Trafik Polisleri

Trafik Polisleri

Son dakika trafik polisleri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan trafik polisleri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını trafik polisleri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Trafik Polisleri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan trafik polisleri gelişmeleri de dahil olmak üzere 703 trafik polisleri haberi bulunmuştur. Tüm trafik polisleri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yüksek ses çıkarttı! Trafikten men edildi..
Yüksek ses çıkarttı! Trafikten men edildi.. Zonguldak'ın Gazipaşa Caddesi’nde trafik denetimi yapan trafik polisleri, yüksek ses çıkaran egzoz kullandığı gerekçesiyle 6 bin 439 TL ceza kesilip, motosiklet trafikten menedildi. Motosiklet sahibi iraç Abalı,“Bari bağlamayın abi, gözünüzü seveyim. Çekici çağıracak param yok ne yapayım” dedi.
25.04.2024 Gündem
Uzman isim uyardı! Sürücüye selektörle radar uyarısı suç mu?
Uzman isim uyardı! Sürücüye selektörle radar uyarısı suç mu? Düzce'de Ramazan Bayramı tatili sırasında trafik polislerince yapılan, radar hız uygulamasını diğer sürücülere selektör yaparak haber veren 66 sürücüye idari para cezası uygulandı. Sosyal medyada tartışılan konuyla ilgili Adli Bilirkişi Dr. İbrahim Can, "Selektör yapmak bir işaretleşme aracı değildir. Deniz fenerlerindeki gibi bir mantıkla kullanmak doğru değildir" dedi.
15.04.2024 Gündem
Dur ihtarına uymayıp takiple yaklanan TIR şoförü polisin parmağını kırdı
Dur ihtarına uymayıp takiple yaklanan TIR şoförü polisin parmağını kırdı Kocaeli'de, kullandığı TIR ile polisin 'Dur' ihtarına uymayan Murat Y., takiple yakalandı. TIR'dan indirilen Murat Y., mukavemet gösterdiği trafik polisinin sağ elinin serçe parmağını kırdı. Olay, güvenlik kamerasına yansıdı.
20.03.2024 Gündem
Adana’da motosiklet kullananlara sıkı denetim
Adana’da motosiklet kullananlara sıkı denetim Adana’da trafik birimleri, kurallara uymayan motosiklet sürücülerine yönelik denetim gerçekleştirdi.
11.02.2024 Adana
Ünlü spiker 'drift' yaptı! 'Çam Sakura'yı yıkmaya geldim” notuyla paylaştı
Ünlü spiker 'drift' yaptı! 'Çam Sakura'yı yıkmaya geldim” notuyla paylaştı Spiker Ahsenur A., Başakşehir’de otomobiliyle drift atarak trafiği tehlikeye düşürdü. O anları kaydettirip “Çam Sakurayı yıkmaya geldim” notuyla bir de sosyal medyada paylaşan kadın, sivil trafik polisleri tarafından yakalandı. Kadın sürücüye 33 bin lira idari para cezası uygulanırken hem ehliyetine el konuldu hem de aracı trafikten men edildi.
4.02.2024 Gündem
İstanbul’da “drift” yapan spiker kamerada
İstanbul’da “drift” yapan spiker kamerada Spiker Ahsenur A., Başakşehir’de otomobiliyle drift atarak trafiği tehlikeye düşürdü. O anları kaydettirip “Çam Sakurayı yıkmaya geldim” notuyla bir de sosyal medyada paylaşan kadın, sivil trafik polisleri tarafından yakalandı. Kadın sürücüye 33 bin lira idari para cezası uygulanırken hem ehliyetine el konuldu hem de aracı trafikten men edildi.
4.02.2024 Vatan TV
Gaziantep'te uçak seferlerine 'sis' engeli
Gaziantep'te uçak seferlerine 'sis' engeli Gaziantep'te yoğun sis nedeniyle uçak seferleri iptal edildi; kara ulaşımında da aksamalar yaşandı.
