Toplum Yararına Programlar

Toplum Yararına Programlar

Son dakika Toplum Yararına Programlar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Toplum Yararına Programlar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Toplum Yararına Programlar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Toplum Yararına Programlar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan toplum yararına programlar gelişmeleri de dahil olmak üzere 56 toplum yararına programlar haberi bulunmuştur. Tüm toplum yararına programlar haberleri aşağıda listelenmiştir.
TYP işçilerine kadro verilecek mi, İŞKUR TYP işçilerine kadro gelecek mi 2024?
TYP işçilerine kadro verilecek mi, İŞKUR TYP işçilerine kadro gelecek mi 2024? İŞKUR Toplum Yararına Program (TYP) işçileri kendilerine kadro verilmesini bekliyor.  TYP ile çalışan işçiler, kadro beklentilerine devam ediyor. İşsiz olan vatandaşlara kamu kurumlarında 9 aylık dilimlerle çalışma imkanı tanıyan TYP kapsamında çalışan işçiler kadro ile ilgili açıklamaları yakından takip ediyor. Peki, TYP işçileri kadrolu olacak mı, İŞKU TYP işçilerine kadro gelecek mi?
9.03.2024 Çalışma Hayatı
Adana’da TYP kapsamında bin 500 kişi işe alınacak! "Büyük kayıplar yaşadık"
Adana’da TYP kapsamında bin 500 kişi işe alınacak! "Büyük kayıplar yaşadık" Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Adana’da Toplum Yararına Programlar (TYP) çerçevesinde bin 500 kişinin istihdam edileceğini açıkladı.
7.03.2024 Adana
Okullara temizlik personel alımı: KPSS şartı yok! İŞKUR 283 temizlik işçisi ilanı yayınladı. İl, İlçe Milli Eğitim duyurdu
Okullara temizlik personel alımı: KPSS şartı yok! İŞKUR 283 temizlik işçisi ilanı yayınladı. İl, İlçe Milli Eğitim duyurdu Okullara temizlik personel alımı Toplum Yararına Programlar kapsamında devam ediyor. İŞKUR aracılığıyla gerçekleştirilen bu programlarla büyük adım atılıyor. İlk ilan yayınlandı. İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri adaylara duyurdu. Adayların başvuru şartları ve tarihi belli oldu.
23.02.2024 Çalışma Hayatı
2024 asgari ücret ne kadar olacak? Bakan Işıkhan tarih verdi
2024 asgari ücret ne kadar olacak? Bakan Işıkhan tarih verdi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, 3600 ek gösterge ve asgari ücret çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Bakan Vedat Işıkhan, "2024 yılı asgari ücretini belirlemek için aralık ayı başında komisyonumuz toplanacak. Herkesin mutabık kaldığı bir tutarda uzlaşılacağını ümit ediyoruz" dedi.
3.11.2023 Ekonomi
TYP sonuçları isim listesi 2023! TYP kura sonuçları 2023 isim listesi nasıl sorgulanır, TYP başvuru sonuçları nasıl öğrenilir? TYP sonuçları açıklandı mı 2023?
TYP sonuçları isim listesi 2023! TYP kura sonuçları 2023 isim listesi nasıl sorgulanır, TYP başvuru sonuçları nasıl öğrenilir? TYP sonuçları açıklandı mı 2023? TYP isim listeleri kura sonuçları il il açıklanmaya devam ediyor. Toplum Yararına Programlar kapsamında alımı yapılacak olan TYP personel başvuruları bazı illerde tamamlandı, mülakat sınavı ile kura çekimi de gerçekleşmeye başladı. Sivas, Şanlıurfa, Erzincan, gibi illerde yapılan TYP kura sonuçları il ve ilçe milli eğitim müdürlüğü internet adresi üzerinden sorgulanabiliyor. Noter huzurunda belirlenen 2023 TYP kura sonucuna göre asil listede yer alanlar görevlerine başlayabilecek. Peki, TYP sonuçları ne zaman açıklanacak 2023? TYP İŞKUR başvuru sonuçları açıklandı mı, İŞKUR TYP kura sonuçları 2023 isim listesi belli oldu mu? İşte TYP kura sonuçları 2023 isim listesi…
2.09.2023 Personel Alımı
Van TYP kura sonuçları 2023 isim listesi! TYP sorgulama nasıl yapılır, TYP sonuçları ne zaman açıklanacak 2023?
