Trabzon Havalimanı

Trabzon Havalimanı

Son dakika Trabzon Havalimanı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Trabzon Havalimanı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Trabzon Havalimanı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Trabzon Havalimanı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan trabzon havalimanı gelişmeleri de dahil olmak üzere 631 trabzon havalimanı haberi bulunmuştur. Tüm trabzon havalimanı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Trabzon-Suudi Arabistan arası direkt uçuşlar başlıyor
Trabzon-Suudi Arabistan arası direkt uçuşlar başlıyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Trabzon ve Suudi Arabistan arasında direkt uçuşların 4 Haziran’da başlayacağını belirterek, “Yaz dönemi boyunca gerçekleşecek uçuşlarda Trabzon’dan direkt uçuşla hem Cidde’ye hem de Riyad’a seyahat mümkün olacak. Bu seferler ile hem Trabzon turizmi ve ekonomisi gelişecek hem de ülke ekonomisini canlanacak. Hac ibadeti ve Umre seyahatlerini gerçekleştirecek vatandaşlarımız için de büyük bir kolaylık olacak” dedi.
9.04.2024 Ekonomi
Ticaret Bakanlığı'ndan sınırda uyuşturucu operasyonu!
Ticaret Bakanlığı'ndan sınırda uyuşturucu operasyonu! Ticaret Bakanlığı, son 1 haftada, gümrük kapılarındaki operasyonlarda, yaklaşık 100 milyon TL değerinde kaçak eşya ve uyuşturucu ele geçirildiğini duyurdu.
3.04.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu yeni projeleri masaya yatırdı: Trabzon raylı sistem hattı için çalışmalar başladı
Bakan Uraloğlu yeni projeleri masaya yatırdı: Trabzon raylı sistem hattı için çalışmalar başladı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Arsin, Tonya, Vakfıkebir, Çarşıbaşı, Akçaabat ve Ortahisar ilçelerini ziyareti sonrası, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Metin Genç ve Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ergin Aydın’la bir araya gelerek, ulaştırma ve altyapı projelerini masaya yatırdı.
29.03.2024 Gündem
Kaptan pilottan yardımcısına:Tehlikeli işler yapıyorsun!  Pistten çıkan uçakta 168 kişi ölümden dönmüştü
Kaptan pilottan yardımcısına:Tehlikeli işler yapıyorsun! Pistten çıkan uçakta 168 kişi ölümden dönmüştü Trabzon Havalimanı'nda 6 yıl önce iniş sırasında kontrolden çıkıp, denize 25 metre kala yamaca saplanan Boeing 737-800 tipi yolcu uçağının 2 pilotu hakkında, ‘taksirle birden fazla kişinin yaralanmasına neden olma' suçundan 3 yıla kadar hapis istemiyle açılan davada avukatlar kaza sonucu yolcuların yaralanmasına dair delil bulunmadığını belirterek, pilotlara beraat talebinde bulundu. Kaptan pilot Ender Bayraktar’ın Avukatı Salim Baki, “İnişi 2’nci pilot konumunda olan kişi yapar. Müvekkilimin yardımcı pilotu ‘Ne yapıyorsun tehlikeli işler yapıyorsun’ şeklinde uyardığı açıktır. Müvekkilim Ender Bayraktar 168 kişinin hayatını kurtaran bir kaptandır” dedi. Yardımcı pilot İrfan Yavuz’un Avukatı Hasan Özköse de iniş gerçekleştikten sonra birinci pilotun 'Kontrol bende’ demeden uçağın kontrolünü aldığını söyledi.