17.01.2024 Gündem
Korsan taksiciden trajikomik sözler: Bugün yok, polis beni yakaladı, yapacak bir şey yok
Korsan taksiciden trajikomik sözler: Bugün yok, polis beni yakaladı, yapacak bir şey yok Antalya’nın Manavgat ilçesinde korsan turist taşımacılığı yapıldığı ihbarı harekete geçen ekipler, korsan taşımacılık yaptığı belirlenen ve içerisinde 2 kadın turist bulunan araç 15 günlüğüne trafikten men edilirken, araç sürücüsü ve araç sahibine 8 bin 192 TL para cezası kesildi. Araca binmekte ısrar eden bir turist ile Türkçe anlaşmaya çalışan araç sürücüsü “Bugün yok. Polis beni yakaladı. Yapacak bir şey yok” diye konuşurken, polisin kendisini yakaladığını anlatabilmek için ellerini kelepçelenmiş gibi gösterdiği görüldü.
28.09.2023 Yaşam
73/b Trafik Cezası Kodu Nedir? 73/b Cezası Ne Kadar, Nasıl İtiraz Edilir?
73/b Trafik Cezası Kodu Nedir? 73/b Cezası Ne Kadar, Nasıl İtiraz Edilir? 73/B sürücülere araçlardan bir şeyler dökmeleri ya da atmaları halinde yazılan cezadır. Cezanın yazılmasından sonra 15 gün içinde ödenmesi halinde indirim uygulanır. 
22.09.2023 Gündem
İstanbul'da okul servislerine yönelik denetim
İstanbul'da okul servislerine yönelik denetim İstanbul'da okul servislerine yönelik denetim gerçekleştirildi. Denetimlerde servis şoförlerinin ehliyet ve ruhsatları kontrol edildi.
11.09.2023 Gündem
Polis memuru neye uğradığını şaşırdı! Kavgayı ayırırken bıçaklandı
Polis memuru neye uğradığını şaşırdı! Kavgayı ayırırken bıçaklandı Muğla'nın Bodrum ilçesinde minibüs şoförü ile yolcular arasında çıkan kavgayı ayırmaya çalışan trafik polisi, bıçakla bacağından yaralandı.
24.08.2023 Yaşam
61/1-C Trafik Cezası Kodu Nedir? 61/1-C Cezası Ne Kadar, Nasıl İtiraz Edilir?
61/1-C Trafik Cezası Kodu Nedir? 61/1-C Cezası Ne Kadar, Nasıl İtiraz Edilir? Taşıt yolu üzerindeki geçiş yollarının önünde ve üzerinde park gerçekleştirmek yasaktır. Örneğin trafiği yoğun aktığı yollarda kenarlara park edilmez. Aynı zamanda yine yaya geçidinin olduğu kısımlara park etmek yasaktır. Bu gibi durumlar söz konusu olduğu vakit 61/1 C trafik ceza kodu üzerinden idari para cezası uygulanır. Trafiğin daha akıcı şekilde devam edebilmesi ve kazaların söz konusu olmaması için bu kurala uymak büyük öneme sahiptir. Aksi takdirde tüm sürücüler ve araç sahipleri Bu ceza ile karşı karşıya kalır. Karayolları trafik kanunu izinde, ilgili madde üzerinden ele alınmış trafik cezasıdır.
12.08.2023 Gündem
Antalya'da 40 derece sıcakta klimayı açmayan şoför 'Psikolojim bozuldu' diyerek araçtan indi
Antalya'da 40 derece sıcakta klimayı açmayan şoför 'Psikolojim bozuldu' diyerek araçtan indi Hava sıcaklığının 30 dereceyi aştığı, nem oranının yüzde 75'i bulduğu Antalya'da, özel halk otobüsünde klimaların çalıştırılmamasıyla ilgili yolcularla, şoför arasında tartışma çıktı. Psikolojisinin bozulduğu gerekçesiyle araçtan inen şoför, trafik polisinin yarım saat süren ikna çalışması sonrası klimaları açıp otobüsü hareket ettirdi.