Van TYP kura sonuçları 2023 isim listesi! TYP sorgulama nasıl yapılır, TYP sonuçları ne zaman açıklanacak 2023? MEB bünyesinde yer alan TYP kapsamında yapılan işçi alımı başvuru sonuçları bazı illerde tamamlandı, başvuru yapanların kura sonuçları ve isim listesi duyurulmaya başlandı. Temizlik personeli kadrosunda Milli Eğitim Bakanlığı tarafından istihdam edilecek olan personeller için duyuru, bakanlığın il müdürlükleri tarafından yapıldı. Peki, TYP sorgulama nasıl yapılır, TYP sonuçları ne zaman açıklanacak 2023? MEB İŞKUR TYP başvuru sonuçları hangi illerde açıklandı? İşte TYP kura sonuçları ve isim listesi 2023…
3.02.2023 Personel Alımı
TYP kura sonuçları 2023! Muş, Sivas, Elazığ, Diyarbakır TYP sonuçları ne zaman açıklanacak, TYP kura sonuçları 2023 isim listesi nasıl sorgulanır? esube.iskur.gov.tr
TYP kura sonuçları 2023! Muş, Sivas, Elazığ, Diyarbakır TYP sonuçları ne zaman açıklanacak, TYP kura sonuçları 2023 isim listesi nasıl sorgulanır? esube.iskur.gov.tr TYP sonuçları nasıl öğrenilir, TYP sonuçları ne zaman açıklanacak 2023? Sorularına yanıt aranıyor. TYP sonuçları isim listesi sorgulaması devam ediyor. TYP (Toplum Yararına Programlar) kura sonuçları TYP başvurusu yapan vatandaşlar tarafından yoğun bir şekilde sorgulanıyor. MEB bünyesinde Toplum Yararına Programı (TYP) kapsamında işçi alımı kura sonuçları bazı illerde tamamlandı, isim listeleri duyurulmaya başlandı. Peki, TYP sonuçları ne zaman açıklanacak, TYP kura sonuçları 2023 isim listesi nasıl sorgulanır? TYP sorgulama ekranı ve MEB TYP sonuçları 2023 isim listesi sorgulama ve Muş, Sivas, Elazığ, Diyarbakır TYP sonucu öğrenme süreci…
3.02.2023 Personel Alımı
İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne TYP kapsamında 400 personel alınacak! Başvurular başladı! İşte İŞKUR TYP başvuru ekranı!
İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne TYP kapsamında 400 personel alınacak! Başvurular başladı! İşte İŞKUR TYP başvuru ekranı! İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü duyurdu! İŞKUR üzerinden TYP kapsamında 400 temizlik görevlisi alınacak. İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü sosyal medya hesabından yaptığı duyuruya göre, Toplum Yararına Programı ile İşkur üzerinden 5+5 ay süreyle çalıştırmak üzere 400 personel istihdam edilecek. Peki, TYP başvuru ne zaman 2022? TYP başvuru şartları ne? GSB TYP başvurusu başladı mı? İşte detaylar…
21.09.2022 Personel Alımı
TYP yönetmeliği değişti! TYP'ye katılanlar program süresince kaç gün izin kullanabilecek? TYP’de izin süresi kaç gün?
TYP yönetmeliği değişti! TYP'ye katılanlar program süresince kaç gün izin kullanabilecek? TYP’de izin süresi kaç gün? Toplum Yararına Programlarda (TYP) değişiklik! İŞKUR’un TYP yönetmeliği değişti. İŞKUR tarafından düzenlenen işsizlere geçici gelir desteği sağlayan Toplum Yararına Programların (TYP) yönetmeliğinde değişikliğe gidildi. TYP’ye alınacak personelin kriterleri değişirken, TYP’nin belirli bir mesleğe yönelik TYP düzenlenmemesi ve TYP katılanların izin durumları gibi konular değişti. Peki, TYP'ye katılanlar, program süresince kaç gün izin kullanabilecek? TYP’de izin süresi kaç gün? TYP başvuruları nasıl yapılacak? TYP’de çalışma nasıl olacak? İşte TYP çalışma şartları!