8.02.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu duyurusunu yaptı! "Uçak trafiğiyle rekor kıran Trabzon’a yeni havalimanı kazandıracağız"
Bakan Uraloğlu duyurusunu yaptı! "Uçak trafiğiyle rekor kıran Trabzon’a yeni havalimanı kazandıracağız" Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “30 Haziran 2023 tarihinde, 145 uçak trafiğiyle adeta rekor kıran Trabzon’a yeni bir havalimanı kazandıracağız. 2023 yılı Ocak-Temmuz ayları arasında turist sayıları 339 bin 695 yerli ve 397 bin 442 yabancı olmak üzere yolcu sayısı toplam 737 bin 137’ye ulaştı. Sürekli artan turizm potansiyeli ve turist sayısı yeni havalimanı ihtiyacını doğurmuştur” dedi.
21.08.2023 Ekonomi
Karadeniz'e turist yağıyor! Ortadoğulu turistlerin gözdesi konumuna geldi
Karadeniz'e turist yağıyor! Ortadoğulu turistlerin gözdesi konumuna geldi Doğal ve kültürel varlıklarıyla öne çıkan Karadeniz Bölgesi’ne yabancı turist ilgisi çok hızlı artıyor. İlk yedi ayda Trabzon’a gelen yabancı ziyaretçi sayısı geçen yılı neredeyse ikiye katladı. Ulaştırma Bakanı Uraloğlu, “Artan ilgi yolcu trafiğine de yansıyor. Trabzon bir cazibe merkezi oldu” dedi. Trabzon’un turizmde çok hızlı büyüdüğünü anlatan turizmciler ise “Trabzon, Antalya gibi bir destinasyon oluyor. Turizm çok güzel ama dengeli ve kontrollü büyümeliyiz. Tüm Karadeniz’e yaymalıyız” ifadelerini kullandı.
17.08.2023 Ekonomi
Bakan Uraloğlu duyurdu! Bayramda 35 milyon kişi seyahat etti
Bakan Uraloğlu duyurdu! Bayramda 35 milyon kişi seyahat etti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu kritik sayıyı açıkladı. Uraloğlu "Kurban Bayramı'nda kara, hava ve demir yolunu kullanarak seyahat edenlerin sayısı yaklaşık 35 milyonun üzerinde gerçekleşti" dedi.
16.07.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan memur ve emeklilere zam açıklaması: Verdiğimiz sözleri yerine getireceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan memur ve emeklilere zam açıklaması: Verdiğimiz sözleri yerine getireceğiz Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında saat 16.00'da toplandı. Yaklaşık 3 saat süren toplantının ardından Erdoğan, önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "5 Temmuz Çarşamba günü enflasyon oranlarının belli olmasıyla birlikte biz de memur ve emeklilerimize verdiğimiz sözleri yerine getireceğiz." dedi. İsveç'te çirkin saldırıyla ilgili de konuşan Erdoğan, "İsveç'te Kuran-ı Kerim'e yönelik alçakça saldırı hepimizi öfkelendirdi, bu bir nefret suçu. Bu sapkınlığın, bırakın fikir özgürlüğünü en temel insani değerlerle bağdaşması mümkün değildir. Bu nefret suçunun polis korumasında işlenmesi daha vahimdir." ifadelerini kullandı.
3.07.2023 Gündem
Altyapıda milli baz İstasyonu ULAK dönemi! Bakan Uraloğlu son verileri açıkladı
Altyapıda milli baz İstasyonu ULAK dönemi! Bakan Uraloğlu son verileri açıkladı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, kırsal bölgelerde haberleşme altyapısını yaygınlaştırmak için çalışmaların yoğunlaştırıldığını belirterek, “Evrensel hizmet projeleri ile kırsal bölgelerde yer alan 2 bin 575 yerleşim yerine 4,5G mobil haberleşme hizmeti sağladık. Buralarda kullandığımız mobil baz istasyonlarının yüzde 40'ı yerli ve milli baz istasyonumuz ULAK” dedi. Bakan Uraloğlu ayrıca, Antalya ve Trabzon Havalimanlarının da Kurban Bayramı’nda tüm zamanların rekorlarını kırdığını açıkladı.
