Tsk Son Dakika

Tsk Son Dakika

Son dakika tsk son dakika haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tsk son dakika ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tsk son dakika haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tsk Son Dakika

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tsk son dakika gelişmeleri de dahil olmak üzere 409 tsk son dakika haberi bulunmuştur. Tüm tsk son dakika haberleri aşağıda listelenmiştir.
Son dakika: TSK Afrin merkez sınırlarına ulaştı
Son dakika: TSK Afrin merkez sınırlarına ulaştı Afrin'de yürütülen Zeytin Dalı Harekâtından son gelen bilgilere göre, TSK ve ÖSO'nun Afrin'ndeki harekatı ilçe merkezi sınırlarına ulaştı. Merkeze bağlı Şavarighat El Caviz ve Melkiye köyleri ile Büyük Halobu köyleri teröristlerden temizlendi. Cinderes'te Beşar Esad, Büyük Halubi ve Küçük Halubi köylerinde ise YPG'li teröristlerin astığı Öcalan posterleri indirildi.
9.03.2018 Gündem
Son dakika: Eller tetikte! İşte TSK'nın ilk hedefi!
Son dakika: Eller tetikte! İşte TSK'nın ilk hedefi! Son dakika haberi geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, Suriye’deki gelişmeler karşısında Türkiye’nin rahatsızlığını ‘Yeni adımlarımız olacak’ sözleriyle dile getirdiği adımın yeni bir operasyon olması bekleniyor. İlk hedef ise Afrin.
29.09.2021 Gündem
Son dakika: TSK'da yeniden "tuğbaylık" rütbesi dönemi
Son dakika: TSK'da yeniden "tuğbaylık" rütbesi dönemi 15 Temmuz darbe girişimi nedeniyle Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) kadrosundaki general-amiral sayısından dolayı, Kurtuluş Savaşı sonrasındaki “Tuğbay” rütbesini yeniden başlattı. Son dakika haberin detayları...
29.09.2021 Gündem
TSK Kandil'i yerle bir etti!
TSK Kandil'i yerle bir etti! Kandil’e düzenlenen hava harekatında 11 PKK’lı teröristin öldürüldüğü açıklandı.
29.09.2021 Gündem
TSK'dan 'Rus uçağı' açıklaması geldi
TSK'dan 'Rus uçağı' açıklaması geldi TSK'dan yapılan son açıklamaya göre; Rus savaş uçağının DEAŞ hedeflerine hava harekatında kazaen Türk askerinin bulunduğu bir binayı vurduğu, 3 askerin şehit olduğu ve 11 askerin yaralandığı belirtildi
29.09.2021 Gündem
TSK El Bab'ı tamamen kuşattı!
TSK El Bab'ı tamamen kuşattı! Suriye'nin Halep kentine bağlı El Bab'da terör örgütü DEAŞ'a yönelik operasyonlar sürüyor. Yabancı haber ajanslarının son dakika olarak duyurduğu haberde, El Bab'ın 'tamamen kuşatıldığı' açıklandı. Reuters haber ajansının dünyaya servis ettiği fotoğraflarda ise Türk askerleri tankın üzerinde görülüyor.
17.06.2021 Dünya
Asker vurdu! İşte görüntüler...
Asker vurdu! İşte görüntüler... TSK'dan yapılan son dakika açıklamasına göre; Suriye'nin kuzeyindeki terör hedeflerine yönelik devam eden Fırat Kalkanı Harekatı'nın 162'inci gününde, terör örgütü DEAŞ'a ait 163 hedef vuruldu, 14 terörist etkisiz hale getirildi. Hava Kuvvetleri Komutanlığına ait uçaklar tarafından El Bab ve Bzagah'da gerçekleştirilen hava harekatında ise 21 bina, bir karargah binası ve bir bombalı araç imha edildi. İşte son dakika haberinden yayınlanan görüntüler...