30.05.2022 Çalışan Hakları
TYP kura sonuçları 2022 isim listesi! İŞKUR TYP kura sonuçları listesi nasıl sorgulanır? İŞKUR kura sonuçları 2022 sorgulama!
TYP kura sonuçları 2022 isim listesi! İŞKUR TYP kura sonuçları listesi nasıl sorgulanır? İŞKUR kura sonuçları 2022 sorgulama! İŞKUR TYP kura sonuçları açıklandı mı 2022? İŞKUR Toplum Yararına Programı (TYP) kapsamında yapılan alımların son durumu merak ediliyor. Başvurularını tamamlayan adaylar TYP kura sonuçları araştırmasına başladı. İl il kura sonuçlarını öğrenmek isteyenler arama motorlarına yöneldi. Peki, İŞKUR TYP kura sonuçları listesi nasıl sorgulanır? TYP kura sonuçları 2022 isim listesi için nereye bakmak gerekiyor? İşte İŞKUR kura sonuçları 2022 sorgulama detayları…
17.02.2022 Personel Alımı
Bakan Özer'den öğretmenler ile ilgili flaş açıklama!
Bakan Özer'den öğretmenler ile ilgili flaş açıklama! Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'den öğretmenler ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Bakan Özer, 7 Ekim 2021 tarihi itibarıyla bakanlığa bağlı resmi kurumlarda görev yapan kadrolu öğretmen sayısının 774 bin 536, sözleşmeli öğretmen sayısının 114 bin 1, eğitim öğretim hizmetleri sınıfı dışındaki unvanlarda kadrolu ve sözleşmeli statüde görev yapan personel sayısının 79 bin 451 olduğunu söyledi.
1.11.2021 Eğitim
İŞKUR TYP başvuru ne zaman? İŞKUR TYP personel (işçi) alım listesi yayımlandı
İŞKUR TYP başvuru ne zaman? İŞKUR TYP personel (işçi) alım listesi yayımlandı Toplum Yararına Programlar kapsamında alımı yapılacak olan TYP personel listesi İŞKUR’un sitesinde yayımlandı. İŞKUR tarafından geçici gelir desteği sağlamak amacıyla başlatılan programlar için ilanlar yayınlandı. Peki, ŞKUR TYP başvuru ne zaman? İŞKUR TYP okul başvuruları ne zaman 2021? İŞKUR TYP başvuru şartları ne? İşte İŞKUR TYP personel (işçi) alım listesi...
23.08.2021 Personel Alımı
İŞKUR TYP başvurusu ne zaman? TYP başvuru şartları 2021!
İŞKUR TYP başvurusu ne zaman? TYP başvuru şartları 2021! İŞKUR Toplum Yararına Programları (TYP) başvuruları pek çok kişinin gündeminde... İŞKUR tarafından geçici gelir desteği sağlamak amacıyla başlatılan programlar için ilk ilan yayınlandı. Düzce İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü "Çevre Temizliği" işlerinde çalıştırmak üzere geçici personel alacak. Peki, İŞKUR TYP başvurusu ne zaman? TYP başvuru şartları 2021!
12.08.2021 Personel Alımı
Şanlıurfa İŞKUR TYP alımları ne zaman 2020? 13 ilçede şoför alımı yapılacak! Şartları nelerdir, nasıl başvuru yapılacak?
Şanlıurfa İŞKUR TYP alımları ne zaman 2020? 13 ilçede şoför alımı yapılacak! Şartları nelerdir, nasıl başvuru yapılacak? İŞKUR Toplum Yararına Programlar (TYP) kapsamında Şanlıurfa'da İl Sağlık Müdürlüğü'nde istihdam edilecek şoför alımı başvurusunu açtı. Şoför alımı başvuruları İŞKUR esube.iskur.gov.tr internet adresinden alınacak. Şanlıurfa İŞKUR TYP alımları ne zaman 2020?
14.12.2020 Personel Alımı
MEB son dakika kararını açıkladı! 30'u geçti, 1 ay sürecek...
