Tüp Geçit

Tüp Geçit

Son dakika tüp geçit haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tüp geçit ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tüp geçit haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tüp Geçit

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tüp geçit gelişmeleri de dahil olmak üzere 157 tüp geçit haberi bulunmuştur. Tüm tüp geçit haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul, Ankara ve İzmir’e talip başkan adayları ve vaatleri...
İstanbul, Ankara ve İzmir’e talip başkan adayları ve vaatleri... Yerel seçimlere sayılı günler kala miting alanları ısındı. Adaylar hemen her gün meydanlara çıkıp sözler veriyor, seçilirlerse yapacakları hizmetleri anlatıyor. Hürriyet, 3 büyük kentin en iddialı adaylarının önemli vaatlerini derledi. İşte İstanbul, Ankara ve İzmir’e talip başkan adayları ve vaatleri...
21.03.2024 Gündem
Dünyanın ikinci, Avrupa'da ilk! Karadeniz’de ulaşımı 40 dakikaya düşürecek
Dünyanın ikinci, Avrupa'da ilk! Karadeniz’de ulaşımı 40 dakikaya düşürecek Tamamlandığında dünyanın ikinci, Avrupa'nın ve Türkiye'nin en uzun çift tüplü karayolu tüneli olacak olan 14,5 kilometrelik yeni Zigana Tüneli inşaatının yıl sonunda tamamlanması için çalışmalar gece gündüz sürüyor. İnşaatın hızlı bir şekilde devam ettiğini belirten Bakan Karaismailoğlu, "14,5 kilometre çift tüp tünel inşaatı ve birlikte bağlantı yolu ile projemiz toplamda 15 kilometreyi geçecek. Bu yılın sonunda tamamlamayı hedeflediğimiz projemizin hizmete girmesiyle birlikte, mevcut yol tam 8 kilometre daha kısalacak" dedi.
26.05.2022 Ekonomi
Unkapanı Köprüsü ne zaman trafiğe açılacak? Unkapanı Köprüsü ne zaman açılacak? Unkapanı Köprüsü ne zaman bitecek?
Unkapanı Köprüsü ne zaman trafiğe açılacak? Unkapanı Köprüsü ne zaman açılacak? Unkapanı Köprüsü ne zaman bitecek? İstanbul Unkapanı Köprüsü'nde bağlantı noktasında ayrılma meydana geldi. Unkapanı Köprüsü yaşanan sorun nedeniyle trafiğe kapatıldı. Peki, Unkapanı Köprüsü ne zaman trafiğe açılacak? Unkapanı Köprüsü ne zaman açılacak? Unkapanı Köprüsü ne zaman bitecek? Unkapanı Köprüsü ne zaman yapıldı? İşte detaylar…
11.03.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ayasofya’yı asli künyesine sokmamız lazım
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ayasofya’yı asli künyesine sokmamız lazım Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TRT ortak yayınında soruları yanıtladı. AK Parti İstanbul Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım ile İstanbul'da 39 ilçenin belediye başkan adayları da programda Cumhurbaşkanı Erdoğan'a eşlik etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, broşür dağıtan Yusuf'a tepki gösteren kişiyle ilgili "Yusuf’un yaptığı, o provokatör kadına ve onun temsil ettiği zihniyete verilen bir ahlak dersidir. Tam bir ahlak dersi verdi." dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ayasofya camii hakkında ise, "Ayasofya müze midir? Cami midir? Önce bunu çözmemiz lazım. Müze statüsünü Ayasofya yeni kazanmıştır. Önce bir defa Ayasofya’yı o asli künyesine sokmamız lazım. Nedir? Camidir. Bunu bir defa halletmemiz lazım." dedi.
29.03.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kura çekimlerini en kısa sürede yapacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kura çekimlerini en kısa sürede yapacağız İstanbul Kasımpaşa'da 50 bin sosyal konutun müjdesini veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, Esenyurt'ta yaptığı konuşmada, "Talepleri yarın almaya başlıyoruz, kura çekimlerini ise en kısa sürede yapacağız" dedi.