2.07.2023 Gündem
Bakan Karaismailoğlu: 28 Mayıs'ta Cumhurbaşkanımıza verilen destek daha da artacak
Bakan Karaismailoğlu: 28 Mayıs'ta Cumhurbaşkanımıza verilen destek daha da artacak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "İkinci turda sesimiz daha da gür çıkacak. 28 Mayıs'ta Cumhurbaşkanımıza verilen destek daha da artacak. Türkiye'nin parlayan yıldızı olmaya devam edeceğiz" diye konuştu.
18.05.2023 Gündem
Bakan Karaismailoğlu: Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır
Bakan Karaismailoğlu: Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "14 Mayıs seçimlerine az kaldı. Bu istikrarın, bu huzurun devam etmesi için milletimize büyük işler düşüyor. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır” dedi.
30.04.2023 Gündem
Pistten çıkan uçak pide salonu olmak için gün sayıyor
Pistten çıkan uçak pide salonu olmak için gün sayıyor Ankara-Trabzon seferini yaparken 13 Ocak 2018 tarihinde Trabzon Havalimanı'na iniş yaptığı sırada pistten çıkan, ardından Yomra'da çürümeye terk edilen yolcu uçağı, ilçe belediyesi tarafından 3 yatırımcıya tahsis edilmişti. İlçede pide salonu olarak hizmet verecek olan uçak için son rötuşlar yapılırken, 1-2 ay içerisinde hizmete girmesi planlanıyor.
18.04.2023 Ekonomi
Yolcunun şakası uçakta paniğe neden oldu: Yere atsam patlar!
Yolcunun şakası uçakta paniğe neden oldu: Yere atsam patlar! Trabzon-İstanbul seferini yapan Türk Hava Yolları'na (THY) ait yolcu uçağına "Elimdeki bardağı yere atsam patlar" şakası paniğe neden oldu. 
5.11.2022 Gündem
Trabzonsporlu Lahtimi trafik kazası geçirdi
Trabzonsporlu Lahtimi trafik kazası geçirdi Trabzonspor’un Faslı oyuncusu Montasser Lahtimi kullandığı otomobili ile karşı yönden gelen TIR'la çarpıştı. Maddi hasarlı kazada oyuncu yara almadı.
6.09.2022 Trabzonspor
Bayramda 2 milyon 970 bin kişi hava yolu ile seyahat etti
Bayramda 2 milyon 970 bin kişi hava yolu ile seyahat etti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 29 Nisan-4 Mayıs'ı kapsayan Ramazan Bayramı tatilinde 2 milyon 970 bin kişinin, hava yolu ile seyahat ettiğini açıkladı.
6.05.2022 Ekonomi
Türkiye'den flaş uzay hamlesi! Bakan resmen açıkladı, tarih belli oldu
Türkiye'den flaş uzay hamlesi! Bakan resmen açıkladı, tarih belli oldu Türkiye'den kritik uzay hamlesi geldi. Tarih resmen belli oldu. Yeni bir dönemin öncüsü olacak adım. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Uydu ve uzay çalışmalarını hızlandırdıklarını dile getirerek, "Uzayda izi olmayanın karada gücü perçinlenmez sözüyle ile uydu-uzay çalışmalarımızı hızlandırdık. Türksat5A ve Türksat5B uydumuzu 2021 yılında uzaya fırlattık. Aynı yıl 2 tane yeni nesil haberleşme uydusunu uzaya gönderen nadir ülkelerden olduk. Yerli ve millî haberleşme uydumuz Türksat6A’yı 2023 yılı içerisinde uzaya göndereceğiz. Siber alanda büyümeler gerçekleştirdik. Genişbant abone sayımızı 20 binden, 87,5 milyona ulaştırdık. Mobil abone sayımızı 28 milyondan alıp 87 milyona ulaştırdık" açıklamasında bulundu.
3.05.2022 Ekonomi
Nazar değdi! Fenerbahçe'de Miguel Crespo depremi
Nazar değdi! Fenerbahçe'de Miguel Crespo depremi Dün akşam Ç.Rizespor maçında sakatlanan yıldız orta saha Miguel Crespo'nun sezonu kapattığı öğrenildi.
