12.01.2024 Magazin
Gökyüzünde cumhuriyet coşkusu
Gökyüzünde cumhuriyet coşkusu Kapadokya’da sıcak hava balonları Cumhuriyetin 100. Yılı dolayısıyla Türk Bayrakları ve Atatürk posterleri ile havalandı. Gün doğumu ile birlikte 152 sıcak hava balonu gökyüzünde görsel şölen oluşturdu.
29.10.2023 Gündem
Profesörlerin kavgasında kan akmıştı! İfadesi ortaya çıktı
Profesörlerin kavgasında kan akmıştı! İfadesi ortaya çıktı Konya'da, Necmettin Erbakan Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nde öğretim üyesi Prof. Dr. Tahir Uluç'u (46), tabancayla vurarak yaralayan, aynı bölümdeki öğretim üyesi Prof. Dr. Galip Atasağun'un (60) kardeşi İzzet Atasağun'un (55) ifadesinde, ''Ağabeyimi sorun yaşanmasın diye okuldan almak istedim. Bu sırada karşılaştık. Bize küfredip yumrukla saldırdı. Ben de kendimi korumak için tabancayla ateş ettim" dediği öğrenildi.
7.10.2023 Yaşam
Ucuz otel rezervasyonu dolandırıcılığı! Müşteriler kapıda kaldı
Ucuz otel rezervasyonu dolandırıcılığı! Müşteriler kapıda kaldı Marmaris'te lüks otel odalarını ucuz rezervasyonla satın alıp kar vaadiyle turist gruplarına satmak için anlaştığı yakın çevresini kar payı vermeyerek dolandırdığı iddia edilen turizm acentası çalışanı Zeynep A. hakkındaki soruşturma tamamlandı. Zeynep A'nın "Zincirleme şekilde nitelikli dolandırıcılık" suçundan 17 yıl 6 aya kadar hapsi istendi. Zeynep A'nın 22 kişiyi toplam 8,5 milyon TL ve 90 bin dolar dolandırdığı ileri sürülüyor. 
12.09.2023 Gündem
Turistin tercihi kiralık evler oldu, oteller boş kaldı! 'Nokta atışı denetim yapacağız'
Turistin tercihi kiralık evler oldu, oteller boş kaldı! 'Nokta atışı denetim yapacağız' Antalya’da turizmciler, “Yabancı turiste kayıtdışı olarak kiraya verilen evler denetlensin” çağrısında bulundu. Vali Ersin Yazıcı, “Hem emniyet teşkilatına hem de vergi dairesine talimat verdim. İhbar olursa denetimi nokta atışı yaparız” dedi.
8.08.2023 Gündem
Otel yöneticileri isyanda: Turistlerin 'bileklik' oyunu pes dedirtti
Otel yöneticileri isyanda: Turistlerin 'bileklik' oyunu pes dedirtti Antalya'ya tatile gelen turistlerin yaptığı dolandırıcılık yöntemi pes dedirtti. Yabancıların satın aldığı evleri haftalık kiralayan bazı turistlerin burada bulunan otellerden bileklik temin ettiği, bu bileklikleri para vermeden aldıkları ve otellerden ücretsiz yararlandıkları ortaya çıktı.
28.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Marmaris'te kaldığı otelde 15 Temmuz'un izleri duruyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Marmaris'te kaldığı otelde 15 Temmuz'un izleri duruyor Muğla'nın Marmaris ilçesinde 15 Temmuz darbe girişimi sırasında FETÖ üyesi askerlerce basılan 5 yıldızlı Turban Grand Yazıcı Otel, o gecenin izlerini taşıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çalışma ofisi olarak kullandığı oda ile şehit olan koruma polisi Mehmet Çetin'in kaldığı oda kapalı tutulup, o geceki haliyle korunuyor.
15.07.2023 Gündem
Bodrum'da müzik yasağı kalktı; turistler saat 04.00'e kadar eğlendi
Bodrum'da müzik yasağı kalktı; turistler saat 04.00'e kadar eğlendi Muğla Valiliği'ne bağlı İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu'nun koronavirüs tedbirleri kapsamında, 1 Temmuz 2021'de başlayan ve saat 00.00'a kadar yapılabilen müzik yasağının kaldırılmasının ardından Bodrum ilçesindeki eğlence mekanlarında turistler saat 04.00'e kadar eğlendi.