5.03.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ev sahibi olmak isteyenlere müjde: 388 lira taksitle...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ev sahibi olmak isteyenlere müjde: 388 lira taksitle... Kasımpaşa'da konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bugün burada TOKİ'nin 50 bin sosyal konut projesinin müjdesini veriyorum. Yarın Ziraat Bankası ve Halkbank vasıtasıyla talep toplamaya başlıyoruz. Konutlar 75 ile 128 metrekare arasında olacak. Fiyatları ise 116 bin lira ile 399 bin lira arasında değişecek. Alt gelir grubuna yönelik olanların taksitleri 388 liradan başlayacak ve ödeme süresi 20 yıl olacak" dedi.
5.03.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan gençlere seslendi!
Cumhurbaşkanı Erdoğan gençlere seslendi! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İstanbul Eyüpsultan'da halka hitap etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İstanbul 25 yıl öncesinin İstanbul'u değil. Benim halkıma benim vatandaşıma modern hizmetin ön adımlarını attık. Gençlerin büyük kısmı o gün ne vardı bilmiyor. Gençliği şu anda kantara çıkaran AK Parti olmuştur. Bunu gençlerin özellikle bilmesi lazım" dedi.
5.03.2019 Siyaset
Havalimanından bile daha büyük
Havalimanından bile daha büyük Kanal İstanbul’un güzergahı netleşti. Küçükçekmece’den Durusu’ya uzanan kanal maliyetiyle de ‘mega’ olacak. Bakan Arslan, “3. Havalimanı 10.5 milyar euro ile en büyük projemiz. Kanal İstanbul ondan da büyük olacak” dedi
15.01.2018 Ekonomi
İzmir'de yılbaşında suya yüzde 10 zam kararı
İzmir'de yılbaşında suya yüzde 10 zam kararı İZMİR Büyükşehir Belediye Meclisi'nden oluşan İZSU Genel Kurulu'nda İZSU'nun 2018 yılı mali yılı bütçesi 2 milyar 276 milyon 209 bin TL olarak onaylandı. Bütçeye göre İzmir'de su tarifesi 1 Ocak 2018'den itibaren yüzde 10 zamlanacak.
28.11.2017 Ekonomi
Bakan müjdeyi verdi! Hem yol hem tüp geçit geliyor
Bakan müjdeyi verdi! Hem yol hem tüp geçit geliyor Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, İzmir'e hem köprü hem de batırma tüp geçit yapacaklarını belirterek, "Bunları birbiriyle birleştirerek İzmir'in trafiğini ring haline getireceğiz" dedi.
24.05.2017 Ekonomi
İstavrit manzaralı tünelde ilk adım atılıyor
İstavrit manzaralı tünelde ilk adım atılıyor Üsküdar ile Kabataş’ı denizin altından birbirine bağlayacak ve yürüme yolu olarak da kullanılacak olan tüp geçit için tüpler zemine 14 farklı noktadan bağlanacak. Sondaj çalışmaları başladı
19.03.2017 Yaşam
İBB: Maçka Parkında ağaç kesilmeyecek
İBB: Maçka Parkında ağaç kesilmeyecek İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Maçka Parkı’nda tünel inşaatı sırasında ağaçların kesilmesinin söz konusu olmadığını ve tünel çalışması bittikten sonra nakledilen ağaç sayısı kadar ağaç dikiminin yapılacağını bildirdi.
29.01.2017 Yaşam
İstanbullulara metro müjdesi
İstanbullulara metro müjdesi İstanbul'un iki yakası dev bir metro ağıyla yeniden birleştiriliyor. İşte yeni metro ağının durakları
29.09.2021 Gündem
Ustalık eseri ihaleye çıkıyor
Ustalık eseri ihaleye çıkıyor İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın “ustalık eserim” diye nitelendirdiği Haliç-Unkapanı Karayolu Tüneli Tüp Geçit Projesi yarın ihaleye çıkıyor. 6 metro hattının ihaleleri de 2 ay içinde yapılacak.
9.07.2016 Ekonomi
İstanbul'a 6 yeni metro hattı
İstanbul'a 6 yeni metro hattı İstanbul'da yaklaşık 77 kilometrelik 6 metro hattının ihaleleleri Temmuz ve Ağustos aylarında gerçekleştirilecek...