MEB son dakika kararını açıkladı! 30'u geçti, 1 ay sürecek... Milyonlar bekliyordu MEB kararını resmen duyurdu. Milli Eğitim Bakanlığı harekete geçti ve 81 ile yazı yolladı. MEB illere yolladığı yazı sonrası sayı hazla arttı ve aralarında, İstanbul, İzmir, Ankara ve Bursa'nın da bulunduğu 32 il tek tek açıkladı. Bir ay sürecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan da kabine toplantısı sonrası 'Ana sınıfı ve benzeri eğitim kurumlarının faaliyetlerine ara verilecektir" dedi. MEB'in kararı okul öncesi eğitimde kararı milli eğitim müdürlüklerine bırakması sonrası illerden peş peşe açıklamalar geldi. Koronavirüs vakalarının tavan yaptığı iller hemen 4 Ocak 2021'e kadar uzaktan eğitime geçti. İşte okul öncesinde de uzaktan eğitime geçen iller...
30.11.2020 Eğitim
İŞKUR TYP başvuru sonuçları ne zaman açıklanır? İŞKUR TYP başvurularında son günler!
İŞKUR TYP başvuru sonuçları ne zaman açıklanır? İŞKUR TYP başvurularında son günler! İŞKUR Toplum Yararına Programları (TYP) kapsamında Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) en az ilkokul mezunu yüzlerce personel alımı yapılacak. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından TYP personel alımı başvuruları için son 2 güne girildi. Başvurularını tamamlayan adaylar TYP kura çekilişinin ne zaman yapılacağını ve TYP sonuçlarının ne zaman açıklanacağını araştırıyor. TYP kapsamında alınacak MEB personeli ekim ayında göreve başlayacak. Peki, İŞKUR TYP başvuru sonuçları ne zaman açıklanır? İŞKUR TYP kura çekilişi ne zaman? İşte İŞKUR TYP kura sonuçlarının açıklanacağı tarih...
21.09.2020 Personel Alımı
2020 İŞKUR TYP okul başvuruları ne zaman? MEB TYP ile okullara KPSS'siz personel alıyor!
2020 İŞKUR TYP okul başvuruları ne zaman? MEB TYP ile okullara KPSS'siz personel alıyor! İŞKUR Toplum Yararına Programları (TYP) kapsamında en az ilkokul mezunu yüzlerce MEB güvenlik görevlisi, MEB bakım, onarım ve temizlik alanında personel alımı yapılıyor. Adayların İŞKUR TYP başvurularını 11 Ağustos'a kadar tamamlamaları gerekiyor. Peki, 2020 İŞKUR TYP okul başvuruları ne zaman? İŞKUR TYP başvuruları nasıl yapılır? İşte İŞKUR TYP başvuruları...
12.08.2020 Personel Alımı
İŞKUR TYP alımı (16 ilde 278 kişi) 2020 başladı! İŞKUR TYP personel alımı hangi illerde var? İŞKUR TYP personel alımı başvuru nasıl yapılır?
İŞKUR TYP alımı (16 ilde 278 kişi) 2020 başladı! İŞKUR TYP personel alımı hangi illerde var? İŞKUR TYP personel alımı başvuru nasıl yapılır? İŞKUR TYP işçi alımı ilanları açıklandı. Toplum Yararına programı kapsamında ilk ilanlar açıklandı. İŞKUR TYP personel alımı 16 il genelinde, İl Kültür ve Turizm müdürlüklerinde görevlendirilmek üzere 278 personel alımı yapılacak. İŞKUR TYP personel alımı hangi illerde var? İŞKUR TYP personel alımı başvuru nasıl yapılır?
3.07.2020 Personel Alımı
Yasak sonrası flaş corona virüs kararı! Ulaşım kartları iptal edildi...
Yasak sonrası flaş corona virüs kararı! Ulaşım kartları iptal edildi... Antalya'da, 20 yaş altı gençlerin ulaşım kartları kullanıma kapatıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, sosyal medya hesabından, yeni tip corona virüs (Kovid-19) salgınının yayılmasını önlemek için ek tedbirler aldıklarını bildirdi.