23.06.2023 Gündem
Kurban Bayramı tatili öncesi başladı! Yüzde 25 indirim fırsatı, rezervasyonlar arttı
Kurban Bayramı tatili öncesi başladı! Yüzde 25 indirim fırsatı, rezervasyonlar arttı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Kurban Bayramı tatilinin 9 gün olacağını söylemesi ardından turizmde hareketlilik başladı.
7.06.2023 Ekonomi
Ivana Sert nasıl formda kaldığını açıkladı!
Ivana Sert nasıl formda kaldığını açıkladı! İzmirli turizmci sevgilisi Sezer Dermenci ile Aralık 2021'de Maldivler'de hayatını birleştiren 43 yaşındaki modacı Ivana Sert, Instagram' da takipçilerinden gelen soruları yanıtladı.
23.05.2023 Magazin
Nursel Ergin’in kızına Faslı damat! 40 deve hediye etti
Nursel Ergin’in kızına Faslı damat! 40 deve hediye etti Kanal D’nin sevilen fenomen programı 'Gelinim Mutfakta’nın sunucusu Nursel Ergin'in kızı Bengü Çınar'a, Fas tatili sırasında Ahmed Yassine Zakaria isimli ünlü bir Arap turizmci talip oldu. İş insanının sürpriz evlilik teklifi şaşırttı. İşte Bengü'nün yanıtı...
18.05.2023 Magazin
Yeni dönemde dikkat çeken isimler! Meclis’in ekonomi yüzlerinde değişim rüzgarı
Yeni dönemde dikkat çeken isimler! Meclis’in ekonomi yüzlerinde değişim rüzgarı Seçimler sonrasında Meclis’in ekonomi yüzlerinde değişim rüzgârı esecek. Hükümette bakanlık yapan isimler milletvekili listelerinden seçildi. Bakanların milletvekili olarak kalması halinde Nureddin Nebati, Fatih Dönmez, Mustafa Varank gibi isimler Meclis sıralarında görülecek. CHP’de bazı ekonomi kökenli milletvekilleri Meclis dışında kalırken, iş dünyasından gelen ve Bolu’dan seçilen Türker Ateş yeni dönemin dikkat çekici isimlerinden olmaya aday.
18.05.2023 Gündem
Saplantılı şahıs eski sevgilisini silahla öldürdü, ardından intihar etti
Saplantılı şahıs eski sevgilisini silahla öldürdü, ardından intihar etti İstanbul'un Üsküdar ilçesinde saplantılı aşık bir yıl önce ayrıldığı eski sevgilisini takip ederek silahla vurarak öldürdü. Yaşanan dehşetin ardından silahlı saldırgan tabancayı kendi şakağına dayayarak intihar etti.
8.03.2023 Gündem
Turizmde tüm zamanların rekoru kırıldı
Turizmde tüm zamanların rekoru kırıldı Antalya'da, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ve Vali Ersin Yazıcı'nın '17 milyon turist' hedefiyle tüm yılların rekor hedefini ortaya koyduğu 2023'ün Ocak ayının ilk 15 günü beklenen ölçüde turist sayısına ulaşıldı. 15 günde kente hava yoluyla gelen turist 125 bini bulurken, 1-15 Ocak arası itibarıyla tüm yılların rekoru kırıldı.
16.01.2023 Ekonomi
Tatil sektöründe yeni dönem! 'Doğaya dönüş var' deyip açıkladı
Tatil sektöründe yeni dönem! 'Doğaya dönüş var' deyip açıkladı Tatil yapacak milyonlarca insanı ilgilendiren son dakika açıklaması! Turizm sektöründe yeni dönem resmen başladı. Tatil sektöründe rekor kırılacağını ifade eden Turizmci Korhan Alşan, "Şu anda doğaya karşı bir dönüş var. Lüks kavramı eskiden varak bir avize, deri koltukken, şu anda bir ağacın kabuğuna dokunabilmek, yalınayak ahşabın üzerinde yürüyebilmeye dönüştü" dedi.
