‘Turistik Doğu Ekspresi’ yeni sezon seferlerine 11 aralıkta başlayacak
‘Turistik Doğu Ekspresi’ yeni sezon seferlerine 11 aralıkta başlayacak Seyahatseverlerin ve sanat tutkunlarının gözdesi haline gelen 'Turistik Doğu Ekspresi' seferlerinin bilet satışları devam ediyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığınca, hayata geçirilen ‘Turistik Doğu Expresi’nin ilk seferi 11 Aralık’ta yapılacak. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Turistik Doğu Ekspresi'ni, 11 Aralık’ta Ankara'dan Kars'a gerçekleştirilecek ilk seferine uğurlayacak.
1.12.2023 Ekonomi
Turistik Doğu Ekspresi yeni sezon seferlerine başladı
Turistik Doğu Ekspresi yeni sezon seferlerine başladı Dünyanın trenle seyahat edilecek en iyi ilk 4 rotasından biri olan Turistik Doğu Ekspresi, 2022-2023 sezonunun ilk seferine başladı.
13.12.2022 Yaşam
Turistik Doğu Ekspresi bileti nasıl alınır? Doğu Ekspresi seferi ne zaman başlıyor? Doğu Ekspresi bilet fiyatları ne kadar?
Turistik Doğu Ekspresi bileti nasıl alınır? Doğu Ekspresi seferi ne zaman başlıyor? Doğu Ekspresi bilet fiyatları ne kadar? Kış sezonu başlarken Doğu Ekspresi seferlerine ilgi de arttı. Turistik Doğu Ekspresi sadece kış aylarında haftanın 3 günü Ankara’dan hareket ediyor. Talep yoğunluğu artarken bilet fiyatları da merak ediliyordu. Aralık ayında başlayacak seferler için bilet fiyatları belli oldu. Peki, Doğu Ekspresi bilet fiyatları ne kadar? Turistik Doğu Ekspresi bileti nasıl alınır? Doğu Ekspresi seferi ne zaman başlıyor? İşte Doğu Ekspresi ile ilgili bilmeniz gerekenler…
7.11.2022 Ekonomi
Doğu Ekspresi bileti ne kadar? Ankara Kars Doğu Ekspresi ne zaman başlıyor, tren bileti nasıl ve nereden alınır?
Doğu Ekspresi bileti ne kadar? Ankara Kars Doğu Ekspresi ne zaman başlıyor, tren bileti nasıl ve nereden alınır? Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Covid-19 salgınıyla seferleri durdurulan Turistik Doğu Ekspresi trenlerinin seferlerine geri döneceğini açıkladı. Bakan Karaismailoğlu Turistik Doğu Ekspresi trenlerinin yola çıkacağı tarihi de açıkladı. Peki, Doğu Ekspresi bileti ne kadar? Ankara Kars Doğu Ekspresi ne zaman başlıyor, tren bileti nasıl ve nereden alınır?
17.11.2021 Gündem