29.09.2021 Gündem
TSK'dan son dakika açıklaması!
TSK'dan son dakika açıklaması! Son dakika haberine göre; Fırat Kalkanı Harekatı'nın 151. gününde El Bab, Bzagah ve Kabbasin'in güneyinde terör örgütü DEAŞ'a ait 21 hedefe yönelik hava harekatında barınma yeri olarak kullanılan 17 bina, bir havan ve bir zırhlı araç imha edildi.
29.09.2021 Gündem
Son dakika: TSK o iddiaları yalanladı! 'Gerçek değil'
Son dakika: TSK o iddiaları yalanladı! 'Gerçek değil' Suriye'de yürütülen Fırat Kalkanı Harekatı sırasında sivillerin zarar gördüğüne ilişkin iddiaların gerçeği yansıtmadığı bildirildi. TSK'dan gelen son dakika Fırat Kalkanı bilgilendirmesi haberimizde...
29.09.2021 Gündem
Yavru köpeği kafasına defalarca vurarak katletti!
Yavru köpeği kafasına defalarca vurarak katletti! Mardin’in Kızıltepe ilçesinde M.T., yerde yatan yavru köpeği, başına demir çubukla defalarca vurarak öldürdü. Güvenlik kamerasına yansıyan olay sonrası M.T. gözaltına alındı.
18.08.2023 Yaşam
Hürjet, Kaan, Kızılelma, Tayfun! Son test sonuçlarını canlı yayında açıkladı: Vuruş hassasiyeti dünyada yok
Hürjet, Kaan, Kızılelma, Tayfun! Son test sonuçlarını canlı yayında açıkladı: Vuruş hassasiyeti dünyada yok Türkiye'nin eğitim ve hafif taarruz uçağı 'Hürjet', 25 Nisan'daki ilk uçuşundan itibaren 10 kez uçuş gerçekleştirdi. Türk savunma sanayiindeki son gelişmeleri değerlendiren Altınbaş Üniversitesi Öğretim Üyesi Eray Güçlüer ise CNN TÜRK Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk'ün sorularını yanıtladı. Türkiye’nin yerli balistik füzesi Tayfun'un dikkat çeken özelliğini paylaşan Güçlüer, 'Tayfun karadan karaya bin kilometre menzilli Türk füzesi. Test atışları en son Karadeniz’de yapıldı. Vuruş hassasiyeti dünyada yok, 1 buçuk metre.' ifadelerini kullandı.
11.06.2023 Gündem
Yerli uydu İMECE'nin fırlatılışı ertelendi
Yerli uydu İMECE'nin fırlatılışı ertelendi Türkiye’nin ilk yerli ve milli yüksek çözünürlüklü görüntüleme uydusu İMECE'nin fırlatılması yüksek rüzgar nedeniyle ertelendi.
14.04.2023 Bilim ve Teknoloji
Bakan Akar, ülkesine dönen Suriyelilerin sayısını açıkladı
Bakan Akar, ülkesine dönen Suriyelilerin sayısını açıkladı Türkiye'ye Suriye'den sığınmacı akınının olduğu iddialarını yalanlayan Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, ülkesine dönen Suriyelilerin sayısını da açıkladı.
21.02.2023 Gündem
Kahramanmaraş'ta 7.7 ve 7.6 büyüklüğünde 2 deprem! Son durum açıklandı
Kahramanmaraş'ta 7.7 ve 7.6 büyüklüğünde 2 deprem! Son durum açıklandı Kahramanmaraş'ta dün sabah saat 04.17'de 7,7; saat 13.24'te 7,6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Deprem; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı. 10 ilde toplam can kaybı 5 bin 894'e yükseldi. Öte yandan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay yaptığı açıklamada, Hatay, Maraş ve Adıyaman'da 48 saat itibariyle görevli araçların dışındaki diğer her türlü aracın girişinin yasaklandığını duyurdu.