29.09.2021 Gündem
Boğaz altına yürüme yolu
Boğaz altına yürüme yolu Topbaş, “Üsküdar ile Kabataş arasına yürüme tüp geçidi inşa edeceğiz” dedi.
16.04.2016 Ekonomi
Delirdiğine değdi
Delirdiğine değdi Ağaoğlu’nun 2013’te durdurulan Bakırköy 46 projesi yeniden başlıyor. “Artık deliliği bıraktık. O yüzden adı 46 değil Central Park olacak” diyen Ağaoğlu, bölgeye yapılacak şehir parkı ve tüp geçitler sayesinde projenin 2 yıl öncesine göre daha fazla değer kazanacağını söyledi.
10.02.2016 Ekonomi
Central Park satışa çıktı
Central Park satışa çıktı Daha önce Bakırköy 46 olarak bildiğimiz Ağaoğlu projesi mahkemeden çıkan karar doğrultusunda Central Park adıyla yeniden satışta.
10.02.2016 Arşiv
Haliç’e tüp geçit geliyor
Haliç’e tüp geçit geliyor İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kadir Topbaş’ın “Benim ustalık eserim” olacak dediği ‘Haliç-Unkapanı Karayolu Tüneli Geçiş Projesi’nde çalışmalar başladı
27.01.2016 Ekonomi
Flamingo cennetine otoyol!
Flamingo cennetine otoyol! Doğa Derneği, İzmir’de flamingoların yaşadığı Gediz Deltası’ndaki Kuş Cenneti’nden geçecek otoyol için projenin durdurulması yönünde başvuru yaptı. Dernek proje durdurulmazsa dava açacak.
15.01.2016 Yaşam
Beyazhane'de 285 bin liraya daire!
Beyazhane'de 285 bin liraya daire! Beyaz İnşaat tarafından kentsel dönüşüm olarak hayata geçirilen Beyazhane'de 117 daire bulunuyor.
14.01.2016 Arşiv
İş dünyası yeni yıldan umutlu
İş dünyası yeni yıldan umutlu İzmirli iş adamlarının yeni yıldan beklentisi olumlu yönde
29.12.2015 Arşiv
Yenikapı limanının devamı bulundu
Yenikapı limanının devamı bulundu Avrasya Boğaz tüp geçit projesi kapsamında Yenikapı Meydanı’nda devam eden bağlantı yolu çalışmalarında Theodosius limanının devamı ortaya çıkarıldı.
24.12.2015 Yaşam
O ilçede fiyatlar yüzde 500 arttı
O ilçede fiyatlar yüzde 500 arttı Marmaray, metro ve Avrasya tüneli gibi büyük projelerin Üsküdar'ı cazibe merkezi yaptı. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, "İstanbul'un taşı toprağı altın' diyorlar ya, Üsküdar'ın da taşı toprağı yakut. Raylı sistemler ve Çamlıca Cami Üsküdar'daki emlak fiyatlarını artırdı. Çamlıca civarındaki arsa fiyatları yüzde 300-500 civarında arttı" dedi.
30.10.2015 Ekonomi
GENAR'ın son seçim anketi
GENAR'ın son seçim anketi Seçime iki hafta kala kamuoyu araştırma şirketlerinin Ekim ayının ilk haftasında elde ettiği sonuçlar netleşmeye başladı. Ancak araştırma şirketlerinin uzmanları, Ankara Katliamı sonrasında seçmenin tercihlerinde bazı değişimler yaşanabileceğini öngörüyor.GENAR araştırma şirketinin sahibi İhsan Aktaş da şimdiye kadar yaptıkları araştırmalara göre, 1 Kasım'da, 7 Haziran'dakiyle kıyaslandığında çok büyük oy değişimlerinin olmayacağını belirtiyor. Konda ve Andy-Ar'da seçime 13 gün kala ellerindeki son verileri açıkladı. 3 seçim anketinin ortak sonucu ise MHP 1 Kasım'da oy kaybedecek
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Tüp Geçit ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tüp geçit haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.