4.04.2020 Gündem
2020 İŞKUR TYP işçi alımı başvuruları başladı mı? İŞKUR TYP alımı ne zaman? İŞKUR TYP başvuru tarihleri belli oldu mu?
2020 İŞKUR TYP işçi alımı başvuruları başladı mı? İŞKUR TYP alımı ne zaman? İŞKUR TYP başvuru tarihleri belli oldu mu? Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Toplum Yararına Programlar (TYP) aracılığıyla işçi alımı yapacağını duyurmasının ardından işsiz vatandaşlar, TYP işçi alımları hakkında araştırma yapıyor. Peki 2020 İŞKUR TYP işçi alımı başvuruları başladı mı? İŞKUR TYP alımı ne zaman? İŞKUR TYP başvuru tarihleri belli oldu mu? İşte detaylar…
18.03.2020 Çalışma Hayatı
2020 İŞKUR TYP alımı ne zaman? TYP işçi alımı başvuruları başladı mı? İŞKUR TYP başvuru tarihleri belli oldu mu?
2020 İŞKUR TYP alımı ne zaman? TYP işçi alımı başvuruları başladı mı? İŞKUR TYP başvuru tarihleri belli oldu mu? Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Toplum Yararına Programlar (TYP) aracılığıyla işçi alımı yapacak. Asgari ücret ve SGK güvencesi altında işsiz vatandaşları iş sahibi yapan TYP programı, birçok kişi tarafından araştırılıyor. Peki 2020 İŞKUR TYP alımı ne zaman? TYP işçi alımı başvuruları başladı mı? İŞKUR TYP başvuru tarihleri belli oldu mu? İşte detaylar…
8.03.2020 Çalışma Hayatı
İŞKUR TYP alımı ne zaman 2020: TYP işçi alımı başvuruları ne zaman, 2020 başvuru tarihleri belli mi?
İŞKUR TYP alımı ne zaman 2020: TYP işçi alımı başvuruları ne zaman, 2020 başvuru tarihleri belli mi? Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Toplum Yararına Programlar (TYP) aracılığıyla işçi alımı yapıyor. Asgari ücret ve SGK güvencesi altında işsiz vatandaşları iş sahibi yapan TYP programı başvuruları ne zaman başlıyor? İş arayışında olan vatandaşlar TYP alımı 2020 kadrolarını yakından takip ediyor. İşte TYP İŞKUR 2020, TYP işçi alımı 2020 hakkında merak edilenler...
2.03.2020 Çalışma Hayatı
Adliyede rüşvet çarkı! Bin 500 TL'ye bunu yapmışlar
Adliyede rüşvet çarkı! Bin 500 TL'ye bunu yapmışlar Tekirdağ'ın Çerkezköy Adliyesi'nde rüşvet karşılığı, denetimli serbestlik kapsamında görevlendirilen hükümlüleri mesaiye gelmiş gibi gösteren, adli kontrolle salıverilenler yerine de imza atan 4 şüpheli gözaltına alınıp tutuklandı. Tutuklanan şüphelilerin adliyeden aralarında klima da bulunun demirbaşları çalıp, sattıkları da ortaya çıktı.
25.07.2019 Gündem
Üniversiteliye 2 bin 425 TL
Üniversiteliye 2 bin 425 TL Gençler, bu yazdan itibaren toplum yararına çalışıp, cep harçlığını kazanacak. Üniversiteliler 3 ay boyunca haftada 3 gün çalışarak toplamda 2 bin 425 lira harçlık alabilecek..
3.02.2019 Ekonomi
Büyük müjde: Milyonlara iş fırsatı
Büyük müjde: Milyonlara iş fırsatı Milyonlarca kişiye büyük müjde. 100 bin üniversiteli sigortalı olup, 3 ay asgari ücret kadar harçlık alacak. 100 bin kişi park, bahçe, okul işlerinde çalışacak. 2019’da 1 milyon 250 bin kişi istihdam edilecek. 500 bin kişi iş kurslarına alınacak. 4 milyon kişiye danışmanlık desteği sağlanacak. İlave istihdama 6 milyarlık teşvik ödenecek 1 milyon mavi yakalıya iş fırsatı yaratılacak.
18.12.2018 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Toplum Yararına Programlar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki toplum yararına programlar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.