7.08.2023 Yaşam
Ticari taksi denetimi! Uyanıklık yapan şoförlere ceza
Ticari taksi denetimi! Uyanıklık yapan şoförlere ceza İstanbul Taksim Meydanı'nda trafik polislerinin yaptığı ticari taksi denetiminde 4 şoföre taksimetre açmadığı, müşteriyle pazarlık yaptığı, araç muayene tarihi geçtiği ve yolun ortasından yolcu aldığı için para cezaları kesildi.
6.08.2023 Gündem
74/b Trafik Cezası Kodu Nedir? 74/b Cezası Ne Kadar, Nasıl İtiraz Edilir?
74/b Trafik Cezası Kodu Nedir? 74/b Cezası Ne Kadar, Nasıl İtiraz Edilir? Trafik cezaları trafiğe çıkan her sürücünün farklı nedenlerle karşılaşabileceği durumlar arasında yer alır. Günümüzde trafik cezaları ise, genellikle Mobese ve EDS gibi gelişmiş uygulamalarla kesiliyor. Kırmızı ışıkta durmayan ya da Hız limitine uymayan sürücüler bu uygulamalarda takip edilerek, plakaya gerekli cezai işlem yapılabiliyor. Sürücülere gelen cezalardan birisi de 74/b trafik cezası olabilir.
5.08.2023 Gündem
Bakırköy'de kemer takmayınca ceza kesilen minibüsçüden "Havalar çok sıcak" savunması
Bakırköy'de kemer takmayınca ceza kesilen minibüsçüden "Havalar çok sıcak" savunması Bakırköy'de İstanbul Emniyet Müdürlüğüne bağlı sivil trafik polisleri, minibüslere yolcu gibi binerek denetim gerçekleştirdi. Denetimde emniyet kemeri takmayıp kapısı açık seyrettiği için ceza kesilen minibüsçü, "Havalar çok sıcak" diyerek cezaya itiraz etti.
2.08.2023 Gündem
Polis minibüsçüleri yolcu kılığında avladı! Ceza yağdı
Polis minibüsçüleri yolcu kılığında avladı! Ceza yağdı Polisten kurallara uymayan minibüsçülere operasyon. Bakırköy'de yapılan denetimlerde kurallara uymayan minibüs şoförlerine ceza yağdı. Sivil trafik polisleri yolcu gibi minibüse binerek denetim yaptı. Denetimlerde 3 minibüs şoförüne toplam 4 bin 161 lira ceza kesildi.
15.07.2023 Gündem
Bayram tatili bitti, dönüş başladı! 3 noktada zincirleme kaza: İstanbul yönü ulaşıma kapalı
Bayram tatili bitti, dönüş başladı! 3 noktada zincirleme kaza: İstanbul yönü ulaşıma kapalı Kurban Bayramı tatilinde memleketlerine ve tatil bölgelerine gidenlerin dönüş yolculukları devam ediyor. Zaman zaman yaşanan kazalar nedeniyle trafikte aksamalar meydana geldi. Bolu Anadolu Otoyolu'nda 3 farklı noktada 14 aracın karıştığı zincirleme kazalarda İstanbul yönü ulaşıma kapandı. Bolu Dağı Tüneli'nde de trafiğin durma noktasına geldi. İşte yollarda son durum.
2.07.2023 Gündem
Polis uyarısından 3 dakika sonra kaza yapmıştı! Son yolculuğuna uğurlandı
Polis uyarısından 3 dakika sonra kaza yapmıştı! Son yolculuğuna uğurlandı Ordu'nun Altınordu ilçesinde geçirdiği motosiklet kazasında hayatını kaybeden Eda Toru, Büyükçekmece'de son yolculuğuna uğurlandı. 