23.04.2022 Fenerbahçe
Trabzon’da uçuşlara 'sis' engeli
Trabzon’da uçuşlara 'sis' engeli Trabzon'da sabah saatlerinde etkili olan yoğun sis nedeniyle uçak seferleri iptal edildi. Trabzon Havalimanı'nda iniş ve kalkış yapılamıyor.
7.04.2022 Gündem
Trabzonspor, Ukraynalı sporculara kucak açtı! Kulüpler Birliği'nden anlamlı organizasyon
Trabzonspor, Ukraynalı sporculara kucak açtı! Kulüpler Birliği'nden anlamlı organizasyon Ukraynalı savaş mağduru 10-16 yaş grubu 131 altyapı sporcusu akşam saatlerinde Trabzon’a geldi.
31.03.2022 Trabzonspor
KAP'a bildirildi! Trabzonspor'da bir transfer bir ayrılık
KAP'a bildirildi! Trabzonspor'da bir transfer bir ayrılık Trabzonspor tecrübeli defans oyuncusu Egar Ie'nin sözleşmesini feshetti Yusuf Erdoğan'ı KAP'a bildirdi.
14.01.2022 Trabzonspor
Bakan Karaismailoğlu: Trabzon Havalimanı full kapasitede çalışıyor
Bakan Karaismailoğlu: Trabzon Havalimanı full kapasitede çalışıyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Trabzon Havalimanı’nın full kapasite çalıştığını belirterek "Yeni yatırımlar ve kapasitesinin artırılmasıyla ilgili de planlamalarımız devam ediyor" dedi.
13.01.2022 Ekonomi
Trabzonspor'da Edin Visca coşkusu! Trabzon Havalimanı'nda çok sayıda taraftar...
Trabzonspor'da Edin Visca coşkusu! Trabzon Havalimanı'nda çok sayıda taraftar... Trabzonspor'un Başakşehir'den transfer ettiği Bosna Hersekli yıldız Edin Visca, Trabzon'da Bordo-mavili taraftarlarca coşkuyla karşılandı.
6.01.2022 Trabzonspor
Bomba paniği! Uçak Trabzon Havalimanı’na acil iniş yaptı
Bomba paniği! Uçak Trabzon Havalimanı’na acil iniş yaptı Trabzon seferini yapan Al Jazeera Havayolları'na ait yolcu uçağı havadayken bomba ihbarı yapıldı. Trabzon Havalimanı'na acil iniş yapan uçaktaki yolcular tahliye edildikten sonra bomba imha uzmanı ekipler, uçakta arama başlattı.
7.10.2021 Gündem
Trabzon Havalimanı'nda pist çatladı, uçuşlar iptal edildi
Trabzon Havalimanı'nda pist çatladı, uçuşlar iptal edildi Trabzon Havalimanı'nın pistinde meydana gelen ufak çapta çatlak nedeniyle uçak seferleri iptal edildi. Piste onarım çalışması başlatıldığı, seferlerin kısa sürede açılmaya çalışıldığı belirtildi.
20.08.2021 Gündem
Molde Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Kadrolar belli oldu!
Molde Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Kadrolar belli oldu! UEFA Konferans Ligi 3. ön eleme turunda Trabzonspor, Molde ile karşı karşıya gelecek. Norveç ekibi Molde ile rövanş maçına çıkacak olan bordo mavililer, hazırlıklarını tamamladı. Molde Trabzonspor maçını Macar hakem Adam Farkas'ın yönetecek. Futbolseverler, Molde - Trabzonspor maçının kadrosunu ve maç ile ilgili bilgileri merak ediyor. Peki, Molde Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Molde Trabzonspor maçı ile ilgili detaylar...
12.08.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Trabzon Havalimanı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki trabzon havalimanı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.