8.02.2023 Gündem
Bakan Akar’dan TSK aleyhindeki söylemlere ‘sert’ tepki
Bakan Akar’dan TSK aleyhindeki söylemlere ‘sert’ tepki Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, “Yurt içinden bazılarının ülkemizin savunma sanayii alanında ulaştığı seviyeden rahatsız olmaları ve bunu açıkça dile getirmeleri kabul edilemez, büyük bir talihsizlik, yerli ve milli emek ve başarıya saygısızlıktır” dedi.
17.01.2023 Gündem
Pençe Kılıç Harekatı’nda 254 terörist etkisiz hale getirildi
Pençe Kılıç Harekatı’nda 254 terörist etkisiz hale getirildi Bakan Akar, “Pençe Kılıç Harekatı, hava ve kara ateş destek vasıtalarıyla yapılan cezalandırma atışları ile devam ediyor. Harekatta şu ana kadar 471 hedef ateş altına alındı, 254 terörist etkisiz hale getirildi” dedi.
23.11.2022 Gündem
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: Haftaya belediyelerin terör örgütlerine nasıl peşkeş çekildiğini açıklayacağım
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: Haftaya belediyelerin terör örgütlerine nasıl peşkeş çekildiğini açıklayacağım İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Komisyonda milletvekillerinin bütçeye ilişkin görüş bildirildiği esnada söz alan CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç'un eleştirileri üzerine Bakan Soylu, Terör Soruşturmaları (Belediyeler) yazılı kırmızı bir defter alıp havaya kaldırarak “Önümüzdeki hafta basın toplantısı ile açıkladığımda sizin söylediğinizin nasıl yalan olduğunu, belediyelerin terör örgütlerine nasıl peşkeş çekildiğini söylerim. Bütün belgeleri ile beraber Mersin Büyükşehir Belediyesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Adana Seyhan Belediyesi, Ataşehir Belediyesi olmak üzere bütün belediyelerle ilgili terör örgütlerine neler yapıldığını göstereceğim” dedi.
18.11.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan TTB Başkanı'na kimyasal silah tepki: Yasal düzenleme ile bu ismin değişmesini sağlayacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan TTB Başkanı'na kimyasal silah tepki: Yasal düzenleme ile bu ismin değişmesini sağlayacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine toplantısının ardından gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Türkiye Tabipler Birliği Başkanı'nın 'kimyasal silah' açıklamasına değinen Erdoğan, "Bu kişi ve kurumla ilgili gereken adımlar atılacaktır. Gerekirse yasal düzenleme ile bu ismin de değişmesini sağlayacağız." dedi.
24.10.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yunanistan'a net mesaj: Ege'deki haklarımızdan taviz vermeyeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yunanistan'a net mesaj: Ege'deki haklarımızdan taviz vermeyeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milli Savunma Üniversitesi Harp Enstitüleri 8'inci Dönem Müşterek Komuta Kurmay Eğitimi, 4'üncü Dönem Komuta ve Kurmay Eğitimi, 10'uncu Dönem Karargah Subaylığı Eğitimi Mezuniyet Töreni'ne katıldı. Erdoğan, "Ege'deki haklarımızdan taviz vermeden sınırlarımızı koruyacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Yunanistan 1 asır önce yaşananlardan ders almalıdır." dedi.
1.07.2022 Siyaset
Muğla Marmaris'te orman yangını! Bakan Soylu duyurdu: 10 ton su atan helikopterler görevde...