25.06.2023 Yaşam
Bayram tatilinde İzmir'de her 15 kilometrede bir trafik ekibi
Bayram tatilinde İzmir'de her 15 kilometrede bir trafik ekibi İzmir'de Kurban Bayramı tatili boyunca, trafik polisleri 14 önemli noktada 24 saat trafik denetimi gerçekleştirecek. Meydana gelebilecek kazaları ve trafik yoğunluğunun önüne geçebilmek için her 15 kilometrede bir ekip bulunacağı öğrenilirken, 180 noktada 600 personelin görevde olacağı bildirildi.
23.06.2023 Gündem
Ayrı yaşadığı eşinin hamile olduğunu öğrendi, ortalığı birbirine kattı!
Ayrı yaşadığı eşinin hamile olduğunu öğrendi, ortalığı birbirine kattı! İstanbul'da Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ne ait midibüsle çok sayıda araca çarparak ortalığı birbirine katan Erhan Yöndemir'in (54), ayrı yaşadığı eşinin hamile olduğunu öğrenince yanına gitmek için yola çıktığı belirlendi.
16.03.2023 Yaşam
Kar yağışı ekipleri harekete geçirdi: Araçların lastikleri tek tek kontrol edildi
Kar yağışı ekipleri harekete geçirdi: Araçların lastikleri tek tek kontrol edildi Kocaeli'de yüksek kesimlere kar yağmasının ardından trafik polisleri kış lastiği denetimi gerçekleştirdi.
1.02.2023 Gündem
Taksilerde yeni dönem başlıyor! 'Dolu, boş, rezerve' lambaları yanacak, tartışma yarattı
Taksilerde yeni dönem başlıyor! 'Dolu, boş, rezerve' lambaları yanacak, tartışma yarattı Taksilerle ilgili sık sık gündeme gelen 'yolcu seçme, yolcu almama, değişime gidiyorum' tartışmalarıyla ilgili yeni gelişme yaşandı. 'Taksi Taşımacılığında Kullanılan Tepe Lambası Düzenlenmesi Teklifi' UKOME toplantısında kabul edildi. Alınan kararlara göre Lambalarda araçta yolcu varsa 'dolu', yolcu yoksa 'boş', yolcu almaya gidiyor ise lambalarda 'rezerve' yazısı yazacak. Taksiciler Odası Başkanı Eyüp Aksu konuyla ilgili önemli açıklamalarda bulunarak, "Düzenleme hem taksicilerin hem de vatandaşların yararına olacak. Yolcuya giden taksicilerimiz gereksiz yere ceza yemekten kurtulmuş olacak" ifadelerini kullandı.
27.01.2023 Gündem
Sürücü alkollü yakalandı, arkadaşı beddua yağdırdı
Sürücü alkollü yakalandı, arkadaşı beddua yağdırdı Bursa’da trafik polislerinin uygulama noktasını gören bir sürücü bir alışveriş merkezinin kapalı olan otoparkına girmeye çalıştı. Yakayı ele veren sürücü alkolmetreye üflememek için dakikalarca uğraştı. 0.28 promil alkollü çıkan ticari minivan aracın sürücüsü ehliyetine 6 ay el konulunca şok yaşadı. Araç bağlanınca arkadaşı ise arka arkaya beddua yağdırdı.
16.01.2023 Yaşam
Taksici kaldırımdaki skuterli kadına çarptı
Taksici kaldırımdaki skuterli kadına çarptı Esenyurt'ta kaldırımdan ilerleyen taksi şoförü, skuter kullanan kadına hafif şekilde çarparak uzaklaştı. İhbar üzerine trafik polisleri tarafından yakalanan taksi şoförü, aracında hasta olduğu için kaldırımdan gittiğini söyleyerek kendini savunsa da 4 bin 64 lira ceza yedi, ruhsatı ise 10 gün süre ile iptal edildi.
4.01.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Trafik Polisleri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki trafik polisleri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.