25.11.2022 Ekonomi
Uzungöl’ü doğal haline döndürecek projede start verildi! TOKİ'den flaş açıklama
Uzungöl’ü doğal haline döndürecek projede start verildi! TOKİ'den flaş açıklama Trabzon’da Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nca kentsel dönüşüm çalışması başlatılan, dünyaca ünlü turizm merkezi Uzungöl’de, altyapı çalışmalarının ardından üstyapı için harekete geçiliyor. Kentsel dönüşüm ihalesi yapılan proje ile yapılardan arındırılacak göl kıyısında görsel estetiğe sahip doğal rekreasyon alanları oluşturulacak, konut ve pansiyonlara 2, otellerde ise 3 kat düzenlemesi getirilecek. Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ömer Bulut, "Çarpık yapılaşmanın başka alana transferi sağlanacak. Uzungöl’ü ilk zamanlardaki gibi doğal haline döndüreceğiz" dedi. 
11.11.2022 Ekonomi
Kiralarda ‘savaş’ etkisi! Fiyatlar uçtu, ev sahiplerinden bir yıllık peşin ödeme talebi
Kiralarda ‘savaş’ etkisi! Fiyatlar uçtu, ev sahiplerinden bir yıllık peşin ödeme talebi Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş nedeniyle yaşanan göç dalgası, kiraların yükselmesine neden oldu. Yaşanan artışlar sonrası devlet, özel önlemler aldı. Ancak fırsatçı ev sahipleri yüksek kira bedelleri talep etmeye devam ediyor. Öyle ki Antalya'da kiralık daire fiyatları; 40 bin liraya kadar çıkıyor. Ayrıca mülk sahipleri bir yıllık kira bedelini de peşin olarak talep ediyor.
20.10.2022 Ekonomi
Bodrum'da '1 milyon turist' hedefine ulaşıldı
Bodrum'da '1 milyon turist' hedefine ulaşıldı Muğla'nın Bodrum ilçesinde 'sarı yaz' döneminin başlaması ile plajlar, yabancı turistlere kaldı. Turizmde '1 milyon yabancı turist' hedefine ulaşıldığını belirten Bodrum Otelciler Derneği Başkanı Ömer Faruk Dengiz, "Okulların açılmasıyla birlikte iç pazarda daralma mevcut. Şu an İngiltere başta olmak üzere Rusya ve Polonya gibi ülkeler Bodrum pazarında" dedi.
3.10.2022 Gündem
Turizmci çift, uyuşturucu operasyonunda gözaltına alındı
Turizmci çift, uyuşturucu operasyonunda gözaltına alındı Muğla'nın Milas ilçesinde, polisin düzenlediği operasyonda, 46 kilo kubar esrar ele geçirildi. Avustralya uyruklu turizmci kadın ve Türk eşi gözaltına alındı.
22.09.2022 Gündem
Avcılar’daki metrobüs kazasında yaralanan yolcu dehşet anlarını anlattı
Avcılar’daki metrobüs kazasında yaralanan yolcu dehşet anlarını anlattı Avcılar’da 99 kişinin yaralandığı metrobüs kazasında yaralanan Hüdür Akyıl, yaşadıkları dehşet anlarını anlattı.
10.09.2022 Gündem
İvana Sert'ten hamilelik iddialarına sert yanıt: Bebek de yok, istek de yok!
İvana Sert'ten hamilelik iddialarına sert yanıt: Bebek de yok, istek de yok! İvana Sert, turizmci sevgilisi Sezer Dermenci ile Aralık 2021'de Maldivler'de hayatını birleştirmişti. Ünlü modacı, son günlerde hamile olduğuna dair çıkan dedikodulara son noktayı koydu.
30.08.2022 Magazin
Turistler Türkiye’ye akın etti, doluluk oranı yüzde 90’a çıktı! 'Boş yastık bile yok'
Turistler Türkiye’ye akın etti, doluluk oranı yüzde 90’a çıktı! 'Boş yastık bile yok' Antalya'ya 21 Ağustos itibarıyla hava yoluyla gelen turist sayısı 8,3 milyona ulaşırken, günlük 75-80 bin giriş ortalamasıyla rakamın ay sonunda 9 milyonu aşması bekleniyor. Ağustos ayı rezervasyonları için 'Boş yastık bile yok' diyen sektör temsilcileri, talep yoğunluğunun ekim ayı ortalarına kadar uzadığını açıkladı. Ambargolar nedeniyle Avrupa'ya gidemeyen Rusların, birçok ünlü markadan alışveriş için Türkiye'ye geldiği kaydedildi.
25.08.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Turizmci ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki turizmci haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.