Muğla Marmaris'te orman yangını! Bakan Soylu duyurdu: 10 ton su atan helikopterler görevde... Muğla'nın Marmaris ilçesinde farklı noktalarda devam eden orman yangınıyla mücadele üçüncü gününde... Havanın aydınlanmasıyla yangına havadan müdahale yeniden başladı. Tarım ve Orman Bakanı Kirişci, güvenlik tedbirleri kapsamında 274 kişinin tahliye edildiğini açıkladı. Bakan Kirişci, "Akşama doğru çalışmalarda olumlu gelişmeleri bekliyoruz. 12 uçak, 45 helikopterle müdahale sürüyor" dedi. Kara çalışmalarının sabaha kadar devam ettiğini söyleyen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da "İlk kez TSK envanterinde bulunan, bir kerede 7-10 ton su atan Chinook helikopterleri de şu anda görev başındadır" ifadelerini kullandı. İşte Marmaris yangını ile ilgili son dakika gelişmeleri...
23.06.2022 Gündem
Düşmanlara korku salacak! Sungur Hava Savunma Füzesi devreye giriyor, tarih belli oldu
Düşmanlara korku salacak! Sungur Hava Savunma Füzesi devreye giriyor, tarih belli oldu Türkiye'nin savunma alanındaki hamlelerine bir yenisi daha ekleniyor. Yerli ve milli imkanlarla üretilen Sungur Hava Savunma Füzesi, bu yıl Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) envanterine giriyor. Sınıfının en uzun menziline sahip olan SUNGUR, farklı platformlarda da kullanılacak. Peki Sungur'un özellikleri neler? Sungur adı nereden geliyor? İşte detaylar...
17.04.2022 Gündem
Bakan Akar'dan Ukrayna-Rusya gerginliğiyle ilgili flaş açıklama
Bakan Akar'dan Ukrayna-Rusya gerginliğiyle ilgili flaş açıklama Brüksel'deki NATO Savunma Bakanları Toplantısı'nın ardından Almanya'ya geçtiğini ifade eden Bakan Akar, Münih Güvenlik Konferansı'nın küresel, bölgesel güvenlik sorunlarının tartışıldığı dünya çapında bilinen bir organizasyon olduğunu belirtti.
20.02.2022 Gündem
Bakan Akar: 2015'ten bu yana 33 bin 259 terörist öldürüldü
Bakan Akar: 2015'ten bu yana 33 bin 259 terörist öldürüldü Son dakika haberi... Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, 24 Temmuz 2015'ten bugüne kadar; yurt içinde, Irak'ın ve Suriye'nin kuzeyinde toplam 33 bin 259, bu yılın başından itibaren ise 2 bin 779 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu. Bakan Akar, "Kıbrıslı kardeşlerimizin yanındayız. Ege'de ve Doğu Akdeniz’de hem kendimizin hem de Kıbrıslı kardeşlerimizin hak, alaka ve menfaatlerini korumakta azimliyiz, kararlıyız ve buna muktediriz" dedi.
31.12.2021 Gündem
MİT ve TSK vurdu, Gara'da 9 terörist öldürüldü
MİT ve TSK vurdu, Gara'da 9 terörist öldürüldü Son dakika haberi... MİT ve TSK'nın Irak'ın kuzeyindeki Gara'da gerçekleştirdiği ortak operasyonda 9 PKK/KCK'lı terörist etkisiz hale getirildi.
29.12.2021 Gündem
Tel Rıfat’a İHA’dan bildiriler atıldı! SMO’ya ‘hazır ol’ talimatı...
Tel Rıfat’a İHA’dan bildiriler atıldı! SMO’ya ‘hazır ol’ talimatı... Son dakika haberine göre; Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Suriye’nin kuzeydoğusunda terör örgütü PKK’nın Suriye uzantısı DSG/YPG’ye yönelik olası kara harekatında son hazırlıkların yapıldığı belirtilirken Suriye Milli Ordusu’na da (SMO) “Harekata hazır ol” mesajı verildi. Olası harekatın odak noktası olarak görülen Tel Rıfat’a İHA’lardan Arapça yazılı bildiri atıldı. Bildiride halka hitaben, “Kentimizi geri alacağız. Çok geç olmadan güçlerimizle işbirliği yapın” denildi.
18.10.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Tsk Son Dakika ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tsk son dakika haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.